37102
-
Blum #29603 *facepalm*
1. Tükörjégen cseszheted az ABS-t.
2. Nem vagyok benne biztos, hogy abban az öreg Fiestában van ABS
3. Motorféknek pont az a lényege, hogy nem blokkolja állóra a kerekeket. Fékeztél már motorfékkel? Szépen alapjáraton letudott volna csorogni arról a jeges szarról, ráadásul FWD autóval még egyszerűbb lett volna.
Nem azt mondom, hogy gyerekjáték de ez, hogy állunk a féken meg kiugrálunk az autóból valami félelmetesen balfasz megoldás. -
Bladzs #29602 És a kerék megáll, a kocsi meg csúszik tovább. Ha fékezel legalább van ABS. -
Blum #29601 Na ne bassz..:O
Berakta volna egyesbe, lassan ráengedi a kuplungot és jóság van. -
Bladzs #29600 Ezt fejtsd ki, hogy hogy gondoltad
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A motorfék is a kereket fékezi.
Utoljára szerkesztette: Bladzs, 2015.12.23. 19:00:19 -
Blum #29599 Mert nőből van.
btw, motorfékkel lazán-faszán legurulhatott volna, állni a féken ilyenkor a legrosszabb ötlet. -
#29598 M5-ösön brutál köd eredménye :
"Három baleset történt 2015. december 23-án a délutáni órákban az M5-ös autópálya Pest megyei szakaszán, a Szeged felé vezető oldalon.
Eddig tisztázatlan okból és körülmények között ütközött össze két személygépkocsi 16 óra 35 perc körüli időben az M5-ös autópálya fővárosból kifelé vezető oldalán, a 35-ös kilométerszelvényben. Ugyanitt 10 perccel később szintén két jármű ütközött össze.
Fél óra elteltével, 2015. december 23-án 17 óra 15 perc körüli időben az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, a 36-os kilométerszelvényben ütközött össze két gépjármű." -
#29597 Miért ugrottak ki és miért nem kormányozta még az elején a patkának, amikor kb. még állt az autó? -
Stockbauer33 #29596 -
#29595 Ma ment elöttem egy Hyundai I30 kombi,annak két ködzárója van,néztem is,hogy ilyet még nem láttam. Bár engem nem zavart ebben a ködben,de még mindig jobb,mintha semmi se világítana. -
#29594 Reggel jöttem, 70% falu, 50-es tempó. Kikanyarodik elém egy fasz Skodás (SuperB), első dolga felbaszni a hátsó ködlámát a pofámba. Instant reflektor. 3 falu kellett neki mire rájött, hogy ha én vakulok ő is fog. A k. anyját ezeknek barmoknak -.- -
#29593 Óvatosan odakint,mert embertelen sok hülye ül autóba. Nagyon sokan basznak lámpát is kapcsolni,ahogy a képen látható Suzuki elött haladó Merci is. S nem ő volt az egyetlen.
-
#29592 reszpekt -
#29591 Anyád :O
Azér nem semmi, hogy nem esik le simán, mint egy kő.. Az a szerkó lehet, vagy 20 kiló.. -
#29590 http://i.imgur.com/l2PKKBk.gifv -
#29589 -
#29588 Amit Kínában műveltek és művelnek a természeti környezettel, nem csoda, hogy ez ott megesik. Eleve 100 méter magas dombot hordtak össze a kitermelt földből, amit csak raktak és raktak, egészen mostanáig, amíg szépen ki nem terült. Nem olyan rég láttam egy videót, hogy annyira szennyezett már a levegő sok helyen, hogy a gyümölcsfák porzását már nem a méhek végzik, hiszen azok már elpusztultak arrafelé pár éve, hanem az emberek. Emberek másznak létrára, aztán fel a fára, hogy kis fülpiszkáló szerűségekkel porozzák be a virágokat. Gratulálok. Remélem belefulladnak a saját fosukba. Wait... már megtörtént.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.12.21. 23:23:08 -
#29587 A sár nem viccel...
-
#29586 Na ennek a végén is ott van. :)
-
#29585 szeretem a média haknikat...brutál szó hallatán nem épp egy szétszedett kasznira gondoltam..
-
#29584 -
Stockbauer33 #29583 http://www.borsonline.hu/20151220_durva_kepek_a_kalocsai_tini_halalos_baleseterol -
#29582 Csak kell hozzá egy csavarhúzó :-))) De szerencsére még nem volt szerencsém ehhez.. :-) -
Nyiri #29581 Nekem is volt ilyen. Nagy buli kereket cserélni defekt után az út szélén -
#29580 CCT-103: néhány ebben is benne van az előző videóból. -
#29579 Én vettem a Fordra (mondeo) gyári Ford de (Focusra való) dísztárcsát. Baszki úgy rászorult a felnire, hogy csak úgy lehet leszedni, ha egy csavarhúzóval benyúlsz és megtolod a rugót.. :-) A múltkor ketten húztuk és nem akart lejönni. Remélem így nem fog sikerülni lelopni róla :-)) -
KaBuTo666 #29578 Biztos egy doboz cigarettára kell a pénz...idióták ezek. -
#29577 Csak azt nem értem, minek. A legtöbbje tényleg tescos vacak, párezer forint, eladni sem tudja. A sajátjára kell? Vagy lehet másra is használni? -
KaBuTo666 #29576 Ezeket a levehető felniket lopják mint a szart...munkatársam volt Kecskeméten, a kórháznál megállt 2 órára és az idő alatt lelopták mind a 4-et... -
#29575 Nabaszki :D -
Stockbauer33 #29574 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lehet h pont a télapó miatt törölték :DDD -
Héeder #29573 Fater is ezt játsza, bár most elhagytam az egyiket, remélem nem akar rá venni másikat :D -
#29572 Utolsó ? :D
-
#29571 Nekem azt lopták el, amivel vettem, a használt, karcos, bárhol megvehető filléres vackot. :) Azóta én is lesz*rom és nem vettem rá másikat. -
Blum #29570 +1
Amúgy ahogy észrevettem ez a dísztárcsa dolog tipikus időskori szindróma :D Faterom is dettó ugyanezt csinálta..hazahoztuk az autót a szalonból, első éjszaka lelopták a gyári dísztárcsákat (amivel amúgy egész jól nézett ki). Mondom sebaj, kék autó, fekete lemezfelnik..egész jól néz ki így is. Még aznap elment a tescoba venni valami undorító maszatot. "...mert az kell rá és kész". 5 évig hiába könyörögtem, hogy levehessem róla :D -
#29569 Hát nem tom. Ha valaki pofánverné a bmw dísztárcsáimat, úgy szarnám le, ahogy van. Mondjuk nem vennék teszkósat, járnék simán acélfelnivel, ingyé'. -
Stockbauer33 #29568 -
Blum #29567 "És amikor eladja, akkor meg természetesen szar az autó, lehet rá locsolni többszázezret..."
...és amikor ezt elmondod neki akkor ő van a legjobban meglepődve/felháborodva :) -
#29566 Én meg azt mondom, hogy ha telik rá egy x1 bmw-re, akkor függetlenül attól, hogy nyugger vagy sem, legyen már pénze 4db bmw-s dísztárcsára, vagy ne adj isten 4 db egyforma "tescosra" legalább. Ez a tipikus igénytelenség, verda megvan az a lényeg. Az ilyenek szoktak kendácsolni ezerrel, meg okosba csinálgatni az autót. És amikor eladja, akkor meg természetesen szar az autó, lehet rá locsolni többszázezret... -
#29565 Ok, ez rendben is van (a nagy lókakit persze). De ha már idős, mi a fakknak Neki autó??? Menjen taxival, az olcsóbb, és biztonságosabb is. Legalábbis az Összes többi ember (és állat, ill. a többi BMW-s) részére. -
#29564 Jó, de te már inkább osztrák területen vagy, mint magyaron :D