Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugyan hiba általánosítani, de az ha valaki BMW-t vesz az többnyire nem azért veszi, mert 50-90-130-al szeretne vele közlekedni. Ráadásul suttyó kamaszok és kancigányok legfőbb vágya egy lefingott BMW ami kívülről azért jól néz ki, lehet vele "gizdázni".
...és pontosan innen ered az, ha azt olvasod egy hírben, hogy egy BMW-s elsodort egy gyalogost. Ha Fiat-os lett volna azt írják oda, de BMW-s volt.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Isten áldja a pogányokat!
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Amikor tanultuk a kresszt az volt a szabály, hogy a sárga figyelem felhívó akármi, és ha nem tudsz baleset okozása nélkül megállni átmehetsz rajta.
Sajna most nem így van. A rendőrök nézik, és most, hogy lesz nekik ez a csoda kamerájuk fogják is még jobban az tuti.
Apám kollégáját 100000 re büntették sárgán ment át. de nem hagyta el a kereszteződést a lámpa pirosra váltása előtt. Ennyi. Tehát nem lehet átmenni a sárgán sem sajnos :-(
Downhill!!
Így autóval menekülni miközben ezren követnek full bukó.
- Hé uram! Nem egy fekete kocsi a magáé?
- De!
- 1 utcával lentebb láttam, épp egy böhöm nagy kamiont követ...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Þór vígi þessi rúnar
Utoljára szerkesztette: SötétBarom, 2015.02.11. 13:20:03
Amerikában így ránézésre elég nehéz lehet megpattanni.. Errefelé szerintem sima ügy lenne. Eleve a rendőrautók 95%-a nem megy semmit, másrészt az utcák/utak sokkal komplexebbek, és nehezebben követhetőek, mint az amcsi négyzetrács..
Ha csinálsz valami hülyeséget a legjobb amit tehetsz, hogy együttműködsz a végsőkig... ezt mindig pozitívumként könyvelik el és súlyos éveket jelenthet mínuszban a büntiből. Rendőrök elől menekülni eleve hülyeség... végtelen számban vannak. Minél inkább menekülsz annál többen lesznek rajtad. Baromság, halott ötlet.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10