Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
az ilyen barommal mit csinálsz? el van tiltva de csak száguldozik, most csak egy oszlopot kapott telibe, legközelebb egy családot.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Teherautó sofőrnek mehet 5 év fegyház és vezetéstől örök eltiltás.
RIP 😞
" Pleease open a door and send that motherfucker flying. I fucking hate dumbasses like these"
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
*
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.11.11. 22:13:29
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Gondolj bele, hogy nem vezethetsz pl. földúton sem jogsi nélkül sem... az, hogy esetleg van ahol elnézik, hogy ott gyakorol a gyerek, az egy dolog.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Vannak ilyen emberek... és nem érted miért csinálja. Velem legutóbb egy Renault Megane-os lépte ezt meg itt Zala megyében (~1.5-2 éve), de volt egy Opel Kadett(?)/Astrás(?) kopasz barom is hátul a gyerekével, de ennek már legalább 10 éve.
Azóta, ha meglátom a fenti Renault-ost padlógázzal tépek el mellette és az esélyt sem adom meg neki a köcsögösködésére.
Utoljára szerkesztette: w77d, 2014.11.02. 19:33:17
(szerintem) <#ravasz1>#ravasz1>
Isten áldja a pogányokat!