37102
  • Roger6
    Én pont így látom az autósokat, csak ők egy piroson áthaladva gyilkolni is szoktak.
  • Stockbauer33 #29521
  • Rhonin7
    tegnap este küldtem el az anyukájába egy bicajost,mert szokás szerint leszarta a piros lámpát és a Troli akinek zöld volt akkorát fékezett ,hogy tuti borultak páran....utána mentem a zöldnél és nem sok hiányzott,hogy megverjem!
    A bicajosok 99%a szarik a KRESZ re...naponta 3-400km-t vezetek városban........ön és közveszélyes szinte az összes
  • Pluskast
    Tipikus nemtörődöm balfasz biciklista aki szarik a KRESZ-re.
  • z0ty4
    van vmi link a balesetről?
  • RatBaG #29517
    aztakurva
    https://streamable.com/2ykg
  • w77d
    kussolsz, ez most kivételesen nem én voltam XD
  • RatBaG #29515
    http://i.imgur.com/IsDNwBv.gifv
  • Willi Betz
    Ez van,ha W77D-hez kerül egy tesztautó. :D
  • desigo
    ilyen volt/ilyen lett

• Tuvok #29512
  • Alien69
    Kár érte. Már, hogy nem fordult fel...
  • Tinman #29510
    Nagyon durva!!! ^^

És ahogy olvasom túlélte, pedig ha jól látom a fejével éppen egy betontömböt fogott... baz ^^
  • Adaaam
  • Szabi #29508
    R.I.P. :-/
  • desigo
    Tragikus balesetben elhunyt Mike Mangold

"December 6-án egy repülőgép-szerencsétlenségben vesztette életét Mike Mangold, a Red Bull Air Race világbajnokság korábbi pilótája és kétszeres bajnoka."
  • Stockbauer33 #29506
  • TG Gida
    A sok bljaty közé pár fuck is bekerült.
    Utoljára szerkesztette: TG Gida, 2015.12.06. 15:59:12
  • PetruZ
    CCT-102: Már az alcím ("Hello, winter") is árulkodó. :)
  • Tinman #29503
    Rettenetes és sok okosat nem tudsz tenni, max megfordulsz és mész más felé (nyilván nem pályán).

• z0ty4
    az hogy az istenben megy még?
  • Blum
    Nekem is volt már hasonló, sikerült valami idegbeteg vadbaromra rádudálnom. Simán kifordult elém a 4 sávoson, két lábbal álltam a féken és épphogy nem durrantottam neki. Semmit nem csináltam, csak 2 másodpercig nyomtam a dudát se mutogatás se anyázás, semmi...aztán 2km után pont egymás mellett álltunk meg a pirosnál, kérdezte, hogy neki dudáltam-e és mondtam, hogy igen. Ezt akkora oriási sértésnek vette, hogy rögtön kiszállt az autóból aztán elkezdett ott üvöltözni a 4 sávos közepén, hogy mit képzelek én de mire odaugrott az ablakhoz már fel is húztam azt.

Fun fact: BMW-s volt :)
    Utoljára szerkesztette: Blum, 2015.12.05. 11:32:34
  • El Gigante
    Velem pár hete ugyan ez volt 2 sávos úton, nem engedett előzni, ha akartam átment a szembe sávba, vagy elkezdte tolni neki, ráhúztam a kormányt úgy már sikerült megelőzni! Sosem történt még velem ilyen, de nem stresszeltem túl a dolgot:)
  • Stockbauer33 #29499
  • Totti5
    Mind a kettő ugyan úgy szabálytalankodott és akadályozta, veszélyeztette a közlekedést.

Sosem értem ennek mi az értelme.
  • Tinman #29497
    Átéltem már hasonlót... nem kívánom senkinek. Rettenetes érzés.
  • Blum
    Szerintem itt csak 1 barom volt a másik pedig megtanította kesztyűbe dudálni. Érdekes, hogy meghúzta magát amikor utána ment a kijáratnál.
  • z0ty4
    ilyen az mikor a két barom egymásra talál.
  • RedRooster
    Nem baleset,de elgondolkodtató !

• Blum
    Nem de ott legalább (jobb esetben) van hova esni. Itt viszont rögtön betonfal vagy szalagkorlát.
  • Roger6
    A ManTT épeszű ötlet?
  • Blum
    Nem is tudtam, hogy Macauban is szoktak menni motorosok. Nem tűnik épeszű ötletnek...
    Utoljára szerkesztette: Blum, 2015.12.04. 11:17:55
  • gordon 24
    2 fajta keret van..

1.. az amelyiknek a külső keretét le lehet pattintani. Így szét jön és elengedi a rendszámot.

2.. Van olyan, ami nem jön ketté. Hanem az egyik oldalán van egy nyílás amin ki tudod húzni a táblát Tehát megfogod magát a rendszámot és eltolod az egyik irányba és kicsit meghúzod a műanyagot és kijön..

De egyébként ha bármelyik eltörik nem egy drága móka egyik sem..
  • RatBaG #29489
  • cement
    az enyémről se lehet, popszegeccsel van felbaszva rá :)
  • KaBuTo666
    Gyerekek, kár vitázni...egyszerűen meg lehet fogalmazni...annak van elsőbbsége, aki megkapja.
    Utoljára szerkesztette: KaBuTo666, 2015.12.02. 23:02:41
  • Alien69
    Szar volt az oktatód. NEM azt csinál, amit akar. A KRESZ ismerete KÖTELEZŐ (legalábbis ami RÁ vonatkozik), mert ha nem, akkor ugye nem vehet részt benne önállóan, csak felügyelet mellet (lásd pl gyerekek).
    A lényeg, le LEHET mondani az elsőbbségünkről, sőt, néha ez a saját jól felfogott érdekünk. Lásd vasúti átjáró. "Zöld" a jelzésed, de látod, hogy jön egy vonat, és tülköl veszettül. Behajtasz elé, és rázod az öklödet, ordibálsz, hogy Neked van elsőbbséged?
    Az adott videóban is, 8:29-nél indul az a rész, és már cak annyit látok, hogy a gyalogos mintha körülnézés nélkül érkezne az átkelőhöz. Jól láthatóan LELÉP (körülnézés nélkül), és megáll (már az úttesten), majd rá néz a "kamerásra", aki éppenhogy, de megáll. A szembe jövő is lassít, majd megáll (pontosabban, csurog), rendben. Ami itt már látszik, méghozzá qrva jól, hogy a távolban JÖN egy másik autó is relative de gyorsan. Ez az autós annyit láthatott kb, hogy az előtte lévő autós megáll, a gyalogost onnan akkor még nem láthatta (csak kb pár pillanat múlva). A gyalogos megy át, az autós jön, és későn kezd fékezni, lassítani. Relative még jól is kormányozza az autót, az egyetlen egy utat választva, hogy elkerülhesse az ütközést. A gyalogos már csak akkor néz el jobbra, amikor már minek. Ok, az autós a hibás minden törvényi előírást tekintve, rendben. Ez NEM vita tárgya!!! DE!!! Ha Te lennél a gyalogos helyében:
    a, kb jól csinált mindent, én is így csinálnám
    b, én még be is szólnék a baloldali autósnak, hogy figyeljen jobban, mert Te jössz
    c, mérlegeled a közlekedésben részvevőket, és aszerint cselekszel, azaz, elindulsz a zebrán, hiszen megálltak az autósok
    Mindhárom válaszban Neked van igazad, csak éppen megdöglöttél, mert ettől még a 3. autós elkaszál. Ha a megfelelően cselekszik, akkor NEM gázolják el, mert még ha nem is mond le az átkelésről, a gyorshajtó autót igenis LÁTNIA KELLETT VOLNA!!! Csak annyit kellett volna tennie, hogy felemeli azt a buta ostoba fejét. SEMMI MÁST! Ha látja, normális reakció, megáll, nem mozdul, és ebben az esetben:
    túlélte
    A válasz a TE kezedben van (Kedves Olvasó)! Ha hiszel a KRESZ-ben, ezzel az erővel hihetsz Isten (Allah Jehova stb) védelmező és mindenható erejében, mormolj el egy imát, és kelj át ott az úttesten, ahol akarsz, ahogy tetszik, mert MEG fog védeni az Ima (meg Isten, Allah, Jehova stb). Tehát, itt nem az a kérdés, kinek van/volt elsőbbsége, hibázott-e az autós, hanem, hogy TANULJ ebből az esetből is, és ha pl TE vagy a gyalogos, a SAJÁT érdekedbe, ne legyél már hülye. Ne gázoljanak el azért, mert hülye vagy körülnézni. De kinek mi. Ha valaki mégis úgy gondolja, hogy akkor is Neki van elsőbbsége, nosza rajta, ezen NEM vitatkozik senkisem.
  • Tinman #29485
    Vadkár miatt nekem ebben van rutinom.

Az kérlek szépen 100%, hogy pattintós, egyszerűen a keretet le lehet pattintatni... általában a 2 szélén és középen pattan be, meg persze alul ugyan így. Aztán ha a rendszámtáblát kiveszed ott valóban van 2 csavar, ami az egész keretet tartja, de az neked már nyilvám nem érdekes.
  • Varenga
    csomagtartóval együtt vidd be ^^
  • Totti5
    Szerszám szó vicces, az inkább pajszer csavarhúzó. Benne van a keretbe, amit felül 3 pöcök tart, azok mögül kell KIFESZÍTENI legalább 1et, és kihúzni valahogy ( 8 éve benne van, mintha az kijönne olyan könnyen... ) Namost így is megsértettem, mert ahogy betoltam a csavarhúzót már karcolta, deformálta a táblát. Annyi elég is volt. Nem fogom szétcseszni. Így is kárt okoztam.