Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Opel Movano 2.8DTi
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
a fejleményekrõl számolj már be légyszíves, rendõrség, biztosító stb.( média<#hehe>#hehe> )
baleset
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
nem mentél gyorsan ugye? akkor jobban tört volna a verda is...
van ott kameraman is, kíváncsi vagyok a média hogy közli.
Google maps
Valószínûleg innen fordult ki egy BMW-s balra, a Keresztúri útra. De, ott ugye ismét lámpa, és pirosnak kellett lennie, ha ugye én a Ladányi utcán zöldre váltáskor indultam is. Ez meg balról jön. Még szerencse, hogy lassan jött, és nem lett semmise, de nem rajta múlott.
Jobbulást. <#alien2>#alien2>
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Véleményem szerint a biztosító neked majd fizet és magának meg megjavítvja és eladja az autót.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
akkor te küldted be a patakba a nõt (lejjebb görgetsz,pont raktam egy képet)
kocsit kb szarni le és örülj,hogy nem lett komolyabb bajod
A hölgy minden elõjel nélkül vágott be elém, mikor nekem zöld volt a lámpa. Nem tudtam fékezni se, de õ sem olyan hirtelen történt. Légzsák pofába, ütés aztán már csak a szirénák 😞

Ja és persze az idiótája meg rá is húzta szerencsétlen rendõrre a kormányt <#levele>#levele>
kb egy hete találtam rá véletlenül egy ilyen yt csatornára, ahol az egyik motoros tölti fel a fejkamerája videót.. hát voltak durva pillanatok.. hihetetlen hogy mennyire nem figyelnek az emberek se a mentőre, se a felvezetőre.. de ha hozzá sietnek akkor már bezzeg türelmetlenül várja mentőt..
"Nulla tenaci invia est via"
Na így egy ártatlan ember veszett el 😞
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Isten nyugosztalja õket!

Ehhez mi a frász köze van a gázadáshoz??? Nézd meg újra a videót, és láthatod, hogy két sávos úton haladt. A bal oldali sáv ott szinte végig balra kanyarodó volt, ez a köcsög meg ment tovább egyenesen (nem egyszer, folyamatosan). Ergo, a rugdosás simán jogos önvédelem lenne/lehetne.<#falbav>#falbav> Láttam már nem 1 Ferrarit közúton, jelentõs része tök normális volt. Egyetlen egyet láttam, amely totál béna volt, az egy irányú utcánál keresztezõdésnél ballra nézett be, miközben jobbról érkezhettek volna autók, és így haladt végig a nyócker Bérkocsis utcán. Kész csoda, hogy ott nem történt semmi baj.<#zavart1>#zavart1>