Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
le a kalappal a szerelők előtt
Utoljára szerkesztette: acsati, 2015.03.07. 16:36:18
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Mondjuk nem is veszek olasz autót...
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
A seregbe vezettem ilyen tiszti buszt Minden reggel összeszedte a tiszteket és hozta be a laktanyába.Ekkora sebeséggel ahogy ment a pali vagy nem fékezett vagy vmi elb...dott a fékrendszernél mert a videó végén látszik h tehetetlenül(fekezettlenül) gurul
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
bár tény, hogy tényleg hosszú a fékút, bár először, mintha megállna (lelassítana és oldalra húzódna, de tovább megy) és a következő lehetőségnél áll meg csak..
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
Bevallom, én is szoktam bénázni Pesten (de csak ott)...vidéki városokhoz (pl. Kaposvár) képest brutális a sebesség, arról nem beszélve, hogy navi nélkül nagyon könnyű eltévedni. Az viszont kellemes meglepetés volt, hogy a hiedelemmel ellentétben bármikor bárhol szívesen beengedtek. Csak kitettem az indexet és bumm, lett üres hely.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És mert nincs egy tisztességes Alfád <#zavart1>#zavart1>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep