Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ismerősöm nem rég volt Kresz oktatáson, és mondták neki, hogy a fehér sorompó nem egyenlő a kereszteződéses zöld lámpával (sokan azt hitték, én is mikor 5-6 éve voltam kreszen, nálunk is a fél csoport rá vágta hogy "ha fehér, mehetek, azt jelenti")
A sebesség tényleg módosult viszont.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
1. A balesetek rendszerint jól működő sorompós átjáróban történnek, mert sok autósnak (újabban buszosnak) ingerküszöb alatt van a sorompó.
2. A fehér fény még mindig azt jelenti, hogy a sorompó üzemképes, nem azt, hogy szabad, ergo nem mentesít senkit a lassítás, szétnézés, esetleg megállás alól.
3. Az üzemképes sorompó is, mint a műszaki berendezések általában, attól hogy üzemképesek, nem biztos, hogy jól is működnek, néha elromlanak. Erre vannak készenlétesek, 1-2 órán belül többnyire javítva vannak.
4. A MÁV-nál, mint Európa egyik legszegényebb vasúttársaságánál tüneti hibakezelés van, nem megelőzés. Szétrohadt, korrodált vezetékek, beázott, szigetelések, amik mindaddig ott vannak a helyükön, amíg meg nem döglik a rendszer, és lesz alkatrész kicserélni.
5. A vasút pénzét nem lehet szétlopni, mert nincs benne. Sem a személyszállítás, sem a pályavasút nem profitorientált cég, hanem szolgáltatás és fenntartás, ergo SEMMILYEN érdek nem fűződik hozzá. A lényeg, hogy menjen, valahogy... A profitorientált cégek, mint az építés, teherfuvarozás mind magánkézben vannak, és furcsa módon működnek is. Mert van benne érdek.
6. Ha ilyen szép éles kép készülhet egy vonatról, az azt jelenti, hogy lassan megy, rosszul működő fénysorompónál legfeljebb 15 km/h, duda, és ha a sok hülye mégis megy, akkor megáll. Vagy ha épp méghülyébb, oldalról is belemegy a vonatba, ez sem ritka.
Tegnap találkoztam egy letört karú sorompóval, az autós ott állt belógva az átjáróba, egyértelmű volt a szitu, de csak az tudja igazolni a történteket, aki látta. Amit nem láttam, azért nincs kedvem megint bíróságra járni.
Ma meg egy rosszul működő (sötét) fénysorompóval találkoztam, igaz messziről látszik a vonat és csak 40 km/h a sebesség, de az autós már messze a vonat érkezése előtt megállt, és türelmesen megvárta, amíg az elmegy. Más meg a villogó pirosat is leszarja. Ki így, ki úgy.
Ez a kép tegnap készült pl:

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
"Nincs ilyen kifejezés a szótárban, vagy ki van szűrve, mert vulgáris." Valaki, aki ért oroszul elmondhatná, mit jelent! Azért van egy két tippem, de nem írom ide , mert az is vulgáris:)
Isten áldja a pogányokat!
Rengeteget vezetek én is, és sajnos az a tapasztalat, hogy nálunk is egyre több a birka, aki csak megy, mert megelőzve egy kocsit nem 120-al hanem 122-vel tud tovább menni..Nem értettem az ilyet soha. Tegnap is jött szembe a mentő, tisztán láthatóan a két sáv már húzott is két oldalra, erre egy hülye gyökér a tuning swiftel hátulról a picsából elkezdte a két sor között nyomni neki.. a mentő meg satuzott vagy 90ről.
Az ilyeneket helyszínen lelőném, nem elvenni a jogsiját meg pénzbírság meg ezaz..
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
de ha jól láttam LED jelzőlámpájuk van ami "papírvékony"? Nekem tetszik :D
4:19 : <#wow2>#wow2>
8:14-nél már visíthat a picsa,nem megy vele sokra !
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
2:25 édes istenem, mit csinálsz azzal a szép Ford GT-vel????? ott kéne az ilyet agyonlőni<#gun>#gun>
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
nem kell ezt túlmagyarázni <#mf1>#mf1>
de a focus jól vizsgázott <#worship>#worship>
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Csoda,hogy túlélte.
Utoljára szerkesztette: desigo, 2014.10.15. 20:09:22
valszeg le akart kanyarodni
az meg, hogy dugó volt a lehajtón az belgiumba mindennapos (tapasztalat)
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever