Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
respect to the man in the ice cream van
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egyébként kísérőkocsit 100 esetből 1x látok és nem, nem túlzok.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Opel Movano 2.8DTi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Ezért inkább egy széthúzható mélybölcsős pótkocsi kellett volna ehhez a szállítmányhoz.
Utoljára szerkesztette: Misuka963, 2014.08.09. 22:00:59
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
Na de a 4:10-es incidensnél,hogy került a Lada elejébe a csávó?
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Tök mindegy mennyivel megy az ember egy kombájnak a túlélési esélyei erősen alacsonyak. A kombájn eleve nem közúti közlekedésre való. Ezzel az erővel vizsgálhatnák a lánctalpas vs motoros kombót is...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.08.09. 10:10:02
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Ausztráliába máshogy van a kresz (akcentus alapján ausztrál az úriember)? 😄
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Vajon ez az a hír?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ