Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SimaSuna
Benzinkutak rémei..
http://www.youtube.com/embed/AcgFVomxR-I
SötétBarom
Többnél a kamerás autó volt a fasz.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

TG Gida
Agyhalál. Ezeknél a kutyák is értelmesebbek.

Isten áldja a pogányokat!

Rev Hard
A firkász lehet hogy rühelli a srácot, másnak nem tudom hogy miért kéne. Volt rá pénze, megvette, innentől kezdve az ő dolga - baja hogy mit csinál a saját tulajdonával, még ha 500 is van belőle összesen.

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

z0ty4
Nemnormális anyukák.
esküszöm eldobom az agyamat.....1:10-nél a csávó nagyot ment.....

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

4,40

végén a bringás mindent visz :DDDDDD

régi

http://www.youtube.com/embed/WMoNK31Wm_k

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.04.30. 21:20:17

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

desigo
Minden fiatal ilyen életre vágyik <#eljen>
Mondjuk esőbe faszság kivinni ilyen erős autót...
PetruZ
Ezeknél vajon milyen a helyszinelés?

http://www.youtube.com/embed/kv-u4ZiEGJA

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

SötétBarom
Irigylésre méltó :))) Teccik a srác.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Ez a milliomos kocka zúzta össze a kínai Laferrarit

Fen Weibo-profilja szerint korához képest igen jól áll a sportautó-gyűjteménye: rejtélyes sanghaji garázsában már áll egy McLaren P1, egy Koenigsegg Aegera R és egy G65 AMG, de állítólag magánrepülője és tengeralattjárója is van már <#wilting><#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.04.30. 15:46:11

Múltkor az M3-ason elég nagy forgalom volt belső sávba beállt egy panamera az előttem haladó régi lefosott céges vectra elé. A vectrás villogott rá dudált mutogatott nem volt foganatja. Majd jobbról belement a kb 120-al haladó porsche előzésébe , aki előttem finoman satuzott is egyet , hogy a vectrás beférjen a kamiontól . Nem ült ki a mosoly az arcomra , de ezután se kapcsolt a hobbi feltartást folytatta a belső sávban még kb 30 kilométeren keresztül majd mikor 3 sávos lett az út méltóztatott kifáradni középre. Német rendszámos az átlagnál drágább premium kocsi az ilyennel mit lehet csinálni ? lufaszt se
Mondjuk a múltkor pont volt egy cikk akkor a rendőrök majomkodtak 100-al a belső sávban és elvileg valami fejes azt nyilatkozta , hogy megelőzhető kíváncsi lennék , hogy mennyi ideig szívatnának az út szélén a rend éber őrei , ha jobbról rájuk előzök.
Utoljára szerkesztette: BlackWolf, 2015.04.29. 15:30:07

Willi Betz
Én egyiket sem védem,mert mindkettő barom volt. De a pickup-osnak akkor sem kell önkéntes rendőrnek lennie és szándékosan megleckéztetni a Camaro-t. A jobbról előzés nem szabályos ez tény és az is igaz,hogy nem kötelessége magaelé engedni azt aki besorolna,viszont onnantól kezdve igenis lépjen rá a gázra és az első adandó alkalommal (két kamion közé) kimennie és elengednie a gyorsabban haladó autót. Persze amerikában nem tudom milyen szabályok vonatkoznak erre,államonként eltérő lehet. De itt európában így működik és semmi köze ahhoz ki mennyire siet. Tehát az én meglátásom szerint mindkét fél hibás volt,az meg már egyéni probléma,hogy a Camaro-s ittas volt. Őt ott rontotta el,hogy a füves/poros részen nyomott egy kövéret,aztán szépen dobta is ki a seggét a kocsinak.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Roger6
Utánaolvastam.

A Camaro sofőrje ittas volt: link, tehát a SUV sofőrjének minden joga megvolt ahhoz, hogy feltartsa (annak ellenére, hogy valószínűleg nem tudott az ittas állapotról). Ámérikában ez így műxik. Irány a sitt, nagyon helyesen.

Amúgy is... Figyi, attól, hogy valaki feltart, még nem lesz halálos baleseted. Tudom, itt Magyarországon mindenki kurva fontos ember, meg siet, meg semmire nincs időd, viszont ha valaki jobbról előz, vagy a füvön próbál elhaladni melletted, abból az esetből már lehet hiába várnak haza a szeretteid. Ezt kéne szem előtt tartani. Egy barom miatt késel 5 percet, vagy a saját barom húzásod miatt nem érsz haza (esetleg mások sem).

Azért meglepő, hogy a Camaros sokkal súlyosabb vétséget követett el, és okozott balesetet, mégis a SUV-ost tartják páran felelősnek. Mint írtam: ha a Camaros szabályos, soha nem történik ez meg, hiszen a SUV-os közelébe sem került volna a kamionok előtt.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Willi Betz
Elmehet a picsába a pickup-os. Tisztán látszik,hogy direkt tartja fel a Camaro-t. Nem azt mondom a Camaros is egy hülye,mert frankón ráhúzta a kormányt a videó elején. Csak aztán elszakadt a cérna és nyomott egy kövéret a füvön,ezt nem kellett volna!

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Roger6
Egy normális ember úgy csinálta volna, ahogy írod, de egy normális ember nem is kötözködik egy ilyen barommal, és beengedi maga elé már az elején.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.04.29. 12:18:19

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Pluskast
Ja és a videon tisztán lehet látni, hogy míg az első kamiont pillanatok alatt megelőzi a pick up a másodiknál már sokkal lassabban megy. Aztán, hogy ezt direkt teszi, hogy így "móresre" tanítsa a camarrost, vagy csak egyszerűen leszarja és figyelmetlen az ugye nem derül ki.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Pluskast
Várj egy kicsit! Nem tagadom egy szóval sem, hogy a camaros egy hülye állat volt és teljesen igaz az is amit leírtál, de az első kamion megelőzés után simán bemehetett volna pláne úgy, hogy a seggében van az a barom.
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.04.29. 12:09:55

Roger6
Ez igaz <#eljen>

Master91
vagy egy csunningolt kettes golf 15-22 éves közti pilótával.. <#szomoru2>
Rev Hard
Szerintem az USA -ban nem egy akkora nagy durranás egy Camaro, persze ki tudja, itthon már egy széthajtott szakadt BMW is elég hogy valaki istennek képzelje magát az utakon.

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

Roger6
Na, akkor álljunk meg egy szóra. Nagyon jól tudta, hogy ott van a Camaro-s. A sportautó jobbról előzött (eleve full szabálytalan), majd nem engedte besorolni, amit teljesen megértek, kurvára szabálytalan volt. Vagy azért, mert van egy Camaroja, már megtehet mindent? Nagy faszt. Utána feltartotta, nagy dolog, mentél már kamion után autópályán, ami kamiont előz? Kibírtad azt a 2 percet? Akkor meg? A közlekedésnek vannak szabályai, amiben benne van, hogy jobbról tilos előzni. Ha szépen kivárta volna a sorát a farokhosszabbító kocsival, nem lett volna gond, még a videóban sem lenne benne (ugyanis a videós autót sem előzte volna meg szabálytalanul).

Pluskast
Abszolút. A Pick up-os is legalább akkora barom volt mint a Camaro sofőrje. Visszapillantó tükröt nem nagyon használja, ha meg igen akkor egy hülye barom volt. Kb fél percig tartott volna, hogy elengedje a camarost és nem lett volna probléma.

Tinman
Valójában normális ember ilyenkor sokkban van... még ennél kisebb balesetnél is, és örül, hogy él és nem bánt másokat. Viszont tény, hogy vannak agyhalottak, akik egy baleset után is képesek ott rögtön ordibálni, meg állat módjára viselkedni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

SötétBarom
Legveszélyesebb, amikor az ostobaságot a két ellentétes végén kimaxoló fasz találkozik.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

z0ty4
de a pickup-os nem igazán akarta előzni, mintha csak mellette menne.
elég lett volna ráfeküdni a dudára....

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Az ilyeneknek olyan kurvára kíváncsi lennék az arcára amikor kiszáll a vasból és 2-3 ember mered rá, hogy "mifasztcsináltálbaromarcú?"

btw, pick up-os arc is elmehet a csába...
Utoljára szerkesztette: Blum, 2015.04.29. 01:39:45

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Rev Hard
Biztos volt már de azért berakom. Jó nagy barom. <#szomoru2>

http://www.youtube.com/embed/pA7BASFqXIw

Effe88
kemény:D

w77d
magyar cigányok... vazze ezek már mindenhol ott vannak?

Tinman
Ci...ci... norvégok!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

hungary27
http://www.youtube.com/embed/xs_IkOS1R78
Master91
régen egy ideig én is így akartam fordulni, mert baromira nem mondták el hogy lehet ilyen , én meg ezen nem gondolkoztam

haverral fordultam így, és akkor szólt hogy így lehetek a palacsinta, ha most hátulról belém jönnek, és totál igaza van, és tökre szarul éreztem magam, hogy annyira alap dolog, még se jutott eszembe addig amíg nem hívták fel rá a figyelmemet
Roger6
Már volt erről szó, hogy a kormányt csak akkor fordítod, amikor már kanyarodsz. Álló helyzetben egyenesen előre áll a kerék, rutin gyakorlat első órájának első 10 percében megtanították anno. Szóval a faszi simán megúszta volna a kamiont, ha megtanulta volna ezt.

PetruZ
CCW-54, szokásos vegyesfelvágott, de 2:35-től látszik egy eset belső kamerából, milyen az, amikor hátulról belöknek egy szemből érkező kamion elé... (mákja is volt az ürgének)
Rev Hard
http://www.youtube.com/embed/XE25hRnwDe8

Nike Air gone <#hehe>

Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.04.26. 23:27:14

desigo
Frontálisan ütközött két személyautó vasárnap a 44-es számú főúton, Békéscsaba közelében.
Egy nő és egy férfi súlyos, egy gyermek horzsolásos sérüléseket szenvedett. Mindhármukat kórházba szállították.

Gyerekülés jól végezte a dolgát <#eljen>

gordon 24
Jaja.. :-) De akkor is azért biztos kikerekedik a feje a csávónak majd..

Downhill!!

Szabi
egy reptéren azért ez annyira nem lehetetlen.. az egy érdekesebb beszélgetés amikor egy csónak neked jön az autópályán :DD

"Nulla tenaci invia est via"

gordon 24
Ezt add be a biztosítónak :-)) Nekimentem egy repülőnek egy busszal :-)))))

Downhill!!

PetruZ
TG Gida

zaki
Ja tenyleg. rosszkor, rossz helyen...
amugy lehet linkelve volt mar, de itt is mintha fellottek volna a csatornafedelet :o

http://www.youtube.com/embed/sR3Z4wA-gE0

TG Gida
Nem véletlen mondogatják, hogy a leállósból minél előbb mentsd az irhád.

PetruZ
2:40-nél: csatornafedél. :)

zaki
2:40-nel az mi volt?
3:33-nal meg jo nagy suger volt