Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
A feleségeddel és a két fiaddal nekiállsz átmenni a vonat előtt hátha sikerül?
nemértem <#nemtudom>
Alien69
Ezzel az erővel már a MOSTANI repülők IS (!!!) hekkelhetőek lehetnek, mert fizikailag már NEM a pilóta tekeri a "kormányt", hanem számítógép. Innen kezdve meg elégséges a földi személyzetbe egy tag, aki berak valami cuccost a megfelelő helyre, és indulhat a móka. Most felesleges ennek az ellenkezőjét cáfolgatni, az ELV az, hogy lehetséges. A hogyant meg "bízzuk" másokra. <#vigyor1>

RatBaG
Totti5
Ne is, annyi minden tönkremehet és olyan külső körülmények léphetnek közbe egy repülőn hogy az emberi beavatkozás kihagyhatatlan tényező. Magától mehet, mint ahogy megy is, de vannak akár csak a rutinszerű helyzetek is ahova kell az ember még nagyon sokáig.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.23. 21:34:22

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

w77d
a polgári önműködő repülőket nem is merik még meglépni 😊

Totti5
Amint eljön ennek az ideje, a gyárak úgy fogják megcsinálni, hogy ne lehessen ezzel baszakodni. Ennyi erővel a pilóta nélküli repülőket és az önműködő vonatokat stb stb... is tönkre lehetne tenni, de még nem igen hallottam róla.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Rev Hard

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

w77d
Mondjuk ha egy világ bizalma megrendül az ilyen autókban, az okozhat egy nem egyszerű káoszt.

Rev Hard
Adják nekem.

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

Tinman
Nem egyszerűbb egy terroristának az éjszaka leple alatt 5 perc alatt egy távirányítós, akár drón által élesíthető bombát felszerelni, majd másnap a nagyvárosi dugó közepén eldurrantania? Ott már simán mehet a levesbe 50-100 ember is akár, piszkos bombával még több.

Mert ezzel mit csinál? A szembejövő sávba kormányoz és összetörik pár autó, lehet senki meg sem fog halni, lehet, hogy páran igen... macera ez egy terroristának és kicsi a számára elérhető "nyereség".

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

w77d
Azért ezt egy terroristának nem olyan bonyolult kiviteleznie. Főleg ha a jövőben tömegesen lesznek önvezető autók. Egy éjszaka alatt 30-40 kocsit átprogramoznak, majd másnap mehet a buli...

Roger6

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Tinman
De a fw-t nem egyszerű átírni... az csak nem megy wireless. Ha megy, az a gyártó szégyene, nem kicsit!

Szerk: Utolsó mondatokban ott a kulcs: Vagy USB vagy autószerviz, tehát NEM lehet neten keresztül fw-t frissíteni, így már azért egész más, ehhez fel kell törni este a kocsit, oda kell menni laptoppal, fel kell tölteni rá a CFW-t, majd visszazárni és másnap kiszúrni a tulajjal.

Ha már valaki ártani akar, ennél sokkal egyszerűbb módon is megteheti.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.07.23. 17:58:32

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

PetruZ
Az indexes cikk alapján a szórakoztató központ külső netes csatlakozásán tudtak bejutni, egy firmware átírásával.
Tinman
Ez nekem magas.

Értem mi történik és mi a gond, de hogy a francba lehet egy kocsiban olyan szoftver, olyan vezérlés. melyet netről lehet egyáltalán buzergálni? Ki volt az a faszláma, aki ilyet tett egy autóba? Mi ennek az értelme? Mi ennek a gyakorlati haszna?

Semmi gond azzal, ha közlekedési, helyzet és egyéb infókat szed le a netről a kocsi. Erre képes egy egyszerű eszköz is. Fizikailag semmiféle köze nem szabad, hogy legyen az autó vezérlésének a netes témához.

Ez így egyelőre egy rettenetesen ijesztő és borzalmas dolog pettingje.

RatBaG
szerk: sértetlenül megúszta, kimászott a kocsiból és a vízből, aztán megcsúszott, és a betonra esve eltörte a bordáját és kilyukasztotta a tüdejét... GJ!

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
wtf 😄DDDD mint valami játékban

http://gfycat.com/EsteemedTallBlackpanther#

Per Aspera Ad Inferi.

cement
lattam en is a videot. eleg gaz 😄

respect to the man in the ice cream van

w77d
majd lesznek más problémák... például a hackerek... A minap láttam egy videót, hogy egy ezzel foglalkozó csapat talált egy rést a Fiat csoport rendszerében (az autók netes csatlakozása), és távolról bemérve egy Jeep-et először kiraktak egy képet a képernyőjére, majd autópálya tempó mellett leállították az autót (előtte azért elszórakoztak az ablaktörlővel és a reflektorokkal is). Már látom előre a jövő terroristáit..

cement
ha az emberek nem lennenek balfaszok akkor nem lenne kb egy baleset sem, mert a balesetek 99,9%-a emberi hibabol tortenik. evvan, majd jonnek az autonom autok es nem lesz ilyen problema. szerencsere addigra mire elterjednek mar remelem nyugdijas leszek

respect to the man in the ice cream van

zaki
Ezeknek a baleseteknek a 80% megelozheto lenne, ha az emberek nem lennenek ekkora balf@szok. Piros lampan athaladas, gyalogos atfut csak ugy az uttesten, biciklis szembe megy, idiota elozesek, stb...

w77d
azok mi a faszomat képzelnek, akik nagy lendülettel előzik a pirosnál álló sort? Az csak a pórnépre vonatkozik?

PetruZ
CCT-76, szokásos vegyesfelvágott (vigyázat, a gyalogosos videók között van egy keményebb, amelyben a fickó lábából nem sok marad...)
mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

FrezeR
Igen mondták a hírekben is. Sajnos azóta, hogy beraktam a linket már 5 halottal több van összesen így 12 amiről tudunk :/
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2015.07.18. 21:39:11

Adaaam
~1 hónapja haltak meg ketten ezen a szakaszon egy traktorral való ütközés miatt, ma reggel ugyanott (a második hír) :/

everything's better with music

FrezeR
Hét halott az utakon 24 órán belül
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2015.07.18. 16:11:18

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

PetruZ
CCW - Road Rage 29, némi verekedéssel és izmozással 😊
w77d
Ilyet szól: de a villamos még mindig a síneken van, ám a zavarelhárítók már dolgoznak a megoldáson XD Le ne szedjétek onnan vazze!!! XD

http://hvg.hu/itthon/20150716_Az_M1_elo_adasaban_ment_egymasnak_ket_aut

" Most például a forgalomi zavar elhárítás autója okoz forgalmi zavart 😊))))))))))

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Pipör
😄

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

SimaSuna
Rizhao-ban vegyi üzem robbant...

Fukishima, Rizhao...mi lesz még?..
desigo
"A robbanásban senki sem sérült meg."

Az mekkora nagy szerencse <#wow2>

Tuvok

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

gordon 24
Mit? Hát figyu abban igazad van, hogy az autó nem tehet a gazdájáról. De hidd el nekem, hogy ez a faszi többet ezzel a Lexussal nem fogja ezt megtenni.

Ha javítható azért mert mindig benne lesz ez a szitu a fejében.

Ha nem akkor meg azért.

Az a dobozos szar (lada talán) kb ér 50-60000 ft-t. Nem hinném, hogy túl sok gondja lesz belőle.

Én azt mondom, ha egy ilyen balfaszt, vagy egy olyat aki az autópályákon hiszi azt, hogy Ő az atyaúristen. 50-60000 ft ből ki lehetne iktatni Én is ott állnék a sorban :-)

Szóval egy ilyen faszfejjel kevesebb. Ha ezt elérte ezzel már érdemes volt.
Utoljára szerkesztette: gordon 24, 2015.07.15. 20:05:35

Downhill!!

Forolto
de ezzel mit ért el?Az ő autója jobban összetört ad kettő lehet céges a kocsi,mivel fog elszámolni,mivel ő ment bele a másikba ad három,ha az első pici koccnál leveri az agyát egy baseball ütővel azt még megértem.😊

Pluskast

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Roger6
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ez így fasza is volt reggeli közben <#hehe> <#hehe><#nezze>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Rev Hard
<#hehe>

Rev Hard
0:50 -től.

gordon 24
Nem véletlenül voltak elhűlve a világban a magyar mentős vonulás utáni videón. Kb itthon azért elég szépen működik ez.

Downhill!!