Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy ilyet összetörni ráadásul... ehh namind1
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
rákérdeznék, hogy mi történt, hogy tud majd ezek után élni?..
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Utoljára szerkesztette: w77d, 2014.11.21. 17:06:53
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Minek olvasol ilyen szennylapokat? Kész blikk féle fos az egész.
szerk: közbe rákerestem.. és ez egy 2012-es hír.. 😄DD
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.11.19. 22:04:36
"Nulla tenaci invia est via"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2014.11.17. 01:58:30
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2014.11.15. 22:54:20
Én nagy Ford Buzi vagyok, szóval ebben tuti biztos vagyok :-)
Downhill!!
Nézd meg! Új Cmax az..
http://www.motornature.com/wp-content/uploads/2011/01/Ford-CMax-Energi-big.jpg
Downhill!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Kiemelném 1:10-től a kamionos remek manőverét hogy nem rántotta át a szembejövő sávba hanem inkább a hülyének ment neki. Így kellene mindíg <#taps>#taps>
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
kimegy elé <#wilting>#wilting>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W