Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
itt viszont egy 20éves srác nekiment négy autónak majd a busznak..
a csattanás után "kiszállt" és sétálgatott utána.. o.0
"Nulla tenaci invia est via"
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.08.31. 09:39:32
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
respect to the man in the ice cream van
nekem is volt már hogy a gyerek behányt hátul, vagy kikötötte magát, vagy hisztizett.
most majd megmagyarázzátok hogy mindig az útra kell figyelni, de az ilyen veletek is elő fog fordulni ha ott lesz a gyerek. mert senki nem fog megállni félpercenként
Amúgy az elmúlt napban kb. 1000 km-t hajtottam, vegyesen autópálya (M3 oda-vissza) és vidék + Budapest, és mivel sok vendégmunkás ment szabadságról visszafelé, volt némi rálátásom, mit csinálnak általában. A szlovák és a lengyel tök normális, kienged, beenged, autópályán kisorol és nem is vág be eléd. A román, az olasz és sajnos a magyar akár 10 centiért is bármit kockára tesz: inkább gyök kettővel végigelőz egy sort a belsőben és feltart mindenkit, nehogy hamarabb leelőzzék; ha két kocsi között van két méter, inkább beugrik, befurakszik a belsőbe ő is, nehogy már lassítania kelljen, míg végigmegy a sor mellette; és ha oldalról jön fel kanyarodósávról, inkább kitapossa a kocsija belét, hogy beférjen még eléd akkor is, ha kihúzódsz a belsőbe és segítesz neki... 😞
Az az illető pedig, aki a budai alsó rakpartra odatette a lámpát a Lánchíd és az Erzsébet híd közé, remélem, péntek óta (amikor bekapcsolták) sűrűn és szaporán csuklik minden nőági rokonával és ismerősével együtt...
respect to the man in the ice cream van
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
02:20 gratulálok b@zmeg, ott ül veled az egész család
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
1:40-nél annyira szurkoltam, hogy menő barátunkkal történjen valami <#eplus2>#eplus2>
Az utolsó rész meg no comment <#guluszem1>#guluszem1>
Nem történt baleset - de azért akkor is...<#boxer>#boxer>
Isten áldja a pogányokat!
guggolva van, "szerencsére" egy magasabb jármű megy át rajta...ha jól látom a medencéjénél van a keze...
mondhatjuk megúszta, bár sem a kommentet sem az esettel kapcsolatosan nem néztem, következtetésképp írtam.
Örüljünk, hogy nem ültetett Micsubicsi vagy Hondá ment végig rajta :/
A végére hamar megjegyezném, hogy aki bringán hülye, az autóban is hülye, csak autóból sokkal több van, ezért több hülyével találkozni.
Nem hiszed? (persze mindenki azt hiszi magáról, hogy ő aztán jól vezet, meg normális, meg bla-bla-bla)
Hétvégi feladat: mindenki szálljon bringára, aztán tekerjen 2 órát a belvárosban, ahol az autóútra terel a kerékpárút, és számolja össze, hogy hányan nem adnak elsőbbséget / húzzák rád a kormányt / akarnak elsodorni, stb.
Jó éjt!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Te Master91, hogy jön ide az, hogy leugrik? Ez milyen értelmezési forma? Ha autópályán történt, akkor nem történt meg, vagy mi? Dehogynem. Azt meg CSAK az autósok okozzák, ahol aztán bringa sincs a közelben. Na erre feszítsetek.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
65%ból lehet -20% leugrik kapásból ami autópálya
És most jöhet a kibaszott álszent duma, hogy 20 éve van jogsid, és még SOHA nem csináltál semmilyen életveszélyes balfaszságot.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ