37102
-
#28440 Ilyen mögött azért nem egyszerű dolgok vannak... daganat, kisebb agyvérzés, etc. Nem irigylem.
Egyébként jó nagy mákja volt, hogy nem kapta el az oszlopot, meg visszafelé nem ment neki pár autónak... tempomat rendesen kiszúrt vele :-( -
#28439 videó leírás meg minek van ? :D
"Previously unknown medical condition caused a crash on 4/2/2015. I have never passed out in 26 years, but suddenly passed out. " -
#28438 Elájult. De hogy mitől? -
#28437 Ejjha, hát ezzel meg mi lett?
-
Stockbauer33 #28436 http://www.hir24.hu/sotet-oldal/2015/05/08/harom-halott-az-m7-esen-megrazo-kepek-a-baleset-helyszinerol/ -
#28435 Az a baj ilyenkor, hogy majd az Üzlet tulajdonosát veszik elő, hogy mért nem hülye biztosra építette azt a bringát... -
#28434 Kár hogy nem fejest ugrott.... -
#28433 Meg bringazni sem fog sokat, aki felmaszott a falra felulni a bringara :o -
Stockbauer33 #28432 -
Stockbauer33 #28431 -
Stockbauer33 #28430 Az már nem lesz többet ugyanolyan sztem.Sántikálni fog majd.Az idiota barom -
#28429 Utolsó eléggé durva! :D :S
-
KaBuTo666 #28428 Ezekhez a műveletekhez egy összerakott stunt motor kell, nem ez. De így járt. :D -
#28427 Sofőr nyílt koponyatörés, ápoló combnyaktörés...
-
#28426 Passz,franciában nem vagyok otthon. -
#28425 Azért ez nem egy 250 gto, egy ilyen motort simán lehet pótolni :) -
#28424 Le kéne vágni a kezét, aki ezt műveli egy ilyen gyönyörű mocival... -
#28423 -
Stockbauer33 #28422 Az igen.Ez egy 3008-as? -
#28421 Peugeot-nak kompletten lejött az eleje :D
link -
#28420 -
#28419 -
#28418 Sajnos vannak ilyen volán zsonglőrök,nem csak Ausztráliában,mindenhol. Plusz ott eszméletlen szar az oktatás is,na nem mintha itt nem lenne az,de ott kritikán aluli. -
#28417 édes istenkém..... -
Stockbauer33 #28416 -
#28415 -
#28414 Pedig pont ezzel a felfogással van a baj. (próbálok higgadt maradni, de elég nehéz) Az, hogy csak ők sérültek meg, az NEM rajtuk múlott. Meg kell előzni a bajt, az ilyen férgeket (már a lambós) meg igenis sittre pár évre. Leszarom magasról, hogy nem arányos. De, te is írtad, hogy a részeg gázolókat küldenéd. De, kérdem én, mi a biztosíték, hogy legközelebb nem narkózik/részegedik le majd, és úgy ül volán mögé? Ha van pénze, menjen NORMÁLIS versenyre. Ja, hogy ahhoz TUDNI is kell vezetni? El kell menni gyakorolni, netalántán vezetés technikai centrumban kellene kezdeni? (jó, az utóbbi, azaz a centrum az mindenkire rá férne alapból) Miért KELL védeni a "bűnösöket"? Amúgy is, ez reklám film. Sok pénzt kaphatnának a cégtől (Lamborghini). -
#28413 Nem kapja. Kaphatja, ha az ügyvédje zsákot húz a saját fejére. Az ügyészség indítványozta. Ha nem volt előtte ügye, pénzbírság, jogsi elvétel fél évre, esetleg 1 éve felfüggesztett. -
#28412 Azt nem tudjuk, hogy örömmel videózott-e, vagy megkérte rá a sofőr. Bár gyanítom ha még ő is benne volt, akkor bűnrészesség.
Mivel maradandó egészségkárosodást okozott a sofőr, gondolom azért kapja a letöltendőt (lehet amputáció, szerv eltávolítás, akármi). Ez jogilag meg úgy néz ki, hogy mivel a sofőr okozta, ő viszi a balhét. Mellékesen olvastam olyat, hogy nem is a saját Lambója volt, hanem kölcsön kapta. Bár ez lehet urban legend is. -
#28411 Használják fel a bíróságon,azzal nincs semmi gond.
De nem kell vele hencegniük ország-világnak.
Letöltendőt kicsit soknak érzem.A rossz út megdobta az autót ezért elszálltak.Senki másnak kárt nem okoztak.
Az utas meg nem csakhogy beszállt az autóba szabad akaratából hanem örömmel videózgatta az eseményt.
Előbb adnék egy részeg gázolónak letöltendőt mint a Lambó sofőrjének. -
#28410 Szerintem meg azzal van baj, hogy mindenki ezzel a jogi szarral jön, hogy mit lehet, meg mit nem - mintha mindenki ügyvéd lenne ebben az országban. Mondjuk főleg a bűnözőknek van joguk. De hidd el, jobban tudják ők, hogy mihez van joguk, mint te. -
#28409 Még mindig nem értem,hogy az utas telefonján lévő magán videót milyen jogon rakta fel netre a rendőrség? -
#28408 Mehet ez IS a dutyiba. A 320-al tépő, majd balesetet szenvedő Lambó sofőrjét is lecsukják. Forrás -
#28407 N+1.
Megint a szerencse, hogy nem motoszkált a járdán egy anyuka babakocsival... szétrepülő alkatrészek bárkit agyonüthettek volna. Mehet ez a dutyiba.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.05.04. 20:11:03 -
#28406 Meg lehet nézni, hogy a szemközti sávban szabályosan közlekedők adott idő alatt mekkora távot tesznek meg, meg ez mennyivel ment. Simán jogos a 170. Mázlija, hogy az oszlop engedett... mert az olyan. Ha fa lett volna, nem biztos, hogy élve kikerül ebből. -
#28405 de csak egy kis időre.. -
#28404 átverte a halált -
#28403 szép
140-el lakott területen?
-
Stockbauer33 #28402 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#28401 figyeljétek a hegy tetejét az elején.