37102
-
Stockbauer33 #27757 -
#27756 Nálam két házzal lejjebb valami huszonéves gyökér bekarmolva elvitte apu ignisét rallyzni, aztán úgy kibaszta a villanyoszlopot, hogy ki kellett vágni a kocsiból. :DD Hülyegyereknek még jogsija sem volt.
Egy másik meg önkényesen elkezdte bontani a magyar osztrák határt egy poloval. :DD Bár itt, ahogy olvasgattam közrejátszhatott valami meglepi az íven (jég vagy olaj)..
Utoljára szerkesztette: SötétBarom, 2015.02.27. 19:58:15 -
#27755 Csak a jobb oldali, mert ugye azt írtad, előzésnél még használta (a bal oldalit). Körforgalomnál meg CSAK a jobb oldalit kellene használnia.
Amúgy, sajnos NEM egyedi eset. Ma volt egy hasonló esetem (mondjuk, nem volt baleset veszélyes nagyon). Előttem ment a nyomoronc kisbusz kb 40-l, nem lehetett megelőzni. Aztán egyszer csak minden előzmény nélkül befordult jobbra az egyik utcánál. Mondjuk, csak úgy rá dudáltam, nem mintha értelme lenne... -
#27754 Mind a kettő egyszerre? -
#27753 Nem lehet, hogy kiégett az indexe, csak még nem vette észre? -
#27752 Jövök haza erre majdnem kinyírtak...
90es út, 70el tötymörög előttem kettő akárki. Szépen eljön a forgalom, szabad az út, index ki, padlógáz. Erre aki előttem volt úgy goldja ő is most már megelőzi, kicsapja az indexet és megindul... erősen rá kellett fékeznem, hogy ne csapjam telibe. Dudálok, ordítok villogok neki, de semmi, reakció, vagy egy bocsi, akármi is hogy felfogta volna mit tett. Aztán a városba egy ideig arra ment mint én és index! nélkül letolt 2 körforgalmat és egy kereszteződést. Ilyen értelmi sérültek miért vezetnek? ( fiatal féle volt... ) nem akarok még meghalni...
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.02.27. 18:44:14 -
#27751 https://www.youtube.com/watch?v=mrn3Yb3L_iU
https://www.youtube.com/watch?v=SxY_rpCiOCA -
#27750 Hány olyan béna lehetett már aki valóban fejbe lőtte magát véletlenül... -
#27749 Ilyen jókat rég röhögtem! A 8. se gyenge :-D -
Stockbauer33 #27748 a hetedik kegyetlen :) -
#27747 Így néz ki egy gázrobbanás. (Tudom nem közúti baleset.)
-
#27746 Ez az!!!!!!
-
#27745 mclaren 650s -
#27744 Link? izé YT videjó? Jaaa, nincs carcamerád? Oh my god! -
#27743 Szaros 5 perc alatt ^^
- Kikanyarodok cégtől 1 percen belül egy nagyon bizonytalanul vezető Matiz mögé kerülök, aki nem sokkal később nyom egy satut, hogy akkor ő leáll. INDEX bmg???
- 30 mp múlva rákanyarodok fő útra, ahol éppen road rage van ^^ Egy kivörösödött fejű ürge ököllel üti a terepjárós üvegét, az meg bent RÖHÖG(!) és persze elhajt. Az történt, hogy a blfsz városatyák, úgy alkották meg azt a rohadt kereszteződést, hogy egyszerre engedik el a gyalogosokat és a nagy lendülettel a főútról érkező jobbra kanyarodókat. Ennek eredményeképpen ha csak picit is nem figyelsz, könnyen jobbról (ahol nem igazán látod) kaphatsz biciklist/gyalogost az oldaladba.
- Éppen csak kiérek a városból, látom egy kanyar előtt kint a rendőrség "baleset" feliratú útjelzője. És valóban... azt látom, hogy áll egy busz elakadásjelzővel és a tűzoltók éppen most fordítják vissza a csúnyán megtört Reanult-ot. A buszsofőr feje erősen komor, a személyautó tulaját nem igazán láttam, talán meg is sérült. -
#27742 Oszt' még csak nem is orosz -
#27741 ki a 4 gumi szőnyeg be a kerekek alá. Adsz gázt megvan a lendület azt hello szia hó... Kb fél perc.. -
Rev Hard #27740 Szerintem az usa-ban ahol egy nálunk 9 milliós Prius annyit ér hogy baseball ütőkkel szétverik mert fun, nem egy nagy durranás hogy valakinek ilyen autója van, lehetne több esze is. Ezek futószalagon így születnek, akárcsak az oroszok. -
#27739 Ja, előre amennyire tud, aztán lendületből vissza hátra az út közepe felé húzva...ha nem megy akkor olyan szégyen lett volna ellapátolni valamivel a havat az útból hogy egy kicsit több tapadás is legyen? Oh, sorry, ilyen autóban ülő ember esélyesen soha nem tenne olyat...
Utoljára szerkesztette: broman191, 2015.02.22. 13:47:09 -
Rev Hard #27738 Nem is értem ezt az idiótát, nem lett volna egyszerűbb kicsit hátrébb tolatni ahol kevesebb a hó, és nem a full havas részt erőltetni ?
-
#27737 Blyad time !
-
#27736 Road Rage 19 -
#27735 http://totalcar.hu/magazin/bologatokutya/2015/02/19/kilenc_autot_zuzott_le_az_idos_sofor/ -
#27734 Ha nincs féknyom, akkor más az elbírálás, pl akár szándékos emberölés... -
#27733 Faterom főnöke:nyílván megfelelő sebességgel hajtott... -
#27732 Hát ezt nem nagyon értem... miért fékezett a sofőr? A srác láthatóan meg akarta magát ölni, kvázi ez egy passzív eutanázia lett volna, erre a sofőr belefékez. Gyerekek... aki meg akar halni, az meg akar halni, felesleges neki keresztbe tenni holmi satufékkel :-( -
TomBond #27731 Nem kicsit hülye!
Utoljára szerkesztette: TomBond, 2015.02.18. 19:55:06 -
#27730 ja, nekem is a Taxi jutott eszembe -
#27729 Féket nem nyomta senki az biztos. -
#27728 Én az első forgalmi vizsgámon drifteltem egyet véletlenül:) De nem amiatt húztak meg legalább. -
#27727 Az RTL híradóban már 16 évesra fiatalodott...mindenesetre az elütött srác nyilatkozta, hogy a szerencsétlen kétszersült 'driftelni' próbált, vagizott az autóban ülő még fiatalabb haverok előtt, aztán amint kiderült nem volt egy Ken Block...imádom, amikor a lakhelyem csak ilyen idióták miatt kerül időnként a hírekbe... -
#27726 Mit csinált az oktató, aludt???
A merci? Index minek?! Kötelező haladási irány? Ja, az reá NEM vonatkozik ám... (FAKK) -
#27725 Emilien! Te vagy az? :D -
#27724 Ez elég oroszosra sikerült. :D -
#27723 -
#27722 http://index.hu/belfold/2015/02/17/boltba_hajtott_egy_tanulovezeto_sopronban/ -
#27721 ahol nemrég meghalt a két rendőr mert kék lámpa nélkül száguldoztak, az előbb két audi rendőrautó cikázgatott nagy tempóval kéklámpa nélkül, pirosnál legalább sikerült 5mp-re felnyomni a kék lámpát amíg átért.. -
#27720 Esetleg ha visszaolvasnál, tudnád miért írtam... -
Rev Hard #27719 Bírom amikor egy vita aláfagy, valaki meg kényszert érez hogy még megmondja a magáét azt hozzászól egy aktualitását vesztett dologhoz. Legalább olvasnád tovább a topikot ember. -
Stockbauer33 #27718