Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Azt hinnénk mekkora hatalmas hajó ez, pedig nem, a Cap Trafalgar (Libéria) csak 40ezer bruttóregisztertonna (közel a PanaMAX-limithez), ami közel sem nagy, a Costa Concordia 114ezer tonna. A nagyok meg még ennek is a duplája...
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
amúgy 3.11nél a dodge ram baleset se kutya :S
Opel Movano 2.8DTi
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
A hátsó kamera nézetből egyértelműen kiderül, hogy több száz méteren keresztül ment a bicajos a busz előtt. Egyértelműen látnia kellett a sofőrnek. Vagy már akkor is mással volt elfoglalva - nyomkodta a telóját-. Vagy pedig látta, de azt hitte, hogy majd jól elférnek egymás mellett. Hát nem sikerült. A sofőrnek semmi más dolga nem lett volna, mint fékez és mikor tudja kikerüli a bicajost biztonságosan. Neki meglenne a munkája, bicajos épségben hazaér, mi meg nem beszélnénk erről.
Azt hiszem nincs miről beszélnünk tovább.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

ettől függetlenül a buszos volt a nagyobb f.sz
LoL ?
"Nulla tenaci invia est via"
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.