Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem, persze.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Oké kanyar jött, de aki motorozott már tudja, hogy ez nem volt necces előzés.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
a végén mit keres az út szélén a fiatal pár? azokat tuti elcsapja valaki, ismerve az orosz autósokat
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Pl egy full hd-s mondjuk 50 dollár körül.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ha valaki tud HD-s, de nem túl drága kamera típust, webshopot, írja le. Gyakorlatilag havonta csinálhatnék összeállítást közeli helyzetekről, szándékos szabályszegőkről, és ahogy az lenni szokott, szerintem még balesetről is...
Utoljára szerkesztette: Tuvok, 2014.09.04. 19:58:36
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Nulla tenaci invia est via"

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.09.03. 14:45:41
Viccen kívül: Nekem ez az autó ingyen sem kéne.
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Nézzétek meg! Így kiemelni wtf
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.