Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zotya10002
Ez egy szakadt bmw volt!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

milk4
Halomjára van ha.hu-n ilyen roncstelepszökevény.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Misuka963
Szépséges BMW 😞 (volt)

Roger6
Aha. Szóval mert több gázt adott, meg kellett volna rugdosni. Szerinted mennyi kára keletkezett a kereskedõnek? Így van, pont nulla, sõt, amit letarolt, azt is kifizettetik vele. Minek fejbe rugdosni?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

desigo
Nem lett annak sok baja...
Alien69
Hehe a kis kecsegláda. Végig kanyarod sávból gizdázott. Meg is kellett volna rugdosni a fejét.

w77d
Ferrarit zúznak a tesztúton

hát, nem lennék a helyükben 😄

FrezeR
Tetõre vágódó BMW rombolt a rendõrség közelében

Szépet repült. Még jó, hogy nem sétált arra senki éppen.

Norbi1990
Azt én is láttam Pesten. Ma reggel is láttam egyet.
SimaSuna
néhány napja láttam egy Tesla-t. Bordó színü, TESLA - 1 rendszámmal.

egész jó gép lenne, mondjuk egy V8as motorral 😊
Szabi
-.-

"Nulla tenaci invia est via"

Coral Springs
Most zajlik a Costa Concordia kiemelése. Akit érdekel itt nézheti élõben, vagy itt.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

desigo
majd készítenek neki újat xD
Misuka963
Szabi
csúnya baleset volt ma a DTM-en 😞

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#idiota>

"Nulla tenaci invia est via"

Totti5
Legalább mást nem nyírt ki. Többet nem fog száguldozni lakott területen.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

FrezeR
Halálos baleset Vecsésen

Nem sok maradt belõle :/

TG Gida
Nem szereti a jégkrémet?<#wilting>

Isten áldja a pogányokat!

Roger6
Az, hogy felelõsséget vállal viszont nem jelenti azt, hogy nem fogják rásózni egy (nagy) részét, és mehet boldogan haza a parkolós csávó.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Misuka963

PetruZ
A Lánchíd budai végénél vigyázzatok, egy félmeztelen, csinos csajszi mászkál arra, én is majdnem belehajtottam az elõttem haladóba. 😛
desigo
A munkáltató felelõsséggel tartozik az alkalmazottja iránt.
Ha egy benzinkúton a kutas tankolás közben megkarcolja az autódat akkor nem a kútvezetõnél kezdesz el reklamálni,hogy térítsék meg a károd hanem a kutast zaklatod?
Alien69
LOL, de azé ezt TE sem gondolod komolyan. Vagy ha igen... <#csodalk> Mégis, honnan a fenébõl lehetne "tapasztalata"? Gondolom, hogy a saját garázsából hoz egy csere lambót. <#ravasz1> Jelenlegi tendencia az, hogy a "tapasztalatot" NEM akarják megfizetni, mert olcsóbb felvenni az utcáról egy embert, akinek van jogsija, azt ennyi. <#idiota>

Coral Springs
Valószínûleg a baleset abból eredt hogy rálépett a gázra, és az autó jobban meglódult mint a sofõr gondolta volna, majd jött a pánik. Azért aki egy öt csillagos szállodának sofõrként dolgozik több tapasztalata kéne legyen ennél.

Közbe erõsen benéztem ezt a hárítás dolgot...

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

SimaSuna
nehogy már a hotel fizesse ki a keletkezett kárt...
csávókámnak nem lesz munkahelye, amit keres meg megy a Lambo javítására.. :/
desigo
"Az ötcsillagos hotel menedzsmentje minden felelõsséget elhárított" <#nemtudom>
Coral Springs
Nem lennék a csávó helyében, valószínûleg az állása is ráment erre.

Rommá törte a hotelalkalmazott a luxuskocsit.

Videó

w77d
barátom evo VI-ába bele szált egy részeg gyerek, de úgy, hogy TK lett az autó. A biztosító másfél évig! ült az ügyön.

Varenga
Én hasonlóan jártam októberben, csak nekem a bal elejét kapták el a verdának. Balos lámpa+index, a sárvédõ és a futómûvem is kapott -csonkállvány heló-...ez mind ment a levesbe. Emberünkrõl ott helyben levettem egy százast, mert mérlegeltem, hogyha nekiállunk kék-sárgázni, akkor pöcsölés a biztivel, az autó addig használhatatlan stb. Szinte pont nullára jöttem ki a költségekkel és az autót 4nap alatt helyreraktam. Szóval ha nem kapott a futómûved, akkor tutter jól jártál. 😉

sovatalevi
Ebben igazad van!

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

milk4
Szerintem a végén a duplája fog kijönni ennek. Rendõrrel jobban jártál volna szerintem.

<#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Én hívtam volna. Ilyen semmirekellõ csaló senki német rendszám, román, szlovák papírokkal simán lehet hogy körözik. Takarodjon az ilyen innen.

Carlos
En meg ugy gondolom, hogy igenis kell.
Ha latja a gyoker hogy mit okoz egy baleset akkor lehet elgondolkozik, hogy 3 sor meg ket feles utan kocsival megy-e haza.

Þór vígi þessi rúnar

w77d
nem baszakodtam, mivel szemlátomást be volt szarva attól, hogy rendõrt hívok, ezért felajánlottam, hogy kp ott helyben. Végül is 350 eurot sikerült kialkudni, ami azért jó, mert a kárérték ennek úgy kb a 60%-a.

SötétBarom
Majd amikor a biztosítójával megy a huzavona, akkor milyen agyfaszt fogsz kapni 😉

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

w77d
meghúzta a felnit és a hátsó lököst, most errõl tényleg képet akarsz?

sovatalevi
Durva!
Ilyen videókat szerintem nem kellene Youtubera engedni,eléggé felkavaró lehet kisebbek számára..

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

sovatalevi
VIDEÓ

Szinte semmi nem maradt a Matizból.

sovatalevi

2 felnõtt és egy 1 éves gyerek halt meg.

milk4
Képet vagy hazudsz.

w77d
ma egy német rendszámú autóval egy román nõ szlovákiai lakcímkártyával átment a záróvonalon, majd a piroson és meg sem állt, míg a kocsim bal hátulját el nem kapta... agyfasz kerülgetett, de amikor összeraktam ezt a három országot egy személyben elkapott a röhögõ görcs...

Carlos
Akkor nem lattal meg boncolast... Igazit, nem filmben, sorozatban, tvben!

Þór vígi þessi rúnar

Minimális tisztelet lehetne bennük, csak egy kicsit kellene arrébb rakni a holttesteket, mindenki úgy mászkál és ugrál közöttük, mintha csak szalmabálák volnának.

Misuka963
Mennyi halott jó Isten <#wow2>
Azok a civilek mi a brantot nézelõdnek ott,vagy talán azok ott mind szemtanú lehet ?!

sovatalevi

sovatalevi
A túlzott sebesség miatt út menti fának és kerítésnek ütközött egy személygépkocsi csütörtökön reggel hét óra után néhány perccel a marosvásárhelyi Szabadság utcában. Amint a megyei rendõrség szóvivõje, Sabin Marian Bobei rendõr-fõfelügyelõ portálunknak elmondta, egy mezõbándi 47 éves gépkocsivezetõ elvesztette uralmát a személygépjármû felett, s beleütközött egy út menti fába, majd belecsapódott egy vaskerítésbe. A balesetben a jármûvezetõ könnyebb sérüléseket szenvedett, a fa, amelybe beleütközött kidõlt, a kerítés pedig megrongálódott. A helyszínre kiszálltak a marosvásárhelyi rohammentõsök is, õk szállították el a sérült gépkocsivezetõt.

sovatalevi
Románia <#vigyor3>

Misuka963
Jól alákapott a szele 😮