37102
-
#28120 Így van...
Egyébként azt látom a videón, hogy ott egy 2 platós Ifányi szemét, de hol a repülő? Baz... elképesztő, mennyire szétpotyogott :-( -
#28119 Ebben az esetben viszont a légitársaságé a felelősség nagy része.
Ezt időben észre kellett volna venniük és eltiltani a repülő vezetéstől.
Utoljára szerkesztette: desigo, 2015.03.27. 17:44:16 -
#28118 wow nem, de nem köteles azért nem az anyjával élni mert már 25++ és német -
#28117 "Házkutatást tartottak Montabaurban is, ahol Lubitz szülei és testvére élt. A Germanwings másodpilótájának ez volt az otthona, sokat tartózkodott itt, a düsseldorfi lakását inkább a munka miatt használta."
Szóval a mama hotel nem egészen igaz...
Egyébként részletesebben:
"A düsseldorfi ügyészség nyomozói több orvosi dokumentumot találtak Andreas Lubitz düsseldorfi lakásán. Ezek szerint a másodpilótának volt egy - közelebbről meg nem határozott - betegsége és kezelés alatt is állt. Az egyik dokumentum alapján egyértelmű, hogy Lubitznak a katasztrófa napján sem lett volna szabad dolgoznia. Az ügyészség közleménye szerint Lubitz eltitkolta állapotát a felettesei és munkatársai előtt, a számára kedvezőtlen diagnózisról szóló igazolást pedig összetépte." -
#28116 Na igen, de lehet, hogy az értesítés hivatalos, jó kis bürokratikus levél formájában, szakvéleménnyel történik... hogy abban a mondjuk 1 hétben mi van? Hát ez :-/ -
#28115 Pontosan!
Ilyenkor abban az ezredmásodpercben kellett volna megküldeni a légitársaságnak az eredmények másolatát. Itt nincs személyiségi jog, meg orvosi titoktartás basszus! Ez nem kéményseprő volt, hanem százak életéért felelős személy. -
#28114 Tehát azt állítod, hogy a pilóták soha sem nősülnek meg? Nem sexelnek másik emberrel? -
#28113 Bild az kb. Blikk színvonal. Azért na... Ne higgyünk el mindent elsőre. Lehet, hogy igaz, de azért a hivatalos verziót megvárnám. Meg ha ilyen van, akkor az orvos értesíti a megfelelő hatóságot, nem a pilóta vallja be, hogy full alkalmatlan a repülésre.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.03.27. 14:55:17 -
#28112 az kemény -
#28111 de egy pilótáról beszélünk, aki mennyit van otthon egy hónapba? nem tudom pontosan, de szerintem 31 napból nem sokat -
#28110 Nabazmeg akkor gratulalok!
Es hogyhogy nincs ilyenkor tiltva a kis kartyaja amivel maszkalhat a repteren?
Ez azert amatorizmus am! -
#28109 WAAAAAAAAAAAATTTTTT?????????
"A düsseldorfi ügyészség kulcsfontosságú információt hozott nyilvánosságra pénteken: Andreas Lubitzot, a kedden lezuhant Germanwings-gép másodpilótáját eltiltották a repüléstől. A düsseldorfi lakás átkutatásakor bukkantak a nyomozók az összetépett orvosi papírra, ami nem tartotta őt alkalmasnak a repülésre. Az orvosi papírok már a repülés napjára is vonatkoztak – olvasható a Bild percről percre cikkében." -
#28108 Ne feledd, NÉMET, nem Magyar! Van ott lé... Már, házat venni, vagy bérelni. Kapcsolatot teremteni más emberekkel (normál esetben NŐVEL.
(ebbe nem fér bele az édes anya)
-
#28107 pedig abból több derülne ki mint a bulvár uszító spekulációból -
#28106 Azt szerintem nem fogjuk hallani. -
#28105 kíváncsian várom a hangrögzítő vágatlan felvételét.. -
#28104 "28 éves, és a jóédesannyával él együtt"
ez mitől fura manapság? -
#28103 Azért az sok(k) mindent elárulhat, hogy 28 éves, és a jóédesannyával él együtt. Még ha buzi is... -
#28102 "Hat évvel ezelőtt súlyos depresszióban szenvedett és azóta is rendszeres pszichiátriai kezelés alatt állt a Germanwings Airbus A320-as másodpilótája"
Jó. Akkor ez innentől nem csak 1 ember felelőssége ám... hogy a fenébe lehet rábízni 149 ember sorsát egyetlen egy folyamatosan pszichiátriai kezelés alatt álló emberre????
Én elhiszem, hogy repülni tudott és jó pilóta volt, de ez teljesen független attól, hogy mentálisan nem volt ezek szerint beszámítható. Komoly pereket javasolnék a hozzátartozóknak az biztos! -
#28101 Alap helyzetben semmilyen szerszám nincsen a kezedben. Próbáld felfeszíteni műanyag villával. Ha egy lakatlan szigetre kerülsz, vagy kőröz alattad egy fehér cápa, akkor is sokkal nagyobb az esélye, hogy túléled. -
#28100 Ezt az ajtót 9/11 után találták ki, pont a repülőgépek elfoglalása ellen vég, ergo utastérből ha pilótafülkéből nem engednek be, nem tudsz bejönni.
Belehet robbantani meg ilyesmi persze, de hát hogy viszel fel ilyesmit repülőre már? Főleg úgy ha te vagy a pilóta, ki mész wc-re, vissza mész és a kollégád tud csak beengedni?
Kb. órák múlva se jutottak volna be ilyen szituba sztem nem hogy 10 perc alatt. -
#28099 Egyébként azt az ajtót nem lehet valahogy benyomni, betörni. Elég sokszor repültem már életemben de valahogy nem tűnik vmi nagyon masszívnak az a szerkezet (legalább is így kívülről, de aztán a fene se tudja)?!
Még is csak volt rá kb. 10 percük, hogy kifeszítsék vagy vmi. Csak lehetett azon a gépen valami nagy darab, jó erőben lévő ember, vagy ez fel se merülhetett? -
VJP #28098 Rugós a kar mindig középen áll, de ha lock-ra lökte az 5 percig él. Elég 4 perc 59 másodpercenként lökdösnie, és senki nem megy be.
(Ezt olvastam, a tévedés jogát fenntartom!) -
#28097 nem kellett a kezét rajta tartani, elég lock állásba pöckölni és akkor kintről kóddal sem lehet bejutni... -
#28096 Pontosan ezért lett öngyi... rájött, hogy kemtrélt szór és ezért puszticsoccsa el a gépet!
Ilike! küldöm a poizitíve energit, amit arkanszaszi mojave citrom törzs szerzett meg 2198 éve egy éppen erre haladó nemkemtréles űrszekártő': x2+2-3(y+57)=y-(2x2+28) -
#28095 Hu kezd atmenni kemtrel faszsagba! Nem tusolnak itt semmit. Ongyilkos lett egy bekattant fasz! Volt mar ilyen sajnos! Nem is egy! -
#28094 Semmiféle kötelezettségük nincs ebben az esetben szerintem. Max nagy jólelkűségükben odatolnak azért valami lóvét, aztán csók. De abban az esetben, ha terrorcselekmény történt, akkor is totál értem miért kéne elsikálni.. Igazából elég sok olyat el tudok képzelni, amit sokaknak érdeke eltusolni.. Aztán lehet, hogy csak tényleg egy kattant ember volt, és semmi több.. -
#28093 Ilyen nincs, független hatóság nyomoz ilyenkor, akár több is. Azt h a légitársaság mit csinál... lényegtelen, nem ők mondják meg mi történt. -
#28092 Első gondolatom nekem is az volt, hogy lehet, hogy így akarja a légitársaság megúszni a súlyos kártérítést. Elvileg ha a pilóta bizonyíthatóan öngyilkos lett, akkor nekik fizetnivalójuk nem sok a hozzátartozók felé nem?
Pontosan ezért hihetetlen és kiakasztó, ha igaz!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.03.26. 19:57:30 -
#28091 Nem vagyok konteos vagy ilyesmi, de nekem ez egy pöppet sántít. -
#28090 A qrva életbe!
Végigolvastam... ez a mocsok geci magával együtt 150 embert tett el láb alól. Hogy a francba történhetett ez meg? Végig rajta tartotta a kezét az ajtózáró kapcsolón, faarccal nekivezeti a hegynek azt a gépet, amin egy komplett osztály, meg 2 csecsemő is van?!
Hogy pcsba lehet valaki ekkora féreg?????? Milyen jogon dönt mások életéről? Miért nem ölte meg magát egy egyszemélyes géppel valahol Bivalybasznád alsón?
Totál kiakadtam... ilyen nincs... ezt a moslékot, te k. élet -.-
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.03.26. 19:43:16 -
#28089 Na ez nem semmi, s ilyen is volt már... légikatasztrófák egyik részében is ez volt a végső konklúzió, amit hiába szigorítanak ez annyira emberi tényező hogy ez ellen nincs teljes védelem. Ott is a pilóta körül minden rendben volt és a nyomozóknak sikerült felkutatni olyan magánéleti gondokat ami ehhez vezetett... csak ezt senki nem látta, senki nem észlelte. Ezt nem lehet kivédeni, viszont "vicces" volt ahogy a média először a 20 éves gépezést elkezdte, mert BIZTOS azért esett szét, majd kiderült, hogy volt egy hiba és karbantartásnak kellett rajta dolgozni s biztos azért zuhant le... elképesztő ahogy ez végigment és kiemelve adák le a híreket, minden első mondat azzal kezdődött, hogy de hát KARBANTARTÁS dolgozott rajta mert volt egy hiba. És?! az a dolguk. -
#28088 Hát erre tényleg nem lehet felkészülni... -
#28087 de az a meg fogalmazás az azért ütött -
#28086 sajna lehet igazam lett -
#28085 -
#28084 Ojajjj! Errol eszembe jut a malaj gep... Plussz egy masik baleset!
A malaj gepnelmongyilkossagra gyanakszanak, a masiknal ongyilkossag es biztositasi csalas volt... De ugyanaz. Magara zarta a repulo ajtajat az egyik pilota es bumm! -
#28083 "A francia Alpokban lezuhant Germanwings-járat fekete dobozának hangfelvételeiből arra a következtetésre jutottak a baleset okait vizsgálók, hogy az egyik pilóta elhagyta a pilótafülkét még a gép süllyedése előtt, és később már nem tudott visszamenni a kabinba "
cikk -
#28082 hát mióta nekem is van, másképp vélekedek a világról, azért. -
#28081 Nem is írtam, hogy a levegőben esett szét. Arra utaltam, hogy ha netán túlnyomás volt, a hegynek csapódás olyan, mintha egy túlfújt lufiba tűt döfnél.
Egyébként olvasom, hogy megvan a másik fekete doboz... külső, szétroncsolt burkolata. A bele hiányzik, ezt keresik most... Pedig ezen lennének a fontosabb repülési adatok.