Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nemértem <#nemtudom>#nemtudom>
Per Aspera Ad Inferi.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.23. 21:34:22
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
Mert ezzel mit csinál? A szembejövő sávba kormányoz és összetörik pár autó, lehet senki meg sem fog halni, lehet, hogy páran igen... macera ez egy terroristának és kicsi a számára elérhető "nyereség".
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Szerk: Utolsó mondatokban ott a kulcs: Vagy USB vagy autószerviz, tehát NEM lehet neten keresztül fw-t frissíteni, így már azért egész más, ehhez fel kell törni este a kocsit, oda kell menni laptoppal, fel kell tölteni rá a CFW-t, majd visszazárni és másnap kiszúrni a tulajjal.
Ha már valaki ártani akar, ennél sokkal egyszerűbb módon is megteheti.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.07.23. 17:58:32
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Értem mi történik és mi a gond, de hogy a francba lehet egy kocsiban olyan szoftver, olyan vezérlés. melyet netről lehet egyáltalán buzergálni? Ki volt az a faszláma, aki ilyet tett egy autóba? Mi ennek az értelme? Mi ennek a gyakorlati haszna?
Semmi gond azzal, ha közlekedési, helyzet és egyéb infókat szed le a netről a kocsi. Erre képes egy egyszerű eszköz is. Fizikailag semmiféle köze nem szabad, hogy legyen az autó vezérlésének a netes témához.
Ez így egyelőre egy rettenetesen ijesztő és borzalmas dolog pettingje.
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
respect to the man in the ice cream van
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2015.07.18. 21:39:11
everything's better with music
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
" Most például a forgalomi zavar elhárítás autója okoz forgalmi zavart 😊))))))))))
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Ha javítható azért mert mindig benne lesz ez a szitu a fejében.
Ha nem akkor meg azért.
Az a dobozos szar (lada talán) kb ér 50-60000 ft-t. Nem hinném, hogy túl sok gondja lesz belőle.
Én azt mondom, ha egy ilyen balfaszt, vagy egy olyat aki az autópályákon hiszi azt, hogy Ő az atyaúristen. 50-60000 ft ből ki lehetne iktatni Én is ott állnék a sorban :-)
Szóval egy ilyen faszfejjel kevesebb. Ha ezt elérte ezzel már érdemes volt.
Utoljára szerkesztette: gordon 24, 2015.07.15. 20:05:35
Downhill!!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever