Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ne haragudj meg ezért, de akkor ő valószínűleg természetben fizetett az oktatójának

Master91
Persze, itt is vannak extrém pilóták !
Tinman
Jó. Exem 2 kézzel váltott sebességet, szívfájdalom nélkül váltott sávot tükör, index és körülnézés nélkül, továbbá a stop táblák se nagyon hatották meg, egy kisebb koccanáskor pedig egyszerűen elhajtott... és ez nem Oroszország.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Master91
ezen én is gondolkoztam már, hogy milyen ott egy jogsi szerzés menete, mert valami hihetetlen hülyeségeket művelnek (mondjuk szerintem itt már faji gondok vannak, agyban főleg)
Szabi
a tulaj mellette ült, ő megúszta elméletileg kisebb sérülésekkel

itt viszont egy 20éves srác nekiment négy autónak majd a busznak..

a csattanás után "kiszállt" és sétálgatott utána.. o.0

"Nulla tenaci invia est via"

Totti5
Ha jól látom mást nem vitt magával a baromja<#eljen>, de az autót sajnálom, sok ember sok munkája lett a roncstelepé.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.08.31. 09:39:32

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Szabi
18éves srác elvitte egy körre a lambót..

nem élte túl..

mijki
Ezután a videó után azért megfogalmazódott bennem egy kérdés. Oroszországban nincs KRESZ vizsga vagy valami mielőtt autóba ül az illető? Mert amit itt leművelnek az nagyon durva. Leszarják a felfestéseket, a táblákat és a lámpákat. Sőt, a legtöbb még az agyát se használja...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Misuka963
Fúú,ember,ezek nagyon durvák,némelyiktől a hideg rázott ki,főleg amikor a tandem Scania elsodorta az autókat,pff,nem maradt sok belőlük 😞

cement
félreértettél valamit, én nem szidtam a "vétkes" hanem pont a vétlent védtem, mert weed azt mondta az ő hibája hogy megállt az úton, én csak erre reagáltam.

respect to the man in the ice cream van

w77d
Teljesen egyet értek. Balesetet szenvedett, nem kell egyből pálcát törni felette. Teljesen más szitu mint amikor a baromarcú száguldozva záróvonalon áthajtva beláthatatlan kanyarban gyilkolt.

látszik csóri csávón hogy a gyerekei az elsők még akkor is amikor egy egész csordát elgázol.

mivel az emberek általában nem direkt mennek neki a másiknak, főleg családostól. gyerekekkel tele jobban szoktak figyelni a sofőrök. valószínű elterelte valami a figyelmét, mondjuk az egyik gyerek szarul volt, vagy visítoztak a gyerekek és pont rendet tett köztük.
nekem is volt már hogy a gyerek behányt hátul, vagy kikötötte magát, vagy hisztizett.

most majd megmagyarázzátok hogy mindig az útra kell figyelni, de az ilyen veletek is elő fog fordulni ha ott lesz a gyerek. mert senki nem fog megállni félpercenként

desigo
PetruZ
És látszik az is, hogy behúzódott középre.

Amúgy az elmúlt napban kb. 1000 km-t hajtottam, vegyesen autópálya (M3 oda-vissza) és vidék + Budapest, és mivel sok vendégmunkás ment szabadságról visszafelé, volt némi rálátásom, mit csinálnak általában. A szlovák és a lengyel tök normális, kienged, beenged, autópályán kisorol és nem is vág be eléd. A román, az olasz és sajnos a magyar akár 10 centiért is bármit kockára tesz: inkább gyök kettővel végigelőz egy sort a belsőben és feltart mindenkit, nehogy hamarabb leelőzzék; ha két kocsi között van két méter, inkább beugrik, befurakszik a belsőbe ő is, nehogy már lassítania kelljen, míg végigmegy a sor mellette; és ha oldalról jön fel kanyarodósávról, inkább kitapossa a kocsija belét, hogy beférjen még eléd akkor is, ha kihúzódsz a belsőbe és segítesz neki... 😞

Az az illető pedig, aki a budai alsó rakpartra odatette a lámpát a Lánchíd és az Erzsébet híd közé, remélem, péntek óta (amikor bekapcsolták) sűrűn és szaporán csuklik minden nőági rokonával és ismerősével együtt...
cement
ne légy hülye, el akart menni balra a föld útra csórikám, hallgasd meg jobban hallani, hogy megy az index

respect to the man in the ice cream van

2:20-nál nem indexelt? Szerintem be akart kanyarodni balra, nem az embereket átengedni.

Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)

w77d
2:20-nál nem csak a családos hibázott. A fasznak kell a semmi közepén megállni átengedni egy fél várost?

z0ty4
0:55 az nagyon durva, ott elbasz vagy 6 -8 embert
02:20 gratulálok b@zmeg, ott ül veled az egész család

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

milk4
Ebben volt egy pár olyan amire még én is azt mondtam, hogy AZTAKÚRV@.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

bertino
3.54re hívnám fel a figyelmet, ezzel aztán tényleg végképp nem lehet mit kezdeni sajna...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Tuvok
Nem teljesen értem őket néha. Igazi címeres paraszt az úton, kárt is csinál, és feltölti a videót, hogy közzé legyen téve compilation-ben. És még látszik is az illető a videón...

desigo
BMWs elég nyugodtan nézegette,hogy mi kára lett.
z0ty4
CCC 365

1:40-nél annyira szurkoltam, hogy menő barátunkkal történjen valami <#eplus2>
Az utolsó rész meg no comment <#guluszem1>

Nem történt baleset - de azért akkor is...<#boxer>
Tuvok
No comment, jó csemegézést

Ricsi234
N69 Valkenswaard(NL)

desigo
hahaha ezt megszívta xD
z0ty4
plusz még az autóstól is kap egyet ha kiszáll 😊

PetruZ
Tessék (kevesebb, mint a bicajosoké).
bertino
epic.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Szabi
instant karma.. 😄

Misuka963

TG Gida
Motorosokról nincs benne szó, vagy elhanyagolható volt a motorosok által okozott balesetek száma?

Isten áldja a pogányokat!

Ricsi234
10 milliárd tonnakilóméter..Aztarohadt

PetruZ
A 2013. III. negyedéves adatok (4. oldal) szerint a balesetek 70%-a történt lakott területen belül és az autópályán történt balesetek száma 3% (de emelkedő tendenciában volt)...
SimaSuna
csórikámnak lehet mákja volt. Bár sanda gyanúm, hogy zúzódás tuti ne adj isten belső sérülés.
guggolva van, "szerencsére" egy magasabb jármű megy át rajta...ha jól látom a medencéjénél van a keze...

mondhatjuk megúszta, bár sem a kommentet sem az esettel kapcsolatosan nem néztem, következtetésképp írtam.
Örüljünk, hogy nem ültetett Micsubicsi vagy Hondá ment végig rajta :/
Ricsi234
Kínai gecik..<#gun> Fúj de feltud baszni az ilyen..

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Ja. Bár szerintem a videó egyértelmű bizonyíték.

z0ty4
ha ez egy roma lakta faluban történik azonnal lincselés.

Durva hogy a videó hozzászólói nagy része a motorost alázza. Nem is ment gyorsan.

Roger6
Ezt írtam én is.

A végére hamar megjegyezném, hogy aki bringán hülye, az autóban is hülye, csak autóból sokkal több van, ezért több hülyével találkozni.

Nem hiszed? (persze mindenki azt hiszi magáról, hogy ő aztán jól vezet, meg normális, meg bla-bla-bla)

Hétvégi feladat: mindenki szálljon bringára, aztán tekerjen 2 órát a belvárosban, ahol az autóútra terel a kerékpárút, és számolja össze, hogy hányan nem adnak elsőbbséget / húzzák rád a kormányt / akarnak elsodorni, stb.

Jó éjt!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Master91
bringa hogy tudná okozni ha fel se mehet ? ott persze hogy csak autós % fog össze jönni

Roger6
Tehát az összes baleset 65%-át autósok, a 9%-át kerékpárosok. Ezt tényleg olyan nehéz értelmezni?

Te Master91, hogy jön ide az, hogy leugrik? Ez milyen értelmezési forma? Ha autópályán történt, akkor nem történt meg, vagy mi? Dehogynem. Azt meg CSAK az autósok okozzák, ahol aztán bringa sincs a közelben. Na erre feszítsetek.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

4:15 elaludt a kamionos?? az mi volt?
Master91
és ez olyan adat, ahol a kerékpárosok is mehetnek.. ?

65%ból lehet -20% leugrik kapásból ami autópálya
SötétBarom
Ezen az alapon mindenki gyilkos, csak még nem volt meg mindenkinek az első áldozat. Tudod aludtam már el vezetés közben, előztem már beláthatatlan kanyarban, sőt még részegen is ültem a volán mögé, csak soha nem történt semmi. Ő megnyalta. Ennyi a különbség.

És most jöhet a kibaszott álszent duma, hogy 20 éve van jogsid, és még SOHA nem csináltál semmilyen életveszélyes balfaszságot.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

PetruZ
Tavaly idehaza az összes baleset 65%-át okozták autósok és több, mint 9%-át kerékpárosok, kb. ugyanannyit, mint a tehergépjárművek. Pedig a topik tele van kamionos sztorikkal is (jó, jelentős részük nem magyar, de hát te is a topikos videókat hozod fel, ahol 99%-ban autók vannak). Tehát a bringások ugyanolyan sz*rul mennek az úton, mint a teherautósok, és mindkettő igen jelentős számban mérhető (az autósok kb. hétszeres szorzója meg messze nem "nagyon durva", ha a számarányokat is nézzük). Erre azért nem feszítenék ennyire...
Totti5
Amúgy azokról írtam akik szabálytalanul közlekednek és nem azokól akik szabályosan, ezért nem tudom miért kell mellre szívni annak akinek nincs mire.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10