37102
-
#30203 pff dekemény gyerek. szerintem be volt tépve. ha nem, az mégnagyobb szégyen -
#30202 Tipikus. A személyautós IQ betyár azt hitte, hogy a lámpánál képes legyorsulni a motorost... ez még egy Teslával se lenne olyan egyértelmű, egy fos Volkswagen-el meg főleg nem fog menni. (Tudom, tudom 220 ló a GTI, de akkor is csak egy személyautó és nem egy motor, más világ.) És ezen emberünk rettenetesen berágott, hogy őt, hogy merték legyorsulni... találkoztam sajnos ilyennel, létező embertípus. Reméljük hamar elviszi tőlük a bank a hitelre vett szarjukat... -
#30201 csicskalángos :D
Utoljára szerkesztette: slRa4fV9t, 2016.04.29. 19:55:45 -
#30200 -
#30199 Az ilyen kamerák csalnak, tudom, de azért nem gyökkettővel ment a sorok közt. Sose értettem miért kell így menni. Én is megyek motorral, én is elmegyek a sor mellett ha úgy van, de ilyen esetben azért nem 50-60-al. De sajnálom én is. -
#30198 A retardált majom jól elintézte szerencsétlen csajt. Minek kötelező a tükör ha úgyis kevesen használják ?
Utoljára szerkesztette: slRa4fV9t, 2016.04.28. 21:38:20 -
#30197 -
#30196 -
#30195 -
#30194 Csakhogy, ez nem jogosítja fel a busz vezetőjét, hogy RELATÍV gyorshajtást hajtson végre. Arra nem is merek gondolni, mi lehet az utasaival, ha voltak, mert a sofőr le van tojva (ebben az esetben ha voltak utasai, már sorry). Tehát így irányt váltani, azért agy kell. -
Stockbauer33 #30193 egy imát elmond6 a madár -
#30192 Ez meg tényleg az autópálya kellős közepén cserél kereket?? Azonnali börtön gyilkossági kísérletért!! -
#30191 Az odáig rendben van, de a busz meg nem sportautó.... -
#30190 Átlagos orosz hétfő. -
#30189 -
#30188 A leállóban a kamion fülkéje is cudarul fest. Remélhetőleg túlélte a Buszos tuti nem. -
#30187 -
#30186 a kameras auto meg siman tovabbmegy??????? az ilyet ugy pofan tudnam baszni -
Laceee #30185 Középső sávban szerencsétlenkednek, mert rájuk nem vonatkozik a jobbra tartás, mennyi ilyen mazsola van itt németben is... -
#30184 Remélem nem voltak rajta utasok.
-
Stockbauer33 #30183 -
#30182 hát én nem tudom, haza autóztam az egyesült királyságból magyarországra másfél nap alatt, nem kis táv és mégis tudtam aludni, mikor holt kómás voltam, mert tudtam, hogy jó lenne életben maradni.
szerintem ez egyszerű önkontroll kérdése, sajnálom ha ilyen megtörténik, de ha valaki észnél van, szerintem ilyen nem fordulhat elő.
-
#30181 dupla sárga már rég le kellett volna állítani SCt bevinni -
#30180 omg
-
#30179 10x megnéztem, még mindig nyitva a szám -
#30178 https://gfycat.com/HoarseSociableAngora -
#30177 Elaludt vezetés közben -
#30176 Nem ismertem az elhunytat, a sofőr közeli ismerőse volt az utas, aki meghalt. Érthetetlen, - ha igaz - miért nem kötötte be magát :(
További részletet nem mondhatok. -
#30175 Részvét
Még évek múlva is borzasztó csak elmenni is a baleset helyszíne előtt. -
#30174 Baszki... a facebook-on hozzászóló emberek mekkora parasztok már:
"Instant KARMA"
"jaja , nincs véletlen"
"Nem tudom sajnálni az öngyilkosokat az a saját döntésük!"
"Volvo 4 life... kivéve ha balfasz vagy...." -
#30173 Az egyik legjobb barátom vezetett... -
#30172 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: slRa4fV9t, 2016.04.25. 00:21:38 -
#30171 CCT-116 -
#30170 -
Stockbauer33 #30169 http://www.delmagyar.hu/belfold_hirek/halalos_baleset_soltvadkert_es_kiskunhalas_kozott/2472015/ -
#30168 -
#30167 Ha valakinek csak az a cél hogy eljusson A-ból B-be annak felesleges százezreket, vagy milliókat költenie egy járműre, plusz még ennyit a fenntartásra, a buszjegy sokkal olcsóbb, vagy adott esetben a taxi. Persze most nyilván nem a nagycsaládos emberekre gondoltam. A világ valóban változik, régen lovagoltak, a jövőben majd teleportálnak, de ez a változás azért nem ilyen szinten fekete és fehér mint ahogy te gondolod, számos befolyásoló tényező van ami ezt a változást más utakra is terelheti és tereli. Nem tudom te mennyire figyeled, követed a tudományt, de egyre komolyabban foglalkoznak azzal a problémával hogy a gépek mindent megcsinálnak már lassan az emberek helyett, és ez negatívan hat majd a következő generációkra, a munkaerőpiacra, stb. Persze a negatív hatások tágabb időintervallumban mérhetőek, ám az új technikai vívmányok megtervezését lehet hogy már most befolyásolják. És ez csak egy szempont, ami mellett még van rengeteg ami kihat pl. az autógyártásra is. -
#30166 -
#30165 Semmi más nem számít, mint a baleset megelőzés. Életek, sorsok mennek a levesbe és iszonyat nagy anyagi kár... na meg nem kicsi büntetési tételek. Jelenleg erről szól az emberi közlekedés. Nincs szükség A-ból B-be jutáshoz vezetési élményre. Aki vezetési élményt szeretne, annak ott vannak a körpályák. A nagyon távoli jövőben A-ból B-be meg teleportálással jutunk majd el, addigra a vezetési élmény egy rémesen távoli múlt lesz, amin majd az akkori emberek majd csak csodálkoznak. Mert mi van a lovaglás élményével? Azzal az élménnyel, amikor A-ból B-be lóháton vágtatva szárnyaló paripán jutottak el? Hiányzik ma ez valakinek? Persze, és van is rá módja, hogy kiélje, kedvére lovagolhat eleget...
"Plusz az összes reflex és tudás (ami a vezetéshez kell) pár éven belül eltompul, ami sajnos ennek a modern világnak egyre növekvő problémája."
Miért baj az, hogy az összes reflex és tudás, mely a lovagláshoz kellett, ma már csak kevesekben van jelen? Mert u.e. történik...
Biztos vagyok benne, hogy neked is jók még a reflexeid, mert talán sportolsz, vagy játszol, etc. és ezek a reflexek univerzálisak, mindenhol az életben hasznosak, nem csak a vezetéshez jók. -
#30164 Amcsik tényleg ennyire blfxok?
1. A motorja alapján cirka 20 percen belül kopogtatnak az ajtaján.
2. Mi értelme otthagyni a motort és elmenekülni? A motor értéke simán 3-4 milla alsó hangon, a várható büntetés amit kapott volna ennek a töredéke lett volna...
3. Miért kell 42334x megismételni egy jelenetet egy videóban? 2x bőven elég, tipikus amcsi szokás, hogy egy 5 mp-es eseményről készítenek 2 perces videót, melyben u.a. ismételgetik.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.04.22. 18:47:04