Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
"Teccik mondani, ez mán nyugat?" Remélem azért az orosz mentalitás nem jut el hozzánk a közlekedésben.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

TG Gida
Vigyázz! Forgó légcsavar!

Isten áldja a pogányokat!

ezt hívják úgy hogy..
farokrotort nem látta...szép b+
RatBaG
Roger6
Azért van motorfék meg pár dolog még rajtuk, amivel lehet lassítani.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

itt más probléma is lehetett
SimaSuna
Ezen nem volt fék..
z0ty4

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

azt mondjuk nem értem miért nem a másik oldalra húzta?

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

w77d
Bizony ez egy Focus kombi

cement
ez sosem volt s-max. focus kombi inkább

respect to the man in the ice cream van

Tuvok
Ezalatt Oroszo...ja, ez itthon volt.
Utoljára szerkesztette: Tuvok, 2015.08.04. 20:22:12

Totti5
"2015. július 30-án 11 óra 55 perckor ismeretlen személy közlekedett egy sötétkék színű, feltehetően Ford S-Max combi típusú személygépkocsival Esztergomban a Bottyán János útról a Főapát útra kanyarodva. A gépkocsi vezetője a kereszteződéshez érve nem vette figyelembe, hogy az útszakaszt útfelújítási munkálatok miatt lezárták és behajtott oda. Az ott dolgozóknak félre kellett ugrani a jármű elől, azonban az egyik munkást a sofőr az autó elejével tolni kezdte. Az ismeretlen sofőr járművével beleakadt egy építkezési védőhálóba, amit Tát irányába elhajtva magával vonszolt. "

<#zavart2>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Norbi1990
A hátteret én sem tudom miért nem volt sárgazászló.
Elég veszélyes volt, csak a szerencsén és a többi sofőrön múlt, hogy nem lett belőle komolyabb baj.
A nők általában ilyen idiótán viselkednek vészhelyzetben, gyakorlatilag bepánikoltatják azt is aki normálisan kezeli a helyzetet.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

A nő házára borult hogy ennyire visítozik?

a statikus mérnök monnyonle 😛
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.08.04. 09:46:06
ezt nem értem,történik egy ilyen baleset és engedik tovább a többi autót ? még figyelmeztetés sem volt ! és ha 130-al egymásnak mennek vagy elkaszálják azokat akik ott lébecoltak jobb oldalon a kocsiknál? normálisak ezek?
Simán ráborul6ott volna a hátsó vontató hajóra.Ott áll lazán a 2 maki az uszályon.De a háztetején mobilozgatók is simán bajba lehettek vna mert elért vna odáig is ha arra borul.Gondolom elenyésző a kár <#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.08.03. 22:48:05

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Norbi1990
Konkrétan a baleset nincs benne, de jó reflexek (sárga Megane RS) igen 😄
Rev Hard

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

zzeN
Áucs

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Carlos
Eltort a farokrotor.

Þór vígi þessi rúnar

bboyatty
Azzal meg mi lett???<#fejvakaras>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

Tuvok
Rev Hard
4:50 -nél az a csattanás komoly volt, az erőtlen szarával bevállalta a lehetetlent. A többi meg a szokásos alvajárás, másik elé befordulás, stb.

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

Az esőbe motoros tuti megakart halni

PetruZ
CCT-78, augusztusi csokor, néhány nagy bringás pereceléssel. 😊
Alien69
Pont ez a baj, hogy a KRESZ ezek szerint NEM szabályozza kellőképpen (?). A 70-s tábla miatt bringásnak nem igazán van mit keresnie ott, mert qrvára élet-, és baleset veszélyes. Ezzel az erővel lovas szekérrel IS fel lehet menni oda...

hát ez mikor esett ki?
Totti5
Ugasson, azt megteheti, de a nekimegyek és basztatom az már nem. Mivan ha elesik és beveri a fejét szerencsétlenül? megéri a bántalmazás?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

RatBaG
RatBaG
Rev Hard
Szerintem meg rohadjon meg a motoros, kifogott valakit akivel lehet baszakodni, de egyszer majd úgyis emberére talál. <#kocsog>

gordon 24
Ez nagyon egyszerű pedig!

1. Nem kötelező használni, ha nincs tíltó tábla a közúton.
2. Pont olyan közlekedő a bringás mint bárki más
3. Aki a felvételt csinálta több mint valószínű, hogy futár, tehát ez a munkája. Ha a kerékpár úton megy jóval hosszabb és körülményesebb ugyan az az út. Hiszen a kerékpár utakat, úgy alakítják ki, hogy minden "látványos elem" benne legyen. Ezért tekereg össze vissza mint a kigyó és nem a legrövidebb úton jutsz el a célodhoz. Ez egy olyan embernél akinek a munkája ez rohadtúl nem mindegy. Sőt akkor sem ha sietsz valahova. Ha Én időre megyek Én sem fogok tekeregni a duna parton megyek cél irányosan ahova megyek.

Ez az eset a váci úton az Oriflame környékén van/volt. Ahol a bringa út a Népfürdő utcában megy. A duna plázánál megy le az új lakótelep elé majd végig a népfürdőn és a Dózsa György útnál megy be a parkba majd végig a felső rakparton megy a parlament elé. Ezen a szakaszon a Váci úton nincs bringa út.

Az egy másik kérdés, hogy nem minden bringás szent, vannak szabályok amiket be kellene tartani, de ebben a speckó esetben semmit nem csinált a bringás..

Downhill!!

Tinman
Google maps.

Ott van az... gyalogos/kerékpártábla mindenhol. Szerintem is kb. rohadjon meg az a biciklis, amelyik a nem a kerékpárúton közlekedik. Erre felénk is megesik, hogy ott van a kerékpárút, de baxik azon tekerni érdekesebb a kamionok között, aztán utána jönnek a sértődött videók.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

cement
én ott nem tudok kerékpáútról, pedig nem messze dolgozom attól ahol a videó fel lett véve

respect to the man in the ice cream van

vizes
A motoros persze bunkó volt.
A biciklis meg a Váci úton kerekezget a hetvennel haladó autók mellett úgy, hogy három méterre tőle kijelölt kerékpárút van.
Mindennapos dolog, hogy ott kalimpálnak a háromúttestű út középső úttestjén.
A videón a bringás akkor sem megy a szélére amikor tehetné. De ismétlem, kerékpárút van mellette három méterre.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Tuvok
Állítólag bin Laden két családtagja is rajta volt.