37130
  • RatBaG #29911
    https://gfycat.com/AntiqueScientificBlackrussianterrier
  • Blum
    Jesszus...:O
    Hogy volt bekötve szerencsétlen? :|
  • RatBaG #29909
    11:25 !!!
  • RatBaG #29908
  • Tinman #29907
    Tűzoltó & Opel Combo karambolozott

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.02.25. 16:50:18
  • Tuvok #29906
  • RatBaG #29905
    http://i.imgur.com/cIhBQrp.gifv
  • Stockbauer33 #29904
  • Stockbauer33 #29903
  • bertino
    kemények.
  • RatBaG #29901
    http://i.imgur.com/RBv2mC8.gifv
  • Tuvok #29900
  • Stockbauer33 #29899
    Igazad van.Jobbak az orosz videók
  • PetruZ
    Régebben követtem a fő csatornájukat, de akkor hagytam ott őket, amikor kb. a CCC-t is. A videóik fele már ilyen "átment előttem a záróvonalon, juj", meg "majdnem ütköztünk 10-zel, juj" szintű érdektelenségek voltak. Ahogy látom, azóta sem változott nagyon a helyzet.
  • Stockbauer33 #29897
  • PetruZ
    CCT-109: szokásos heti merítés néhány durván szétszakadó járgánnyal és szerencsés gyalogosokkal.
  • TG Gida
    Érdekes, hogy milyen sokáig a nem merült el.
  • Stockbauer33 #29894
  • gordon 24
    :-) Ezt láttam.. Nem tudom mi volt az előzménye (azt levágta a srác [lehet igaza volt,]) De ez egy vér ciki helyzet, és az az ajtó nehéz.. Biztos fájt :-)
  • Stockbauer33 #29892
  • gordon 24
    Baszki .... :-( Az emberi butaság mennyi kárt okoz....
  • Stockbauer33 #29890
    SZABl #29883

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.02.19. 19:27:58
  • ocskoszilard
    Jöhetne már errefele egy moderátor.

szerk: oké
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.02.19. 21:17:15
  • Stockbauer33 #29888
  • Master91
    Fejezd már be.
  • Tinman #29886
    Mivel nem bírtál viselkedni...

A történet kibontásáról pedig még mindig mélyen hallgatsz, te mint nagy barátja a családnak. Valójában persze semmivel többet nem tudsz, csak ott élsz. Ha képes vagy kiszappanozni a szád és emberi nyelven kommunikálni, örömmel olvasom a további részleteket.
  • Tinman #29885
    Megtaláltad a gyógyszered? Ideje volt.
  • Roger6
    Már befejeztük amúgy.
  • Szabi #29883
    srácok.. nyugalom.. részvétem a családnak és remélhetőleg ebből is sokan tanulnak, hogy érdemes használni a biztonsági övet...

de ennek semmi értelme amit itt csináltok..
  • Roger6
    Ha már Man TT, akkor balesetes videó:
  • Roger6
    Attól, hogy jelentgetsz, még nem lesz igazad, ráadásul ezzel csak a gerinctelenséged bizonyítottad. Semmi együttérzés, csak a nagyképű, fotelből való pofázás, és mindenki más mocskolása megy.
  • Roger6
    Ki mondta, hogy nem a család barátja vagyok? Olvass szépen vissza...
  • Tinman #29879
    Hogy tudhatsz többet az esetről, ha nem a család barátja vagy és csak azt olvashattad amit bárki?

Ráadásul nézd meg, hogy kikeltél magadból, nézd meg, a viselkedésed, ahogy rögtön elkezdtél személyeskedni. Nem kicsit gyanús.
  • Roger6
    Értelmezni nem tudsz semmit, azt látom.

Elmondom mi a helyzet. Te megmondod otthonról a fotelből ülve, hogy a család és a barátok nem tettek meg mindent, hogy megtalálják. Igaz, a cikkben ott van, hogy a kiérkező katasztrófavédelem is alig találta meg úgy, hogy tudták hogy ott van az autó, De te persze bazmeg esőben, ködben, korom sötétben megtaláltad volna. Aztán kioktatod az embereket, hogy ez csak hozzáállás kérdése, mindezt egy gyászoló családra is érted. Aztán meg engem fenyegetsz meg? Ki a fasznak képzeled te magad úgy mégis? Te szarházi, a fotelből pofázol olyan embereknek, akiket hajnali 2-kor vertek ki az ágyból, hogy jönni kéne segíteni keresni az eltűnt srácot? Csak remélem, hogy veled nem fog ilyen történni soha, és remélem, hogy ha egyszer majd gyászolsz, nem futsz bele akkor faszba, mint amekkora te most vagy.

Szerintem maradj szépen a kockablogodnál, az való neked.
  • Tinman #29877
    Szóval, neked közöd van az esethez. Csak nem miattad sodródott ki?

Annak fényében, hogy: "kicsit többet tudok az esetről, mint te valaha fogsz tudni" érdemes lenne beszélnem a yarddal.

Aki ide ócsárolni jár az te vagy...
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.02.19. 10:19:22
  • Roger6
    Tudod, szívesen a család elé állítanám a pofádat, de szerintem élve elásnának ezután az írásod után. Érted, köze nincs az esethez, faszságokat ír, és neki áll feljebb. Amúgy honnan veszed a bátorságot, hogy egy gyászoló családot ócsárólj?

Man TT-ről sincs fogalmad, látom. Nem lehet egy ilyen versenyt a versenytáv 100%-ban biztosítani, ugrató előtt megdobta valami a motorját, azért csattant.

Jóhogynem azzal jössz ezek után, hogy a rally versenyeken az összes fának a törzsét pur habozzák be 10 km-es körzetben, így biztosítva a versenyt. És megint ítéletet mondasz, a szervezőket terheli felelősség, nem is lehetett pilótahiba. Látom mocskolódni azt tudsz...
  • Tinman #29875
    Igen, húzzák arrébb a házát. Sőt bontsák le. Persze. Csakis.

Mondjuk többszörös gumifal abroncsokból, nem az az odaszórt semmitérő valami. Utcai versenyt is lehet biztosítani. Továbbmegyek... ha az az ingatlan az én tulajdonomban van, még én is kimegyek és védem a saját ingatlanom, nehogy legyalulják. Kimész a szeméttelepre fillérekért vihetsz annyi gumiabroncsot, amennyiből egy utcát megtölthetsz, aztán a házad is épségben marad, meg a versenyzők is. Nyilván egy padkát nem lehet biztosítani, de oszlopokat, betonfalat feltétlenül. Máshol meg is teszik. Itt nem tették, így a szervezetőket terheli a felelősség.

Persze ilyenkor aláíratnak a versenyzővel egy totális felelősség átvállalást, de a lét azt a szervezők teszik el, cserébe meg nincs tisztességesen biztosítva a pálya.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.02.19. 10:07:03
  • Tinman #29874
    Az esetről regélj és az édes jó anyáddal idiótázz.
  • Alien69
    Deee, bizztossan (ha Te mondod). Pl arréb húzzák a házat??? Ismétlem, olvass utána. Itt nem arról van szó, hogy séta kocsikázást/motorozgatást tartanak. Ez UTCAI VERSENY! (még ha ugye sok nyílt szakasz van) Igen, rendszeresen van halálos áldozat is, erről híres EZ a verseny. Az adott videóban pl nagy sebességgel csapódott a falba az illető. NINCS olyan védő felszerelés, ami ezt TELJESEN biztosan (halál biztosan) kivédheti, csak, ha betiltják, és hermetikusan lezárják AZT a szigetet motorosok elől.
    Világos?
  • Roger6
    Jeleztem, hogy én itt élek. Jeleztem, hogy ismerem a helyet. Jeleztem, hogy a cikkben leírták mi miért történt. Ezeket nem fogtad fel, mindezek ellenére is állítod, hogy ez hozzáállás kérdése. Ez a baj. Nemhogy azt mondanád, hogy jaaa,a pedig a fotóról nem úgy néz ki, hogy nem lehet látni az útról. Vagy hogy: szegények miért nem találták meg az autót. Nem, te egyből vádaskodsz, hogy ez csakis hozzáállás kérdése. Ismertem a srácot, és a családját is, kicsit többet tudok az esetről, mint te valaha fogsz tudni, és ha azt hiszed, hogy ez a család nem tett meg mindent azért, hogy a gyermekét előkerítse, ritka nagy idióta vagy.