Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2:50 nél hogy visít a malac
Ejjj, az elején az a villamosos elég durva...
Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

Misuka963
Gondoltam,hogy nem minden a szépség 😊
Jó múltkorában faterommal meg tesómmal mentünk fel Pestre az M3-on,aztán látjuk,hogy az autópálya szembeni oldalán a leállósávban áll egy Wagon R+,tárva nyitva az ajtók,csomagtartó,a boxos család meg szép nyugodtan étkezik a leállósávban reggel nagy forgalomban,pedig az M3-on 10-15 km-ként vannak pihenõhelyek,benzinkutak 😄

sovatalevi
Amiért a hely szép,nem biztos hogy minden ok. Persze ott is van normális sofõr,aki nem elõz minden hajtükanyarban.. Ilyen is,olyan is van. Mint bárhol máshol.

Csak parkolni ne kelljen,mert akkor bárhová megáll bárki,nem számit,hogy ez most autópálya,kapu,benzinkút bejárat.

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Misuka963
Igen volt már,rohadna meg a retek,még csak B-s jogsija volt,aztán 2 ártatlan ember meg szörnyet halt,bitófa az ilyennek <#violent>

Misuka963
Az a betû az szép 😄
Ja akkor Piatra-Neamt ha jól ejtem/írom,köszi 😉
Pedig a Hargita az valami meseszép terület mégis bolbndok a sofõrök ?! 😄

sovatalevi
Ezt láttátok gondolom,szomszédos megyébe történt,jogsi nélkül.

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

sovatalevi
Jól tudod 😄 A NT meg a Neamt. Ezek nagyon bolondok,persze van kivétel.
A HR-s sofõrökbe meg nincs félelemérzet. Ha hajtükanyar van,akkor is képesek elõzésbe kezdeni.

Misuka963
A B (IF a megyei kód) a bukaresti a BC a bacau-i a HR a hargitai ha jól tudom így fejbõl 😄
Az NT-s rendszámok az melyik megyébõl is vannak ?
Hát igen ha elég széles az útszakasz akkor szerencse,de ha keskeny,mint a második videóban akkor néha cumi van :/

sovatalevi
Igy van,mindennapos ez,hogy a szembejövõ miatt le kell húzódni. De még mindig jobb,mint nekimenni. A legtõbb gond a NT , BC és B rendszámú autókkal van,nálunkfele.A HR sem kivétel mondjuk...

Misuka963
De ezek a balfaszok már azt hiszik,hogy övék az elsõbbség mindenhol mert nekik már prémiumkategóriás autói vannak,komolyan mondom szánalom.
Elnéztem mind a 2 videóban,hogy még az elsõ autó befér az elõzéseknél,de azért a második balfasz is utána megy és nagyon centiznek a szembe jövõnek számított szinte minden esetben a lélekjelenléte 😊

sovatalevi
Én amikor voltam Pesten,nyugodtabb a közlekedés,mint Marosvásárhely ( 145 943 fõ ).
De mivel itt élek,meg szoktam,az szokatlan,hogyha nyugodt a közlekedés,nem kell figyeld,hogy mikor ütnek el,mikor koccannak neked.

bboyatty
Sajnos tényleg ez folyik Romániában, sokat vezettem Kolozsváron és egy rémálom. Mellékesen ezeknek a köcsögöket egy életre eltiltanám a vezetéstõl gondolkozás nélkül. Ha nem tudsz normális ember módra vezetni akkor van vonat meg busz járat lehet utazni és kéz csók, egy ilyen elõzés egyszer nem jön össze nekik és 2-3 embert megölnek.
Most Pesten vezetek többet de 100-szor nyugodtabb mint akármerre Romániában, gyomorideggel indulok útra, hogy vajon megöl-e valaki.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

sovatalevi
Nálunk sem jobb a helyzet,Romániába .

Benel
Legtöbbjük túlreagált faszság.. Bárki tudna ilyeneket felvenni és összevágni videóba ha lenne annyi ideje mint ennek a faszinak 😄

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

bertino
tejoeg

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

milk4
Én ezt a gyereket szoktam nézni leginkább.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Ezeket az osszeallitasokat szokta valaki nezni? Baleset eleg ritkan van benne de valami dobbenet,hogy mennyire figyelmetlenek es hulyek az amcsi soforok tobbsege.
1-2 kivetellel mindegyik kezeben ott van az a tetves telefon.
Van Del-Karolina,Riverside meg stb osszeallitas is,hetente jelennek meg.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Tuvok
Nem fogott a fék, nekiment az épületnek meg 1-2 tereptárgynak olyan sebességgel, hogy a hátulja a levegõbe emelkedett, majd visszaesett az épület mellé.

SimaSuna
utolsónál a busszal mi történt?

z0ty4
oroszok mit csináltak volna? csomagtartóba ez is?
vagy csak sima bunyó? <#boxer>

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Meg mindig jobb mintha atmennel rajta es megnyomoritanad/megolned 😄

Raadasul meg jofej is leszel mert adsz neki eselyt,hogy eszbe kapjon. 😊

Tinman
A pofozkodás az nem garázdaság+testi sértés? :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Na jo,de akkor te mesz a dutyiba ez a f.szkalap meg kap egy rakas penzt. Inkabb ki kell szallni,lebaszni neki 2 nagy pofont utana pedig a pofajaba tolni a kamerat.

z0ty4
<#taps><#worship>

adj egy elérhetõséget és küldjük a hülyéket 😊))))))

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Tinman
Ilyenkor át kell hajtani rajtuk, sima ügy.

Miért? Egyértelmûen jelzi, hogy balesetet szeretne szenvedni, így nagyon nem fair a részünkrõl, ha fékezünk a padlógáz helyett. Meg kell adni az embereknek azt amire vágynak és akkor boldogok lesznek... vagy halottak, de akkor már nem zavarja õket, hogy nem boldogok. :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

OMG....USA-ban is vannak ilyen szanalmas alakok ezekszerint

MerlinW

[merlinw.org]

w77d
nálam egy döccenés nincs benne

Nálam teljesen nézhetetlen.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Misuka963
Az elsõ nekem is de alig észre vehetõen 😊

Nektek is szaggat ez a video vagy csak nálam van valami gond.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

PetruZ
Mindhárom test jobbra dõlve fekszik a kocsiban (már amennyire kivehetõ a felvételrõl). Már az ütközéskor meghalhattak, de minimum elvesztették az eszméletüket. A két elsõ vszleg be sem volt kötve, különben ülõ helyzetben égtek volna meg.
w77d
hidd el ez azonnal kampec volt, óriási erõvel csattantak, ráadásul oldalirányban.

w77d
kedvesek, hogy biztosítják a csobbanási lehetõséget ebben a hõségben 😄

Misuka963
Minden tiszteletem a mentõs ápolóké és a tûzoltóké.

tuzfal3
Annak sem lennék a helyében, akinek ki kell "õket" szedni a kocsiból. :S

Opel Movano 2.8DTi

Tuvok
Az elsõ is, hisz egy prosti álldogáll ott.

Tinman
Fékezett mind a kettõ, terepjáró volt... ha az utas nem is, de a vezetõ és a másik utas szvsz még élhetett :-(

SötétBarom
Szerintem ilyen oldalirányú ütközést már nem szokás túlélni..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Tinman
Ugh ^^

Szvsz megúszhatták volna pár töréssel, ha nem gyullad ki az a k. kocsi :-((((

Basszus azt néztem, hogy kb. 30 mp az az idõ, amíg lett volna idõ elhagyni a kocsit, utána már mp-ek kérdése...

3 halott. R.I.P.

SimaSuna
aztakurva.
a 2. videó erõsen 18+..
Tinman
te=de

Tinman
Ezt te megérdemelték.

Kézifék, sebességbe tétel, elõl is valami ék/akadály?

Barmok.

Frank99
nyehehe
ezt hogy elkurták!!!!!!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak