37102
  • Totti5
    "2015. július 30-án 11 óra 55 perckor ismeretlen személy közlekedett egy sötétkék színű, feltehetően Ford S-Max combi típusú személygépkocsival Esztergomban a Bottyán János útról a Főapát útra kanyarodva. A gépkocsi vezetője a kereszteződéshez érve nem vette figyelembe, hogy az útszakaszt útfelújítási munkálatok miatt lezárták és behajtott oda. Az ott dolgozóknak félre kellett ugrani a jármű elől, azonban az egyik munkást a sofőr az autó elejével tolni kezdte. Az ismeretlen sofőr járművével beleakadt egy építkezési védőhálóba, amit Tát irányába elhajtva magával vonszolt. "

• Norbi1990
    A hátteret én sem tudom miért nem volt sárgazászló.
    Elég veszélyes volt, csak a szerencsén és a többi sofőrön múlt, hogy nem lett belőle komolyabb baj.
  • Laceee
    A nők általában ilyen idiótán viselkednek vészhelyzetben, gyakorlatilag bepánikoltatják azt is aki normálisan kezeli a helyzetet.
  • RatBaG #28957
  • Nyiri
    A nő házára borult hogy ennyire visítozik?
  • Stockbauer33 #28955
    http://www.origo.hu/nagyvilag/20150804-lakohazakra-zuhant-ket-daru-hollandiaban.html
  • StrikeFor
    a statikus mérnök monnyonle :P
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.08.04. 09:46:06
  • StrikeFor
    ezt nem értem,történik egy ilyen baleset és engedik tovább a többi autót ? még figyelmeztetés sem volt ! és ha 130-al egymásnak mennek vagy elkaszálják azokat akik ott lébecoltak jobb oldalon a kocsiknál? normálisak ezek?
  • Stockbauer33 #28952
    Simán ráborul6ott volna a hátsó vontató hajóra.Ott áll lazán a 2 maki az uszályon.De a háztetején mobilozgatók is simán bajba lehettek vna mert elért vna odáig is ha arra borul.Gondolom elenyésző a kár
    Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.08.03. 22:48:05
  • RatBaG #28951
  • Norbi1990
    Konkrétan a baleset nincs benne, de jó reflexek (sárga Megane RS) igen :D
  • RatBaG #28949
    http://index.hu/sport/motorsport/2015/08/03/nascar_keselowski_elutott_szerelok/
  • Rev Hard
    A legrosszabb rémálmok is valóra válnak.
  • zzeN
    Áucs
  • Carlos
    Eltort a farokrotor.
  • bboyatty
    Azzal meg mi lett???
  • Szabi #28944
  • Tuvok #28943

Baleset a M2-n
  • Rev Hard
    4:50 -nél az a csattanás komoly volt, az erőtlen szarával bevállalta a lehetetlent. A többi meg a szokásos alvajárás, másik elé befordulás, stb.
  • Stockbauer33 #28941
    Az esőbe motoros tuti megakart halni
  • PetruZ
    CCT-78, augusztusi csokor, néhány nagy bringás pereceléssel. :)
  • Alien69
    Pont ez a baj, hogy a KRESZ ezek szerint NEM szabályozza kellőképpen (?). A 70-s tábla miatt bringásnak nem igazán van mit keresnie ott, mert qrvára élet-, és baleset veszélyes. Ezzel az erővel lovas szekérrel IS fel lehet menni oda...
  • nyikhajjj
    hát ez mikor esett ki?
  • Totti5
    Ugasson, azt megteheti, de a nekimegyek és basztatom az már nem. Mivan ha elesik és beveri a fejét szerencsétlenül? megéri a bántalmazás?
  • RatBaG #28936
    http://gfycat.com/FrailGlitteringElectriceel
  • RatBaG #28935
    http://www.liveleak.com/view?i=ac8_1438318279
  • Rev Hard
    Szerintem meg rohadjon meg a motoros, kifogott valakit akivel lehet baszakodni, de egyszer majd úgyis emberére talál.
  • gordon 24
    Ez nagyon egyszerű pedig!

1. Nem kötelező használni, ha nincs tíltó tábla a közúton.
    2. Pont olyan közlekedő a bringás mint bárki más
    3. Aki a felvételt csinálta több mint valószínű, hogy futár, tehát ez a munkája. Ha a kerékpár úton megy jóval hosszabb és körülményesebb ugyan az az út. Hiszen a kerékpár utakat, úgy alakítják ki, hogy minden "látványos elem" benne legyen. Ezért tekereg össze vissza mint a kigyó és nem a legrövidebb úton jutsz el a célodhoz. Ez egy olyan embernél akinek a munkája ez rohadtúl nem mindegy. Sőt akkor sem ha sietsz valahova. Ha Én időre megyek Én sem fogok tekeregni a duna parton megyek cél irányosan ahova megyek.

Ez az eset a váci úton az Oriflame környékén van/volt. Ahol a bringa út a Népfürdő utcában megy. A duna plázánál megy le az új lakótelep elé majd végig a népfürdőn és a Dózsa György útnál megy be a parkba majd végig a felső rakparton megy a parlament elé. Ezen a szakaszon a Váci úton nincs bringa út.

Az egy másik kérdés, hogy nem minden bringás szent, vannak szabályok amiket be kellene tartani, de ebben a speckó esetben semmit nem csinált a bringás..
  • Tinman #28932
    Google maps.

Ott van az... gyalogos/kerékpártábla mindenhol. Szerintem is kb. rohadjon meg az a biciklis, amelyik a nem a kerékpárúton közlekedik. Erre felénk is megesik, hogy ott van a kerékpárút, de baxik azon tekerni érdekesebb a kamionok között, aztán utána jönnek a sértődött videók.
  • cement
    én ott nem tudok kerékpáútról, pedig nem messze dolgozom attól ahol a videó fel lett véve
  • vizes
    A motoros persze bunkó volt.
    A biciklis meg a Váci úton kerekezget a hetvennel haladó autók mellett úgy, hogy három méterre tőle kijelölt kerékpárút van.
    Mindennapos dolog, hogy ott kalimpálnak a háromúttestű út középső úttestjén.
    A videón a bringás akkor sem megy a szélére amikor tehetné. De ismétlem, kerékpárút van mellette három méterre.
  • Tuvok #28929
    Állítólag bin Laden két családtagja is rajta volt.
  • Stockbauer33 #28928
  • desigo
    Parkoló autók közé zuhant egy kisrepülő

• Rev Hard
  • Tinman #28925
    Ez megint egy tipikus beállítom magam mártírnak, miközben legalább akkora paraszt vagyok, mint a másik.

A biciklis utánamegy az autósnak és mit akart? Meg akarta verni? Leköpni? Hagyta volna a fenébe az autóst, ott a felvétel a kamerán és jelentse fel, ha erre élvez. Egyébként pedig jogos, hogy a biciklis a gyenge, a törékeny, így erősen nem árt neki vigyázni és mindig képben lenni, minél inkább lehúzódni balra (GB ugye). Amit csinált az semmi más csak egy kikényszerített road rage és qrvára ellenszenves. Mind a 2 tapló, szarjanak traffipaxozó sünsereget. -.-
  • z0ty4
    a röhögéstől tuti elestem volna én is :D
    Utoljára szerkesztette: z0ty4, 2015.07.31. 18:02:10
  • bertino
    :D
  • Roger6
    A végén mit esik a csávó :D :D :D

• Stockbauer33 #28921