37102
-
Rev Hard #28200 Tudta, hogy van egy Subaru WRX mentőautó Budapesten? Na, már nincs.
-
#28199 Oroszország? -
Stockbauer33 #28198 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Rev Hard #28197 Szerintem akik ott voltak a becsapódás környékén és túlélték mind újjászülettek. -
#28196 Nordschleife - halálos baleset más szemszögből -
#28195 http://totalbike.hu/hirek/2015/04/01/dolgok_amik_ne_legyenek_a_nyomodban_orrszarvu/ -
#28194 Az a videó volt már korábban egy másik, ázsiai összeállításban, ott hosszabb volt a részlet. A fickó végig nem vette észre, hogy lehúzott sliccel mászkál, a kamera sem érdekelte (vagy nem tudta, mi az). Fejben nem nagyon volt ott... -
#28193 Az nem kátyú, az egy kibaszott szurdok. -
Rev Hard #28192 A 6:16 komoly volt, ezért veszélyesek ezek a qrwa kátyúk. Biztos nem tett volna jót a futóműnek ha belemegy, de egy esetleges frontálist bevállalni sem jobb. -
Rev Hard #28191 Az mi amikor a kínai köcsög hátragurul majd kiszáll azt felháborodott pofát vág !? Még a slicce is le volt tolva. Az ilyen buzik miatt kell a kamera, vissza is szállt ahogy meglátta. -
Héeder #28190 4:08-nál egy az oroszoknál meglepő jelenet :D -
#28189 #500
-
#28188 Bolondok napja alkalmából egy idióta baleset gyűjtemény. Többségük vótmá' és nem is annyira viccesek, inkább hétköznapiak, de akad köztük néhány megmosolyogtató (pl. mindjárt az első, vagy a jeges domboldalon előadott "kicsi a rakás"). -
#28187 ezt még nem láttam, biztos vótmá..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Rev Hard #28186 20 tonna üveg lapított ki egy autót egy kínai sztrádán. -
#28185 Valaki nem emlékszik arra a balesetes videóra, aminek Juno Reactor volt a zenéje?
Feltúrtam a guglit, de semmi...(1 van youtubon de nem az az amit én keresek..)
-
#28184 Kabe neki olyan mintha egy 100ast odaadnal a csovinek hogy parkolja le a bevasarlokocsidat! -
#28183 Abban a tudatban, hogy csak az 50m-re lévő parkolóba megy vele simán oda adnám. Ha pedig összetöri akkor jön a kártérítés. Persze nem a srác fogja kifizetni, hanem a cég aki felel a tetteiért. -
#28182 Gyanítom aki oda meri adni, annak nem nagyon számít egy ilyen autó. Te is megtanulhatnád, hogy a gazdagok nem úgy gondolkodnak, mint te vagy én. Pl. Rolls Royce-al nyomják a sivatagban, ha behal a szűrő, otthagyják, aztán jöhet egy másik. -
Blum #28181 Nem igaz, hogy ezek a gazdag snecik még nem tanulták meg, hogy a drága járgányt nem adjuk oda senkinek.
Elgalábbis ha nekem lenne egy ilyen kaliberű verdám akkor biztos nem bíznám rá akárkire, hogy parkoljon le vele. -
#28180 Ezért parkolhat ingyen a hátralévő éveiben...
off:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#28179 parkolós fiú elvitte egy körre a járgányt.. ehh -.-
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.03.30. 18:04:52 -
StrikeFor #28178 TAxis gondolom nyomta neki és előzött -
#28177 A görög labdarúgó-válogatott tagjai sérültek meg a Ferihegyi repülőtérre vezető úton .
A futballisták könnyebb sérülést szenvedtek. Jelenleg a Honvéd kórházban ápolják őket, de előre láthatóan még hétfőn kiengedik mindhármukat. A játékosokat a kórházban meglátogatta a görög konzul is - mondta a sajtóattasé.
Egy ember a helyszínen meghalt.
-
#28176 ejj.. :-( -
#28175 -
#28174 Halálos baleset az Eger Rally-n..
:( -
forrás -
#28172 Úgy látszik, ma Suzukis nap van:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Bp, Örs vezér tere, Árkád oldal. Láthatólag NAGY sebességgel (át ugratott egy járda szigeten is) csapódott a suzukis (okát persze nem "látni"). Szvsz, két lehetőség van (lehet), ha a Kerepesin jött, és megijesztették (ráhúzták a kormányt pl), elrántotta a kormányt, becsapódott. Ha a nagy Lajoson jött, és kanyarodott "nekifutásból", szintén kisodródhatott. De, előítélet, a vezető ülése piros színű, sportos, biztos, hogy nem a nyugis típus... -
#28171 Balesetet szenvedett egy Air Canada A320-as Halifaxban
-
#28170 A vérükben van a vezetés:) -
Rev Hard #28169 -
#28168 CCT-60, az utolsó ... -
#28167 Suzukit is elkapta a légáramlat. -
#28166 Az a szakasz mindig is veszélyes volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#28165 Pont akkor kapott alá a szél. Látszik a filmen egy füst az előtte lévő autó után. Bár pont keresztbe mozog a füst, de nagyon nagy sebességgel. Kiérkezik a domb "takarásából", az elejét megemeli a szél, a seggét meg ugye tolja alá. A domb másik oldala meg pont lejtő, azaz, az autó "zuhan", csak a talaj is pont ebben a szögben "süllyed" alatta. A farok szárny az, ami először leér, de az is jó sokára. Szinte azonnal jön a kanyar, és PONT oda nem szabadna ugye nézőnek állnia, még a kerítések és egyéb terelők ellenére sem... -
#28164 egy másik szögből a baleset
Érdekes, hogy úgy érkezik a dombtetőre hogy az eleje már a levegőben van. -
#28163 Rendezők azért igen, mert nem azért van 2 kerítés, hogy beengedjék közé a nézőket.
De hát a motorsport mindig is veszélyes volt és az is lesz. -
#28162 Gumi? annnak aztán meg mi köze ahhoz hogy a szél alákapott? sok butaság megy a kommentekben mindig. Ezen a szakaszon mindig elemelkednek a kocsik egy kicsit, most pont úgy pont olyan helyzetben és pont olyan széllökés történt hogy alákapott és pont olyan magasra, pont úgy esett be a kerítés mögé hogy az pont ilyen tragédiát okozott. Senki nem hibázott, senki és semmi nem okolható ezmiatt. -
#28161 Gábor Wéber
1 hr ·
Halálos baleset történt a VLN nyitófutam első órájában a Nürburgringen, amikor Jann Mardenborough GT3-as Nissan GT-R-je a levegőbe emelkedett a Flugplatz ugratóján és a nézők közé csapódott.
Többen is súlyosan megsérültek, sajnos egyikükön már a gyors orvosi beavatkozás sem segített.