37102
  • RatBaG #30083
  • Roger6
    Jön a nyár, kabriósítani kell.
  • Szabi #30081
    az új ultrakönnyű Gallardo..
  • Nyiri
    Az autós csávó egy örült. Még Ő videózgat. Hihetetlen. Csoda hogy nem történt baj.
  • Roger6
    Azzal az R6-ossal kb. 2 mp lett volna elhúzni a bordó verda elől, nem tudom mit szarakodott a szembe sávban motorral, és hasonlók. Hiába 3 literes az a Ford.
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.04.06. 07:20:33
  • RatBaG #30078
  • gordon 24
    Hát jahh de azért szép tempót megy. Kell oda az autó is :-) Egyébként 2005-2006 os kiadás ez. Az új 2015 ös az full olyan mint az itteni MK5 ös Mondeo . Csak náluk Fusion a neve. Ezzel mennek a NASCARban is a fordos csapatok.
  • El Gigante
    Írja a motoros hogy nincs nagy tapasztalata. Akkor ennek tudom be hogy utoléri:D
  • gordon 24
  • gordon 24
    Szerintem egy Ford Fusion.. Amcsi Mondeo. (régebbi) 3.0 v6 a legkisebb motor.
  • El Gigante
    milyen autó az hogy utoléri?
  • gordon 24
    Ez egy tökéletesen hülye dolog volt. Nem erről beszélek. Hanem arról, hogy ne ezen a szakaszon brahizzon az ember. Előzéssel pl vársz 500 méter. Jobban figyelsz a vonalakra. Mert nem az csak záró átlépés, ha előzöl. Hanem ha pl megszűnik a sávod és tovább lógatva mész át. Én napi 300km et tuti letolok. Ez a munkám ugyanis. Nem mondom hogy mindent betartok mert egyrészt nem lehet másrészt meg sietek, de pl én a tűrésen belül tartom a km-et az esetek 99% ban.
  • SimaSuna #30071
    Igen!

Interjú..
  • Stockbauer33 #30070
    ez a cigány?
  • Norbi1990
    Lehetett volna baleset is.

Előzménye:
    Motoros előre ment a sorba és beállt a piros kocsi elé akinek ez nem tetszett és neki akart menni (hozzáteszem, hogy Floridában tilos a sávok között motorral menni), erre a motoros megütötte a visszapillantó tükrét.
    Forrás.
  • Tuvok #30068
    Nálunk a város szélén, a semmi közepén van, hosszú egyenesben. Baleset soha nincs a környéken, 1 km-t vánszorogsz 50-nel 1-2 gyártelep meg egy benzinkút mellett. Jobb helyeken kitesznek legalább egy 70-est. Ellenben van előzni tilos (ami a széles út és a vánszorgó traktorok miatt hülyeség, főleg 1 km-en át), van záróvonal, és a benzinkútra se lehet a főút felől (!!) bekanyarodni (hülyeség teteje), csak ha bemész a városba és valahol megfordulsz. Van még egy "Gyermekek" tábla is (egy füves terület mellett, de nemhogy iskola, de sem gyerek, sem senki más nem lakik a környéken), de amennyire tudom csak kiegészítő tábla esetén kell a 30-at betartani, amúgy csak fokozott figyelmet követel.
    A lassító hatása teljesen értelmetlen, de legalább 4-5 dologért lehet pénzt beszedni.
  • SimaSuna #30067
    Cigány mondta meg annó a frankót....
    Ha versenyezni akarsz, szedd össze a bandát, menjél fel a ringre, ott teheted magad, meg ki a jobb meg hasonló..
  • Totti5
    Esztergom Budapest és Esztergom, Komárom, Kisbér vonalon pont olyan helyeken van ahol a sok barom nyomja neki ahol nem lehet és ZEBRA van pl, de 90el előzget. Még több helyre tegyenek! Nekem nem fáj, ha belebukok megérdemlem, de legalább talán a sok versenyzőt kiszűrni egy időre, és ha kap 1-2 csekket lehet azon a vonalon betartja a szabályokat. Már jó. Mondjuk azt nem értem h miért rossz, de megy a fika minden fészbuk hír alatt. Ebből én azt szűröm le hogy még több kell, mert senki nem tartja be a szabályokat és nem is akarja.
  • Roger6
    Érdekes, hogy az autósok a gyorshajtást milyen természetesnek veszik Nem ki kell bírni, hanem be kéne tartani. Persze ha bárki más vét a kresz ellen, annak a kurva anyja (gyalogos, bringás, vonatos, repülős akárki), de még egy ötvenes táblát sem képesek betartani. Na ez az a kettős mérce, amit soha nem fogok megérteni. Akinek nem inge ugyebár...
  • gordon 24
    Pesten talán egy helyre nem igaz ez. M3 Szerencs utca..

Bár nem értem azt, hogy egy tarfi főleg egy fix milyen téren fogja csökkenteni ezt. Ha valaki balfasz és benéz egy piros lámpát rohadtúl nem a trafi miatt nem fogja benézni.. Akkor benézi a trafit is..

Egyébként meg nagyjából mindenki tudja melyik hol van már. Aki belemegy egy hülye :-) kb 500-600 métert kell kibírni. Lassítasz nem csinálsz semmit átgurulsz alatta azt mehet tovább.
  • RatBaG #30063
  • Tinman #30062
    Nézd meg milyen helyekre tették ki azokat a trafikat. Tipikusan olyan helyek, ahol baleset elenyésző mennyiségben, vagy kvázi soha nem fordult még elő. Nem a baleset-megelőzés a cél, hanem a pénzbeszedés.
  • Totti5
    Élesítették a trafikat, remélem pozitív vonzata lesz, és sok sok sok büntetés, ami visszafogja a száguldókat.
  • Tinman #30060
    Nájger, hogy reagálta már le azt a kis szaros koccanást? No comment -.-
  • Tuvok #30059
    Az utolsók...:D (a táblás volt is)

• Pluskast
    Én csak azt nem értem, hogy a rendőrség, tűzoltóság, hogy a büdös picsába engedte meg azt, hogy egy rakás civil körbeállja a felborult tartálykocsit és annak környékét???? Pont az ilyen katasztrófák miatt nem engedik meg, hogy bámészkodók legyenek a közelben. Eszem megáll!
  • slRa4fV9t
    Szerintem ez a rendőr ami ticketet talált azt mind odaadta. XDDD "why is your exhaust so loud?"

Utoljára szerkesztette: slRa4fV9t, 2016.04.05. 01:50:18
  • slRa4fV9t
  • Tinman #30055
  • RatBaG #30054
    direkt csinálta.

• RatBaG #30053
    lopják a benyát. hány ilyen volt már afrikában, mikor vödörrel hordták, az vuff...
  • SimaSuna #30052
    az mind semmi, hogy se tűzoltó meg semmi rendvédelmi szer, aki elküldene távolabb a balesettől...

Felborul egy tanker...és TE, mint józan paraszt mi a krnyádat sertepertélsz körülötte?
    Nem tanították, hogy tűzveszélyes és ne menjél a közelébe?
    Látni, hogy folyik ki az üzemanyag...erre jobboldalt álló fehér vagy kék kamion még dudál...érted?

0:37-nél az autót szvsz beindítják, ami okozza a robbanást...
    Akik körülötte voltak, buták voltak :(
  • Tuvok #30051
    De most ezek mit hittek ? Hogy sör folyik a kamionból ?
  • gordon 24
    Folyik belőle a benzin. Oda áll egy meleg motorú autóval és csodálkozik, hogy kigyullad minden? Jesszus.. Részvét.. Mondjuk a kamerás meg inkább a tűzoltókat hívná, hogy szakadjon meg..
  • Tinman #30049
    Jó hát látszik, hogy nem a CERN parkolójában történt az eset... :-/
  • Szabi #30048
    őőőő oké... részvétem meg minden, de azért döbbenet hogy ilyen ostobák voltak...
  • Stockbauer33 #30047
    http://24.hu/elet-stilus/2016/04/03/senki-nem-erti-hogy-lehetett-tulelni-ezt-a-borzaszto-balesetet/
  • Tinman #30046
    Ez. Egyszerűen. Döbbenet.

Amúgy a parkoló személyautó alatt levő nafta lobbant be :-(

Szerk.: Ok, nem a videó a döbbenet, hanem a tróger hozzászólások a videó alatt.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.04.04. 19:54:50
  • RatBaG #30045
  • RatBaG #30044