Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
respect to the man in the ice cream van
volt az a bmw-s akinek volt pár driftes videója aztán meghalt mert rádőlt a fa, na ez is ugyan ilyen, annak ezt kívántátok.
respect to the man in the ice cream van
Én is szeretem jó, hogy magad vagy, meg hát az autó sem utsó szempont, mert se gps se semmi, és nem kell leadni :-))
Downhill!!
Emberek vagyunk,hibázunk.
"Mi a helyzet itthon?
Magyarországon 2014 első negyedévében 13 százalékkal több személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, mint az előző év hasonló időszakában. A halálos balesetek száma 39 százalékkal, a súlyos sérüléssel járóké 20 százalékkal volt több, mint 2013-ban, a könnyű sérüléssel járóké pedig 8,4 százalékkal növekedett."
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
Elhiszem, hogy ekkora sebességnél nehéz észrevenni valakit...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Per Aspera Ad Inferi.

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Gheorghe Filip, a megyei rendőrség szóvivője érdeklődésünkre elmondta, munkatársai a helyszínelés során nem állapítottak meg semmilyen törvénysértést, a balesetnek nem voltak súlyos sérültjei, sem jelentős anyagi kár nem keletkezett. A teherautó egyébként valószínűleg elvesztette egyensúlyát, ezért borulhatott az árokba.
Amúgy a szervezőknek meg a jó k. anyját, hogy nem biztosították azt a részt... mitomén' szalmabálák, kis elterelés, mesterséges lassító előtte, etc.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ