37102
-
#28400 Itt sem látom azt, hogy 140-el csapódott volna bele, azt írják, hogy amikor megdobta az autót, akkor ment 140-el. -
#28399 Képektől jobbra van a leírás:
A Sugár utcában körülbelül 140 kilométer/órás sebességgel haladó BMW-t egy huppanó megdobta, és a kocsi a Gerle utca kereszteződésében villanyoszlopnak és betontalapzatú kerítésnek ütközött. Az személyautót vezető férfi nyílt lábszártörést szenvedett Őt, valamint az autóban utazó két férfit és egy nőt a mentők kórházba szállították. Egyikük sem használta a biztonsági övet. -
#28398 Nahát, és ki a franc írta azt, hogy 140-el csapódott bele? -
#28397 ha 140-el megy neki annak a kerítésnek, akkor nemes egyszerűséggel átrobban rajta... -
#28396 Nem azt írták, hogy a becsapódáskor ment 140-l. Akkor nem ennyire törik meg, az tuti. A biztonsági öv meg valszeg a lábszártörést nem védi ki. -
Stockbauer33 #28395 -
#28394 Jó szar az a kereszteződés, ismerem. -
Stockbauer33 #28393 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.05.02. 12:30:36 -
#28392 Tudod, hogy a hírekben, mindig a szenzációra utaznak.
"Győzike majdnem leejtette telefonját". -
#28391 Így legyen. Én csak azt mondtam amit a hírekben hallottam. -
#28390 Nagyobbik baj,hogy az ilyen halhatatlannak hiszi magát,mert van körülötte egy merev kasztni és 10 légzsák. Csak éppen a fizikához annyi köze volt az iskolában,mint nekem Andi Vajnához,semmi. Én az ilyet nem tudom sajnálni. -
#28389 A középkorban így is lett volna, de 2015-ben, még a szutyok hazai egészségügy is képes egy sima nyílt törést megoldani. Egyébként ez a törés még mindig jobb, mint egy szilánkos, darabos törés. Nyilván műteni kell, de egyetértek W77D-vel, 1 év és újra járni fog, szépen össze fog ez forrni. Mondjuk a maraton még odébb lesz neki, de ez a suttyó szerintem ilyenre nem pályázik :-D -
#28388 Itt meg a Calibrából palacsinta lett.... -
#28387 A hírekben azt mondták, hogy az majd a későbbiekben derül ki, hogy le kell e vágni a lábát. -
#28386 Én is azt néztem, hogy betonnal találkozott, mégis egész jó maradt a kaszni. -
#28385 csavarozzák és egy év múlva már úgy jár mint régen -
#28384 Az a láb keményen néz ki.Mennyire tudják ezt helyrehozni?
Amúgy jogsielvétel pár évre alap lenne... -
#28383 Ezzel együtt: a biztonságosra megtervezett kocsiszekrény tette a dolgát, életben maradtak. Nem is rossz.
Utoljára szerkesztette: vizes, 2015.05.01. 20:13:49 -
#28382 Kereszteződésben 140el, biztonsági öv nélkül mindegyik jómadár. Könnyedén megúszták. Remélem hosszú és fájdalmas lesz a felépülése + kap egy tetemes birságot és lesz ideje tanulmányozni a Kreszt.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.05.01. 19:52:35 -
#28381 BMW vs. betonkerítés 18+-os kép is van köztük. -
#28380 Use seat belt :D
-
#28379 baaaaazki, hát totál áthajtott rajta, ott helyszíen fel kellett volna akasztani -
#28378 uhh bammeg az elsőnél a piros ruhás kiscsaj tuti meghalt.. az az állat átment a fején -
Stockbauer33 #28377 -
#28376 4:15-nél szegény lányka. De a cső nélkül töltő a végén... -
#28375 Benzinkutak rémei..
-
#28374 Többnél a kamerás autó volt a fasz. -
#28373 Agyhalál. Ezeknél a kutyák is értelmesebbek. -
Rev Hard #28372 A firkász lehet hogy rühelli a srácot, másnak nem tudom hogy miért kéne. Volt rá pénze, megvette, innentől kezdve az ő dolga - baja hogy mit csinál a saját tulajdonával, még ha 500 is van belőle összesen. -
#28371 Nemnormális anyukák.
esküszöm eldobom az agyamat.....1:10-nél a csávó nagyot ment..... -
Stockbauer33 #28370 4,40
végén a bringás mindent visz :DDDDDD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!régi
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.04.30. 21:20:17 -
#28369 Minden fiatal ilyen életre vágyik
Mondjuk esőbe faszság kivinni ilyen erős autót... -
#28368 Motoros bukták, 9. rész (CCW) -
Stockbauer33 #28367 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezeknél vajon milyen a helyszinelés?
-
#28366 Irigylésre méltó :))) Teccik a srác. -
Stockbauer33 #28365 Ez a milliomos kocka zúzta össze a kínai Laferrarit
Fen Weibo-profilja szerint korához képest igen jól áll a sportautó-gyűjteménye: rejtélyes sanghaji garázsában már áll egy McLaren P1, egy Koenigsegg Aegera R és egy G65 AMG, de állítólag magánrepülője és tengeralattjárója is van már
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.04.30. 15:46:11 -
BlackWolf #28364 Múltkor az M3-ason elég nagy forgalom volt belső sávba beállt egy panamera az előttem haladó régi lefosott céges vectra elé. A vectrás villogott rá dudált mutogatott nem volt foganatja. Majd jobbról belement a kb 120-al haladó porsche előzésébe , aki előttem finoman satuzott is egyet , hogy a vectrás beférjen a kamiontól . Nem ült ki a mosoly az arcomra , de ezután se kapcsolt a hobbi feltartást folytatta a belső sávban még kb 30 kilométeren keresztül majd mikor 3 sávos lett az út méltóztatott kifáradni középre. Német rendszámos az átlagnál drágább premium kocsi az ilyennel mit lehet csinálni ? lufaszt se
Mondjuk a múltkor pont volt egy cikk akkor a rendőrök majomkodtak 100-al a belső sávban és elvileg valami fejes azt nyilatkozta , hogy megelőzhető kíváncsi lennék , hogy mennyi ideig szívatnának az út szélén a rend éber őrei , ha jobbról rájuk előzök.
Utoljára szerkesztette: BlackWolf, 2015.04.29. 15:30:07 -
#28363 Én egyiket sem védem,mert mindkettő barom volt. De a pickup-osnak akkor sem kell önkéntes rendőrnek lennie és szándékosan megleckéztetni a Camaro-t. A jobbról előzés nem szabályos ez tény és az is igaz,hogy nem kötelessége magaelé engedni azt aki besorolna,viszont onnantól kezdve igenis lépjen rá a gázra és az első adandó alkalommal (két kamion közé) kimennie és elengednie a gyorsabban haladó autót. Persze amerikában nem tudom milyen szabályok vonatkoznak erre,államonként eltérő lehet. De itt európában így működik és semmi köze ahhoz ki mennyire siet. Tehát az én meglátásom szerint mindkét fél hibás volt,az meg már egyéni probléma,hogy a Camaro-s ittas volt. Őt ott rontotta el,hogy a füves/poros részen nyomott egy kövéret,aztán szépen dobta is ki a seggét a kocsinak. -
#28362 Utánaolvastam.
A Camaro sofőrje ittas volt: link, tehát a SUV sofőrjének minden joga megvolt ahhoz, hogy feltartsa (annak ellenére, hogy valószínűleg nem tudott az ittas állapotról). Ámérikában ez így műxik. Irány a sitt, nagyon helyesen.
Amúgy is... Figyi, attól, hogy valaki feltart, még nem lesz halálos baleseted. Tudom, itt Magyarországon mindenki kurva fontos ember, meg siet, meg semmire nincs időd, viszont ha valaki jobbról előz, vagy a füvön próbál elhaladni melletted, abból az esetből már lehet hiába várnak haza a szeretteid. Ezt kéne szem előtt tartani. Egy barom miatt késel 5 percet, vagy a saját barom húzásod miatt nem érsz haza (esetleg mások sem).
Azért meglepő, hogy a Camaros sokkal súlyosabb vétséget követett el, és okozott balesetet, mégis a SUV-ost tartják páran felelősnek. Mint írtam: ha a Camaros szabályos, soha nem történik ez meg, hiszen a SUV-os közelébe sem került volna a kamionok előtt. -
#28361 Elmehet a picsába a pickup-os. Tisztán látszik,hogy direkt tartja fel a Camaro-t. Nem azt mondom a Camaros is egy hülye,mert frankón ráhúzta a kormányt a videó elején. Csak aztán elszakadt a cérna és nyomott egy kövéret a füvön,ezt nem kellett volna!