37130
-
Ha volt már sry.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
https://streamable.com/j2v1 -
CCT-114, jóféle összeállítás megint. -
zárható a topik.. ezt nem lehet überelni :D -
Annyira de annyira de annyira orosz -
A piros Volvós szerintem a transzporteres ámokfutó elől menekült, szerintem én is bevágtam volna abba a kihagyásba a másik elé ha látom hogy egy örült száguld felém. -
És most gondolj bele, hogy ezeket mindet elvileg egy ember vezeti... -
Laceee #30104 https://i.imgur.com/aepf3UK.gifv -
Super Márió te vagy az ? 
-
-.-"
-
Like! :-) -
Asszem mindegyiket lesittelték:
LiNK -
Stockbauer33 #30099 -
Nem, NEM "kicsit"! Óriási különbség, hogy kicsit kakaskodnak, majd mennek ki-ki merre lát. A motoros sokszor nem is megy marha gyorsan, a vele párhuzamosan közlekedők is néha gyorsabban haladnak...
De amikor gyorsan megy, és két autó között halad át nagy sebességgel, érdekes, a köcsög autós tudja tartani vele a tempót! Nem, ez NEM az autó érdeme. Egyszerűen minden szabályt és ÉSSZERŰSÉGET felrúg, hogy a motorossal tudja tartani a tempót. Igaz, ez nem látszik a felvételen, de logikus, ki következtethető, hiszen ahol két autó között éppen elfér egy motoros, az autós hogyan?
Kizárólag szabálytalankodva lehet ezt megcsinálni.
Az autósnak egyetlen szabályos cselekede lehetett volna, ha félre áll, és hívja a zsarukat. Nem, ez a gyökér beáll a többi autós elé keresztbe... (pl, meg stb)
-
-
És szabálytalankodásra szabálytalankodással reagál, bráfó!
Az egy dolog, hogy valaki elé vág (kétlem, hogy tilos lenne sort előzni amúgy motorral, vagy pirosnál beállni előre), de hogy emiatt más életét veszélyeztesse, ez számomra nem egyenrangú. Ok, előzze meg, próbálja legyorsulni, de ne ráhúzni. Mi van, ha szarul reagál a motoros, elkapja a kormány, aztán faszán beleszáll 100-al egy betonoszlopba?
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.04.07. 07:29:13 -
A motoros szabálytalanul ment elé, mivel írta itt valamelyik hozzászóló, hogy Floridában ez tilos (hogy valóban tilos-e, ezt nem tudom). A Fordos kicsit túlreagálta, keménykedett vele, de a motorosnál gyorsan elszakadt a cérna és a visszapillantót akarta megcsapni. Na ekkor már nálam is elgurult volna a gyógyszer... -
Képzelem, hogy várták a Miami Police móka társai, hogy jöjjön egy riasztás, és ki menjenek kicsit üldözgetni. A végén meg elkapják, és mutogatja, hogy vigyázat, kamerás heli fent. Erre úgy körbe állják, hogy ne lehessen jól látni, hogy mindenki bele rúg a földön fekvőbe... 
-
Ez jóféle. A végén a K9 kutyák már egymás picsáját harapdálták. 
-
Szerintem az ipse a kocsival szimplán elgyorsult a motoros mellett, én ezt egyáltalán nem nevezném ráhúzásnak. A motorosnak szinte nincs tolerancia küszöbje és túlreagálta az egészet feleslegesen, vagy ha markánsan akarok fogalmazni belekötött az autósba. Ezek után mit kell csodálkozni ? Ha valakit jól láthatóan ok nélkül felbasznak mégis milyen reakciót vártok ? -
A motoros elé ment, ez volt a "bűne" talán. Onnan kezdve az autós ámokfutásba kezdett, mert ahol éppen elfért a mocis, az autós hogy a fenébe ment "SZABÁLYOSAN" át? SEHOGYAN se. Kis túlzással, a mocis elő vehetett volna egy stukkert, és lelőhette volna önvédelemből.
-
Hát nem tudom mit csinált rosszul a motorral. Elindult ez meg le akarta gyorsulni, nem sikerült aztán ráhúzta.. Ez egy fasz... -
Két óra alatt már milliókat termeltek az új traffipaxok -
Már indulásnál rá akarta húzni a Fordos btw, akkor torpan meg a motorral (1:04 körül). -
Így kezdődött.
Motoros mindent megtett, hogy felbosszantsa a Fordos csávót :D
-
Jaja. Vadbarom.. -
-
Vízhűtéses, speciel editions (SE), közvetlen befecskendezéssel, két szelepes.
-
-
Jön a nyár, kabriósítani kell.
-
az új ultrakönnyű Gallardo..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nyiri #30080 Az autós csávó egy örült. Még Ő videózgat. Hihetetlen. Csoda hogy nem történt baj. -
Azzal az R6-ossal kb. 2 mp lett volna elhúzni a bordó verda elől, nem tudom mit szarakodott a szembe sávban motorral, és hasonlók. Hiába 3 literes az a Ford.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.04.06. 07:20:33 -
-
Hát jahh de azért szép tempót megy. Kell oda az autó is :-) Egyébként 2005-2006 os kiadás ez. Az új 2015 ös az full olyan mint az itteni MK5 ös Mondeo . Csak náluk Fusion a neve. Ezzel mennek a NASCARban is a fordos csapatok. -
El Gigante #30076 Írja a motoros hogy nincs nagy tapasztalata. Akkor ennek tudom be hogy utoléri:D -
-
Szerintem egy Ford Fusion.. Amcsi Mondeo. (régebbi) 3.0 v6 a legkisebb motor. -
El Gigante #30073 milyen autó az hogy utoléri? -
Ez egy tökéletesen hülye dolog volt. Nem erről beszélek. Hanem arról, hogy ne ezen a szakaszon brahizzon az ember. Előzéssel pl vársz 500 méter. Jobban figyelsz a vonalakra. Mert nem az csak záró átlépés, ha előzöl. Hanem ha pl megszűnik a sávod és tovább lógatva mész át. Én napi 300km et tuti letolok. Ez a munkám ugyanis. Nem mondom hogy mindent betartok mert egyrészt nem lehet másrészt meg sietek, de pl én a tűrésen belül tartom a km-et az esetek 99% ban.