Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Opel Movano 2.8DTi
Lenne ideje elgondolkozni.
Sajnálni nem kell.
kicsit erõsnek érzem...
Két év letöltendõ börtönt kapott a nõ, aki a kecskeméti Mercedes-gyárban csinált bombariadót
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Qrvára várom már a Google autóit. Nincs nekem erre igényem.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Borzalom ami az utakon megy. Mintha nem lenne semmi kontroll. A bringások a másik. Hazafele meg meg az út szélén-közepén, mennék el mellette, erre elindul befele. Ez se nézett semerre, jelezni? azt minek, majd az autós kiolvassa a zagyából a szándékát. Még jó hogy 2 sáv volt ( amibõl a belsõ kanyarodó és oda ment... )
Hétköznep nem megyek sokat, csak otthon-meló ami 8 km összesen, de életveszélyes:(
Kéne kamerát vennem, vagy blogot vezetnem errõl, mert napi dolgokat látok/tapasztalok.
Csak MA:
1. X fuvarozó durván nem adott elsõbbséget és még bele is vigyorgott a pofámba.
2. Kibaxtak reggel egy ZSÁKUTCA táblát, aminek a MÁSIK végébõl durva szembe forgalom volt. WTF?
3. Teljesen index mentes közlekedés egy elõttem haladó ürgétõl... már nagyon felcseszett -.-
4. Teherautó aminek se az elején, se a hátulján nem volt rendszám és persze 110-el tolta neki...
5. Terepjárós kivág elém, elsõbbséget nem ad, durva fékezésre kényszerít, majd nekiáll tötymörögni... mikor elõzöm és mellé érek padlógázt nyom. Lenyomtam... de könyörgöm :-(
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Per Aspera Ad Inferi.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
"Majd a Licitvadászok megtalálják egy elhagyott raktárban. Nézmán Ton, az ott a ponyva alól kilógó darab nem egy Boeing 777 szárnya? Ha az, akkor száz dollárig licitálunk rá."<#idiota>#idiota>
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
rohaggyak meg az a fekete szerintem kék...
http://velvet.hu/blogok/helyszinelo/2014/06/01/amokfuto_zuzott_autokat_a_vaci_uton/
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?