Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Igen, csak ha én a fekete csónakba evezek éppen, és lassan van kedvem menni, hagyom a trabantost is előzni... kit érdekel, menjen.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

nagyon sokat számít az is milyen autóban vagy......ha a BMW-el megyek nem keménykedik senki,de ha tesóm Opel Corsajával akkor hiába vagyok figyelmes,lendületes vezető valakit biztos,hogy bosszant hogy előtte vagyok......szintén ha a Bömössel lightosan 50-él 50-el 70-él 70-el akkor százévente 1x akar valaki megelőzni..........furcsa dolgok ezek
Tinman
Az életem során 3x is ért hasonló atrocitás!

Egyik esetben jó 15 éve egy kopasz Opelest előztem ki... még kis hülye voltam, mert mind a ketten gyorsan mentünk, de egy tökéletesen egyenes helyen én 140-el, ő meg 120-al, indexszel. Nem bírta elviselni, hogy kielőztem elkezdett tolni, nem is számítottam rá kielőzött, félkeresztbe állt az úton, majd kiszállt, picit lementem a füves padkára kikerültem, nem mutogattam neki (túl gyerek voltam még, ma már szétverném ott helyben) és padlógáz, sokáig kergetett végül egy nagyvárosba érve egy pirosnál feladta. Esküszöm nektek a teljesen szabályos -bár nagy sebességű- előzésen kívül SEMMIT nem tettem ellene, viszont szar autóval előztem ki (Lada 2105).

A másik esetnél már tanúm is van. Majdnem u.a. az útszakaszon, jól belátható hely. 50-es ürge Renault Megane-al 70-el tötymörög, index ki, lassan előztem ki, én sem mentem gyorsabban 90-nél egy akkori céges szintén szar autóval (Opel Corsa Combo). Erre mikor mellé értem azonnal padlógázt nyomott, egészen 130-ig gyorsítottuk ki az autókat, amikor is kénytelen voltam visszasorolni, majd büntetőfékezgetni kezdett. Megint megpróbáltam előzni, megint nem jött össze, végül 3.-ra nagy nehezen sikerült, volt elég hely is... utána elkezdett mutogatni és újra elkezdett tötgymörögni. Nettó elmebeteg volt. Jah és nem, nem volt az adott szakaszon SEMMIFÉLE tábla, se útfelújítás, semmi...

A 3. esetben városon belül voltunk piros lámpánál. Fülbevalós, nagy darab, fekete terepjárós vezető az egyik sávban, a másikban én szintén a céges ronccsal. Siettem, már rég egy 40km-el távolabbi városban kellett volna lennem, ezért mihelyst váltott a lámpa azonnal kilőttem, de az ürge is... nyomtam neki, az is nyomta. Ok, semmi gond, fékeztem, hadd menjen, nekem amúgy is megszűnt a sávom, vissza kellett volna mennem. Erre mit csinált a faszkalap? Teljesen ledöbbentem. Kb. 30 autós és 50 ember előtt a forgalom kellős közepén félkeresztbe állt, kiszállt, odajött, nem szólt semmit és az arcom felé kapott, el is érte, de nem volt vészes. Majd nem szólt semmit és elhajtott, közben bőszen figyelgette a tükröt, hogy mit reagálok. Nem reagáltam semmit, húztam a meló helyre tovább, pedig ott és akkor annyira felbaxta az idegeim, mint még előtte soha senki életemben... szét tudtam volna tépni, persze nem tettem.

Tudjátok mit tudnék az ilyen emberekkel tenni? Be a zárt osztályra és egész nap eltudnám nézni, ahogy a napi 8 Xanaxtól a taknya nyála egybefolyik és néha 1-1 unatkozó kancigány ápoló durván seggbeqrja.

Nekem az a nagy tanulság ezekből, hogy szarabb autóval sokan személyes sértésnek veszik, ha előzni próbálod őket, függetlenül attól, hogy ők mennyivel mennek. S80-al soha még csak hasonló sem történt, de az elődjével a 210-re képes Fiat-tal sem.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.08.09. 09:27:14

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

pajti
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

pajti
z0ty4
" A huszonéves srác bűne annyi volt, hogy megelőzte a másik sofőr kocsiját. "

ez egy kicsit sántít 😊 ezért még nem verték szét senki kocsiját....
Utoljára szerkesztette: z0ty4, 2015.08.09. 00:18:27

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Tuvok
Ezalatt Oroszo... ja basszus, ez megintcsak itthon volt...

Roger6
"Teccik mondani, ez mán nyugat?" Remélem azért az orosz mentalitás nem jut el hozzánk a közlekedésben.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

TG Gida
Vigyázz! Forgó légcsavar!

Isten áldja a pogányokat!

ezt hívják úgy hogy..
farokrotort nem látta...szép b+
RatBaG
Roger6
Azért van motorfék meg pár dolog még rajtuk, amivel lehet lassítani.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

itt más probléma is lehetett
SimaSuna
Ezen nem volt fék..
z0ty4

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

azt mondjuk nem értem miért nem a másik oldalra húzta?

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

w77d
Bizony ez egy Focus kombi

cement
ez sosem volt s-max. focus kombi inkább

respect to the man in the ice cream van

Tuvok
Ezalatt Oroszo...ja, ez itthon volt.
Utoljára szerkesztette: Tuvok, 2015.08.04. 20:22:12

Totti5
"2015. július 30-án 11 óra 55 perckor ismeretlen személy közlekedett egy sötétkék színű, feltehetően Ford S-Max combi típusú személygépkocsival Esztergomban a Bottyán János útról a Főapát útra kanyarodva. A gépkocsi vezetője a kereszteződéshez érve nem vette figyelembe, hogy az útszakaszt útfelújítási munkálatok miatt lezárták és behajtott oda. Az ott dolgozóknak félre kellett ugrani a jármű elől, azonban az egyik munkást a sofőr az autó elejével tolni kezdte. Az ismeretlen sofőr járművével beleakadt egy építkezési védőhálóba, amit Tát irányába elhajtva magával vonszolt. "

<#zavart2>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Norbi1990
A hátteret én sem tudom miért nem volt sárgazászló.
Elég veszélyes volt, csak a szerencsén és a többi sofőrön múlt, hogy nem lett belőle komolyabb baj.
A nők általában ilyen idiótán viselkednek vészhelyzetben, gyakorlatilag bepánikoltatják azt is aki normálisan kezeli a helyzetet.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

A nő házára borult hogy ennyire visítozik?

a statikus mérnök monnyonle 😛
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.08.04. 09:46:06
ezt nem értem,történik egy ilyen baleset és engedik tovább a többi autót ? még figyelmeztetés sem volt ! és ha 130-al egymásnak mennek vagy elkaszálják azokat akik ott lébecoltak jobb oldalon a kocsiknál? normálisak ezek?
Simán ráborul6ott volna a hátsó vontató hajóra.Ott áll lazán a 2 maki az uszályon.De a háztetején mobilozgatók is simán bajba lehettek vna mert elért vna odáig is ha arra borul.Gondolom elenyésző a kár <#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.08.03. 22:48:05

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Norbi1990
Konkrétan a baleset nincs benne, de jó reflexek (sárga Megane RS) igen 😄
Rev Hard

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

zzeN
Áucs

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Carlos
Eltort a farokrotor.

Þór vígi þessi rúnar

bboyatty
Azzal meg mi lett???<#fejvakaras>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

Tuvok
Rev Hard
4:50 -nél az a csattanás komoly volt, az erőtlen szarával bevállalta a lehetetlent. A többi meg a szokásos alvajárás, másik elé befordulás, stb.

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

Az esőbe motoros tuti megakart halni

PetruZ
CCT-78, augusztusi csokor, néhány nagy bringás pereceléssel. 😊
Alien69
Pont ez a baj, hogy a KRESZ ezek szerint NEM szabályozza kellőképpen (?). A 70-s tábla miatt bringásnak nem igazán van mit keresnie ott, mert qrvára élet-, és baleset veszélyes. Ezzel az erővel lovas szekérrel IS fel lehet menni oda...

hát ez mikor esett ki?
Totti5
Ugasson, azt megteheti, de a nekimegyek és basztatom az már nem. Mivan ha elesik és beveri a fejét szerencsétlenül? megéri a bántalmazás?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

RatBaG