37102
  • RatBaG #30485
  • Stockbauer33 #30484
    http://velvet.hu/helyszinelo/2016/06/21/reszegen_es_jogositvany_nelkul_vezetett_ket_rendor_halt_meg_miatta/
  • Pluskast
    CCT-124
  • Roger6
    15 - 20 év letöltendő? Ki a szart érdekel, ha úgyis meghalok, mert egy idióta gyakorlatilag már megölt?
  • Tinman #30481
    Pontosan ugyan annyira büntetendő, mint szándékosan elgázolni valakit. Megy is mind a kettő a sittre, persze az ürge előbb kicsit felépül...

Ha visszatolattál volna és megölöd, az simán lehet 15-20 év letöltendő.

Qrvára minősíti ám azt is, aki gumi nélkül összefekszik mindenféle jöttmenttel... amúgy ez az a nő, hát erősen sok zsákos :-/

18+ figyelmeztetés ide kevés lesz... legyen 30+.
  • Roger6
    Én még vissza is tolattam volna rajta füstölő kerekekkel, ha igaz a sztori. Amúgy nem büntetendő az ilyen? Mármint direkt megfertőzni valakit HIV-el?
  • Tinman #30479
    A biciklis ürge szexelt egy nővel, aki később elütötte, mert nem árulta el neki az ürge, hogy HIV pozitív. Miután a nő ezt megtudta, akkor történt a gázolás. Az ürgének eltört egy csigolyája, azért nem tudott már rendesen mozogni és fejsérülést is szenvedett. No offense, de nincs ennek a történetnek egyelten olyan momentuma sem ami vicces lenne, ha csak az nem, hogy a fsz szomszédok voltak olyan rohadékok, hogy egy ilyen "vicces" zenét alávágjanak egy komoly tragédiának. :-(
  • slRa4fV9t
    szegényt még az ág is, akarom mondani a gravitáció is húzza miután feláll :D

Utoljára szerkesztette: slRa4fV9t, 2016.06.19. 04:59:28
  • PetruZ
    Road Rage 16
  • RatBaG #30476
  • RatBaG #30475
  • Carlos
    trololo...
  • RatBaG #30473

• desigo
    Busszal ütközött egy Audi

• slRa4fV9t
    Arrafelé mindig tolják neki, még annak ellenére is hogy sűrűn mérnek.
  • RelakS
    A Régi Fóti út M0-ás felüljárója után Fót felé van valami baleset. Tudja valaki, mi történt?
  • Stockbauer33 #30469
  • Tuvok #30468
  • PetruZ
    CCT-123: érdekes összeállítás megint.
  • Totti5
    Biglájk. Ennél szebben nem is csinálhatta volna, de kár hogy nem törött el minden csontja.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.12. 13:41:43
  • RatBaG #30465
  • Stockbauer33 #30464
  • Carlos
    ilyet se látni minden nap...
  • RatBaG #30462
  • RatBaG #30461
    kínaiak, nem látnak ki a résen...
  • Rhonin7
    baaaaaszki :(((((((((( mondjuk a motoros se aki ütközött a másikkal....
    Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.06.10. 20:43:25
  • Totti5
    Kíváncsi lennék mit csinált az autós, mert nem az utat nézte az biztos.
  • RatBaG #30458
  • PetruZ
    Off:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

A pisztolypárbaj viszont nem sport a lovagi tornával (és Man TT-vel) szemben, hanem direkt az élet kioltása volt a cél vele, így kívánták a konfliktusokat kezelni.

A "közismert" tévhitek egyike. :) A kialakult párbajkódex szerint, ha megölted az ellenfeled, többnyire te maradtál szégyenben. Nem a megölés volt a cél (akkor simán fejre céloztak volna), hanem a viták és becsületsértések elrendezése olyan körülmények között, ami átgondolásra késztethette a résztvevőket, tekintve azt is, hogy milyen pontatlanok voltak a pisztolyok.

On:
    Motoros bukták. Egy részük ismerős lehet korábbról, de vannak újak is. Pl. a múltkori motoros vs autós verekedés egy másik kamerás szemszögből is.
  • Tinman #30456
    Teljesen igaz, tapasztaltam, nem is 1x.
  • cement
    nemazé', de ezt hogy lehetne biztosítani úgy, hogy szerintetek is megfelelő legyen?
    200 feletti egy körön az átlagtempó, nem ritkán 300 felett mennek, és pár méterre vannak a házak/falak/fák, az út legtöbb helyen 1x1 sáv széles. mindenhova tegyenek 5 méter vastag szivacsot?
    -nem fognak tudni hol versenyezni, mert belógna a pályára
    -250nél úgyis visszapattansz a szivacsról/gumifalról/palánkról a pályára, a mögötted jövő motoros átmegy rajtad, az is elesik, ő is meghal
    -a nézők a sok biztonsági szartól semmit nem látnának
    -ekkora tempónál gyakorlatilag tök mindegy hogy milyen biztonsági intézkedések vannak, 99.9% hogy meghalsz.

de ha még megoldható is lenne, egy 60 kilométer hosszú pályáról beszélünk. mi munka, mi pénz lenne mindezt biztosítani úgy, ahogy egy versenypályán van...
    amíg engedélyük van rá, sosem fogják betiltani, és engedélyük addig lesz rá, amíg elengendő induló/néző/bevétel van ebből, és amennyire én tudom, minden évben egyre népszerűbb úgyhogy srácok, kár a gőzért.
    Utoljára szerkesztette: cement, 2016.06.10. 16:28:34
  • Rhonin7
    ráadásul a sok PRO biker itt a topikban elmondhatná,de úgy tűnik nem tudják?! hiába van a protektor a bukó a kesztyű a csimma ha jön egy oszlop vagy fal GAME OVER! szóval ezért elmebetegség egy ilyen versenyt engedni ahol egy rendes városban, oszlopokkal,póznákkal,betonfallal,házfallal,kőkerítéssel teletűzdelt szakaszra engedik meghalni! a versenyzőket! vegyétek már észre magatokat!
    Az összes motoros attól retteg ,legalábbis akiben van felelősség érzet,hogy egy villanyoszlop rossz helyen lesz ha elesik !

na nekem is ennyi volt
    Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.06.10. 16:25:49
  • gordon 24
    Hát nincs ez tény... De a motoros pont ezért szereti. Érzi a testével azt amit más nem. Egy autóban mégha egy versenyautó is, ülsz egy dobozban és tekergeted a kormányt. Egy motor az egészen más. Ott az egész tested részt vesz egy "élményben" és pont az a szépsége, hogy nincs körülötted semmi. Rohadt veszélyes és tudjuk hányan vesznek oda. De megint csak azt tudom mondani, aki ráül erre, és nem csak egy rometre az tudja, hogy ez ezzel jár. Nem beszél róla, nem foglalkozik vele de tudja.. (és reméli soha nem következik be..)
    Utoljára szerkesztette: gordon 24, 2016.06.10. 16:24:23
  • Tinman #30452
    Ez ma a hülye hasonlatok napja, gondoltam csatlakozom én is :-)

Köszi :-(
    Lehet, hogy néhányunk azért látja ezt így, mert nem csak hozzátartozóját vesztette el, hanem ismerősét, etc.
    A motoron nincs kaszni ami megvédjen, van egy bukósisak ami sokat nem ér, mert az ütés erejétől robban a nyak, van protector, ami nem biztosított pályán megint csak sokat nem ér és így tovább... nem egy liga az autós/rallys témával éppen ezért kellene biztosítani a pályát sokkal jobban, pontosan azért, hogy a tehetségek még többször versenyezhessenek, a nézők pedig még többször láthassák őket, és mindenki túléli. Win-win-win.

Részemről én ehhez többet már nem tudok hozzátenni. Over & out.
  • gordon 24
    Ez egy hülye hasonlat :-)

Részvétem.. :-(
  • Tinman #30450
    Sőt több 100 éves hagyománya van Afrikában annak is, hogy levágják a nők klitoriszát. Attól, hogy valaminek hagyománya van, még nem biztos, hogy rendben van...

Nekem egyébként a keresztapám halt meg motorbalesetben. Ma is élne, ha az út mellett biztosítva van a munkaterület. Nem volt. Este volt, sötét volt...
  • gordon 24
    Azt írtam az előbb is, hogy értem, és el is fogadom a véleményed. Viszont mások meg másként gondolják (szerencsére ) Ez egy verseny.

Ha így nézed akkor bármelyik autó és motor versenyző egy áldozat. Mert azok. Ehhez képest pl Schumi elment síelni a családjával azt tudod mi lett. Bitter Sanyi aki többször végig ment itt 2x helyet is ért el itt. Lefeküdt a kanapéra enni egyet és megfulladt.
    Szóval akinek meg kell halnia az megfog. Nem a TT-n hanem máshol. A könyv meg van írva. Ezen változtatni nem tudsz.
    Utoljára szerkesztette: gordon 24, 2016.06.10. 16:07:19
  • Rhonin7
    de könyörgöööööm a világ már túlhaladt ezen,hogy ilyen bőkezűen küldjük a 20 éves Alfa hímeket a darálóba azért,hogy néhány csipszzabáló az út szélén FB-ra felrakjon egy 15 seces videót,hogy 300-al száguldanak el mellette!! ezt a versenyt már 20-30 éve be kellett volna szüntetni vagy a verseny idejére végigrakni a pályát másfél méter vastag protektorokkal! A Tour de France on komolyabb biztonsági inzézkedések vannak mint itt!

nem hiszem el ,hogy nem értitek meg mi a bajunk!
    Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.06.10. 16:03:21
  • gordon 24
    Ez egy verseny. Az nem normális ha valaki ezt úgy csinálja (mint ez a sokfaszjankó) hogy felrakja az r1-re a goprot és az autók között egy nem lezárt úton száguldozik az emberek között. Egy ilyet falhoz állítanék és tarkó lövés..

Viszont ez egy verseny. száz éves hagyományokkal. Aki oda megy (a nézők is) tisztában van a veszélyeivel. Tehát nincs szó veszélyeztetésről.
  • Tinman #30446
    "Versenypályákon szoktam száguldozni"

Mert normális vagy és van eszed...