37102
  • Totti5
    Attól hogy valaki doppingol többiek még nem. Mint minden ez is fejlődik, ezért nem élünk a kőkorszakban. Anno lehet hogy ott barkácsolt a tag, de most többet kell fizikailag nyújtani, mert szorosabb, profibb a mezőny minden sportban. Egyre jobb idők, egyre jobb eredmények, egyre brutálisabb felkészülések. A mai "modern" sportolóknak mást kell nyújtani mint anno. Többet, jóval többet és az ellenfelek is jobbat. Ha kimagasló akarsz lenni akkor oda nagyon sok munka kell.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.10. 19:03:04
  • Alien69
    Régen IS voltak kísérők! Csak éppen az amatőröknek kevesebb, vagy csak annyi, hogy lefoglalta helyette a szállást, és várta a köv etap végénél. A csapatoknál más volt a helyzet, de persze, a legeslegelején azért más volt a helyzet.
  • StrikeFor
    nem látta,.hogy kanyar jön? ment vagy 80-al aki a Porschenak baszódott
  • Roger6
    Már a középkori olimpiákon is csaltak, és doppingszereket használtak (bikahere és társai), nehogy azt hidd, hogy ez másképpen volt a bringázásban régen. Ez nem új dolog, csak a szerek változtak. Tudom, hogy baleset a topic, de remélem ennyi még belefér. Szóval azt tudni kell, hogy hiába szúrják magukat, a szer nem fogja végigcsinálni helyetted a napi 2 edzést, de még a tour-t sem tekeri le helyetted 40-es átlaggal (mittudom én hány ezer km). Az élsportban ez mindig jelen volt, van, és lesz. Az ember mindig is túl akarta szárnyalni a saját és teste határait, ebbe egyesek belehalnak, mások legendák lesznek.
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.08.10. 09:25:51
  • Tinman #28996
    Ezeket a kísérő autókat én soha nem értettem. A klasszikus touron régen egyedül kellett helytállnod, az férfi munka volt... ha kilyukadt a gumi neked kellett ott helyben javítanod/cserélned, de kilyukadhatott másnak is, sőt olyan utakon mentek, hogy garantáltan 1x ki is lyukadt, drog sem volt. Ami meg most megy azt inkább nem jellemezném. -.-
  • SötétBarom
    Ez kőkemény.. Mondjuk ha nem fordul elé az autó, lehet kiütötte volna onnan valamelyik bámészkodót..
  • Tinman #28994
    Ezek a durva amcsi videók? Hát ilyeneket hetente látok basszus és sokból még csak ügy sem lesz... vicc. Ráadásul egy koccanást is lassítva visszajátszanak, szerencsétlenek :-(
  • SötétBarom
    Maximálisan igaz. Annyi frusztrált köcsög van ebben az országban, hogy beszarás, és nyilván a gyengébbeken és csóróbbakon próbálja kiélni magát minden kis faszkalap. BMW-vel teljesen mindegy mit csinálok, még a legtirpákabb megmozdulásra is maximum egy fejcsóválást tudok kicsikarni az emberekből.. A B corsával MINDENKI a seggembe jön, nem adják meg az elsőbbséget, előzni nem lehet vele a lentebb említett okokból.. De az igazán durva a biciklizés.. Hiszen biciklizni csak az ultracsövesek bicikliznek.. Akkor még a sétáló nyugdíjas is talál okot a kötésre..

Kapják be mind.
    Utoljára szerkesztette: SötétBarom, 2015.08.10. 08:25:57
  • Rev Hard
    Uff
  • RatBaG #28991
  • Rev Hard
    Nem tudom hogy volt-e már, 3:46 -tól figyeljétek azt az idiótát. Nemsemmi bazdmeg.

• Stockbauer33 #28989
  • ocskoszilard
    Nekem is volt egy, 5 éve augusztus 20.-a este, csávó Chrysler 300-zal városon belül megy majd' 100-zal, hazafele mögötte mentem, lakott területen kívül 50, mondom jó, akkor ezt kikerüljük, melléérek, rámgyorsít. 100-nál visszamentem mögé, és felkapcsoltam a távolságit, nehogy jól érezze már magát.
  • Blum
    Sajnálatos de ugyanakkor jó nagy marha volt aki kitalálta, hogy egy ekkora monstrumot egy kisbusszal vontassanak haza.
  • Alien69
    Tudod, ha egy bömös megy előttem "szabályosan", már gyanús. Ha rendőr lennék, TUTI lecsekkolnám, félre állítanám, szonda, miegymás. Pedig tuti van köztük normális is, csak kicsi az arányuk, sajna, mert a söpredék jelentős része EZT a márkát választja.
  • Tinman #28985
    Igen, csak ha én a fekete csónakba evezek éppen, és lassan van kedvem menni, hagyom a trabantost is előzni... kit érdekel, menjen.
  • StrikeFor
    nagyon sokat számít az is milyen autóban vagy......ha a BMW-el megyek nem keménykedik senki,de ha tesóm Opel Corsajával akkor hiába vagyok figyelmes,lendületes vezető valakit biztos,hogy bosszant hogy előtte vagyok......szintén ha a Bömössel lightosan 50-él 50-el 70-él 70-el akkor százévente 1x akar valaki megelőzni..........furcsa dolgok ezek
  • Tinman #28983
    Az életem során 3x is ért hasonló atrocitás!

Egyik esetben jó 15 éve egy kopasz Opelest előztem ki... még kis hülye voltam, mert mind a ketten gyorsan mentünk, de egy tökéletesen egyenes helyen én 140-el, ő meg 120-al, indexszel. Nem bírta elviselni, hogy kielőztem elkezdett tolni, nem is számítottam rá kielőzött, félkeresztbe állt az úton, majd kiszállt, picit lementem a füves padkára kikerültem, nem mutogattam neki (túl gyerek voltam még, ma már szétverném ott helyben) és padlógáz, sokáig kergetett végül egy nagyvárosba érve egy pirosnál feladta. Esküszöm nektek a teljesen szabályos -bár nagy sebességű- előzésen kívül SEMMIT nem tettem ellene, viszont szar autóval előztem ki (Lada 2105).

A másik esetnél már tanúm is van. Majdnem u.a. az útszakaszon, jól belátható hely. 50-es ürge Renault Megane-al 70-el tötymörög, index ki, lassan előztem ki, én sem mentem gyorsabban 90-nél egy akkori céges szintén szar autóval (Opel Corsa Combo). Erre mikor mellé értem azonnal padlógázt nyomott, egészen 130-ig gyorsítottuk ki az autókat, amikor is kénytelen voltam visszasorolni, majd büntetőfékezgetni kezdett. Megint megpróbáltam előzni, megint nem jött össze, végül 3.-ra nagy nehezen sikerült, volt elég hely is... utána elkezdett mutogatni és újra elkezdett tötgymörögni. Nettó elmebeteg volt. Jah és nem, nem volt az adott szakaszon SEMMIFÉLE tábla, se útfelújítás, semmi...

A 3. esetben városon belül voltunk piros lámpánál. Fülbevalós, nagy darab, fekete terepjárós vezető az egyik sávban, a másikban én szintén a céges ronccsal. Siettem, már rég egy 40km-el távolabbi városban kellett volna lennem, ezért mihelyst váltott a lámpa azonnal kilőttem, de az ürge is... nyomtam neki, az is nyomta. Ok, semmi gond, fékeztem, hadd menjen, nekem amúgy is megszűnt a sávom, vissza kellett volna mennem. Erre mit csinált a faszkalap? Teljesen ledöbbentem. Kb. 30 autós és 50 ember előtt a forgalom kellős közepén félkeresztbe állt, kiszállt, odajött, nem szólt semmit és az arcom felé kapott, el is érte, de nem volt vészes. Majd nem szólt semmit és elhajtott, közben bőszen figyelgette a tükröt, hogy mit reagálok. Nem reagáltam semmit, húztam a meló helyre tovább, pedig ott és akkor annyira felbaxta az idegeim, mint még előtte soha senki életemben... szét tudtam volna tépni, persze nem tettem.

Tudjátok mit tudnék az ilyen emberekkel tenni? Be a zárt osztályra és egész nap eltudnám nézni, ahogy a napi 8 Xanaxtól a taknya nyála egybefolyik és néha 1-1 unatkozó kancigány ápoló durván seggbeqrja.

Nekem az a nagy tanulság ezekből, hogy szarabb autóval sokan személyes sértésnek veszik, ha előzni próbálod őket, függetlenül attól, hogy ők mennyivel mennek. S80-al soha még csak hasonló sem történt, de az elődjével a 210-re képes Fiat-tal sem.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.08.09. 09:27:14
  • pajti

• pajti
    cadillac..:(
  • z0ty4
    " A huszonéves srác bűne annyi volt, hogy megelőzte a másik sofőr kocsiját. "

ez egy kicsit sántít :) ezért még nem verték szét senki kocsiját....
    Utoljára szerkesztette: z0ty4, 2015.08.09. 00:18:27
  • Tuvok #28979
    Ezalatt Oroszo... ja basszus, ez megintcsak itthon volt...
  • Roger6
    "Teccik mondani, ez mán nyugat?" Remélem azért az orosz mentalitás nem jut el hozzánk a közlekedésben.
  • Stockbauer33 #28977
  • RatBaG #28976
  • TG Gida
    Vigyázz! Forgó légcsavar!
  • SimaSuna #28974
    Egy sárazsadányi család többszörös tragédiája
  • nyikhajjj
    ezt hívják úgy hogy..
  • StrikeFor
    farokrotort nem látta...szép b+
  • RatBaG #28971
    http://www.liveleak.com/view?i=d23_1438957702
  • Roger6
    Azért van motorfék meg pár dolog még rajtuk, amivel lehet lassítani.
  • StrikeFor
    itt más probléma is lehetett
  • SimaSuna #28968
    Ezen nem volt fék..
  • z0ty4
    The incredible moment a cyclist nearly goes UNDER a taxi

ez alakulhatott volna rosszabbul is.
  • StrikeFor
    azt mondjuk nem értem miért nem a másik oldalra húzta?
  • Stockbauer33 #28965
    https://www.facebook.com/NYDailyNews/videos/vb.268914272540/10152911867582541/?type=2&theater
  • Stockbauer33 #28964
    https://www.facebook.com/NYDailyNews/videos/vb.268914272540/10152913491662541/?type=2&theater
  • w77d
    Bizony ez egy Focus kombi
  • cement
    ez sosem volt s-max. focus kombi inkább
  • Tuvok #28961
    Ezalatt Oroszo...ja, ez itthon volt.
    Utoljára szerkesztette: Tuvok, 2015.08.04. 20:22:12