37099
-
#36378 "A* Skoda R5-ös ha jól tudom, egy gyári WRC és annak futóműve"
Ez egy Skoda R5-ös . . . . . -
#36377 A második videóban látni, hogy 180 környékén sikerült a "mutatvány". A videó alatt azt írják, hogy az "utasok" OK.
A Skoda R5-ös ha jól tudom, egy gyári WRC és annak futóműve, lehet jobban kijött volna a dologból, mert néha olyan dolgokat látni tőlük, hogy az már súrolja a fizika határait. -
#36376 kösz, meg akartam keresni. benyomódott, mint egy rágógumi. -
#36375 Az a Skoda nem semmi a végén.
-
#36374 -
#36373 ITT A MAGYARÁZAT: Így történt a reggeli tömegbaleset Óbudán -
kamionosjoe #36372 Ma is történt egy súlyos baleset, 3 férfi meghalt további kettő állapota kritikus. Kamionnal ütköztek.
https://24.hu/belfold/2021/09/30/halalos-baleset-som-65-os-fout/ -
#36371 tranzit járatnak tűnik így elsőre, valszleg mo-ról, romániából vagy más térségbeli országból/ba vitt munkásokat nyugati országokból/ba.
tele vannak az autópályák ilyen kisbuszokkal. a gond csak az, hogy a kisbuszokat 1 sofőr vezeti végig, sokszor több ezer kilométert vezeknek 1-2 nap leforgása alatt, zéró pihenővel, és nem ritkán szar műszaki állapotú járművekkel -
nordan #36370 basszameg, 5 ember :S -
#36369 Pedig ma nagyon szép kellemes idő volt.Se eső se hó se jég.
Nyugodjanak békében :( -
#36368 Itt vannak a képek :/
Kamionnak ütközött egy furgon az M4-esen, öt ember meghalt
-
kamionosjoe #36367 Súlyos baleset Cegléd és Szolnok között Abonynál, 5 ember meghalt a péntek délutáni balesetben.
https://www.blikk.hu/aktualis/belfold/baleset-abony-halalos-tragedia/jmh6k54 -
#36366 Darabokra szakadt a busszal ütköző kisteherautó, egy halott, sok sérült
-
#36365 mit kell bohóckodni azzal a hülye táblával?
az öreget meg nagyon érdekelte hogy lett e baja -
nordan #36364 -
nordan #36363 no meg idegen városban alapban óvatosabb az ember...mikor előszőr voltam Bécsben úgy vezettem mint egy nyugdíjas nagymama kb. speed limiter folyamatosan 30 ra volt állítva a belvárosban...STOP táblát benézni ultragáz bárhol -
#36362 Stop tábla a Teve utcán végig.
Sőt, előjelző tábla is van.
Utoljára szerkesztette: vizes, 2021.09.23. 07:55:36 -
#36361 jobbkéz? -
#36360 -
#36359 Olyan Mercedesre futott rá hátulról egy Audi az M7-es autópályán, amelynek csak a fényezése 3 millió forintba kerül.
-
#36358 természetes kiválasztódás -
#36357 Hát, ez egy nyominger BMW-s, nem csodálkozunk.... Azon se, hogy a cikkben ilyen hangzik el, hogy: "eddig tisztázatlan okból"..
Anyád, hogy nem meri oda írni, hogy gyorshajtásból származó esetről van szó, ami természetesen NEM minősül balesetnek, mert az ugye nem az, ha 140-l száguldozik valaki városon belül. Az nem baleset, hanem bénaság, és gyilkosság... -
#36356 Végzetes tragédia történt, ketten meghaltak a Papírgyári úti balesetben
dunaujvaros.com
"A baleset során egy személygépkocsi eddig tisztázatlan okból letért az úttestről és egy oszlopnak csapódott. Az ütközés erejére jellemző, hogy a személyautó kettészakadt a baleset nyomán.
Az ütközés végzetesnek bizonyult: a baleset során ketten életüket vesztették, további három személy megsérült, adta hírül a rendőrségi jelentés."
-
#36355 Amikor a keréknyomot a rendőrök vagy másfél méter magasságban a busz oldalán fényképezik az rossz ómen.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.09.19. 13:25:56 -
#36354 Két személyautó és busz ütközött Ceglédnél, egy ember meghalt
képek -
nordan #36353 ez brutál volt, kurva nagy szerencséje van mindenkinek -
#36352 Álló kocsisorba hajtott egy teherautó, 8 autót tört össze . .
www.autonavigator.hu
Szerencsére nem egy 40t-nás csak egy kisebb teher autó, de a sofőr a belsőben vereti és közben mit néz, a "Cseh 2-őt" ? -
#36351 Az M7-es autópályán, Tárnok térségében korábban baleset történt. A Budapest felé vezető oldalon a pályazárat már feloldották, a 25-ös km-nél a külső sávon halad a forgalom.
-
#36350 Köszönöm, nagyon kedves vagy! :) -
#36349 Nangyon jó! Kicsit sok lett. -
#36348 Khmm "most sütöttem"
Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.09.12. 09:52:46 -
#36347 Ez egy silózó, vannak nagyobb típusok is, ez viszonylag régebbi. Ugyan olyan munkát végeznek mint a kombájnok szóval mehetnek közúton és mennek is. Az adapterük sajnos nem vontatható a kombájnokkal ellentétben, így mint látható elől felfogatva de összehajtva viszik. Amúgy nem haladják meg a megengedett szélességet. Létezik takaró ezekre az adapterekre de nem mindenki használja.
Egyébként a testvérpár vitatkozott, lehet pont ezért tértek át a szembesávba neki a gépnek. Még a baleset után is vitáztak ami hát elég fura viselkedés. Amúgy írták is, hogy a sebességet sem tartják be szinte soha, konkrétan ez az autós sem. Szóval itt nem a silózó pilótája volt a hibás jelen esetben.
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2021.09.09. 20:14:37 -
#36346 Lehet nem volt bekapcsolva a sárga villogója és lámpái se. -
nordan #36345 az én kérdsem arra irányulna hogy a faszba lehet nekimenni egy ilyennek ami max 15-el meg és akkora mint három kamion bazdmeg -
#36344 Ez meg mi, Ilyen gépet, hogy engedhetnek közutakra ?
Claas silózógép és Suzuki ütközött Pácsonyban - ketten súlyosan megsérültek
-
#36343 Szállítás közben még egyszer kigyulladt ugyanaz az autó -
#36342 -
#36341 Ma volt szerencsém egy 50-60 körüli nőhöz aki az M3 kivezetőn a felhajtó sávban jött velem szemben.Félreálltam,hogy ne jöjjön nekem és vártam,hogy mit fog csinálni.Össze vissza nézett csak a táblákat nem figyelte.Szerencsére a parkoló felé vette az irányt de észrevette a behajtani tilos táblát ezért ment másfelé.Lassan ment de mivel azt se tudta mi van nagyon veszélyes volt. -
nordan #36340 ez nagy "kedvencem" valami nem kerek, de újra és újra megkérdezem,hogy egy kibaszott felnőttnek miért nincs annyi esze,hogy szétnézzen zebrára lépés előtt? pláne ebben a szituban mikor egy konvoj kisbusz haladt el az orra előtt ami elég feltűnő:? Mi a franc ez az instant lelépek ha zöld lesz a lámpa?
Amúgy a csávónak tuti igaza lehet,hogy a kisbuszos csóka nem akart leszakadni a konvojtól.....,de akkor sem lépek a zebrára szétnézés nélkül!
https://rtl.hu/rtlklub/hirek/elutott-triatlonos-kisbusz-eucharisztikus-kongresszus -
nordan #36339 elektromos zárlat volt nem egr, álló motor volt