Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"a balesetet két, egymással autóversenyző férfi okozta"
Velem is volt,hogy emberkedtek többször de ha nincs szükségem a bajra akkor ELVESZEM a gázt és elengedem a barmot.
Ölje meg magát másvalakivel vagy egy fával.Jelen esetben a Toyotás is felelős hiszen tele autóval ráadásul gyerekekkel állt neki erősködni.
A Toyotát vezető súlyosan sérült vagy meghalt?
Utoljára szerkesztette: desigo, 2014.08.23. 21:02:20
Ezért lehet kövezni, de egy élet nem 10-20 év börtön...meg jó magaviselet..
Gyilkosok e? természetesen azok. Ha nem most akkor máskor történik ez, és lehet te vagy én, csakádtag vagy ismerős lesz az áldozata ezeknek. Vannak szabályok amit ha betartunk ésszerű keretek közt akkor ilyen dolgok nem történhetnének. Aki szabályt szeg, nem 1et hanem sokat és tisztában van azzal hogy ez közveszélyes és ilyen tragédiát okoz az bűnhődjön a pokol legmélyebb bugyraiban, azért mert megölt 2 embert, tönkretett pár családot, csak mert FUN-ból.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.08.23. 19:32:49
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A srác aki miatt most 2 ember meghalt valószínűleg n+1 hülyegyerek, de nem gyilkos... nem akart ő ölni, csak elbaxta. Ez persze senkit nem vigasztal és nem mentség, de marhára nem egyenlő azzal, mint amikor baltával mészárol le valaki 2 embert.
Nem védeni akarom. Megkapja a büntit (2-3 év letöltendő kinéz) és hidd el innentől neki az élete egy katasztrófa... ezt neki is fel kell dolgozni.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.08.23. 19:21:16
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
respect to the man in the ice cream van
Utoljára szerkesztette: bertino, 2014.08.23. 13:18:44
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
respect to the man in the ice cream van
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Per Aspera Ad Inferi.
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.08.22. 16:45:17
"Nulla tenaci invia est via"
gondolom én.
(~0:50-től indul a lényeg)
(~itt meg 1:20-tól)
"Nulla tenaci invia est via"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Utoljára szerkesztette: Ricsi234, 2014.08.18. 17:04:22
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.