Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Per Aspera Ad Inferi.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
<#zavart2>#zavart2>
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Elég veszélyes volt, csak a szerencsén és a többi sofőrön múlt, hogy nem lett belőle komolyabb baj.
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.08.04. 09:46:06
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.08.03. 22:48:05
Per Aspera Ad Inferi.
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
1. Nem kötelező használni, ha nincs tíltó tábla a közúton.
2. Pont olyan közlekedő a bringás mint bárki más
3. Aki a felvételt csinálta több mint valószínű, hogy futár, tehát ez a munkája. Ha a kerékpár úton megy jóval hosszabb és körülményesebb ugyan az az út. Hiszen a kerékpár utakat, úgy alakítják ki, hogy minden "látványos elem" benne legyen. Ezért tekereg össze vissza mint a kigyó és nem a legrövidebb úton jutsz el a célodhoz. Ez egy olyan embernél akinek a munkája ez rohadtúl nem mindegy. Sőt akkor sem ha sietsz valahova. Ha Én időre megyek Én sem fogok tekeregni a duna parton megyek cél irányosan ahova megyek.
Ez az eset a váci úton az Oriflame környékén van/volt. Ahol a bringa út a Népfürdő utcában megy. A duna plázánál megy le az új lakótelep elé majd végig a népfürdőn és a Dózsa György útnál megy be a parkba majd végig a felső rakparton megy a parlament elé. Ezen a szakaszon a Váci úton nincs bringa út.
Az egy másik kérdés, hogy nem minden bringás szent, vannak szabályok amiket be kellene tartani, de ebben a speckó esetben semmit nem csinált a bringás..
Downhill!!
Ott van az... gyalogos/kerékpártábla mindenhol. Szerintem is kb. rohadjon meg az a biciklis, amelyik a nem a kerékpárúton közlekedik. Erre felénk is megesik, hogy ott van a kerékpárút, de baxik azon tekerni érdekesebb a kamionok között, aztán utána jönnek a sértődött videók.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
respect to the man in the ice cream van
A biciklis meg a Váci úton kerekezget a hetvennel haladó autók mellett úgy, hogy három méterre tőle kijelölt kerékpárút van.
Mindennapos dolog, hogy ott kalimpálnak a háromúttestű út középső úttestjén.
A videón a bringás akkor sem megy a szélére amikor tehetné. De ismétlem, kerékpárút van mellette három méterre.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "