Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
esküszöm eldobom az agyamat.....1:10-nél a csávó nagyot ment.....
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
végén a bringás mindent visz :DDDDDD
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.04.30. 21:20:17
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Mondjuk esőbe faszság kivinni ilyen erős autót...
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Fen Weibo-profilja szerint korához képest igen jól áll a sportautó-gyűjteménye: rejtélyes sanghaji garázsában már áll egy McLaren P1, egy Koenigsegg Aegera R és egy G65 AMG, de állítólag magánrepülője és tengeralattjárója is van már <#wilting>#wilting><#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.04.30. 15:46:11
Mondjuk a múltkor pont volt egy cikk akkor a rendőrök majomkodtak 100-al a belső sávban és elvileg valami fejes azt nyilatkozta , hogy megelőzhető kíváncsi lennék , hogy mennyi ideig szívatnának az út szélén a rend éber őrei , ha jobbról rájuk előzök.
Utoljára szerkesztette: BlackWolf, 2015.04.29. 15:30:07
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
A Camaro sofőrje ittas volt: link, tehát a SUV sofőrjének minden joga megvolt ahhoz, hogy feltartsa (annak ellenére, hogy valószínűleg nem tudott az ittas állapotról). Ámérikában ez így műxik. Irány a sitt, nagyon helyesen.
Amúgy is... Figyi, attól, hogy valaki feltart, még nem lesz halálos baleseted. Tudom, itt Magyarországon mindenki kurva fontos ember, meg siet, meg semmire nincs időd, viszont ha valaki jobbról előz, vagy a füvön próbál elhaladni melletted, abból az esetből már lehet hiába várnak haza a szeretteid. Ezt kéne szem előtt tartani. Egy barom miatt késel 5 percet, vagy a saját barom húzásod miatt nem érsz haza (esetleg mások sem).
Azért meglepő, hogy a Camaros sokkal súlyosabb vétséget követett el, és okozott balesetet, mégis a SUV-ost tartják páran felelősnek. Mint írtam: ha a Camaros szabályos, soha nem történik ez meg, hiszen a SUV-os közelébe sem került volna a kamionok előtt.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.04.29. 12:18:19
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.04.29. 12:09:55
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
elég lett volna ráfeküdni a dudára....
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
btw, pick up-os arc is elmehet a csába...
Utoljára szerkesztette: Blum, 2015.04.29. 01:39:45
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
haverral fordultam így, és akkor szólt hogy így lehetek a palacsinta, ha most hátulról belém jönnek, és totál igaza van, és tökre szarul éreztem magam, hogy annyira alap dolog, még se jutott eszembe addig amíg nem hívták fel rá a figyelmemet

Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.04.26. 23:27:14
Egy nő és egy férfi súlyos, egy gyermek horzsolásos sérüléseket szenvedett. Mindhármukat kórházba szállították.
Gyerekülés jól végezte a dolgát <#eljen>#eljen>

"Nulla tenaci invia est via"
Downhill!!
amugy lehet linkelve volt mar, de itt is mintha fellottek volna a csatornafedelet :o
Isten áldja a pogányokat!
https://www.facebook.com/haberinbizdencom/videos/vb.137720423052358/332716950219370/?type=2&theater