Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A futballisták könnyebb sérülést szenvedtek. Jelenleg a Honvéd kórházban ápolják őket, de előre láthatóan még hétfőn kiengedik mindhármukat. A játékosokat a kórházban meglátogatta a görög konzul is - mondta a sajtóattasé.
Egy ember a helyszínen meghalt.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"Nulla tenaci invia est via"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Bp, Örs vezér tere, Árkád oldal. Láthatólag NAGY sebességgel (át ugratott egy járda szigeten is) csapódott a suzukis (okát persze nem "látni"😉. Szvsz, két lehetőség van (lehet), ha a Kerepesin jött, és megijesztették (ráhúzták a kormányt pl), elrántotta a kormányt, becsapódott. Ha a nagy Lajoson jött, és kanyarodott "nekifutásból", szintén kisodródhatott. De, előítélet, a vezető ülése piros színű, sportos, biztos, hogy nem a nyugis típus... <#ravasz1>#ravasz1>
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Érdekes, hogy úgy érkezik a dombtetőre hogy az eleje már a levegőben van.
De hát a motorsport mindig is veszélyes volt és az is lesz.
1 hr ·
Halálos baleset történt a VLN nyitófutam első órájában a Nürburgringen, amikor Jann Mardenborough GT3-as Nissan GT-R-je a levegőbe emelkedett a Flugplatz ugratóján és a nézők közé csapódott.
Többen is súlyosan megsérültek, sajnos egyikükön már a gyors orvosi beavatkozás sem segített.
I met God. She's black
I met God. She's black
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Utoljára szerkesztette: desigo, 2015.03.28. 00:40:55
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.03.28. 00:31:51
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
már várom hogy mikor nézik meg a Steam-es játékállását FSX-ben, hátha párszor lepróbálta már.. -.-
"Nulla tenaci invia est via"
Downhill!!
ui.: ...egyébként ez a repülős ügy mit keres az Autó-motor részlegben? <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: broman191, 2015.03.27. 19:40:03
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: gordon 24, 2015.03.27. 19:37:23
Downhill!!
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.03.27. 19:34:00
Erre meg egy megoldás van. Van önműködő metro is. Nem kell rá pilóta. Be kell programozni a robotot az útra elzárni a robotot itt elindul ott leszáll ennyi. :-)
Downhill!!
Tehát mindenképpen kellene valami amivel be tudnak jutni ilyenkor is.
Vagy mondom a legegyszerűbb be egy hűtő, hogy legyen itóka meg hami. Egy wc és fullra elkülöníteni őket. Kintről be szálnak amikor leszáll kiszállnak. Senkivel nem tudnak érintkezni nem tudnak bejöni ennyi.
Downhill!!
Mindegy akkor is lehetne valami olyan dolog rajta amit csak a pilóták ismernek (még styuik sem) mitudomén egy speckon elrejtett vészgomb stb stb...
Hogyha ilyen van akkor is nyitható legyen.
Downhill!!
Ha az ajtó bezárva van, az egyik pilóta kint, a másik bent infarktussal, akkor a kinti pilóta egyszerűen beüti a kódot (kintről így nyitható a zárt ajtó), bemegy és intézkedik.
Mondom: Az ürgének végig rajta kellett manuálisan tartania kezét a lock gombon. Nem elég, ha csak 1x megnyomta, kvázi fognia kellett.