37102
-
#30123 -
#30122 -
#30121 ? -
#30120 OMG
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2016.04.13. 15:29:09 -
#30119 1. Ha tovább megy, talán túléli...
2. Mielőtt LELÉP a zebrára, felméri a helyzetet, hogy MEGKAPJA-e az elsőbbséget akkor talán túléli...
csak sok a ha..
-
Rhonin7 #30118 mentő 2 perc alatt kinnt volt!
ez tipikusan az az eset mikor szembe jön veled valaki és mind a ketten ki akarjátok kerülni egymást de 2-3x ugyanarra indultok el -
#30117 Brutál nagyot repült. :( -
#30116 Ejjjj -
#30115 Ez. Iszonyat. Durva!
Amúgy szerencsétlen srácnak nem volt túlélési ösztöne? Jön az autó, megáll, felméri a helyzetet (hibásan), majd elindul visszafelé(!). Semmi mást nem kellett volna tennie, csak továbbmenni a zebrán. Amúgy lassítva a videót látni, hogy a fejével töri be a szélvédőt, ráadásul a szélvédő egyik legerősebb pontján. azonnal meghalhatott. RIP :-( -
#30114 Térfigyelő felvette a gázolást... -
#30113 Öhm hát.. egyféle baleset ez is... 18+ !! -
#30112 tipikus esete annak amikor a fék elengedése lett volna a megoldás... -
#30111 Ha volt már sry.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#30110 https://streamable.com/j2v1 -
#30109 CCT-114, jóféle összeállítás megint. -
#30108 zárható a topik.. ezt nem lehet überelni :D -
#30107 Annyira de annyira de annyira orosz -
#30106 A piros Volvós szerintem a transzporteres ámokfutó elől menekült, szerintem én is bevágtam volna abba a kihagyásba a másik elé ha látom hogy egy örült száguld felém. -
#30105 És most gondolj bele, hogy ezeket mindet elvileg egy ember vezeti... -
Laceee #30104 https://i.imgur.com/aepf3UK.gifv -
#30103 Super Márió te vagy az ?
-
#30102 -.-"
-
#30101 Like! :-) -
#30100 Asszem mindegyiket lesittelték:
LiNK -
Stockbauer33 #30099 -
#30098 Nem, NEM "kicsit"! Óriási különbség, hogy kicsit kakaskodnak, majd mennek ki-ki merre lát. A motoros sokszor nem is megy marha gyorsan, a vele párhuzamosan közlekedők is néha gyorsabban haladnak... De amikor gyorsan megy, és két autó között halad át nagy sebességgel, érdekes, a köcsög autós tudja tartani vele a tempót! Nem, ez NEM az autó érdeme. Egyszerűen minden szabályt és ÉSSZERŰSÉGET felrúg, hogy a motorossal tudja tartani a tempót. Igaz, ez nem látszik a felvételen, de logikus, ki következtethető, hiszen ahol két autó között éppen elfér egy motoros, az autós hogyan? Kizárólag szabálytalankodva lehet ezt megcsinálni. Az autósnak egyetlen szabályos cselekede lehetett volna, ha félre áll, és hívja a zsarukat. Nem, ez a gyökér beáll a többi autós elé keresztbe... (pl, meg stb) -
#30097 -
#30096 És szabálytalankodásra szabálytalankodással reagál, bráfó! Az egy dolog, hogy valaki elé vág (kétlem, hogy tilos lenne sort előzni amúgy motorral, vagy pirosnál beállni előre), de hogy emiatt más életét veszélyeztesse, ez számomra nem egyenrangú. Ok, előzze meg, próbálja legyorsulni, de ne ráhúzni. Mi van, ha szarul reagál a motoros, elkapja a kormány, aztán faszán beleszáll 100-al egy betonoszlopba?
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.04.07. 07:29:13 -
#30095 A motoros szabálytalanul ment elé, mivel írta itt valamelyik hozzászóló, hogy Floridában ez tilos (hogy valóban tilos-e, ezt nem tudom). A Fordos kicsit túlreagálta, keménykedett vele, de a motorosnál gyorsan elszakadt a cérna és a visszapillantót akarta megcsapni. Na ekkor már nálam is elgurult volna a gyógyszer... -
#30094 Képzelem, hogy várták a Miami Police móka társai, hogy jöjjön egy riasztás, és ki menjenek kicsit üldözgetni. A végén meg elkapják, és mutogatja, hogy vigyázat, kamerás heli fent. Erre úgy körbe állják, hogy ne lehessen jól látni, hogy mindenki bele rúg a földön fekvőbe... -
#30093 Ez jóféle. A végén a K9 kutyák már egymás picsáját harapdálták.
-
#30092 Szerintem az ipse a kocsival szimplán elgyorsult a motoros mellett, én ezt egyáltalán nem nevezném ráhúzásnak. A motorosnak szinte nincs tolerancia küszöbje és túlreagálta az egészet feleslegesen, vagy ha markánsan akarok fogalmazni belekötött az autósba. Ezek után mit kell csodálkozni ? Ha valakit jól láthatóan ok nélkül felbasznak mégis milyen reakciót vártok ? -
#30091 A motoros elé ment, ez volt a "bűne" talán. Onnan kezdve az autós ámokfutásba kezdett, mert ahol éppen elfért a mocis, az autós hogy a fenébe ment "SZABÁLYOSAN" át? SEHOGYAN se. Kis túlzással, a mocis elő vehetett volna egy stukkert, és lelőhette volna önvédelemből. -
#30090 Hát nem tudom mit csinált rosszul a motorral. Elindult ez meg le akarta gyorsulni, nem sikerült aztán ráhúzta.. Ez egy fasz... -
#30089 Két óra alatt már milliókat termeltek az új traffipaxok -
#30088 Már indulásnál rá akarta húzni a Fordos btw, akkor torpan meg a motorral (1:04 körül). -
#30087 Így kezdődött.
Motoros mindent megtett, hogy felbosszantsa a Fordos csávót :D
-
#30086 Jaja. Vadbarom.. -
#30085 -
#30084 Vízhűtéses, speciel editions (SE), közvetlen befecskendezéssel, két szelepes.