Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szvsz megúszhatták volna pár töréssel, ha nem gyullad ki az a k. kocsi :-((((
Basszus azt néztem, hogy kb. 30 mp az az idõ, amíg lett volna idõ elhagyni a kocsit, utána már mp-ek kérdése...
3 halott. R.I.P.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Kézifék, sebességbe tétel, elõl is valami ék/akadály?
Barmok.
ezt hogy elkurták!!!!!!
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Norbi - egy 3literes diesel motornak nem okoz télen nagy gondot egy 5. sebesség és egy kuplung kiengedés sajna..az csak akkor áll meg amikor õ akar.
Szerencsére egy turbó cserével és némi olajjal megúsztam a dolgot.
Opel Movano 2.8DTi
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
vajon mi történt késõbb? lövöldözés vagy ki tud nagyobb kárt csinálni a másikban?
Lehet hallani, hogy a hátsó radar sokat pittyeg, feltételezem benne volt a seggébe az ürge... lehet, hogy picit direkt tartotta fel az éppen igyekezni vágyót, akinek eldurrant ettõl az agya.
Talán már itt is írtam, nekem is volt egy ilyen esetem, hogy az ürge úgy döntött, hogy csak 70-el lehet menni, 90 helyett, de õt elõzni tilos... és így nem engedett elõzni. Ha elõzni akartam behúzta középre, vagy büntetõfékezett, végül egy egyenes szakaszon lenyomtam, de utána is villogtatott, mutogatott. Vannak ilyenek. :-(
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Per Aspera Ad Inferi.
Melyik szabálytalanabb? A piroson átmenõ vagy a gyorshajtó?
Szerintem a piroson átmenõ.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10