37102
-
#30003 -
#30002 csak egy kis kirándulásra ment :) -
Stockbauer33 #30001 http://moto.legendaryspeed.com/welcome-argentina-police-stop-gone-horribly-wrong/ -
#30000 Nem állt meg a féktávon
-
#29999 -
Rhonin7 #29998 aki elkezdi ápolni az fizeti a kórházat és ő neki kell eltartania! O _ O !!!!! elmebetegek
“If I hit someone, I’ll hit him again and make sure he’s dead.” Enjoying my shock, he explained that if you cripple a man, you pay for the injured person’s care for a lifetime. But if you kill the person, you “only have to pay once, like a burial fee.”
Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.03.26. 11:12:32 -
#29997 Szegény Honda... -
Stockbauer33 #29996 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Stockbauer33 #29995 -
#29994 -
#29993 http://i.imgur.com/eT9Auj3.gifv -
Blum #29992 Bravo...vadbarom. -
#29991 Az igen...
-
#29990 -
#29989 ezeket még bevállalom persze, mozdítás meg "hozza be a korházba ha tudja" dolgokat kerülöm -
RealCián #29988 Sok mindent lehet tenni.
Egy erős vérzést elállítani, életmentó lehet, nem kell megmozdítani.
Kitenni pár méterre elé valami tárgyat, hogy a többi autós ne menjen át rajta.
Vagy egyszerűen csak vele lenni, ha nem ájult el, benne tartani a lelket, hogy mindjárt itt a segítség. Képzeld, milyen érzés lehet sebesülten, magatehetetlenül feküdni, hogy látod, le sem szarnak. Ilyenkor a lelki segítség is rengeteget számít.
-
#29987 nem igazán mennék oda. mentőt hívok és kb. ennyi. most ha oda megyek mit tudok tenni?
nem értek semmihez. hozzá nem nyúlok, mert még a végén én leszek a szar hogy "de hát ha nem próbálja meg mozgatni nem törik el a gerince" azt mehetek sittre
csúnya dolog, de az idősöknek se segítek felülni sehova....belém kapaszkodhat, karomba kapaszkodhat, de én nem nyúlok senkihez és nem teszek senkit sehova ha elesik pl. -
#29986 Nem ennyire egyszerű ez. Távol-Keleten, ha megmentesz egy embert, megterheled a karmáját a tett súlyával, amit csak hasonló tettel tudna felszabadítani. Régebben előfordult olyan is, hogy a megmentett ember a haláláig szolgájává vált a megmentőjének. Ha hagyod meghalni, a lelke talán felemelkedhet. Ha megmented, a karma súlya miatt újjá kell születnie. Vagy valami ilyesmi. Mindenesetre még mindig sokan hisznek ilyesmiben.
(Vagy egyszerűen csak senki nem akart belefolyni az ügybe valami okból. Nem ismerjük az ottani helyzetet belülről.) -
#29985 Az a kérdés, hogy a többi használta-e? Mert így ugye eléggé rossz a megfogalmazás... Ha azért élték túl, mert be voltak kötve, és CSAK azok haltak bele, akik nem, akkor "rendben", (csak éppen sajnálatos). -
#29984 Akik meghaltak a spanyol buszbalesetben, nem használták az övet
-
RealCián #29983 Hihetetlen ez a közömbösség.
Senki sem megy oda az elgázolt motoroshoz, ott kerülgetik. Arról már ne is beszéljünk, hogy a gázoló is meglógott.
-
#29982 -
#29981 Mert te motorost kerestél, és ezek nem számítanak motornak. Jó, amúgy elhiszem, hogy nem lehet közlekedniük rajta. -
#29980 Itt a kínai KRESZ angol változata :) Nem találtam benne olyasmit, hogy lehet a motorosnak gyalogátkelőhelyen átmennie. -
#29979 Hong Kong-ban kizárólag akkor van elsőbbsége a zebrán közelekedőnek, ha zöld lámpa van neki, de akkor sem motorral. Gyanítom ugyanez igaz Kína többi részére is. Manapság a kínai közlekedés legnagyobb rákfenéje az 500 millió robogó, amit képtelenek szabályozni, az elektromosak kerékpárnak minősülnek, még utast is vihet mindenféle vizsga nélkül. És hullanak is mint a legyek. -
#29978 Látod ezt én sem tudom, de abból kiindulva, hogy a KRESZ-ben a főszabály minden országban ugyan az, gyanítom, hogy itt is csak gyalogosok használhatják. Aztán persze lehet tévedek. Jó lenne kideríteni, hogy náluk mit ír a jogszabály. -
#29977 Mondjuk aztán Kínában franc sem tudja, hogy mi vonatkozik robogósokra. Amennyi van belőle ott, akár elképzelhetőnek tartom, hogy engedélyezett vele zebrán haladni. -
#29976 Persze az autós volt a hibás egyértelmű. A motoros viszont egyrészt gyalog nem tudott volna olyan gyorsan futni, másrészt meg eleve szabálytalan volt, mert át sem mehetett volna a zebrán a motorjával, hiszen az GYALOGÁTKELŐHELY nem pedig járművek számára fenntartott terület. Éppen ezért azt csak és kizárólag a saját hülyeségének köszönheti, hogy ő is szenvedő alanya lett a balesetnek (közlekedési kultúra). Mindazonáltal én egy szóval sem mondtam, hogy megérdemelte, sőt a halálát sem kívánom és remélem megúszta kisebb sérüléssel. -
#29975 ez nc.. -
#29974 Nem is értelek BENNETEKET! Igaziból tökmindegy, hogyan ment át, mert ha gyalogos lett volna, és esetleg rohan a zebrán, akkor is elcsapják. NEM is a motoros volt alapvetően a hibás. Igaz, megszegte a szabályokat, de ebben az esetben a PIROSON áthajtó a TETTES!!!
TECCIKÉRTENI???
Ergo, Ti mindannyian lesz×rjátok a piros lámát, és Ti is áthajtotok rajta? Sajnos, egyre több hasonló helyzettel szembesülök (pedig nem Kínában vagy Oroszországban élek, hanem idehaza). Eddig többnyire még a sárgán áthajtás volt amit tapasztaltam, de az utóbbi időben a pirosba behajtás már ELFOGADOTTÁ vált!!! -
#29973 Kínaiak. Mit vársz tőlük? Kb olyan a közlekedési kultúrájuk mint az oroszoké. Zéró. -
#29972 Remélem ő egyedül nem élte túl. -
#29971 Mert a zebrán kell átmenni azzal a tetves robogóval... -
RealCián #29970 Szegény robogós, flippereztek egyet vele.
-
#29969 GTA új része nagyon realisztikus lett -
Stockbauer33 #29968 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.03.22. 14:54:20 -
#29967 -
#29966 https://www.youtube.com/watch?v=Dyf8niryD7U -
#29965 Fura... bot nélkül vezetnek így errefelé. Legalább ez használja a botot. -
#29964 +1
Abs. látni, hogy Pulp Fiction stílusban meglátta Marsellus Wallace-t és Butch a gázra lépett.