Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Az biztos,de élvezetes munka is egyben 😊
Melyik futárcégnél dolgozol ha szabad kérdeznem ?
Downhill!!
Én is ilyet vezetek. Nézd meg a tolóajtó kilincsét, illetve a hátsórészénél a doboz tetején az ívet.
Vagy az első sárvldő lámpa részét..
Ez egy Peugeot Partner.. Szépen szétesett szegény...
Downhill!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
respect to the man in the ice cream van
Egy német házaspár két gyermeke halt meg abban a szerda hajnali balesetben, amely Linz környékén történt. Egy 54 éves, ittas férfi a forgalommal szemben hajtott fel az autópályára, ahol frontálisan ütközött a balesetben vétlen sofőr kocsijában
Cikk+videó
Soha nem fogják elárverezni a lakását/házát és az utcára kirakni családostól (már ha van neki).
A szándékosan nemfizető hiteleseket sem rakják ki mert egyből felháborodik ezer civil szervezet és odaláncolják magukat a lakás elé.
Hasonló esetekről mabiszos kárrendezés vannak történetek?
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
K. anyjukat azért ám... nem sok ez egy kicsit? -.-
Nő meg nagy marha volt, most megtanulja. Nekem még kispolákom is volt, ami kb. szomszédba járós volt, de baz naná, hogy volt rá kötelező, alap dolog!
Ha pedig mondjuk van lakás a nevén, akkor a behajtó arra terheli rá. Ha nem fizeti ki az én kb 9 milliómat és a mentés kb 2-3 millióját, akkor elárverezik a lakást és abból fedezik. Nekem mindenképpen fizetnek, csak a nő baszott rá valószínűleg egy életre. Hülye volt tényleg és felelőtlen, de most azt mondom hogy rendesen "megfizetett" érte...
Felborult és kigyulladt egy üzemanyagot szállító tartálykocsi az M7-esen Fonyódnál, a sofőr azonnal meghalt, írja a Police.hu. Az autópályát mindkét irányban, teljes szélességében lezárták lezárták a 157-es kilométer környékén.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nekem az nem tiszta, hogy a fenébe fogják behajtani a csajon a pénzt? Ezért ez nem 200k vagy 1-2 milla.
Ráadásul fogadni mernék, hogy a luvnyának nincs a nevén semmi, max a törött Seat volt... hogy a fenébe lesz ebből W77D-nek kártérítése? Vagy bukó fullra? ^^
OMG ^^
Isten áldja a pogányokat!
Seat-ra van pénz, ráadásul nem is egy lepukkant ezer éves szarra, de fos/húgy összegű kötelezőre nincs??? Remélem úgy megbszk, hogy arról kódul! Hogy mernek egyáltalán kötelező nélkül vezetni egyesek??? Felháborító!