Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TAxis gondolom nyomta neki és előzött
Totti5
A görög labdarúgó-válogatott tagjai sérültek meg a Ferihegyi repülőtérre vezető úton .

A futballisták könnyebb sérülést szenvedtek. Jelenleg a Honvéd kórházban ápolják őket, de előre láthatóan még hétfőn kiengedik mindhármukat. A játékosokat a kórházban meglátogatta a görög konzul is - mondta a sajtóattasé.

Egy ember a helyszínen meghalt.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Szabi
ejj.. :-(

"Nulla tenaci invia est via"

SimaSuna
SimaSuna
Szabi

Alien69
Úgy látszik, ma Suzukis nap van:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Bp, Örs vezér tere, Árkád oldal. Láthatólag NAGY sebességgel (át ugratott egy járda szigeten is) csapódott a suzukis (okát persze nem "látni"😉. Szvsz, két lehetőség van (lehet), ha a Kerepesin jött, és megijesztették (ráhúzták a kormányt pl), elrántotta a kormányt, becsapódott. Ha a nagy Lajoson jött, és kanyarodott "nekifutásból", szintén kisodródhatott. De, előítélet, a vezető ülése piros színű, sportos, biztos, hogy nem a nyugis típus... <#ravasz1>

TG Gida
A vérükben van a vezetés😊

Isten áldja a pogányokat!

Rev Hard
<#hehe>

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

PetruZ
CCT-60, az utolsó <#smile>...
Willi Betz

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

mcmoha
Az a szakasz mindig is veszélyes volt.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Alien69
Pont akkor kapott alá a szél. Látszik a filmen egy füst az előtte lévő autó után. Bár pont keresztbe mozog a füst, de nagyon nagy sebességgel. Kiérkezik a domb "takarásából", az elejét megemeli a szél, a seggét meg ugye tolja alá. A domb másik oldala meg pont lejtő, azaz, az autó "zuhan", csak a talaj is pont ebben a szögben "süllyed" alatta. A farok szárny az, ami először leér, de az is jó sokára. Szinte azonnal jön a kanyar, és PONT oda nem szabadna ugye nézőnek állnia, még a kerítések és egyéb terelők ellenére sem...

Norbi1990
egy másik szögből a baleset
Érdekes, hogy úgy érkezik a dombtetőre hogy az eleje már a levegőben van.
bmwcrash
Rendezők azért igen, mert nem azért van 2 kerítés, hogy beengedjék közé a nézőket.
De hát a motorsport mindig is veszélyes volt és az is lesz.
Totti5
Gumi? annnak aztán meg mi köze ahhoz hogy a szél alákapott? sok butaság megy a kommentekben mindig. Ezen a szakaszon mindig elemelkednek a kocsik egy kicsit, most pont úgy pont olyan helyzetben és pont olyan széllökés történt hogy alákapott és pont olyan magasra, pont úgy esett be a kerítés mögé hogy az pont ilyen tragédiát okozott. Senki nem hibázott, senki és semmi nem okolható ezmiatt.

Master91
Gábor Wéber
1 hr ·

Halálos baleset történt a VLN nyitófutam első órájában a Nürburgringen, amikor Jann Mardenborough GT3-as Nissan GT-R-je a levegőbe emelkedett a Flugplatz ugratóján és a nézők közé csapódott.

Többen is súlyosan megsérültek, sajnos egyikükön már a gyors orvosi beavatkozás sem segített.
desigo
Durva,hogy elszállt.
Szerencsétlen nézők 😞
SimaSuna
Ha jól olvasom a kommentet, akkor rossz gumiválasztás miatt repült az autó? 😞
bmwcrash
Az igen! Csoda, hogy a versenyző megúszta.
R.I.P
szabii98
Videó(inkább csak linkben)

I met God. She's black

szabii98
Azt olvastam 1 néző meghalt, 4-en megsebesültek és kórházban vannak. A versenyző sértetlenül szállt ki az autóból

I met God. She's black

Szabi
:-(

bmwcrash
Kirepült a nézőtérre Nissan GT-R GT3 a VLN futamán. Állítólag személyi sérülés is történt😞
z0ty4

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

desigo
Villanyoszlopnak ütközött és meghalt a motoros Kisvárdán
Utoljára szerkesztette: desigo, 2015.03.28. 00:40:55
Roger6
Ott a pont. A jót könnyű megszokni, onnantól az a normális, ilyen az ember. De vannak olyan helyek is, ahol ha elmondanád, hogy a kuládat ivóvízzel húzod le a klotyón, rituálisan feláldoznának kb. Nekünk meg ez természetes többek között.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.03.28. 00:31:51

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

SötétBarom
Van aki meg azt nem érti, hogy itt tudsz enni, inni, és nem fagysz meg, mégis sír a szád. Amit megszoktál, belülről nem tűnik feltétlenül kurva jónak.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Rev Hard

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

Alien69
Azért, még "szerencse", hogy nem lakott terület felé ment. ha pl eljátssza, hogy egyedül maradt, a pilóta meghalt, kényszer leszállást kér, még el is vezetik valami nagyobb város felé, és ott bele zuhan egy lakótelepbe.<#ijedt>

broman191
...és akkor a köztudottan a terrorizmus melegágyát képző gonosz videojátékok téma is újfent szárnyalhat, Jack Thompson újra elemében lehet! <#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Tinman
Öööö... nem tudom, de nem is ezért kérdeztem ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Szabi
"Lubitz jól ismerte a területet, sőt ismerősei szerint kifejezetten szerette a francia Alpokat. Egy régi ismerőse azt mondta: részt vett egy túrán a katasztrófa helyszínéhez közel lévő provence-i Alpokban. Korábban vitorlázó repülővel is bejárta ezt a területet. "

már várom hogy mikor nézik meg a Steam-es játékállását FSX-ben, hátha párszor lepróbálta már.. -.-

w77d
persze, hátha megsérti a törzset és a levegőben szétszakadó gépet már nem tudja direkt földnek vezetni a rohadék... cseles...

Szabi
miért, lője szét a zárat ? 😄

gordon 24
De ha azt nézzed azzal is mit érsz el? Ugyan azt mint a bankoknál. Ha a bankrabló fegyver nélkül jön ad neki az őr... :-)

Downhill!!

broman191
'A terrorfenyegetettség sajnos mindennapos és folyamatos'...ha a médiában azt mondják, akkor biztosan igaz is. Hasonlóképpen szükséges az az 'atombunker ajtó' a repülőkre, mint amennyire pl. a temérdek MRAP és mil-grade fegyverzet osztogatása a 'mezítlábas' rendőröknek az USA-ban, valamint a különböző modern megfigyelő rendszerek terjesztése. Aztán ha 'terrorcselekmény' történik, valahogy mégis sikerül mindenféle fokozott biztonsági intézkedés ellenére sikerrel járni...akár egy megfelelő pozícióban dolgozó, lelki mélyponton lévő szürke magánszemélynek is, mindenféle szervezettség, ismeretség és bűntársak nélkül.

ui.: ...egyébként ez a repülős ügy mit keres az Autó-motor részlegben? <#idiota>

Utoljára szerkesztette: broman191, 2015.03.27. 19:40:03

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Tinman
Csak amcsi gépen van ilyen fegyveres légiutas kísérő security? Vagy ott sem minden gépen?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

gordon 24
Ez is igaz... Nem tudom, de annyira értelmetlen ez az egész. Egyszerűen így, hogy nem is ismertem egyiket sem szerencsére de hihetetlenül tehetetlennek érzem magam, nagyon sajnálom őket.. Értelmetlen halál. És ami a legborzasztóbb, hogy tele volt gyerekkel előttük az élet nem tehetnek még semmiről, őket büntetni?

Utoljára szerkesztette: gordon 24, 2015.03.27. 19:37:23

Downhill!!

Tinman
De ha ilyenkor is betudnak jutni, akkor erről a terroristák is hamar tudni fognak és ki is fogják használni. Itt a megelőzés szerintem a kulcs, tehát jóval szigorúbb pszichológiai átvilágítás akár fél évente és amit most bevezetnek, hogy 2 ember lehet mindig a fülkében az is jó.

Totti5
Ha azt akarja a pilóta társával is végez, nem kell ahhoz 40 kilós nőnek lenni... ez nem szempont. Viszont HA beült volna mellé egy kísérő akkor LEHET nem lett volna bátorsága ezt tenni akkor abban a pillanatban. Lehet, talán, fikció.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.03.27. 19:34:00

gordon 24
Értem amit mondasz persze..

Erre meg egy megoldás van. Van önműködő metro is. Nem kell rá pilóta. Be kell programozni a robotot az útra elzárni a robotot itt elindul ott leszáll ennyi. :-)

Downhill!!

Totti5
Van egy határ. Ha minden vész esetének a vészmegoldására még egy vészmegoldást ki kell találni... hát ennek sosem lenne vége.

gordon 24
Hát persze. Világos. De mondom az sem megoldás, hogy beültet valakit. Beül egy 40 kilós nő kb 2másodperc megfojtani pl.. Megnyomja a gombot és ugyan úgy megy a lecsóba az egész gép.

Tehát mindenképpen kellene valami amivel be tudnak jutni ilyenkor is.

Vagy mondom a legegyszerűbb be egy hűtő, hogy legyen itóka meg hami. Egy wc és fullra elkülöníteni őket. Kintről be szálnak amikor leszáll kiszállnak. Senkivel nem tudnak érintkezni nem tudnak bejöni ennyi.

Downhill!!

Totti5
Minden megoldható, áthágható mert ember vezeti. Ezt kizárni 100%ban nem lehet. Ennyi erővel ha a pilóta ül mellette akkkor azt fejbelövi és ugyan ezt csinálja.... Nem az ajtó volt a hibás, és azt nem kell most beszüntetni stb... mert életlemtő funkciója van, hisz folyamatosan TERRORFENYEGETETTSÉG van, ebből csak ezt szeretném kihozni még mindig.

Tinman
Nah... egyszerre. :-)

gordon 24
Mondjuk ez jogos ja...

Mindegy akkor is lehetne valami olyan dolog rajta amit csak a pilóták ismernek (még styuik sem) mitudomén egy speckon elrejtett vészgomb stb stb...

Hogyha ilyen van akkor is nyitható legyen.

Downhill!!

Tinman
Nem.

Ha az ajtó bezárva van, az egyik pilóta kint, a másik bent infarktussal, akkor a kinti pilóta egyszerűen beüti a kódot (kintről így nyitható a zárt ajtó), bemegy és intézkedik.

Mondom: Az ürgének végig rajta kellett manuálisan tartania kezét a lock gombon. Nem elég, ha csak 1x megnyomta, kvázi fognia kellett.

w77d
ha infarktust kap akkor a pilóta kóddal simán bemegy. Most azért nem tudott, mert a záró pöcköt nyomva tartotta ez a szarházi