37102
-
#28360 Egy normális ember úgy csinálta volna, ahogy írod, de egy normális ember nem is kötözködik egy ilyen barommal, és beengedi maga elé már az elején.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.04.29. 12:18:19 -
#28359 Ja és a videon tisztán lehet látni, hogy míg az első kamiont pillanatok alatt megelőzi a pick up a másodiknál már sokkal lassabban megy. Aztán, hogy ezt direkt teszi, hogy így "móresre" tanítsa a camarrost, vagy csak egyszerűen leszarja és figyelmetlen az ugye nem derül ki. -
#28358 Várj egy kicsit! Nem tagadom egy szóval sem, hogy a camaros egy hülye állat volt és teljesen igaz az is amit leírtál, de az első kamion megelőzés után simán bemehetett volna pláne úgy, hogy a seggében van az a barom.
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.04.29. 12:09:55 -
#28357 Ez igaz -
#28356 vagy egy csunningolt kettes golf 15-22 éves közti pilótával.. -
Rev Hard #28355 Szerintem az USA -ban nem egy akkora nagy durranás egy Camaro, persze ki tudja, itthon már egy széthajtott szakadt BMW is elég hogy valaki istennek képzelje magát az utakon. -
#28354 Na, akkor álljunk meg egy szóra. Nagyon jól tudta, hogy ott van a Camaro-s. A sportautó jobbról előzött (eleve full szabálytalan), majd nem engedte besorolni, amit teljesen megértek, kurvára szabálytalan volt. Vagy azért, mert van egy Camaroja, már megtehet mindent? Nagy faszt. Utána feltartotta, nagy dolog, mentél már kamion után autópályán, ami kamiont előz? Kibírtad azt a 2 percet? Akkor meg? A közlekedésnek vannak szabályai, amiben benne van, hogy jobbról tilos előzni. Ha szépen kivárta volna a sorát a farokhosszabbító kocsival, nem lett volna gond, még a videóban sem lenne benne (ugyanis a videós autót sem előzte volna meg szabálytalanul). -
#28353 Abszolút. A Pick up-os is legalább akkora barom volt mint a Camaro sofőrje. Visszapillantó tükröt nem nagyon használja, ha meg igen akkor egy hülye barom volt. Kb fél percig tartott volna, hogy elengedje a camarost és nem lett volna probléma. -
#28352 Valójában normális ember ilyenkor sokkban van... még ennél kisebb balesetnél is, és örül, hogy él és nem bánt másokat. Viszont tény, hogy vannak agyhalottak, akik egy baleset után is képesek ott rögtön ordibálni, meg állat módjára viselkedni. -
#28351 Legveszélyesebb, amikor az ostobaságot a két ellentétes végén kimaxoló fasz találkozik. -
#28350 de a pickup-os nem igazán akarta előzni, mintha csak mellette menne.
elég lett volna ráfeküdni a dudára.... -
Blum #28349 Az ilyeneknek olyan kurvára kíváncsi lennék az arcára amikor kiszáll a vasból és 2-3 ember mered rá, hogy "mifasztcsináltálbaromarcú?"
btw, pick up-os arc is elmehet a csába...
Utoljára szerkesztette: Blum, 2015.04.29. 01:39:45 -
Rev Hard #28348 Biztos volt már de azért berakom. Jó nagy barom.
-
#28347 kemény:D -
#28346 magyar cigányok... vazze ezek már mindenhol ott vannak? -
#28345 Ci...ci... norvégok! -
#28344 -
#28343 régen egy ideig én is így akartam fordulni, mert baromira nem mondták el hogy lehet ilyen , én meg ezen nem gondolkoztam
haverral fordultam így, és akkor szólt hogy így lehetek a palacsinta, ha most hátulról belém jönnek, és totál igaza van, és tökre szarul éreztem magam, hogy annyira alap dolog, még se jutott eszembe addig amíg nem hívták fel rá a figyelmemet -
#28342 Már volt erről szó, hogy a kormányt csak akkor fordítod, amikor már kanyarodsz. Álló helyzetben egyenesen előre áll a kerék, rutin gyakorlat első órájának első 10 percében megtanították anno. Szóval a faszi simán megúszta volna a kamiont, ha megtanulta volna ezt. -
Stockbauer33 #28341 -
#28340 CCW-54, szokásos vegyesfelvágott, de 2:35-től látszik egy eset belső kamerából, milyen az, amikor hátulról belöknek egy szemből érkező kamion elé... (mákja is volt az ürgének) -
Rev Hard #28339
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nike Air gone
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.04.26. 23:27:14 -
#28338 Frontálisan ütközött két személyautó vasárnap a 44-es számú főúton, Békéscsaba közelében.
Egy nő és egy férfi súlyos, egy gyermek horzsolásos sérüléseket szenvedett. Mindhármukat kórházba szállították.
Gyerekülés jól végezte a dolgát
-
RealCián #28337 -
Stockbauer33 #28336 -
#28335 Jaja.. :-) De akkor is azért biztos kikerekedik a feje a csávónak majd.. -
#28334 egy reptéren azért ez annyira nem lehetetlen.. az egy érdekesebb beszélgetés amikor egy csónak neked jön az autópályán :DD -
#28333 Ezt add be a biztosítónak :-)) Nekimentem egy repülőnek egy busszal :-))))) -
#28332 Autók vs gyalogosok 4 -
#28331 Hát ezt így hogy? -
#28330 Ja tenyleg. rosszkor, rossz helyen...
amugy lehet linkelve volt mar, de itt is mintha fellottek volna a csatornafedelet :o
-
#28329 Nem véletlen mondogatják, hogy a leállósból minél előbb mentsd az irhád. -
#28328 2:40-nél: csatornafedél. :) -
Stockbauer33 #28327 -
#28326 2:40-nel az mi volt?
3:33-nal meg jo nagy suger volt -
#28325 +1 :o -
#28324 Elsőre azt hittem, hogy egy vonat volt -
#28323 kb fél éve volt már egy crash complication videóban..akkor is megrázó volt..
(szar sg kereső semmire se jó -.-) -
#28322 hát ha csak a fék nem volt szar, akkor fejlövés mehet is a kamion sofőrjének -
#28321 huhuhuuuu... :D bazki ez kemény :DD
cobra 11be illő jelenet lehetett :D