Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
respect to the man in the ice cream van
Eddig kb 1km/h-val láttam dolgozni...itt volt vagy 20-40...
remélem senki nem volt rajta..
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
Mikor anno kérdeztük, hogy miért, egyszerűen az volt a válasz, hogy mert a helyi lakosok meglincselik őket. Szerencsére nem került ilyenre sor. Akkor úgy éreztük, de jó, hogy másik kontinens...
Nem gondoltam, hogy ilyen hamar ide is eljut ez a szint...
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
Utoljára szerkesztette: Misuka963, 2014.08.16. 18:28:06
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Olaszliszka óta itt van nálam mindig a columbia .Tuti ott maradna pár lila szájú mocsok hogy rohadjanak meg
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Itt Szabolcs megyében is mentek a határ felé a motorosok,gondolom megemlékezni 😞
Utoljára szerkesztette: Misuka963, 2014.08.15. 20:35:42
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2014.08.15. 18:55:04
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Egyébként qrvára igaza volt a faszinak. Haveromnak volt egy városi csettegő Skoda120L-je, úgy rájárt egy ürge hasonló helyzetben, hogy egy az ujjad nehezen fért volna be a két kocsi közé. Negyed órát keresgette, duda, stb. Semmi. Sehol senki.
Nem sajnálta a Skodát elkezdte szépen megtolni az ürgét... 10mp belül rohant ki a köcsögje, hogy mégis mit képzel a haver. Deal with it.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.08.15. 11:12:43
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.08.15. 08:32:44
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
everything's better with music
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
Az eset Smyth County-ban történt (USA, Virginia), a rendőrség elmondása szerint a sofőr egy teherautó pótkocsijával ütközött, majd ennek hatására a szalagkorlát felé kormányozta az autót, ami valósággal felnyársalta azt, és a vezetőülés fejtámláját is átlyukasztotta.
A vezető életét az mentette meg, hogy nem volt bekötve, és mikor a pótkocsinak ütközött átrepült az anyósülésre, így tudta elkerülni a nagy sebességgel közlekedő, halált hozó korlátot.
A rendőrség gondatlan, jogosítvány nélküli vezetés, a biztonsági öv használatának mellőzése és biztosítás hiányában eljárást indított a férfi ellen.
több kép
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
"azt mondta a rendőröknek, hogy meg akarta leckéztetni a sofőrőket, ám csak a járművekre célzott, nem a vezetőikre"
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W