Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

z0ty4
How Germans React to Ambulance Siren
1-2 hülye itt sem tudja mit kell csinálni.....

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

SimaSuna
RatBaG
kanada... 😄DD

Per Aspera Ad Inferi.

Sajnos nem volt bekötve...renault clioban ült hátul, kettészakadt az autó. 😞
Utoljára szerkesztette: KaBuTo666, 2015.07.13. 18:59:43
PetruZ
Rev Hard
Mintha aludna az összes, több másodperces reakcióidők, helyzetfelismerésük gyakorlatilag nincs, bambán mennek előre azt lesz ami lesz. Én az oroszok helyében a végletekig szigorítanám a jogosítványszerzést mert nagyon durva amit művelnek.

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

Rev Hard
<#hehe>

"In Russia,
hello can I have a drivers licence,
Yes, here you go, drive safe."

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

w77d
komolyan mondom ezek nem előre néznek vezetés közben? Fék nélkül tarolnak rendszeresen a zebrán...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
megdöbbentő hogy ezek örökre ilyenek maradnak

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

PetruZ
CCT-75, szokásos heti válogatás, az utolsó a legjobb 😊
Tinman
Amcsik még ebben is gyengék, ráadásul az ismétlések tényleg rettentő kínosak... gondolom ott náluk a felfogás elsőre nem megy.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

A Puntós egy fasz volt, ez tény.
De a Porschés sem volt a helyzet magaslatán. Nem ment annyira gyorsan, hogy egy jávorszarvas manőver ne fért volna bele. Ehelyett nyomta a füstölgős gumis satuféket. De még ha átmegy a szembe sávba, az is jobb lett volna, látszik, hogy nem jött senki.

Valahogy így kellett volna:

Carlos
Amerikaiaknak mindent ismételni kell hogy felfogják mi történt?

Þór vígi þessi rúnar

Rev Hard

Tuvok
És ilyenkor szokott karcolás nélkül elhúzni a baleset okozója...

Norbi1990

Tinman
:-DDD

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Kiegészítő tábla nincs nekik? Mert akkor bemehet.

SötétBarom
Én nyelezem kettesben tiltásig, akkor mindenki kicsit hátralép, problem solved.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Totti5
Ha nem száll le akkor nem állok meg neki. Eddig még nem jöttek belém, bár olyan szinten tesznek a Kreszre hogy félelmetes. Halálom hogy minden reggel jön a 2 gyerek meg apa anyu szembe az egyirányú utcában...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Még jó... nem szeretnék börtönbe menni. Viszont aki a zebra mellett csak ténfereg, annak nem szoktam megállni, csak lassítani, hogy eldönthesse mit is akar.

Tinman
Pontosan... nem véletlen, hogy eléggé ugrok a témára.

15 éve volt egy 1 éves peres ügyem ebből. Faszikám zebrán így suhant át, én meg a fülemmel is fékeztem, de későn... életjáradékot követelt aztán, mert megsérült a térde. Nem jött össze.

Rev Hard
És ha leszáll megfogsz állni és átengeded ? Én nap mint nap látok gyalogosokat, vagy akár a magam példájából kiindulva hogy senki nem akar megállni, megy a sok fasz szarik rá hogy ott a zebra, ha valaki nem elég bátor akkor ott áll percekig mire átjut. Én speciel erősebb fékezésre szoktam kényszeríteni a sok majmot, max ha elüt perkál pluszba a táppénzem mellé. Azért ezekről sem ártana szót ejtened.

Tuvok
Szóval figyeljek, nehogy valaki szándékosan el akarjon ütni, ha bicózok. 😄

Tinman
"Amennyiben a zebrán elütik a kerékpáron fennülve közlekedő kerékpárost, a baleset okozója ő lesz."

Tuvok
Azokra rá szoktam dudálni. Nem azzal van a bajom, hogy átteker, én is át szoktam, hanem hogy kiköveteli az elsőbbséget magának.

Tinman
A biciklisek idehaza is miért tekernek át a zebrán? Persze amikor nem 1x rájuk szóltam, hogy legközelebb nem fogok fékezni, akkor még nekik állt feljebb.

Rev Hard
Poroltó az minek.

PetruZ
Tahóság: level 1000.

Elgázol két embert, az egyik meg is hal, de az első, hogy az összetört autója felett sajnálkozik.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Rev Hard
<#hehe>

Carlos
Nagyon egyetertek! Itt van verseny es nem arrol szol hogy x pole, y masodik, z harmadik idomeron. Aztan hogy hogynem a versenyt x nyeri a masodik y es a harmadik z. De a 7ik helyert volt ket elozes es valaki a boxban megelozte a masikat!
LoL a forma 1.

Þór vígi þessi rúnar

Tuvok
2:55-től... meghaltam. 😄D

Totti5
Passz. Itt nincs semmi csak. Bőven 300 felett mennek egymás mellett akár 4en is centikre. Ez óriási koncentrációt igényel. Az oválnak megvannak a taktikái, hogy mikor érdemes előre menni, mikor nem. Nem ész nélkül mennek. Igen elveszik a gázt és vissza is váltanak, de ez minig szitáció függő, mint ahogy az is hogy egy ezred másodpercnyi kihagyás is vége ott csak a fal van. Minden manővenrnek jelentősége van, előre kell gondolikozni ott is és taktikázni. Nomeg ott van a pit. Őrület mik mennek ott. Nem az az agyon szabályzott libasorban óvatosan ( igaz sajnos több is a baleset a szerelőknél ), megy a versenyen folyamatosan is.

Persze akit nem érdekel ne erőltesse, de ha kicsit is érdekelne hogy mi a szépsége ennek a műfajnak akkor nézd meg ezt a futamot.

SimaSuna
aztakurva :C
Roger6
De szerintem itt már ízlésről beszélgetünk, szóval nincs értelme vitázni. Van, aki élvezi azt, hogy 305-el előznek meg egy autót, ami 303.8-al megy, és ez tart 40 mp-ig, más meg mást szeret. Én nem nézek Nascar-t, golfot, 6 órás tenisz vagy sakk meccset sem, és imádok bringázni, de ha valaki átkapcsolná a TV-t a Tour de France-ra, letépném a kezeit. Mindezek ellenére elhiszem, hogy élvezik a Nascar-t, a golfot, teniszt, bringa vagy futóversenyt, ez az ő dolguk. Ilyenen nem kell összeveszni. Forma 1-re is ugye divat fikázódni, pedig sok élvezhető futam volt idén is. Pedig nem vagyok F1 fan egyáltalán.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

RatBaG
csak engem nem hat meg, hogy oválon mekkora az előzések száma?
az aztán nagyon izgalmas, hogy tőgázon vonatoznak, kanyarban még fékezni sem kell, csak felengedik a gázt, egyszer az egyik araszol el mellette szélárnyékból kivágódva, aztán szerepcsere. imádok minden szériát, főleg mikor rendes pályán mennek, de oválon max tíz perc, aztán dögunalom.

nálam az jelenti az izgalmas előzést, mikor több egyenesen-kanyaron át helyezkednek, keresik, fedezik az íveket, aztán beteszi, kifékezi, criss-cross, switchback, akármi...

Per Aspera Ad Inferi.

w77d
Egyértelműen a Nascar komolyabb, mint a qva unalmas és fos F1

Totti5
"Colosseum" autókkal. Brutális lehet.

Szerintem nagyon látványos lehet élőben és attól hogy körbe körbe mennek még komoly teljesítmény. 300 fölött mennek centikre egymástól. Nagyon durva lehet

Totti5
Gyors, látványos, hangos, izgalmas. Balesetek sajnos vannak, amikor 200 mérföldnél 40 autó centikre egymás mellett megy, de óriásiak a versenyek is. Mondjuk én az Indycart preferálom, ahol oválon multkor történelmi verseny volt, annyi előzés és olyan szoros csata hogy rendesen a néző is leizzadt rajta, a pilóták pedig egyszerűen őrületnek nevezték az egészet, maguk is készek voltak azon hogy mit műveltek. Ez a lényege a technikai sportoknak!

bboyatty
Nagyon Amerika ellenes vagy, mi ennek az oka?

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

gondolom élvezik ezt a szarhalmazt a sok idiota amerikai

Totti5

Megúszta sérülés nélkül.

RatBaG
Alien69
Biztos olvasták a szakértői elemzésemet. <#vigyor1>