Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nulla tenaci invia est via"
Isten áldja a pogányokat!
amugy lehet linkelve volt mar, de itt is mintha fellottek volna a csatornafedelet :o
Isten áldja a pogányokat!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
(szar sg kereső semmire se jó -.-)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
cobra 11be illő jelenet lehetett 😄
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Amit Te mondasz, az kb átmentem a gyalogátkelőn a zöld jelzés ellenére körültekintés nélkül, és elgázoltak. na EZ hülyeség. Ma már ugye MINDIG körbe kell nézni. <#vigyor1>#vigyor1>
De, a videón ez nem áll fent. MINDEN normális ember tudja, hogy onnan lecsúszni öngyilkosság. <#ijedt>#ijedt> Illetve, akár a jelenlévők egy részére meg gyilkosságban való részvétel megállná a helyét... <#wilting>#wilting>
A videóra, illetve belinkelésére meg oda kellene rakni a szigorúan CSAK 18 éven felülieknek karikát. <#wow3>#wow3>
Ó te k. élet... <#wow2>#wow2>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
everything's better with music
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
everything's better with music