Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
(szar sg kereső semmire se jó -.-)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
cobra 11be illő jelenet lehetett 😄
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Amit Te mondasz, az kb átmentem a gyalogátkelőn a zöld jelzés ellenére körültekintés nélkül, és elgázoltak. na EZ hülyeség. Ma már ugye MINDIG körbe kell nézni. <#vigyor1>#vigyor1>
De, a videón ez nem áll fent. MINDEN normális ember tudja, hogy onnan lecsúszni öngyilkosság. <#ijedt>#ijedt> Illetve, akár a jelenlévők egy részére meg gyilkosságban való részvétel megállná a helyét... <#wilting>#wilting>
A videóra, illetve belinkelésére meg oda kellene rakni a szigorúan CSAK 18 éven felülieknek karikát. <#wow3>#wow3>
Ó te k. élet... <#wow2>#wow2>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
everything's better with music
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
everything's better with music
Viszont nem tudom ti, hogy vagytok vele, de ez az index nélküli lét nektek, mennyire jön be? Én már nehezen bírom... el kell mennem agykontrollra, hogy kitudjam olvasni a t. sofőrök fejéből a szándékot, mert a keze egynek se működik úgy fest.