Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Már rég kirakták volna a 10 alregjéve együtt, ha lenne még moderátor ezen a fórumon, de sajna nincs. Humiarit is folyton telespammeli a homofób/rasszista szarjaival, és nem történik semmi. Kár, hogy túl buta ez a fórum, és nem tudsz embereket blokkolni, így mindig szembejönnek a hülyeségei.
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
respect to the man in the ice cream van
Utoljára szerkesztette: nordan, 2021.07.19. 11:59:28
nem tudom mire célzol ezzel a faszerdőzéssel, szerintem most már csak átkapcsoltál tajparaszt üzemmódba, mert nem tudsz normális érvet felhozni.
most már közlekedésmérnpk is van a családban:D öcsém akkora faszerdőbe keveredtél,hogy nem leled a kiutat :)
inkább az a gáz, hogy te 21 évesen még mindig abban a tudatban élsz, hogy mindent jobban tudsz, mindenki más meg hülye. én is voltam ilyen, de 21 éves koromra már kinőttem..
a videók szereplői emberek. az emberek pedig néha hibáznak, még a legjobbak is. képzeld, apám közlekedésmérnök, 35 évig az országos első osztályú bajnokságban rallyzott, tehát tud vezetni és minden elméleti tudása és gyakorlati tapasztalata megvan ami csak létezik. a jogosítványában az összes kategória megvan. szerintem verseny körülmények közt több kilométert vezetett, mint a legtöbb ember közúton. de közúton is kb 2 millió kilométert levezetett autóval, busszal és autószállító kamionnal is, balesetmentesen. több tucatszor mentünk külföldre lakókocsival, meg mindenféle változatos járművekkel. nagyon körültekintő volt, sokszor azért nem kerültünk balesetbe mert észnél volt és kivédte azt a helyzetet amit a másik ember figyelmetlensége okozott.
mégis 10 évvel ezelőtt, kb 60 éves fejjel egy nyári estén a lemenő nap bevakította, nem vett észre egy autót akinek elsőbbsége volt és kifordult elé, az meg belecsattant. szerencsére megúszta mindenki zúzódásokkal meg anyagi kárral. az ő hibája volt, pedig szétnézett, megpróbált odafigyelni, de lehet, hogy kicsit fáradtabb volt már estefelé, vagy tényleg képtelenség volt látni a közeledő autót a fények miatt. lényegtelen, meglett a baj. ettől ő egy hülye darwin díjas fasz lenne? nem hinném. egyszerűen csak emberből van és képes hibázni. te is képes vagy rá, és fogsz is, úgyhogy egy kicsit több szerénység nem ártana, különben nagyot fogsz koppanni.
Utoljára szerkesztette: nordan, 2021.07.19. 10:15:18
a kreszben szó szerint benne van, hogy a fehér villogó jelzés csak a fénysorompó működését jelzi, és fokozott óvatossággal és körültekintéssel kell megközelíteni a vasúti átjárót. ezt senki nem kérdőjelezi meg.
nem tudom mennyire igaz ami a profilodon szerepel, de az alapján 21 éves vagy mégis úgy kezelsz itt nálad sokkal idősebb és közlekedésben valószínűleg tapasztaltabb embereket, mint aki saját maga írta a kreszt és 10 millió kilométert közlekedett már mindenféle eszközzel.
19 éve közlekedek napi szinten robbanómotoros járművel, jelenleg budapesten autóval és nagymotorral. plusz hetente többször kerékpározok, szóval talán lehet azt mondani, hogy eléggé átlátom a közlekedés összes résztvevőjének szemszögéből a helyzetet. nem hiszem, hogy neked kell kioktatnod arról, hogyan kell közlekedni.
azzal, hogy linkelgetsz ide olyan videókat, hogy egyes emberek lehajtott fejjel szétnézés nélkül mennek át a zebrán nem igazolsz semmit. könnyű találni rossz példát, de ezektől még mindig nem lesz igazad abban, hogy ha a zöldön megy át valaki, akkor is ő a hibás ha elbasszák. nem éli mindenki olyan paranoiában az életét, mint te, akinek így az elmondásod alapján folyamatosan 360°-ban forog a feje. fogalmunk sincs mi járhat az emberek fejében miközben ezek a balesetek megtörténnek. ezek dashcam videók, nem mondják el a teljes történetet. utólag kibaszott könnyű okosnak lenni, hogy "hát én azt nem úgy csináltam volna". persze, utólag a videó alanya sem, csak épp ott és akkor valamiért úgy jött ki. ezek egyszeri esetek, ezek az emberek akik a videókon szerepelnek nem kerülnek minden héten balesetbe, lehet, hogy életében először történik vele ilyesmi, csak épp fel lett véve videóra.
egyszer mindenki lehet figyelmetlenebb a szokásosnál. te biztos tökéletes vagy és sosem hibázol, de mások nem ilyen szerencsések.
Utoljára szerkesztette: cement, 2021.07.19. 10:09:58
és igen mielőtt megkérdezitek a fehér jelzés ellenére lelassítok és szétnézek a vasúti átjáróban IS!!!!
és elárulom a sok okoskának,hogy a fehér jelzés csak azt jelenti,hogy működik a fénysorompó!!!!!!!!!! NEM JELENT SZABAD UTAT!
nálunk van vasúti átkelő és reggel a sok balfasz rááll a sínre ha az előtte lévők nem tudnak kikanyarodni....én megvárom amíg van hely ,de ha már én rálógnák a sínre akko értelemszerűen nem megyek addig rá
https://www.google.com/maps/@47.479616,19.2110336,3a,90y,311.72h,68.42t/data=!3m6!1e1!3m4!1s3ew19NBQZUCooAnl5yEQjg!2e0!7i16384!8i8192
Utoljára szerkesztette: nordan, 2021.07.18. 18:01:39

Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2021.07.18. 17:20:30
javaslom többszöri megtekintésre a 36161-et hátha kitisztul az agyad
Utoljára szerkesztette: nordan, 2021.07.18. 12:36:32
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
olyan hülye vagy, hogy az már fáj. puffogtatod az általad vélt igazságot és mindenki más felelőtlen. eddig azt mondtam, hogy nem kívánom neked. de már megváltozott a véleményem: remélem egyszer te is kerülsz úgy balesetbe, hogy neked volt elsőbbséged, körülnéztél, megtetted amit tőled elvár a kresz mégis valami barom belédment. és akkor majd talán átgondolod az álláspontod.
Ha szemmel tartod a környezeted azért igencsak nehéz benézni ha egy kocsi 90el száguld a piros ellenére feléd
Utoljára szerkesztette: csabush, 2021.07.16. 15:12:25
Utoljára szerkesztette: nordan, 2021.07.16. 11:56:26
Utoljára szerkesztette: cement, 2021.07.16. 11:16:30
gif

Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.07.13. 20:48:25
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
meg amúgy is egy nagy pocsolya is volt
15mph speed limitnél több mint 150mph autókázás eredménye
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
https://liner.hu/hatalmas-robbanas-szakitotta-meg-az-unneplest-ukrajnaban-videoval/
Igen jól látjátok, a tetején is állt egy ember.
sírkövére fel lehet vésni