Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pályán is.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
amúgy nagyon szemét egy pálya, érthető, hogy nem bírta a gumi 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Nulla tenaci invia est via"
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Downhill!!
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.05.22. 08:57:02
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Tang ügyében ráadásul külön nyomozás is indult amiatt, hogy munkanélküliként iylen fiatalon hogyan tudott megvenni és fenntartani egy drága luxusautót. " lol

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
respect to the man in the ice cream van
Az elején én sem tudtam mi az, de aztán leesett! <#zavart1>#zavart1>
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
Vagy megnyomnak rajta egy gombot ami ugyanazt eredményezi mintha a G erő hatására automatikusan bekapcsolt volna, de ekkor is csippan.
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
én meg csak azt tudom megállapítani, hogy vagy igazuk van, vagy nincs.... <#idiota>#idiota>
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
<#banplz>#banplz>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha a főtengely forog, akkor a főtengely csapágyaihoz jut, ha az szóróolajozással van megoldva, de vannak részben vagy teljes egészben szivattyús kenésrendszerek is, ami működéséhez kell a járó motor. De ott a szervó, vagy a fék/kuplung hidraulika is.
Hétvégén A futam, remélem több zúzás nem lesz... rossz nézni ezeket.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.05.18. 20:32:07