Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

En is a szivemhez kaptam mikor meglattam bar nem tudom mikori kep.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Szabi
neeeee :-(

"Nulla tenaci invia est via"

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Totti5
Jaja:) igazi mûszaki zseni!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

tuzfal3
2.10nél most komolyan letekerte a szelepsapkát és eldobta? Mit várt? lapos lesz a gumi vagy wtf?<#wow3>

Opel Movano 2.8DTi

Totti5
Teljesen korrekt is lehetne, de valszeg felfüggeszettre anyhítik feljebb. Én egy fél évre bevarrnám mindenkép. Amekkora kárt okozott és az olvasottak alapján ahogy viselkedett ez az emberi lény, nem 100as.

Lenne ideje elgondolkozni.

Sajnálni nem kell.

desigo
ahogy üti a kerék gumit kalapáccsal! :D édes Istenem....buta amerikai

Varenga
az ember se százas, ha így hagyja...

SötétBarom
Ostoba ribancot rúgnám keményen.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Coral Springs
http://www.youtube.com/v/vYQxRxY_Vx0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Totti5
sztrájk van, az se baj ha lezuhanik!

Szabi
és úgy tûnik kiékelve se volt

Totti5
Elmaradt a kézifék használata :)

Ismerve a Ryan üzletpolitikáját egy kis duct tape és már repült is...

Alien69
Lehet, inkább a ferrari ment be alá. <#vigyor1>

<#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

desigo
X5 meg a Dodge eléggé loál
Azért ahhoz is tehetség kell,hogy ráparkolj egy Ferrarira...
Nohab
Kikapartam a linkeket az oldal forrásából:

Misuka963
A harmadiknál komolyan gondolták,hogy bírni fogja <#idiota>

Pluskast
Abszolút lehetne idehaza is videózni! Ma reggeli szösszenetem; útkeresztezõdés, nekem balról szakadt és agyontuningolt f astra, jobbról ford fiesta. Megadom az elsõbbséget a fiestának, elindulok az a barom meg balról úgy gondolta, hogy szarik a jobb kéz szabályra és elindul. Rádudálok, hogy ezt akkor mégis, hogy az istenbe képzelte, erre még elkezd ordibálni és bemutatni, hogy én, hogy képzelem, hogy élni merek az elsõbbségemmel. Gondolom biztos lopta a jogsiját. Na és ez csak egy eset abból a tucatnyiból amit nap mint nap lát, vagy személyesen átél az ember ha közlekedik. Ugyan a ruszkik szintjén még nem tartunk de erõsen közelítünk feléjük.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Coral Springs
Nem baleset, csak egy kis jégesõ. <#nevetes1> Elnézve hogy ez valami autószalon milliós lehet a kár.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Barom motoros, h rohadna meg!
milk4
Ilyet ne. Nem fogom lájkolni, hogy megnézzem.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

1.55 az a frontális izmos volt (whew)

Coral Springs
http://www.youtube.com/v/cxnW95rdTd0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Tinman
Nekem napi szinten min. 100km, de gyakran beugrik 150-180 is :-/

Qrvára várom már a Google autóit. Nincs nekem erre igényem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Reggel erõsen be kellett fékeznem körfrgalomban mert úgy gondolta hogy õ nem néz balra, csak elindul. Direkt figyeltem a fejét és felém sem nézett, gondoltam csak nem, de csak de, csak elindult... Nóóórmális?

Borzalom ami az utakon megy. Mintha nem lenne semmi kontroll. A bringások a másik. Hazafele meg meg az út szélén-közepén, mennék el mellette, erre elindul befele. Ez se nézett semerre, jelezni? azt minek, majd az autós kiolvassa a zagyából a szándékát. Még jó hogy 2 sáv volt ( amibõl a belsõ kanyarodó és oda ment... )

Hétköznep nem megyek sokat, csak otthon-meló ami 8 km összesen, de életveszélyes:(

Tinman
U.e. van idehaza is.

Kéne kamerát vennem, vagy blogot vezetnem errõl, mert napi dolgokat látok/tapasztalok.

Csak MA:

1. X fuvarozó durván nem adott elsõbbséget és még bele is vigyorgott a pofámba.
2. Kibaxtak reggel egy ZSÁKUTCA táblát, aminek a MÁSIK végébõl durva szembe forgalom volt. WTF?
3. Teljesen index mentes közlekedés egy elõttem haladó ürgétõl... már nagyon felcseszett -.-
4. Teherautó aminek se az elején, se a hátulján nem volt rendszám és persze 110-el tolta neki...
5. Terepjárós kivág elém, elsõbbséget nem ad, durva fékezésre kényszerít, majd nekiáll tötymörögni... mikor elõzöm és mellé érek padlógázt nyom. Lenyomtam... de könyörgöm :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nézem ezeket a barmokat és egyszerûen nem találok szavakat. A gyorshajtás, a figyelmetlenség mindenhol és a preventív közlekedés maximális hiánya. És agresszivitás a köbön. Ezeknek nem való autó. Katasztrófa, ami ott zajlik...
Tinman
Me eat braaaaaaaaainsssss.

RatBaG
http://www.bild.de/sport/motorsport/motorsport/englaender-ueberlebt-horror-crash-36232030.bild.html

http://www.youtube.com/v/IY9Wd15RBic&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Per Aspera Ad Inferi.

PetruZ
Inkább valami zombinak tûnik...
z0ty4
Car Crash Compilation # 310

Rambóné a legvégén? <#csodalk><#guluszem1>

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Alien69
Aki ismeri a helyszínt, tudja, hogy a belsõ megy egyenesen, a külsõ meg jellemzõen (LE)kanyarodó sáv. Ráadásul végig JÓL láthatóan 50(!!!) táblák vannak. Az illetõ egyszerûen köcsögtajparaszt, ennyi. <#boxer>

szép munka ! :D

RatBaG
Tinman
Agyon kéne verni... fúúú de rühellem az ilyen faszparasztokat. Nem tudom, hogy szabályt szegett meg, de így hirtelen 5 jut eszembe. -.-

Szabi
a "4 8 15 16 23 42" kommenten is felröhögtem :D

Norbi1990
Komment:
"Majd a Licitvadászok megtalálják egy elhagyott raktárban. Nézmán Ton, az ott a ponyva alól kilógó darab nem egy Boeing 777 szárnya? Ha az, akkor száz dollárig licitálunk rá."<#idiota>
Coral Springs
Most lett igazi rejtély a maláj gép eltûnése. "Még a Marsról is jobb térképeink vannak, mint az Indiai-óceán déli részérõl..."

Tuvok
Nem rossz, de az oroszok azért még mindig jobban elõznek. Az elsõ felvételt tessék nézni.

http://www.youtube.com/v/YxXmEyAG3z4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Misuka963
Ooo hát nem baj az,te vagy a hg,hagy lássák minél többen ;)

milk4
Volt már nemrég ez a vita. Városban nem kell jobbra tartani és START.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

w77d
totyog? ugyanannyival megy, mint a többi, valszeg a megengedett sebességgel..

w77d
"Információink szerint a fekete Opel a városból kifelé haladt"

rohaggyak meg az a fekete szerintem kék...

Coral Springs
Nem baleset, csak hogy legyen min vitatkozni. A manõver veszélyes volt, ám miért kell totyogni a belsõben ?

http://www.youtube.com/v/ym6BMmBoLS8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Benel

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?