Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Per Aspera Ad Inferi.
"Nulla tenaci invia est via"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Þór vígi þessi rúnar
De az dicséretes, hogy így lerendeztétek, KÖSZÖNÖM mindkettőtöknek, jó érzés. <#taps>#taps>
Én csak a saját szórakoztatásomra vezetek gyorsan. 50km-t utazom a munkahelyemre, meg vissza, volt időm tapasztalatot gyűjteni utazási idő tekintetében. Atom totyogósan (főút 90, pálya 110) 8 liter benzin, és durván 40 perc (37 talán, ha jól emlékszem), eszetlenül (út 130, pálya 180 körül) a forgalom és egyéb dolgok miatt kb 30 perc, és 13 liter benzin. Tehát 2000 forintért nyerek picit több mint 10 percet. Teljesen értelmetlen és felesleges sietni, mert 98%-ban úgyis a forgalomtól függ, hogy menni idő odaérni valahová, pénzben pedig semennyire sem éri meg.
Szerk.: ha meg el vagyok késve 10 perc ide vagy oda scheiss egal.
Utoljára szerkesztette: SötétBarom, 2015.02.16. 12:23:13
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Más: Füredi úton csőtörés volt iccaka,plusz valami buzeráns nyitva hagyta a parkolóban lévő tűzcsapot,amiből dőlt ki a víz,elárasztva a parkolót. Konkrétan a kocsim küszöbéig ér a víz....remélem be is ázott... :/
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

17 ÉVES!!!
Hol tudja még, hogy mi a sebesség...ill a helyszínről elmenekült...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
azért a v6 tdi turbo dizel se rossz hangzású ám...
Utoljára szerkesztette: KaBuTo666, 2015.02.15. 20:09:39
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Lefotózták/felírták a rendszámát ha akarom oda adják.
Fuck
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Köszönöm!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Itt egy K6000 felvétel.
Amúgy, pont a szürkület az, ahol kevés kamera lesz jó. Esetleg egy fullframes dslr, amit azért nem nagyon használnál ilyen célra autóban. <#alien>#alien>
Ezzel a K6000-el az a bajom, hogy nagyon közel kell lenni ahhoz, hogy rendszám utólag jól kivehető legyen, meg az éjszakai felvételek nagyon gyatrák. Viszont az ember ha télen d.u. 5-6 után megy hazafelé, akkor már sötét van.
Olyan 20 max 25k körül van ötleted esetleg?
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.02.15. 08:46:48