37102
  • Blum
    *facepalm*

1. Tükörjégen cseszheted az ABS-t.
    2. Nem vagyok benne biztos, hogy abban az öreg Fiestában van ABS
    3. Motorféknek pont az a lényege, hogy nem blokkolja állóra a kerekeket. Fékeztél már motorfékkel? Szépen alapjáraton letudott volna csorogni arról a jeges szarról, ráadásul FWD autóval még egyszerűbb lett volna.

Nem azt mondom, hogy gyerekjáték de ez, hogy állunk a féken meg kiugrálunk az autóból valami félelmetesen balfasz megoldás.
  • Bladzs
    És a kerék megáll, a kocsi meg csúszik tovább. Ha fékezel legalább van ABS.
  • Blum
    Na ne bassz..:O
    Berakta volna egyesbe, lassan ráengedi a kuplungot és jóság van.
  • Bladzs
    Ezt fejtsd ki, hogy hogy gondoltad
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A motorfék is a kereket fékezi.

Utoljára szerkesztette: Bladzs, 2015.12.23. 19:00:19
  • Blum
    Mert nőből van.

btw, motorfékkel lazán-faszán legurulhatott volna, állni a féken ilyenkor a legrosszabb ötlet.
  • desigo
    M5-ösön brutál köd eredménye :

"Három baleset történt 2015. december 23-án a délutáni órákban az M5-ös autópálya Pest megyei szakaszán, a Szeged felé vezető oldalon.

Eddig tisztázatlan okból és körülmények között ütközött össze két személygépkocsi 16 óra 35 perc körüli időben az M5-ös autópálya fővárosból kifelé vezető oldalán, a 35-ös kilométerszelvényben. Ugyanitt 10 perccel később szintén két jármű ütközött össze.

Fél óra elteltével, 2015. december 23-án 17 óra 15 perc körüli időben az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, a 36-os kilométerszelvényben ütközött össze két gépjármű."
  • bmwcrash
    Miért ugrottak ki és miért nem kormányozta még az elején a patkának, amikor kb. még állt az autó?
  • Stockbauer33 #29596
  • Willi Betz
    Ma ment elöttem egy Hyundai I30 kombi,annak két ködzárója van,néztem is,hogy ilyet még nem láttam. Bár engem nem zavart ebben a ködben,de még mindig jobb,mintha semmi se világítana.
  • Tinman #29594
    Reggel jöttem, 70% falu, 50-es tempó. Kikanyarodik elém egy fasz Skodás (SuperB), első dolga felbaszni a hátsó ködlámát a pofámba. Instant reflektor. 3 falu kellett neki mire rájött, hogy ha én vakulok ő is fog. A k. anyját ezeknek barmoknak -.-
  • Willi Betz
    Óvatosan odakint,mert embertelen sok hülye ül autóba. Nagyon sokan basznak lámpát is kapcsolni,ahogy a képen látható Suzuki elött haladó Merci is. S nem ő volt az egyetlen.
  • Szabi #29592
    reszpekt
  • SötétBarom
    Anyád :O

Azér nem semmi, hogy nem esik le simán, mint egy kő.. Az a szerkó lehet, vagy 20 kiló..
  • RatBaG #29590
    http://i.imgur.com/l2PKKBk.gifv
  • RatBaG #29589
  • Tinman #29588
    Amit Kínában műveltek és művelnek a természeti környezettel, nem csoda, hogy ez ott megesik. Eleve 100 méter magas dombot hordtak össze a kitermelt földből, amit csak raktak és raktak, egészen mostanáig, amíg szépen ki nem terült. Nem olyan rég láttam egy videót, hogy annyira szennyezett már a levegő sok helyen, hogy a gyümölcsfák porzását már nem a méhek végzik, hiszen azok már elpusztultak arrafelé pár éve, hanem az emberek. Emberek másznak létrára, aztán fel a fára, hogy kis fülpiszkáló szerűségekkel porozzák be a virágokat. Gratulálok. Remélem belefulladnak a saját fosukba. Wait... már megtörtént.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.12.21. 23:23:08
  • Totti5
    A sár nem viccel...
  • Tuvok #29586
    Na ennek a végén is ott van. :)

• SimaSuna #29585
    szeretem a média haknikat...brutál szó hallatán nem épp egy szétszedett kasznira gondoltam..
  • RatBaG #29584
  • Stockbauer33 #29583
    http://www.borsonline.hu/20151220_durva_kepek_a_kalocsai_tini_halalos_baleseterol
  • gordon 24
    Csak kell hozzá egy csavarhúzó :-))) De szerencsére még nem volt szerencsém ehhez.. :-)
  • Nyiri
    Nekem is volt ilyen. Nagy buli kereket cserélni defekt után az út szélén
  • PetruZ
    CCT-103: néhány ebben is benne van az előző videóból.
  • gordon 24
    Én vettem a Fordra (mondeo) gyári Ford de (Focusra való) dísztárcsát. Baszki úgy rászorult a felnire, hogy csak úgy lehet leszedni, ha egy csavarhúzóval benyúlsz és megtolod a rugót.. :-) A múltkor ketten húztuk és nem akart lejönni. Remélem így nem fog sikerülni lelopni róla :-))
  • KaBuTo666
    Biztos egy doboz cigarettára kell a pénz...idióták ezek.
  • PetruZ
    Csak azt nem értem, minek. A legtöbbje tényleg tescos vacak, párezer forint, eladni sem tudja. A sajátjára kell? Vagy lehet másra is használni?
  • KaBuTo666
    Ezeket a levehető felniket lopják mint a szart...munkatársam volt Kecskeméten, a kórháznál megállt 2 órára és az idő alatt lelopták mind a 4-et...
  • Tuvok #29575
    Nabaszki :D
  • Stockbauer33 #29574
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Lehet h pont a télapó miatt törölték :DDD
  • Héeder
    Fater is ezt játsza, bár most elhagytam az egyiket, remélem nem akar rá venni másikat :D
  • Tuvok #29572
    Utolsó ? :D

• PetruZ
    Nekem azt lopták el, amivel vettem, a használt, karcos, bárhol megvehető filléres vackot. :) Azóta én is lesz*rom és nem vettem rá másikat.
  • Blum
    +1

Amúgy ahogy észrevettem ez a dísztárcsa dolog tipikus időskori szindróma :D Faterom is dettó ugyanezt csinálta..hazahoztuk az autót a szalonból, első éjszaka lelopták a gyári dísztárcsákat (amivel amúgy egész jól nézett ki). Mondom sebaj, kék autó, fekete lemezfelnik..egész jól néz ki így is. Még aznap elment a tescoba venni valami undorító maszatot. "...mert az kell rá és kész". 5 évig hiába könyörögtem, hogy levehessem róla :D
  • SötétBarom
    Hát nem tom. Ha valaki pofánverné a bmw dísztárcsáimat, úgy szarnám le, ahogy van. Mondjuk nem vennék teszkósat, járnék simán acélfelnivel, ingyé'.
  • Stockbauer33 #29568
  • Blum
    "És amikor eladja, akkor meg természetesen szar az autó, lehet rá locsolni többszázezret..."

...és amikor ezt elmondod neki akkor ő van a legjobban meglepődve/felháborodva :)
  • petee
    Én meg azt mondom, hogy ha telik rá egy x1 bmw-re, akkor függetlenül attól, hogy nyugger vagy sem, legyen már pénze 4db bmw-s dísztárcsára, vagy ne adj isten 4 db egyforma "tescosra" legalább. Ez a tipikus igénytelenség, verda megvan az a lényeg. Az ilyenek szoktak kendácsolni ezerrel, meg okosba csinálgatni az autót. És amikor eladja, akkor meg természetesen szar az autó, lehet rá locsolni többszázezret...
  • Alien69
    Ok, ez rendben is van (a nagy lókakit persze). De ha már idős, mi a fakknak Neki autó??? Menjen taxival, az olcsóbb, és biztonságosabb is. Legalábbis az Összes többi ember (és állat, ill. a többi BMW-s) részére.
  • Adaaam
    Jó, de te már inkább osztrák területen vagy, mint magyaron :D