Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
Faszság

"a balesetet két, egymással autóversenyző férfi okozta"

Velem is volt,hogy emberkedtek többször de ha nincs szükségem a bajra akkor ELVESZEM a gázt és elengedem a barmot.
Ölje meg magát másvalakivel vagy egy fával.Jelen esetben a Toyotás is felelős hiszen tele autóval ráadásul gyerekekkel állt neki erősködni.
A Toyotát vezető súlyosan sérült vagy meghalt?

Utoljára szerkesztette: desigo, 2014.08.23. 21:02:20
SimaSuna
öljék meg. Bűnhődjön bűneiért. Börtönbe zárják, az én adómon etetik, itatják évekig. Vissza a halálbüntetést. Rögtön kevesebb lenne a balhé. Jogok ide jogok oda, ide az kell.
Ezért lehet kövezni, de egy élet nem 10-20 év börtön...meg jó magaviselet..
Alien69
Pedig egy köcsög gyilkos, és KÉSZ! NE akard bagatellizálni, vagy csökkenteni a felelősségét. Ezzel TE is gyilkossá válsz, mert a Te lelkeden is szárad ártatlan emberek halála. Ha elnézzük az ilyen eseteket, azzal közvetetten MI is felelősek leszünk. Nem sokat tehetünk ezek az állatok ellen, de ha már elhatárolódunk, kifejezzük ellenszenvünket az ilyen magatartással szemben, legalább nem válunk cinkosokká. Addig, amíg van, aki elfogadja az ilyen magatartást (száguldozás, közúti versengés forgalomban), addig maradunk Balkániak.

Totti5
Mit jelent a versengés? direkt hülyeségből valaki ellen közúton küzdök? ha tehetném akkor sem, egyrészt félteném az autót, másrész magamat és hiába hiszem h átlag felett tudok vezetni, a közút nem játszótér, kiszámíthatalan és a hiba mindig benne van. Arra ott a versenypálya... és ma már erre sok lehetőség van, senki nem monhatja hogy nem, mert aki akar az megteheti.

Gyilkosok e? természetesen azok. Ha nem most akkor máskor történik ez, és lehet te vagy én, csakádtag vagy ismerős lesz az áldozata ezeknek. Vannak szabályok amit ha betartunk ésszerű keretek közt akkor ilyen dolgok nem történhetnének. Aki szabályt szeg, nem 1et hanem sokat és tisztában van azzal hogy ez közveszélyes és ilyen tragédiát okoz az bűnhődjön a pokol legmélyebb bugyraiban, azért mert megölt 2 embert, tönkretett pár családot, csak mert FUN-ból.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.08.23. 19:32:49

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

w77d
18-20 éves hülyegyerekként volt hogy kimentem a hajógyárira gyorsulni, de a városban csapatást már akkor sem vállaltam be, mert éreztem, hogy nem olyanok a képességeim, hogy elkerüljem a balesetet. Az meg megint más, amikor 50 helyett mondjuk 70-80-at mész. Itt látszik, hogy a tempó nagyon durva volt. Nem tudom sajnálni a srácot. Döntést hozott, hogy olyanban vesz részt, ami ölhet. Bejött a rossz és ölt. 2-3 év nem elég az ilyennek. Sok a bunkó IQ betyár aki fel sem fogja mit tett, kijön és még ő lesz a jani mert milyen kemény. Szegény gyerek meg árvaként éli le az életét. Nincs bocsánat, két ember haláláért és egy gyerek hátralevő életéért felelős. Szarni rá, hogy az okozónak milyen törést okozott a kis lelki világába. Mai jogrendszerben az a baj hogy nincs olyan, ami ezt egyensúlyozná.

Tinman
Tedd a szívedre a kezed és mondd, hogy soha nem mentél még bele akár csak egy picit is közúton versenyszerűségbe...

A srác aki miatt most 2 ember meghalt valószínűleg n+1 hülyegyerek, de nem gyilkos... nem akart ő ölni, csak elbaxta. Ez persze senkit nem vigasztal és nem mentség, de marhára nem egyenlő azzal, mint amikor baltával mészárol le valaki 2 embert.

Nem védeni akarom. Megkapja a büntit (2-3 év letöltendő kinéz) és hidd el innentől neki az élete egy katasztrófa... ezt neki is fel kell dolgozni.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.08.23. 19:21:16

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

w77d
ráadásul máshol olvasom, hogy az egyik hátul ülő gyerek anyja és apja halt meg... istenem, ezt a csávót remélem kicsinálja a család megmaradt része...

w77d
23 éves srác szépen megölt egy család 2 tagját.. az ilyet basszák élete végéig a disznó kancigányok a börtönben!!

cement
aú bazz... hát ott nem sok maradt a pacákból az tuti

respect to the man in the ice cream van

w77d
az ott egy haláleset

Tuvok
Ezt látva egy biliárdbajnok a 10 ujját megnyalná

pajti
bertino
jah, kérem vigyázzanak, 4 kerekű végez leszállást a pályán... :D
Utoljára szerkesztette: bertino, 2014.08.23. 13:18:44

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

w77d
hát vazze ezt még a környező repterek radarjai is foghatták...

desigo
Mekkorát repült <#ijedt>
cement
az első egyértelműen megrendezett. látszik az elöl haladó kocsin hogy már egyszer felvették a jelenetet mert be volt nyomva elég erősen a lökhárítója. fame hajhász barom amcsik, csináltak egy videót amit majd youtubeon megnéznek jó sokan..,.

respect to the man in the ice cream van

1.09 ultra

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

RatBaG
a két köcsögnek mehet a letöltendő...

http://www.youtube.com/embed/puD6lHQCQFE

Per Aspera Ad Inferi.

Rev Hard
http://www.youtube.com/embed/sSXaLvwgEPQ

http://www.youtube.com/embed/NceCt-E1EIU

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

Misuka963
Jót akart a srác,elismerésem az ilyeneknek <#eljen>

PetruZ
Car Crash Compilation # 360, a végén a motoros... :)

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.08.22. 16:45:17
Hungaroringen nincs kötelező bizti. Benne van az árban a mentés elvileg. Mondjuk én csak motoros napra járok. Múltkor vicces volt. Az utolsó körben a célegyenes előtti 3 kanyar ami lejtős és szűkűl elnéztem a féktávot és későn fékeztem. A motor kezdett orra állni és a hátulja táncolni. A pályabíró már emelte a walkie-t hogy jelentse a balesetet. De szerencsére összekaptam :)

Misuka963

w77d
Először egy Insignia aztán egy Lancer EVO VI, de ott csak szemlélődőkét. A 24 órásra mentünk és előtte pályabejárás volt.

desigo
Mivel mentél körbe?
Norbi1990
Jó tudni <#eljen>
w77d
Én tavaly voltam kétszer is és alap a biztosítás (mint egy belépő) mielőtt felhajtasz a pályára. Nagyobb összegért persze kiterjesztheted a biztosítást még pár dologra (műszaki mentés, orvosi ellátás stb), de a minimum szint a pályabiztosítás.

Norbi1990
Igen? Én régebben úgy tudtam, hogy a pálya elemeket is neked kell fizetni. Lehet akkor a bérautózásnál van ez így?
w77d
Mivel mindenkivel köttetnek felhajtás előtt egy alap biztosítást, így a pálya elemeket nem kell fizetned csak a mentést.

Norbi1990
Mindenki a saját felelősségére megy a pályára. Ha pl lebontod az autód és a korlát is sérül neked kell fizetned a saját autód és a korlátot is. Plusz ha mozgásképtelen lesz a kocsi akkor a daruskocsit is te fizeted.
desigo
Német busz az M1-esen.Kerekéről az egész lángra kapott

Szabi
nem a forgalom miatt lett majdnem baleset, hanem hogy látszólag indokolatlanul állt a pályafelügyelő autója a pálya szélén, a zászlós meg túl közel volt hozzá

"Nulla tenaci invia est via"

Az rendben van, de akkor el kéne mondani a népnek, hogy vagy versenyzés vagy nézelődős autózás van.

SimaSuna
elvileg volt valami Save The Ring nevű jótékony cucc is Lett belőle valami?
bertino
nem ennek a pályának a tulajdonosa van őrületes adósságban ? gondolom ilyenkor minden más szempont másodlagos, csak jöjjön a pénz.

gondolom én.

Mocsok vékony pálya. Hogy lehet felengedni ennyi embert egyszerre rá, főleg ilyen durva kategória különbségekkel? Nem értem.

Szabi
http://www.youtube.com/embed/x2GORR1aQDs
(~0:50-től indul a lényeg)

http://www.youtube.com/embed/pdPk6mA_gZs
(~itt meg 1:20-tól)

"Nulla tenaci invia est via"

desigo
hihetetlen...
SötétBarom
Kicsit Neo a srác.. :D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

bertino
ez az a jelenet, amit ha elmesélnek, soha nem hinném el.

TG Gida
Aztak****hétszentségit!!!<#wow1>

Isten áldja a pogányokat!

RatBaG
http://www.youtube.com/embed/G4ZTxggubm4
x

Per Aspera Ad Inferi.

Sisak nélkül ölég bátor volt
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2014.08.18. 22:40:48

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Misuka963
Isten nyugosztalja békében !

desigo
"Vasárnap délután kapták a jelzést a tűzoltók, hogy Nyíregyházán, a repülőtéren felszállás közben földhöz csapódott egy vitorlázó repülőgép. A balesethez a nyíregyházi tűzoltók és a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat vonult. A mentők két sérültet szállítottak kórházba. A légibaleset körülményeit vizsgálják."

Ricsi234
Sajnos egy újabb kollégát vesztettünk el..Nyugodj békében Leontien!<#rinya>

Utoljára szerkesztette: Ricsi234, 2014.08.18. 17:04:22

Master91
majd lesz

(rég óta nézem a topikot ,nem rémlik hogy volt)
RatBaG
http://www.youtube.com/embed/CH8ItnRmBCE

Per Aspera Ad Inferi.

milk4
Nem volt még ezerszer.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.