37102
  • Roger6
    Én ebben azért nem vagyok olyan biztos, hogy ha összefirkálok 30 kocsit festékkel, akkor az nem büntetendő...
  • SötétBarom
    Nyilván ha le lehet mosni akkor nem.. Amikor a gyerekek krétával összerajzolják a járdát, akkor sem rongálnak, mivel lejön..
  • Roger6
    És pl. ha lefújom valami színes spray-vel? Azt is le lehet tisztítani, az sem rongálás?
  • SötétBarom
    Matrica sosem volt rongálás, mivel nem okoz kárt.
  • Tinman #29197
    +1
  • Alien69
    Az még rosszabb, ha mind megáll, mert akkor totál elállják az utat a mentesítő járművek előtt. Persze, ha valami erősebb jármű menne arra, és van valami célszerszáma, még csak-csak. Mondjuk, amivel talpra tudnák állítani a kamiont.
  • StrikeFor
    csoda,hogy megáll valaki,mert az elmebeteg Kínában ha segítesz utána te fizeted a biztosítását...azért szarnak bele ha ott haldokolnak melletted.........meglepően fura,hogy egyáltalán megáll valaki
  • El Gigante
    asszem ez a második leggyorsabb szakasz a pályán, valamit nagyon elszámolt
  • w77d
    szemmel láthatóan valaki van bent még az autóban, lehet, hogy qva nagy fájdalmak közepette... elkeseredésemben én is lehet megpróbálnám, nem kéne ezért kinevetni.. Én inkább szomorkodok, hogy milyen szépen megy el 60 másik autós a helyszín mellett...
  • Tinman #29192
    Ebbe a videóba az a legkeményebb, hogy a 160 centis kismaki megpróbálja megemelni a konténert :-D
  • whiskeyman
  • RatBaG #29190
  • SimaSuna #29189
    ezeket megértettem, csak saját kis jogainkból következtettem....
  • Forolto
    1,nem szabad rongálni,de mindenről videofelvétel készül igy az is látszik,hogy szándékosan hajd a járókelő aktivistába igy jogosan védekezik azzal,hogy ráugrik a motorháztetőre.Ez ellen még az idióta autós se tud semmit tenni.Sok részben pont ezt kifogásolják drága autósaink,hogy felvétel készül róluk,nameg az autó rendszámáról.
    2.Az egyes pontból kiderül,mivel akkor sérül meg amikor szabálytalankodsz max a casco fizet.Itthon, ha te vagy a vétkes,neked kifizetik a károdat?
    3.Ez a szervezet egy bejegyzett társaság,sok orosz és moldáv városban élnek a szervezeteik,hol igy hol ugy tiltakoznak az szemtelen autósok miatt.Sajnos egyszer nagyon el is verték őket.Sok esetben cserélődnek az emberek is.Régebben egy szőke csaj is szerepelt benne,ő már csak a letakart hátsó rendszám miatt megy az utcára.Van viszont egy srác aki az utcai dohányzás és alkohol fogyasztás miatt is kimegy az utcára,néha őt is látni.
  • Roger6
    Lekapcsolták Tomcat-et, amiért riasztófegyvert fogott az egyik elkövetőre. Jogi huzavona van, mivel elvileg bérelt volt a ház azon fele, így ha bérelte, akkor saját terület, onnantól önvédelem. Lenne. Azt amúgy tényleg nem kellett volna, de a többi rész az fasza volt.
  • Master91
    szerettem a tolvajkergetőket, kár hogy már vége nekik ( vagy mi van velük? )
  • Roger6
    1. - biztos nem szabad, ezért kapnak bírságot, bár nem tudom, hogy egy matricáért mi járhat.
    2. - ha nem autózol járdán, akkor viszonylag kevés gyalogos kerül eléd, szóval a motorháztető sem horpad be.
    3. - Oroszországban viszonylag kevesebb joguk van a bűnözőknek. Nálunk minden szar jog védi őket, náluk annyira nem.
  • SimaSuna #29184
    ez a kérdés bennem is felmerült.
    Mármint, hogy...

1. más értékét rongálni szabad-e? (főleg, hogy olyan levonó, amit körömmel se tudsz leszedni nagyon...)
    2. a motorháztető sem bír el mindent, így horpad..stb...kár keletkezhet...ezt kifizetik?
    3. oké, hogy önálló akció, viszont a durva helyzeteket már Ők is rendőrök bevonásával végzik. Lepaktáltak a zsarukkal?

Kérdés, hogy mennyire hatékonyan...(mint nálunk a tolvajkergetők?) Statisztikára kíváncsi lennék..
    Illetve a Rendőrség reakciójára...
    gyülekezés=szabálysértés???
  • Roger6
    Ha ismered a sorozatot, akkor láthatod, hogy a rendőrök az esetek nagy részében melléjük állnak (én amúgy imádom őket, a sok faszparaszt ellen nem lehet szép szavakkal fellépni). Ugye az alap szituáció az, hogy járdán mennek verdával, ami nagyon nem okés. Megkérik őket többször is, hogy forduljanak vissza, ha ennek nem tesznek eleget, akkor kapnak egy matricát.

Nem értem, hogy miért kell a járdán verdával haladni, az a gyalogosoknak van fenntartva. Ha a te gyereked lenne a járdán, amikor egy ilyen állat felmegy autóval, szerintem te is megértenéd őket.
  • BlackWolf
    Akkor már inkább ez itt angol felirattal vannak fent a videók . A matricán lévő szöveg pedig “I don’t care for anyone else, I drive where I please.”
  • Tinman #29181
    Az már a következő lépés.

Az 1. lépés feljelenteni a srácokat a ragasztásért (rongálás), közúti veszélyeztetésért (szándékos motorháztetőzés) és persze csoportos garázdaságért. Nyilván a nő is kap járdán történő szándékos közlekedésért, meg a testi sértésért.

Szóval, ez az akció így nagyon nem oké... ezt rendőri felügyelet mellett lehetne, de akkor sem ragasztani és felfeküdni a motorháztetőre.
  • StrikeFor
    nem tűnt úgy,hogy a rendőrök intézkedtek volna a csajjal szemben :(
  • SimaSuna #29179
    rég voltak már...
    a csajt már lehet is perelni bántalmazásért..

A feliratra mi is van írva? Elfelejtettem már :D
  • RatBaG #29178
    https://youtu.be/5b9poxbWXOc?t=33
  • Stockbauer33 #29177
    http://www.origo.hu/itthon/20150920-baleset-karambol-halalos-utkozes-besenyod-44-es-fout.html
  • Master91
    az utolsó beszarás
  • PetruZ
    A CCT-89 jobb, mint az előző, rögtön szép "találatokkal" indít és elég sok beijesztéses baleset is van.
  • Szabi #29174
    nem fért be.. :/
  • Stockbauer33 #29173
  • w77d
    Most nemrég a Váci úton az OMW kút előtti zebrán elcsaptak egy idős bácsit és egy középkorú nőt. Nem volt szép a helyzet, a bácsi a zebrától 20 méterre fogott talajt. Kb fél órát dolgoztak rajtuk a mentők mielőtt elvitték őket. Remélem túlélik az estét :S
  • Alien69
    Ráadásul, Budapesten már nagyon kevés a hasonló villamos megálló (ha van még egyáltalán ilyen). De régebben ez bevett szokás volt. Emlékeim szerint talán még Újpesten van (lehet) hasonló megállója a villamosnak. A kresz szerint, amikor tanultam, már amikor a vili lassít, a vezetőnek már nem szabad mellé hajtania, mert a jobb oldalon lévő járdáról leléphetnek a gyalogosok.
  • Totti5
  • SimaSuna #29169
    Most tanulom a kreszt...

A villamost olyan megállóhelynél, ahol nincs járdasziget ott TILOS előzni!

Tehát a gépjármű vezető úr megbukott..

• ocskoszilard
    Nem vitatkozom, mert nem tudom már az egész kreszt, csak amit ugye mindenki napi szinten is használ. Azt viszont gondolom mindenki tudja, hogy a gyalogosok azért nem épp kresz szerint közlekednek, főleg aki még nem is tanulta. (Amúgy elvileg a buszt is el kéne engedni lakott területen belül megállóból, mégis az esetek többségében azt látom, hogy tesznek rá magasról az emberek)
  • RatBaG #29167
    http://i.imgur.com/SIyRQ8k.gifv
  • Alien69
    Ööö, asszem tévedsz. Ha pl egy busz mellett mész el, mely a megállóban áll, fokozott figyelemmel KELL kerülnöd, mert igenis számítanod KELL (!!!) a hirtelen előbukkanó gyalogosra. A jelen esetben pl a gyermek jól mérte fel a helyzetet, benézett abba az irányba, ahonnan jármű jöhetett volna (SZABÁLYOSAN). Igyekezett át az úttesten, ez se szabálytalan, mert körül nézett. Az más kérdés, hogy én megvártam volna, amíg elmegy a vili, vagy, ha mégis előtte megyek át, akkor igenis, csak úgy, me hátha, benézek balra is. Ráadásul itt, az "apa" (nem tudni a rokoni hova tartozást, lehet, csak ismerős) láthatta, hogy szabálytalanul jön az autó, jelezhetett volna valamelyiknek.
  • RatBaG #29165
  • ocskoszilard
    Ez mind igaz, viszont gyalogos meg nem szalad ki az útra álló jármű mögül, mint egy félőrült, és szerintem zebránál se csinálja ugyanezt.
  • SötétBarom
    Bukó nélkül, good job.
  • StrikeFor
    jézusom!!!!!!!!