Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Lujó, ha veszel egy V6 Brera-t, instant leszoplak. Ha 164 supert veszel akkor meg is dughatsz! 😄
Utoljára szerkesztette: Willi Betz, 2014.12.18. 08:53:10
Szerezz végre egy tisztességes Alfát és legyél: BOLDOG 😊
respect to the man in the ice cream van
Igaz céges, de ha húzol rajta egy csíkot a kulcsoddal észre sem vesszük :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szerintem adj el minden 4 kerekűt a háztól és vegyél egy biciklit...<#hehe>#hehe>
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Utoljára szerkesztette: gordon 24, 2014.12.17. 21:21:30
Downhill!!
nem mintha totálkár lenne...még a Volvoba tényleg..
Utoljára szerkesztette: TomBond, 2014.12.17. 17:47:27
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Amúgy simán lehet az is, hogy w77d autóját csak donornak használták egy nagyon hasonló felszereltségű, de külföldön lopott autó itthoni legalizálásához. Neki kéne látnia a belsejét, hogy ugyanaz-e, biztosan felismerne kis, egyedi azonosítókat, kopásnyomokat, karcolásokat.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mondjuk megnézném valamelyik márkaszervíz galvanizáló merítőkádját..
Egy magánszemély ellen azért lehet esélyed.. nekik nincs pénzük annyi és olyan jogászra mint a nagy cégeknek.
btw, nincs FB-om 😄
respect to the man in the ice cream van
Vagy ha ti nem is, akkor írj a TC-nak.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Eleje teljesen összetörve (sokkal jobban mint Lujó Mercije)
Akkor hozhatták be külföldről a szimpatikus fiatalemberek mert nagy örömmel beszéltek róla,hogy mi lesz a sorsa.
Hát nem alkatrésznek fogják elbontani azt se...