37102
-
#27797 Jah, meg 65 éves sofőr... oké, kb. a bevásárlókocsit nem bíznám egy 65 évesre nem egy ~50 személyes busz vezetést. Vicc. -
#27796 hirtelen vészfékezéssel nem állhat meg, utasok testi épségét nem veszélyeztetheti. (itt 1 volt, de akkor sem teheti ki veszélynek)
bár tény, hogy tényleg hosszú a fékút, bár először, mintha megállna (lelassítana és oldalra húzódna, de tovább megy) és a következő lehetőségnél áll meg csak.. -
#27795 Hát szerintem itt nem csak elaludt, de baromi gyorsan is ment (110 körül). Elképesztő, hogy fékezés és a súrlódás (kocsik + korlát) ellenére is mennyire későn tudott csak megállni. Ok, nagy tömeg, de ez akkor is félelmetes fékút. -
#27794 Ütközés után elment a fék, vagy mi a fasz? -
Stockbauer33 #27793 http://hvg.hu/cegauto/20150305_Ez_tortenik_amikor_menet_kozben_elalszik#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2015_03_05 -
#27792 Csájnában se kimondottan kímélik egymást... -
Stockbauer33 #27791 -
#27790 -
#27789 Eddigi tapasztalataim alapján Bp.-en is vannak ritka büdös paraszt emberek,akik csak azért sem engednek be maguk elé. Meg az állandó gyorsuljunk a zöldnél szituációk....főleg a régi Swiftesek szokták...csak az nem jut el az agyáig,hogy míg neki van ~60 lóereje,nekem meg több mint a duplája (sőt amikor MV6-al jártam,akkor 210 volt alattam) és ott erőlködik indulásnál,én meg félgázon ott hagyom. Szóval Bp az egy nagy gyűjtőhely,a legtöbb hülye itt van.....köztük Weed is . Többnyire pedig a kisautósoknak van "kissebségi érzésük" a normál autókkal szemben. -
Rev Hard #27788 Há mert itt van kultúra amit a vidéki paraszt nem ismer. -
#27787 Mindenki tud bénázni, ha fogalma sincs hol van. Nálunk jellemzően bécsiek jönnek szembe egyirányú utcákban. -
#27786 nyomtam neki, kétszer is, ugyebár. Az első is nagggyon durva (szerintem). Ilyet azért már láttam ugyan itt, de az BMW-s volt, és direkte csinálta, mert dugó volt (és mert köcsög). Kanyarodó sávból legyorsulta az álló autókat. Megelőzött vagy 7-8 autót, és beállt a dugó végére. YEAHFUKK! De ez agy nélkül ment. Lehet, itt a zombi apokalipszis? -
KaBuTo666 #27785 Persze, amit te írtál az már problémás eset. Dudát nyomni! :D -
KaBuTo666 #27784 Engem is megdöbbentett, mikor első pár alkalommal jártam Budapesten, hogy mennyire elengedőek az emberek.Kecskeméten és Szegeden pl nem ez a tapasztalatom. Érdekes. Ha nagy városban kell közlekedni, meglepő lehet de én Budapestet venném ki, egyszerűen úgy vettem észre hogy ott jobban odafigyelnek egymásra az emberek, mint pl Kecsón, jobban szeretek ott vezetni. De persze ez az én tapasztalatom, beszéltem már olyannal aki teljesen ellentétesen vélekedett. -
#27783 Mondjuk, ez számomra nem indok... Persze, megértek sok mindent, de az IRÁNYJELZŐT bakkja má ki, mert NEM bmw/merci-vel vótt. Ja, és NE két sávba álljon már meg, még ha síkhülye is. Akkor ezzel az erővel mi a fenének állt meg? Forduljon be jobbra a tilos jelzés ellenére, keresztbe a villamos sínen! Ne végezzen már fél munkát. -
Blum #27782 +1
Bevallom, én is szoktam bénázni Pesten (de csak ott)...vidéki városokhoz (pl. Kaposvár) képest brutális a sebesség, arról nem beszélve, hogy navi nélkül nagyon könnyű eltévedni. Az viszont kellemes meglepetés volt, hogy a hiedelemmel ellentétben bármikor bárhol szívesen beengedtek. Csak kitettem az indexet és bumm, lett üres hely. -
KaBuTo666 #27781 Szerintem az valami vidéki lehet. Vidékiek durván tudnak bénázni nagyobb városokban. -
#27780 Megoldás: mercist nyilvánosan kivégezni, oszt csókolom. Kötelező megjelenéssel , akik már gyorshajtásért megbüntettek az elmúlt fél-egy éven belül (mondjuk 10%-át). Akár kötelező előállítással is. Nem azért, mert mercis/bmw-s TERMÉSZETESEN!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ma ismét volt egy balfék előttem. Többször megfogadtam, hogy használom a kamerámat, mert ezt érdemes lett volna. Fehér úton haladtunk Örs Vezér tere felé. A sávok nem nyíl egyenesen vannak, vannak benne ívek, az egyik egy kanyarodó sáv pl. Idióta irányjelző nélkül ment a kanyarodó sávba. Mondom, ez van, megszoktam. Csak, a végén vissza is jött a gyíkállat. Persze ott se használt irányjelzőt. Dudára jóval később reagált. Mondom, na jól van, benézte. Erre az Árkád lekanyarodó sávjánál hirtelen megállt mint egy cövek, de úgy, hogy félig az egyenesen haladó sávban (természetesen itt se semmi jelzés). Na, ezt is akasztani kellene... -
Blum #27779 Te azért kerültél be mert meleg vagy. :D
És mert nincs egy tisztességes Alfád -
#27778 Te kivétel vagy :D
-
#27777 Ha megnyugtat, tavaly én Mercivel kerültem be a hírekbe, nem BMW-vel :D -
#27776 MERCEDES előzött, baleset lett belőle..
persze nem BMW-s, így nem lesz benne a hírekben...
-
StrikeFor #27775 jaja én is akartam írni.....azért egy kamionnal a fékezés nem úgy megy mint egy autóval! a személyautós meg megérdemelte! ritka bunkó volt! Talán a kamion abban hibázott,hogy nem küldte meg a kürtöt ,hogy észrevegye magát a kocsi -
Rev Hard #27774 Fogyatékosok az amerikaiak is, szerintem ha valaki ráállna úgy mint a ruszkikra lehetne belőlük is heti, havi szinten videókat csinálni. Nem hiszem hogy ott kevésbé vannak elterjedve a fedélzeti kamerák. -
Rev Hard #27773 Az utolsó nagyon komoly. -
#27772 el se vette nemhogy lassított volna :) -
#27771 CCC-56, a vége felé vannak érdekesebbek. -
#27770 Hó vs USA Missouri - 1:0 -
Rev Hard #27769 Nem tudjuk hogy mit szállított, így a kamionost elhamarkodott hibáztatni. Egy kamionnal nem úgy van hogy satuzunk minden idiótának, lehet hogy nagyobb problémát csinált volna vele mint ami kialakult. Megpróbált lehúzódni de az idióta nő kicsit eltévedt. -
#27768 Nagy a holttér az agyában. -
#27767 Kamionos sem túlzottan tett ellene, ha már az autós fasz volt. -
Rev Hard #27766 Egy kamiont nehéz észrevenni.
-
Stockbauer33 #27765 Meep Meep -
#27764 -
#27763 Látja hogy az előtte haladó bálásról leesik egy rakat széna, de ennek ellenére átmegy ő is, had essen le neki is! Ezek fogyatékosok, nincs jobb szó rá. Kétlem hogy 1 kmeres körzetben ez az egyetlen út, átkelő, lehetőség eljutni oda ahova akarnak. -
#27762 Az ott egy vasúti híd, szóval vszleg igen sokba került volna magasabbra építeni. :) Olcsóbb lenne az út megsüllyesztése, csak figyelni kell a vízelvezetésre is. -
#27761 Súlyos többletköltség lett volna fél méterrel vagy ne adj' isten 1 méterrel magasabbra építeni... A bálások azért olcsón megúszták... -
#27760 Hogy lehetnek ennyire buták a sofőrük? oda van írva, ki van táblázva...
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.02.27. 22:13:09 -
#27759 Nagy köcsögök, hogy ennyi sofőrnek okoznak kellemetlenséget. Persze, ráfogják a sofőrre, hogy Ő a hibás, de szerintem (amcsiba tuti) be lehetne perelni ott a híd/út "tulajdonosát", és a szándékos károkozást lehet, simán megnyerné azzal az indokkal, hogy ezt direkte csinálták így, mert azért raktak fel ennyi kamerát, hogy mások kárán nevethessenek. Lásd, Kőbányai úton (x. ker) vasúti átjárónál van pont hasonló (nem ilyen alacsony), és oda kiraktak baleset megelőző eszközt:
Link
Pár kamion már fennakadt benne... -
#27758 konzervnyitó híd :)