Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Ugh ^^

Szvsz megúszhatták volna pár töréssel, ha nem gyullad ki az a k. kocsi :-((((

Basszus azt néztem, hogy kb. 30 mp az az idõ, amíg lett volna idõ elhagyni a kocsit, utána már mp-ek kérdése...

3 halott. R.I.P.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

SimaSuna
aztakurva.
a 2. videó erõsen 18+..
Tinman
te=de

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Ezt te megérdemelték.

Kézifék, sebességbe tétel, elõl is valami ék/akadály?

Barmok.

Frank99
nyehehe
ezt hogy elkurták!!!!!!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

desigo
M0-áson kigyulladt egy kamion

Tinman
Törött, nyomott sok helyen... szvsz karambolos.

tuzfal3
Barátnõ bosszúja?

Opel Movano 2.8DTi

Szabi
Born-out.. :/

Norbi1990
Igen, egy erõsebb motornál nem biztos hogy lefullad (sose gondoltam volna hogy bizonyos szituknál hátrány az erõs motor 😄 )
tuzfal3
Dieselnél nem mûködik...saját tapasztalat sajnos, addig megy teljes "gázon" az autó amíg ki nem dolgoz magából valamit. Nálam ez 4liter olaj formájában történt meg.

Norbi - egy 3literes diesel motornak nem okoz télen nagy gondot egy 5. sebesség és egy kuplung kiengedés sajna..az csak akkor áll meg amikor õ akar.

Szerencsére egy turbó cserével és némi olajjal megúsztam a dolgot.

Opel Movano 2.8DTi

Norbi1990
Le kell takarni a csövet amin keresztül szívja a levegõt a motort ha automata. Ha manuális akkor csak le kell fullasztani, kirakod üresbe megállsz és a legnagyobb fokozatba leugrasz a kuplungról. Ezeket a tippeket olvastam ha a gyújtás lekapcsolása után sem áll le a motor.
SötétBarom
Nekem a fityóm a kuplungbowdent dobta el rendszeresen. Meg is tanultam vele kuplung nélkül váltani. 😄

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Ulvar

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Dieselnél nem biztos, hogy mûködnem.Benzinesnél persze jó az is. Ha az megõrül, akkor semmi sem állítja le.

Tinman
Még a Fiat Marea-val jártam úgy 1x, hogy nagy padlógáznál elszakadt a gázbovden. Jó 1 órát voltam kénytelen úgy menni, hogy alapjárat volt csak, emelkedõket elkerülve kemény 10km/h-val hazacammogtam :-D

tuzfal3
vagy a gyújtáskapcsoló?

Opel Movano 2.8DTi

Kuplung, fék?

PetruZ
Na, ezek többsége mûszaki hiba, fõleg beragadó gázpedál, meg ilyesmi.
SimaSuna
azért az ajtó törés sem kis dolog..
vajon mi történt késõbb? lövöldözés vagy ki tud nagyobb kárt csinálni a másikban?
Misuka963
Hát de akkor is bolondnak fegyvert kell fogni áhhh itt nem tudom kinek lett volna igaza.

Tuvok
A 40-es tábla elõtt hallatszik, ahogy dudál is mögöttük.

Tinman
Csak tipp:

Lehet hallani, hogy a hátsó radar sokat pittyeg, feltételezem benne volt a seggébe az ürge... lehet, hogy picit direkt tartotta fel az éppen igyekezni vágyót, akinek eldurrant ettõl az agya.

Talán már itt is írtam, nekem is volt egy ilyen esetem, hogy az ürge úgy döntött, hogy csak 70-el lehet menni, 90 helyett, de õt elõzni tilos... és így nem engedett elõzni. Ha elõzni akartam behúzta középre, vagy büntetõfékezett, végül egy egyenes szakaszon lenyomtam, de utána is villogtatott, mutogatott. Vannak ilyenek. :-(

Misuka963
1:46-tól mi volt az az incidens ? <#ijedt>

Ehhez nem kell nagy csatt.

Tuvok
Van itt megint minden, pisztoly, ajtótörés, üldözés, törött rendõrautó...

bboyatty
uhhh, na ez nagyot csattanhatott.<#shakehead>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Szabi

Misuka963
Kibaszott nagy szerencséje volt,hogy a csövek nem a fülkébe mentek bele,mert az biztos halál,hanem elõre billentették a fülkét .

RatBaG
Norbi1990
Akkor jó nagy fa lehetett.
RatBaG
rázuhant a fa.

Per Aspera Ad Inferi.

Norbi1990
Csúnyán összecsukták a 2000GT-t :S
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Misuka963
Csak a gyorshajtó autójában halt meg talán 2 lány meg a részeg sofõr :/

Norbi1990
Gyorshajtónak zöld volt, a másiknak gondolom piros. Szerintem itt a sebesség nem számított. Tény, ha 50-el mennek talán nem ütköznek akkorát vagy esetleg meg is álltak volna.

Melyik szabálytalanabb? A piroson átmenõ vagy a gyorshajtó?
Szerintem a piroson átmenõ.
Coral Springs
Ezen agyaltam én is. Aki oldalról elindult annak még bõven piros volt, a csattanás pillanatában kezdet váltani a lámpa. Próbálok persze belekötni a másikba is mert gyorsan ment, de ez egyértelmûen a kikanyarodós buzi hibája. Összesen halhattak meg amúgy 3 -an ?

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Totti5
A másik meg miért ment 100al?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Norbi1990
Az a pöcs miért indult el oldalról?
Idióta...
Pipör
húú ezt telibe kapta ://

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Coral Springs
Ez akár valami filmjelenet is lehetett volna, jóféle borulás.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

<#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Totti5
Mennyivel mehetett? gondolom 50 a megengedett, persze az is nagyot csattan, de ez dúrva😞

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Szabi
a nagyrészét a tûzoltók vágták szét

Misuka963
Bassza meg az Opelbõl szinte nem is maradt semmi 😞