37102
-
#30363 De ezek amikor valaki előtt egy autós satuzik, a hátsó meg ijedtében szanaszét töri magát...borzasztó. -
#30362 CCT-122: jóféle összeállítás megint. -
#30361 -
#30360 -
#30359 gyökerek -
#30358 XDDDDD
-
#30357 Nem azt mondtam, hogy a Honda nem hibázott, de aki felborult, az idióta módon ment a fenekébe, mert ugye buzi. Lemehetett volna, csak már a fenekében volt egy fekália. Én is lementem volna, had menjen a kis köcsög, de ez van. Kicsit örülök, hogy CSAK ennyivel megúszták, mert ugye az ilyenek okozzák a baleseteket többnyire (meg az alkohol/drog). -
Nyiri #30356 Skodás egy barom volt. Akármi van nem csinálunk olyat, amiben bárki vagy bármi megsérülhet.
A tanítós köcsögség dettó, de! Azokat pl nagyon megtanítanám valamire akik ha mondjuk baleset vagy bármi miatt dugó van az autópályán és lépésben halad a sor akkor a leállósávban 80-100 körül elhúznak, mert SIETNEK. Persze nem tudok csinálni semmit, mert én ugyanúgy lépésben haladok, mint a többiek, de fel nem foghatom, hogy képzelheti azt valaki hogy neki JOGA van leállósávban száguldozva kikerülni több ezer embert. Ez is legalább akkora paraszt dolog -
#30355 Egyetértünk.
Szerintem is a Skodás a hülye, mert az még nem akkora bűn azért, ha valaki lassan megy előtted és nem takarodik ki. Ott azért az túlélhető baj nélkül, ha senki nem kezd el keménykedni... ellenben a büntetőfékezés, amiről írtam is az előbb.
A tanítós köcsögöket nagyon rühellem. Pont ma volt egy olyanom, hogy időre kellett mennem a megye másik felébe és tudtam, hogy cirka 5-6 órányi munka vár rám a helyszínen. Nyilván lakott területen kívül nem fogok 85-el menni, 110-120-al mentem. Beérek egy faluba, előttem egy "francia autós". 50. Ok, 50 és nem 60 amennyivel mentem volna, semmi gond. Kiérünk. 85. Na jó, erre nekem nincs időm. Sok egyenes, de hamar végük, nem belátható, nem mentem bele. Végre egyenes, előznék és az egész eddig bő 10 perce nagypapa tempóban autózó "francia autós" hirtelen Schumaherré vált, azonnal padlót nyomott, hát nehogymá' bárki gyorsabban merjen menni nála. Megértem lenyomni céges ronccsal, de meglett. Utána 10mp-en belül visszalassított és eltűnt a visszapillantómban nagyon hamar... és nem azért mert én jóval gyorsabban mentem volna, hanem megvolt a betartás az autós társának, megvolt a mai napi geciskedés, most már mehetünk annyuk' tovább nyugiba...
Semmi rossz kívánság, de azért remélem megb. a k. anyját ott ahol van -.- -
#30354 Ez több mint valószínű, hogy így történt. Ellenben akkor is a skodás a hülye :-)
Az M0 én rengeteget járok. Nem szoktam 110 el menni mert ugye futárkodom, sietek ,gyorsabban megyek. (ezt úgy kell elképzelni hogy 120-130 környék plafonban (az még a Védával sem sok :-)) )
De ezt rendszeresen csinálják ott. Meg akarnak tanítani arra, hogy Ne menjek gyorsabban. Le is szoktam villogni ha úgy van, de SOHA nem K.Anyázok, és legfőképpen nem megyek be elé és fékezgetek neki...
Azt mondjuk ebben a videóban és a városban sem értem, hogy miért kell mindenkit tanítani.. Én nem azért megyek gyorsan, mert őt akarom szopatni. Azért megyek gyorsan, mert van 16 címem, majdnem 1 tona cucc a gépben, és 2 gyerek itthon akikhez szeretnék emberi időben haza érni. Mondjuk Én nem az a fajta gyorshajtó vagyok aki akkor is megy amikor nem lehet. De ha van hely nyilván tolom (persze mondom szigorúan max 30000 es kategóriában :-) )
-
#30353 "Olyan mint az a Skodás aki most nyírt ki majdnem egy családot egy Boschos céges autóval."
Mindenféle komolyabb tájékozottság nélkül kérdezem: Miért büntetőzött vajon a Boschos a céges autóval?
Komolyan szeretném tudni. Teljesen életszerűtlen, hogy a Seat-os tök nyugiban és békességben halad, aztán észleli, hogy a Boschos mögötte már tiszta ideg, aztán később kielőzi, majd büntetőzik... Ilyen ok nélkül nem történik. Ennek van előzménye.
Szerintem az előzmény ez lehetett: A Seat-os baszott kitakarodni jobbra, valószínűleg nem is gyorshajtott, betartotta a sebességhatárt. Ellenben a Boschos haladott volna tovább, a Seat-os észlelte, már csak azért se ment ki jobbra, mert gondolom a Boschos ürge jól rá is ment a seggére, pont, mint az alábbi videón. Talán még villantott is rá párat, amire persze a "csakazértse" volt a Seat-os reakciója, végül jött a kivitelezett előzés a "k. anyád" büntetőfék, baleset. Elhajtás.
Sértett Seat-os. Meghurcolt Skodás.
Meglehetősen sokszor 2 hülye kell 1 balesethez... -
#30352 Autópályán -de máshol sem!- SOHA semmilyen körülmények között még gondolatban sem büntetőzünk, mert iszonyat könnyen torkolhat halálos(!) balesetbe. Ez egy jóval komolyabb szint, mint amikor valaki a faluban cammog 40-el és nyom egy büntetőt, mert zavarja, hogy a seggében vagy.
Jobbra meg főleg nem megyünk ki előzés céljából, mert szintén seperc alatt halálos baleset lesz belőle.
Továbbra is azt mondom 2 hülye van ebben a játékban, de feltétlenül az a nagyobbik hülye aki a balesetet okozta, már pedig az a büntetőfékezős tróger. -
#30351 Ezt nem gondolod komolyan ugye?
A Hondának ez a alatt a video alatt nagyjából 3000 lehetősége lett volna lemenni. Senki nem volt mellette. A hátsó autó tök türelmes volt. Nem nézegettet jobbra balra, nem villogta le (ez látszott volna a Hondán) Ez egy büdös barom.. Olyan mint az a Skodás aki most nyírt ki majdnem egy családot egy Boschos céges autóval.
A második autós meg egy béna hülye. Velem is megcsinálták már százszor ezt a fékezgetősdit. Nem rángatjuk az autót miközben satu fékezünk..
Erre a legjobb megoldás egy gallytörő rács azt eltolni az édesanyába a fékpedáljával együtt. -
#30350 Igaziból megérdemli. Az más kérdés, hogy az elsőnek ehhez semmi joga, de életeket mentett ezzel a manőverrel, főleg, ha megdeglett ez az arrogáns idióta. Amikor kijött a Hondás, még jól látszott, hogy sokan vannak előtte, felvette a ritmust, látszólag. Amikor viszont seggébe állt a barom, akkor ugye büntetőzött, ráadásul nem is ment elég gyorsan talán. Viszont, jobbra kerülhető lett volna. Hamár paraszt módon vezet a hátsó, miért nem ment ki Ő jobbra. -
#30349 És mi ennek örülünk Vincent, mert csak a komisz bitangokat kell felkötni, de a komisz bitangokat fel is kell ám kötni... -
#30348 Jó nagy ostoba volt a sofőr, de persze megint egy baleset, amihez 2 hülye kellett.
1. hülye: Autópályán cirka 130-as tempónál értékelhetetlenül kicsi követési távolság. Figyelmeztető fék után pedig nem számítani a következő büntetőre, az már simán agyhalott kategória.
2. hülye: Seriffnek képzelem magam. Nem megyek gyorsabban, mint a megengedett, így nem is húzódik ki jobbra, még akkor sem, ha a KRESZ ezt világosan kimondja. Ellenben akkora ignoráns ostoba féreg vagyok, hogy autópályán büntetőfékkel próbálom móresre tanítani azokat, akik gyorsabban mernének menni és mögöttem várják, hogy kitakarodjak... persze nem takarodok félre, inkább büntetőzök és qrvára nem számolok a következményekkel.
Mind a 2 megint csak sz*rjon tüskés ráját. -
#30347 -
#30346 -
#30345 Az egyik összetörte magát, ami itt a lényeg. -
#30344 Hát ennél a felvételnél egy 10k-s dashcammel is jobb eredményt lehet elérni. Street race-nek meg erős lenne, mert 2 szerencsétlen szüttyög a városban, ahol tudnak ott meg nyomnak egy kövér gázt, előzésről a 2 autó között szó sem lehetett. Ettől még sz*rjanak borneói nagyorrúmajmot, mert büdös gyökerek -.- -
#30343 -
#30342 -
#30341 -
KaBuTo666 #30340 -
#30339 -
#30338 Nem lett belőle baleset de érdekes : Kisgép szállt le az M1-M7-esen Budaörsnél
-
#30337 basszus, nagyon durva hogy pont így eset ki a kamera :D
elméletileg sérülés nélkül megúszták, de az autó totálkár, kár érte :-/ -
#30336 Nagyon ott van! Itt a teljes:
-
#30335 -
#30334 https://twitter.com/ballaz4/status/736909905798533120 -
#30333 CCT-121 -
#30332 https://youtu.be/XmRGnI8rXs4 -
#30331 -
#30330 megmentette a motorost az tuti -
KaBuTo666 #30329 -