Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
A biciklis utánamegy az autósnak és mit akart? Meg akarta verni? Leköpni? Hagyta volna a fenébe az autóst, ott a felvétel a kamerán és jelentse fel, ha erre élvez. Egyébként pedig jogos, hogy a biciklis a gyenge, a törékeny, így erősen nem árt neki vigyázni és mindig képben lenni, minél inkább lehúzódni balra (GB ugye). Amit csinált az semmi más csak egy kikényszerített road rage és qrvára ellenszenves. Mind a 2 tapló, szarjanak traffipaxozó sünsereget. -.-
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: z0ty4, 2015.07.31. 18:02:10
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Per Aspera Ad Inferi.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Per Aspera Ad Inferi.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
"A Transavia Boeing 737-800-as gépe zárt állapotú fékszárnyakkal, a normálisnál jóval magasabb sebességgel szállt le a viharos időjárásban."
respect to the man in the ice cream van
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
respect to the man in the ice cream van
Bizony-bizony... persze akkor is jobb, ha upgradelnek rajtuk.
Sajna, hibás döntések sorozata....<#nemtudom>#nemtudom>
megint egy vén barom. az ilyennek minek jogsi? <#falbav>#falbav>
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2015.07.24. 16:14:43
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
Ma 590km-et nyomtam le egy seggel megállás nélkül (~60km ebből mellékutakon)... azt hiszem új személyes rekord a "csövelni se állunk meg" kategóriámban :-)
Magamon is észrevettem, hogy pár óra után érdekesebb volt egy gomb a műszerfalon, mint az előttem elterülő kihalt út, amin aztán egyszer csak ott volt a semmiből egy autó, amire aztán már "odakoncentrálva" jól meg is lepődtem. Nyilván nem mentem volna neki, nyilván tudat alatt kikerülöm és tudat alatt még a holtteret is ellenőrzöm, de a rutin vezetés elég veszélyes... haverom szokta volt mondani, hogy egy bizonyos levezetett óramennyiség után neki komplett falvak esnek ki. Átmegy rajtuk, betartja a kresz-t, nem üt el senkit, de 15 perccel később ha rákérdezel látta-e azt a szürke autót és milyen márkájú volt, már a "szürkénél" fent akad a szeme :-D