Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Hangnem? Bocsáss meg, azt, hogy Te hogy értelmezed amit írtam, a Te dolgod, egyáltalán nem voltam támadó, hanem megjegyeztem, hogy jó lenne befejezni a mocskolódást, általánosítást. És tudod miért? Mert aki parasztul kiordibál az autóból, az ugyanolyan paraszt a bringán is. Nem attól függ, hogy mivel közlekedik. Ezt kéne felfogni, semmi mást. Azért, mert egy büdös paraszt átmegy a piroson, elítéled a bringás társadalmat, holott ha ez a büdös paraszt beül az autóba, ugyanezt fogja tenni. Akkor megkérdezném, hogy van értelme annak, hogy "hülye autósok, hülye bringások"? Egyáltalán nincs, az általánosításnak meg főleg nincs. Gyengék érve.
Ezt honnan veszed, hogy a bringások többsége le sem szarja a piros lámpát? Én Győrben lakom, itt még egyet sem láttam az elmúlt 5 évben, pedig bringa klubtag vagyok, sokszor 20-as konvojokban megyünk, zebrán meg leszáll mind a húsz (vagy akárhányan vagyunk) ember a bringáról, és áttoljuk a talicskát a másik oldalra, majd ott szállunk fel rá. Például. Melóba, edzésre is bringázok, piroson áthaladást soha életemben nem láttam kerékpárostól személyesen. Biztos van ilyen, nem mondtam hogy nincs, csak sokkal könnyebben dobálózik szavakkal az ember, ami mögött nincs valóságtartalom.
Ha már valóságtartalomról beszélek, ugyan nem mai, de van itt két táblázat halálos balesetekről megyénkben: Link Itt a második táblázat az érdekes számomra. 19 halálos balesetre jut 5 kerékpáros halálos baleset. Ez a balesetek számát jelenti. Ezt mindenki értelmezze, ahogy szeretné, nekem egyértelmű.
"Előre teker a sorban és lelkiismeret furdalás nélkül átmegy" Sorban előretekerés? Ez azért vicces, mert ugye itt sokan a KRESZ betartásáról beszélnek, meg hogy vizsgát kéne tenni, ez ugye tipikusan a "nekem van igazam a többiek elmehetnek a faszba" felfogás.
Idézem a KRESZ-t: “Ha a járműveknek útkereszteződésben, útszűkületekben, szintbeni vasúti átjárónál vagy egyéb forgalmi okból meg kell állnia, – előre sorolás céljából – kétkerekű motorkerékpárral, illetve kétkerekű segédmotoros kerékpárral az álló járművek mellett, vagy azok között, kétkerekű kerékpárral az úttest szélén, az álló járművek mellett jobbról szabad előrehaladni”
Azaz ha sor van, bringával, motorral előre sorolhatsz. Az előresorolást nem említetted volna meg, ha tudod, hogy az szabályos, tehát nyilván nem tudtál erről. Igen, pedig az. Szívesen.
Tudom, hogy letettél egy KRESZ vizsgát, de hidd el, hogy amit tegyük fel 5 éve tudtál, az már megkopott, és annyi minden változott, hogy nem ártana Neked sem ezt frissítened - hiába vagy "gyakorlott" sofőr.
Na az a yard is elég marha ha ezt megteszi. A jog nem tudása nem mentesít a büntetés alól. Kb fél órája volt egy afférom egy biciklissel. Piros lámpánál - ráadásul neki az úttesten külön bicikli út, külön biciklisek számára kialakított jelzőlámpa - a zebrán vígan áttekert miközben nekem zöld volt és úgy kellet félre húzódnom. Rákiabáltam, hogy neked is piros van édesapám. A válasz: anyádnak ugass.
Szóval ez a táborok közti harc sose fog elmúlni, mert az autósoknál és a bringásoknál is vannak tahók..
Tedd a szivedre a kezed, hogy mindig betartottad a Kreszt.
Akár gyalog, akár bringával, akár kocsival...
Megtanulod a verset, kb 2 héttel később el is van felejtve...
kb ennyit ér a "vizsgád"...attól, hogy lesz "papírod" róla...
(Nem neked szól, nem ócsárolás, csupán vélemény..)
Ez így van<#eljen>#eljen>
Az autós meg nem parkolt, hanem megállt/nagyon lassan ment valamiért. Tudtommal nem autópályán nincs alsó határa annak, hogy mennyivel megy egy szgk.
Egyébként az kék szgk lehetett volna éppen egy éppen lerobbant kamion is, vagy lovasszekér... na akkor mi van, akkor is balfasz a lassúzó?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Másfelől, qrva nagy mázlija van a villamos vezetőnek. Ha ez a balfék rosszul csinálja, és a kereke megszorul a villamos sínben akár csak egy pillanatra is, taknyol egyet, a vilinger meg ilyen távolságon már NEM tud megállni.
Ergo, a villamos vezetője nem tartotta be a követési távolságot! (hibázott) <#vigyor1>#vigyor1>
Utoljára szerkesztette: Alien69, 2015.03.12. 00:03:23
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bocsi, szokás hatalma... <#alien>#alien>
Utoljára szerkesztette: Alien69, 2015.03.11. 22:10:26
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
Amúgy ez egy Ariel Atom nem KTM X-bow.
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2015.03.11. 18:04:34
"Nulla tenaci invia est via"

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
" A sofőr annyira ittas volt, hogy észre sem vette hogy már a felni is teljesen elkopott az autóján, allítólag fel sem fogta mit csinál."
Az ilyen minek ül autóba?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.