Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Engem meg nem fenyeget ilyen veszély, mert nem vagyok egy autóból kiugrálós verekedős típus, mindössze meg tudom érteni, ha valakit elragad a hév.
Csak a tehetetlen és buta ember verekszik. Van úgy hogy kiabálok és mérges vagyok de soha nem bántanék senkit.
Volt már úgy hogy összetörtem más kocsiját amikor nem volt ott. Névjegyet hagytam felhívott találkoztunk papíroztunk és mindenki ment tovább. A biztosító hiába akart rávenni, hogy vonjam vissza nem tettem. Növekedett pár száz forintot a kötelezőm. Na és? Erre van nem?
Itthon a bonus malus bűvöletében élő emberek azt hiszik hogy az érték hogy nem B10ben van és nem B8-ban. Akkor baszki fizesse ki kp-ban a kárt!
Egyébként aki ennyire félti az autóját ne érje be a KGFB-vel, hanem kössön Casco-t, mert előbb-utóbb tuti kelleni fog.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Figyelmetlen vagy 1 mp-re és máris baleset történik. Semmi direkt vagy készakarva károkozás nem volt azon a videón sem, ahogy a balesetek jó részénél ez így van.
Egész más, ha direkt törik össze a verdád, de nehogy már egy BALESETNÉL még kiugrálj pofán baszkodni valakit?
Legalább hazudd azt, hogy nem, te nem ilyen vagy. -.-
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ráadásul a szuperkorrekt magyar biztosítósdi után simán lehet, hogy vétlenként is masszív mínuszban zársz.
Verekedni nyilván nem állnék le, esetleg csak ha tényleg részeg :D
Pár éve mikor kemény 30-al nekicsúsztam egy Swiftesnek az rögtön kiugrott és ordított, hogy részeg állat vagyok, dögöljek meg., etc. Válaszra sem méltattam, visszaültem a kocsiba és kihívtam a yardokat, utána kezesbárány volt, de követelte, hogy szondázzanak meg.
Tudni lehet rólam, hogy teljesen absztinens vagyok, szóval jól elmókáztunk a rendőrrel, aki azt mondta, hogy ilyen erővel még az életben nem fújtak szondát mióta ő a kötelékben van és jókat röhögött :-)
Mégis vannak sztereotip dolgok... például, hogy a "norvégok" szeretnek lopni, az oroszok agresszívek, a magyarok végtelenül pesszimisták és bizony aki BMW-t vesz, az nagy átlagban nem azért veszi, hogy 50/90/130-al haladjon. Persze, hogy vannak kivételek, de bárhogy is erőlködünk, ha meglátunk egy fekete BMW-t azért sok jóra nem számítunk, de a túlélési ösztönünk általában azt súgja, hogy a egy bármilyen BMW-nek nem szólunk be és nem mutogatunk, mert könnyen lehet, hogy 2 frissen leszerelt ukrán katona ül benne és akkor nagyon kínos percek következnek :-(
Opel Movano 2.8DTi
pont ebben a topikban épp elég videó és képi anyag van,hogy látni lehessen ,hogy nem csak a BMW sofőrök karamboloznak........
Mu. Ha. Ha.
Néhány ember rendkívül naiv...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Megint nagy átverés, mert csak a kereket illetve az üzemanyag tartályt...
180km-en keresztül...azért az vicces...
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
és kiszáll a kocsiból és megnézi a verdát, nem az embert a verdát.....
aztán persze elhajt...
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
a rendszáma gyönyörűen leolvasható. Előttük az mentős vagy csak betegszállító?
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10