Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.03.27. 18:57:15
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: broman191, 2015.03.27. 18:42:50
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.03.27. 18:22:05
Egyébként azt látom a videón, hogy ott egy 2 platós Ifányi szemét, de hol a repülő? Baz... elképesztő, mennyire szétpotyogott :-(
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ezt időben észre kellett volna venniük és eltiltani a repülő vezetéstől.
Utoljára szerkesztette: desigo, 2015.03.27. 17:44:16
Szóval a mama hotel nem egészen igaz...
Egyébként részletesebben:
"A düsseldorfi ügyészség nyomozói több orvosi dokumentumot találtak Andreas Lubitz düsseldorfi lakásán. Ezek szerint a másodpilótának volt egy - közelebbről meg nem határozott - betegsége és kezelés alatt is állt. Az egyik dokumentum alapján egyértelmű, hogy Lubitznak a katasztrófa napján sem lett volna szabad dolgoznia. Az ügyészség közleménye szerint Lubitz eltitkolta állapotát a felettesei és munkatársai előtt, a számára kedvezőtlen diagnózisról szóló igazolást pedig összetépte."
Ilyenkor abban az ezredmásodpercben kellett volna megküldeni a légitársaságnak az eredmények másolatát. Itt nincs személyiségi jog, meg orvosi titoktartás basszus! Ez nem kéményseprő volt, hanem százak életéért felelős személy.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.03.27. 14:55:17
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Es hogyhogy nincs ilyenkor tiltva a kis kartyaja amivel maszkalhat a repteren?
Ez azert amatorizmus am!
Þór vígi þessi rúnar
"A düsseldorfi ügyészség kulcsfontosságú információt hozott nyilvánosságra pénteken: Andreas Lubitzot, a kedden lezuhant Germanwings-gép másodpilótáját eltiltották a repüléstől. A düsseldorfi lakás átkutatásakor bukkantak a nyomozók az összetépett orvosi papírra, ami nem tartotta őt alkalmasnak a repülésre. Az orvosi papírok már a repülés napjára is vonatkoztak – olvasható a Bild percről percre cikkében."
(ebbe nem fér bele az édes anya)
<#vigyor1>#vigyor1>
"Nulla tenaci invia est via"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Jó. Akkor ez innentől nem csak 1 ember felelőssége ám... hogy a fenébe lehet rábízni 149 ember sorsát egyetlen egy folyamatosan pszichiátriai kezelés alatt álló emberre????
Én elhiszem, hogy repülni tudott és jó pilóta volt, de ez teljesen független attól, hogy mentálisan nem volt ezek szerint beszámítható. Komoly pereket javasolnék a hozzátartozóknak az biztos!
Belehet robbantani meg ilyesmi persze, de hát hogy viszel fel ilyesmit repülőre már? Főleg úgy ha te vagy a pilóta, ki mész wc-re, vissza mész és a kollégád tud csak beengedni?
Kb. órák múlva se jutottak volna be ilyen szituba sztem nem hogy 10 perc alatt.
Még is csak volt rá kb. 10 percük, hogy kifeszítsék vagy vmi. Csak lehetett azon a gépen valami nagy darab, jó erőben lévő ember, vagy ez fel se merülhetett?
(Ezt olvastam, a tévedés jogát fenntartom!)
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
Ilike! küldöm a poizitíve energit, amit arkanszaszi mojave citrom törzs szerzett meg 2198 éve egy éppen erre haladó nemkemtréles űrszekártő': x2+2-3(y+57)=y-(2x2+28)
Þór vígi þessi rúnar
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Pontosan ezért hihetetlen és kiakasztó, ha igaz!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.03.26. 19:57:30
Végigolvastam... ez a mocsok geci magával együtt 150 embert tett el láb alól. Hogy a francba történhetett ez meg? Végig rajta tartotta a kezét az ajtózáró kapcsolón, faarccal nekivezeti a hegynek azt a gépet, amin egy komplett osztály, meg 2 csecsemő is van?!
Hogy pcsba lehet valaki ekkora féreg?????? Milyen jogon dönt mások életéről? Miért nem ölte meg magát egy egyszemélyes géppel valahol Bivalybasznád alsón?
Totál kiakadtam... ilyen nincs... ezt a moslékot, te k. élet -.-
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.03.26. 19:43:16
A malaj gepnelmongyilkossagra gyanakszanak, a masiknal ongyilkossag es biztositasi csalas volt... De ugyanaz. Magara zarta a repulo ajtajat az egyik pilota es bumm!
Þór vígi þessi rúnar
cikk
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Egyébként olvasom, hogy megvan a másik fekete doboz... külső, szétroncsolt burkolata. A bele hiányzik, ezt keresik most... Pedig ezen lennének a fontosabb repülési adatok.
Mintha egy komplett gimis osztály nem lenne már alapból is borzalmas... sőt ez még rosszabb, mert egy csecsemő kb. semmit nem tud a világról.
A BEA igazgatója is ezt mondta: "Jouty szerint a rengeteg kis roncsdarab arra utal, hogy a repülő nem a levegőben robbant fel, hanem nagy sebességgel csapódott a hegyoldalnak"