Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Downhill!!
Ez amúgy tök jó meg minden de ha jobban belegondolunk egy kicsit azért megdöbbentő (és szomorú), hogy egy ilyen apróságot is mennyire nagyra értékelnek. Ez is nagyszerű példája annak, hogy mennyire a béka segge alatt van ott az általános közlekedési morál.
Amúgy pont ma délután futottam össze temetőbe menet egy kamionos ismerősömmel, aztán mesélte, hogy épp most hagyta ott a céget ahol dolgozott? Kérdezem, miért?
"Oroszországba akartak küldeni 2. alkalommal én meg mondtam a főnöknek, hogy SOHA TÖBBET, BAZDMEG!" 😄
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Viszont bukócső nélkül elég esztelenség, amit a fickó bevállalt.
Utoljára szerkesztette: RealCián, 2014.10.27. 20:38:13
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
De amúgy Nálunk is lehetne hasonló kamerákat kirakni. Vannak olyan kereszteződések, ahol heti rendszerességgel vannak koccanások. Pl Budapest, Róna utca - Szugló utca kereszteződése.
Utoljára szerkesztette: Alien69, 2014.10.26. 19:41:31
Itt ez ni:
Hol lehet a kamera ? 😄

Utoljára szerkesztette: Tuvok, 2014.10.26. 19:29:29

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
elsőbbség adás kötelező
Utoljára szerkesztette: Alien69, 2014.10.26. 19:24:22
Videóból nem egyértelmű 😄
Akik a kamera szemszögéből nézve szemből jönnek nincs semmi tábla. Akik jobbról jönnek nekik lenne jobb kéz szabály?
Legalább az ocsmány tükrei letörtek volna 😊
Utoljára szerkesztette: desigo, 2014.10.26. 01:09:27
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W