Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Amúgy nem tudom hogy van ez az új autóknál, mert csak régire telik, de kulcs ki?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Beragadt gázzal száguldott és ütközött egy taxi.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Isten áldja a pogányokat!
"Nulla tenaci invia est via"
Az evolucio elvegzi a dolgat...
Þór vígi þessi rúnar
elütött valakit a vonat/villamos, nem volt öngyilkosság akkor HOGY? se nem hall, se nem lát?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Erre a korábbi videóban a fax amcsi, meg olyan apró dolgokon akad fent, amiknek mi itt a balkánon hálát adnánk.