Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pluskast
Jó kérdés. Nem tudom, hogy a Hyundaynál vajon elég csak ha a zsebedben van vagy be kell helyezned az indítóba (mert ugye ilyen start stop rendszer is van ha jól tudom).

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

SötétBarom
Nem tudom hogy mûködik ez egy startgombos automata hunyadinál.. 😄

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Pluskast
Ezt én sem értem. Fogom kiveszem a slusszkulcsot és leáll a verda. Vagy tévedek?

Tuvok
Legutolsó ???? 😄D 😮

Carlos
Fek? Kezifek? Szalagkorlat? Pedig ez alap...

Þór vígi þessi rúnar

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
https://www.youtube.com/watch?v=1csEemTh-5M

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Tuvok
Nem értem. Ilyenkor nem lehet simán leállítani ??

SötétBarom
Milyen szépen átbújt még azért a résen xD

Amúgy nem tudom hogy van ez az új autóknál, mert csak régire telik, de kulcs ki?

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

w77d
amikor nem számítasz rá és hirtelen megkezdõdik a dolog nem tudsz ilyen tisztán gondolkodni. Akkor az alap ösztön, hogy ne törd meg a verdát, mire az általad leírtakra rájössz akkor meg már késõ.

Tinman
Nagy tanulság: magától gyorsuló autót azonnal vezessünk bele az árokba, falba, másik autó hátuljába, különben a nagy elkerülõs ügyesség oda vezet, hogy feltud sokkal jobban gyorsulni és azzal a sebességgel ütközni már kevésbé lesz fasza :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Coral Springs
Az ütközés után 18+ -os hangok. <#nevetes1> Valószínûleg sokkot kapott az utas.

Beragadt gázzal száguldott és ütközött egy taxi.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

PetruZ
Benne van a friss CCC #317-ben is.
w77d
csak nem egy Cobra 11 rajongót láthattunk? XD

Tinman
Ezt az amatõr barmot ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Coral Springs

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Misuka963
Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

cement
aztageci<#wow2>

respect to the man in the ice cream van

z0ty4

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Misuka963
Igen az,nem is olvastam alul a szöveget.
Õ figyelmezteti õket a guruló autó közeledtére 😊

Black Ghost
"Guide dog" ...én viszont vak vagyok! <#idiota>
Black Ghost
Jól látom hogy, az egy vakvezetõ kutya?
Misuka963
Nem baleset de a csajtól kijárna majd valami ;D

Misuka963

Misuka963
Mi a faszomat csinált az ?
Szerencsétlennek lesz egy kevés kényszerszabadsága :/

Ulvar
A buta telefon is lehet zenét hallgatni...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Csak motorosok.Sry ha volt már

cement
+1

respect to the man in the ice cream van

SötétBarom
Ez valami igazi fõfasz. Basznám pofán az elsõ adandó alkalommal. Ennek a videónak a tartalmát simán tapasztalom egy átlagos nap, mégsem fekszek a dudán.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

TG Gida
Egyszer láttam egy hasonló esetet. Jött a mentõ, gyalogosok állunk a pirosnál.Mindenki hallotta a szirénát,mert arra figyeltünk, kivéve egy 10 év körüli kiscsaj. Persze váltott a lámpa zöldre, erre a lányka elindult keresztül az úton,csak a mentõ pilótáján múlt, hogy nem ütötte el. Valszeg süket volt.

Isten áldja a pogányokat!

Misuka963
Azt a sok "okos" telefont is ki kellene vágni a kukába.Egy telefonnak az a kibaszott lényege,hogy fel tudják hívni egymást az emberek,nem zenélni rajta egész nap :/ (Off vége😊)

Tuvok
Csak óvatosan, pár év és te is robotként mondogatod majd: Apatin 190-30, Gombos 195-35, Vukovár 198-32, az 1565 és 1569 folyamkilóméterek között hajóútszûkület 130-100, hajóvonták találkozása tilos.......<#wow3>

Mivel öregszem (33) így inkább már rádiót hallgatok ahol beszélgetnek, politika, gazdaság, stb... Zenét csak kocsiban vagy otthon. 😊 Ha biciklizek vagy gyalogolok, akkor csakis duma 😛

Szabi
az egy füllel hallgatás még roszabb, az meg a füled bssza szét.. inkább két füllel és halkabban.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Egyszer engem is majdnem elütött a vili a füles miatt. Azóta csak egy füllel hallgatok zenét 😊 Fiatal voltam és szeleburdi. Attól még nem érzem magam az evolúciós selejtnek 😊

Pluskast
Vagy a gyártók. Tegnap láttam, hogy a sony reklámozza az új okos telefonját amelynek a lényegét úgy adták elõ, hogy ha ezzel a készülékkel hallgatod a zenéket a telefonodról, milyen nagyszerû mert abszolút kizár minden külsõ zajforrást, így még jobban élvezheted a zenét. Egybõl az futott át az agyamon, hogy ez milyen rohadt balesetveszélyes.

Carlos
Eleg ha csak a hulye mobilukat toszogatjak vagy a hulye zenejuket hallgatjak fulessel.
Az evolucio elvegzi a dolgat...

Þór vígi þessi rúnar

Tuvok
Ó pedig hány de hány selát-sehall ember van. Nap mint nap belépnek, beszaladnak a vonat elé. Ha az ember nem figyel, minden napra jutna 1-2 kerék alá szorult hulla.

Master91
nekem is !

elütött valakit a vonat/villamos, nem volt öngyilkosság akkor HOGY? se nem hall, se nem lát?
Roger6
Hogy a jó büdös picsába lehet úgy fellépni egy sínre, hogy nem néz elõtte körül? És hogy nem lehet hallani egy villamost? Számomra ezek érthetetlen dolgok abszolút.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Misuka963
Szívem szakadt meg

bertino
szerintem se halt meg, de csak szet kellett volna nezni, mielott sinre lep es mennyi szenvedest megsporolhatott volna 😞

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Tinman
Ilyeneket sajna 2-3 naponta átélek. Fékezek vagy lehúzódok, hogy beférjenek...

Erre a korábbi videóban a fax amcsi, meg olyan apró dolgokon akad fent, amiknek mi itt a balkánon hálát adnánk.

Tinman
+1 jó nagy!

Ha jól emlékszem valamelyik lábfejét vágta le a villamos, nem halt meg.

Tuvok
A végén el is szökött.

URAMISTEN! az a csinos fiatal lány az meghalt.......