Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

SimaSuna

Szabi
"..a robbanásnak és azt követő tűztvésznek 44 halálos áldozata van, köztük 12 tűzoltó. A sebesültek száma több mint 500.".. :-/

"Nulla tenaci invia est via"

szabii98
"Two blasts happened in a warehouse storing "dangerous and chemical goods" in the port area of the city."

bbc
Utoljára szerkesztette: szabii98, 2015.08.13. 10:46:27

I met God. She's black

Pluskast
Állítólag valami robbanóanyag. Ha jól értelmeztem a robbanás helye egy a kikötő közelében található lerakat területen történt, ahol egy rakás árucikk volt tárolva, köztük gyúlékony anyagok is amik még pluszba reakcióba léptek, így felerősítették a robbanást.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Azt a kurva eget...de mi robbant fel?

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Pluskast
"A robbanás akkora volt, hogy tíz kilométerre is érezhető lökéshullámot keltett, a föld is megrengett (két robbanás volt, az első 2,3-as, a második 2,9-es volt a Richter-skála szerint)."

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Pluskast
Kíváncsi vagyok, hogy mi okozta.

Rev Hard
Jó nagyot pukkant.

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Tuvok
Ez nem az "oh kurwa" eset ?

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

pajti
mint a szöcske! 😮 hihetetlen hogy túlélte..

bertino
tyű, milyet repült

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Carlos
+1
Vagy amire nem teszteltek mert nem tudnak rola.

Þór vígi þessi rúnar

Roger6
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
😄 😄 Ne legyél naiv, csak olyat használ, ami nincs tiltólistán egyelőre

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Tinman
Van baj abban a sportban és nem csak ott :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman

Brutális!!!

"Az atlétika legnagyobb sztárjai közül a jamaicai Usain Bolt és a brit Mo Farah is tisztának bizonyult a vizsgálat során."

Már pedig Bolt a világ leggyorsabb embere! Tehát ez mire bizonyíték? Hogy full tisztán is lehet a világ legjobbjai közé kerülni... sőt ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Pantani.L Armstrong A mostani Tour-on leköpködték a franciák Froome-t.A Contador-t meg babusgatják mint vmi himestojást. <#fejvakaras>

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.08.10. 23:47:20

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Roger6
Ez pár napos cikk, érdemes beleolvasni.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Tinman
Sokat olvastam az első pár évről... hihetetlen szép sport volt! Le a kalappal előttük! Ami most van? Trógerség a négyzeten, de majdnem az összes sportban.

Tinman
Én mindig azt vallottam, hogy az eredmény csak akkor eredmény, ha a mögött tiszta munka van és semmi más. Ha már szerek és csalás van mögötte az nem eredmény, akkor sem eredmény, ha pénzt kapsz érte, az gerinctelenség.

Inkább legyél egy versenyen 10., de tisztán és járj emelt fővel, mint állj fel a dobogó legfelső fokára úgy, hogy ott legbelül tudod, hogy qrvára nem érdemled meg... akkor sem, ha sok munkád van benne, mert egy csaló vagy.

Tinman
Állítólag a kerékpáros sport a legdurvább ilyen szempontból. Mert minden embernek van egy határa, a szerekkel ezeket a határokat lépik át. Ez már rég a klasszik Tour, ez egy pénzhajhász mocskos sport... olyanokat olvastam a témában, hogy szó szerint hányingerem lett (vércsere, trükkök a vizelettel, injekciók, etc.).

Onnantól, hogy egyetlen mikronnyit csalsz már nem sportoló vagy, hanem egy büdös alja féreg...

Múltkor láttam egy videót, ahol egy NŐ maratonon CSALT! Agyilag máig képtelen vagyok feldolgozni. Maratonon. Csalni. Amit azért futsz, mert a saját korlátaid léped át, saját magaddal küzdesz meg... ez meg bekocogott levágva jó 70%-át és ott állt vigyorogva, miközben a valódi első helyezett dög fáradtan nem sokkal később beesett. Persze lebukott, remélem már élve elföldelték.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.08.10. 22:34:41

Tinman
Közben meg náluk is milliók élnek létminimum alatt. Miért nem kerül egyszerűen állami tulajdonba? Utána meg adják el, a pénzt meg lehet elutalni a rákos gyerekeknek. Tróger parasztok -.-
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.08.10. 22:30:16

Rev Hard

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

Rev Hard

Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.08.10. 19:26:01

Totti5
Attól hogy valaki doppingol többiek még nem. Mint minden ez is fejlődik, ezért nem élünk a kőkorszakban. Anno lehet hogy ott barkácsolt a tag, de most többet kell fizikailag nyújtani, mert szorosabb, profibb a mezőny minden sportban. Egyre jobb idők, egyre jobb eredmények, egyre brutálisabb felkészülések. A mai "modern" sportolóknak mást kell nyújtani mint anno. Többet, jóval többet és az ellenfelek is jobbat. Ha kimagasló akarsz lenni akkor oda nagyon sok munka kell.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.10. 19:03:04

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Alien69
Régen IS voltak kísérők! Csak éppen az amatőröknek kevesebb, vagy csak annyi, hogy lefoglalta helyette a szállást, és várta a köv etap végénél. A csapatoknál más volt a helyzet, de persze, a legeslegelején azért más volt a helyzet. <#vigyor1>

nem látta,.hogy kanyar jön? ment vagy 80-al aki a Porschenak baszódott
Roger6
Már a középkori olimpiákon is csaltak, és doppingszereket használtak (bikahere és társai), nehogy azt hidd, hogy ez másképpen volt a bringázásban régen. Ez nem új dolog, csak a szerek változtak. Tudom, hogy baleset a topic, de remélem ennyi még belefér. Szóval azt tudni kell, hogy hiába szúrják magukat, a szer nem fogja végigcsinálni helyetted a napi 2 edzést, de még a tour-t sem tekeri le helyetted 40-es átlaggal (mittudom én hány ezer km). Az élsportban ez mindig jelen volt, van, és lesz. Az ember mindig is túl akarta szárnyalni a saját és teste határait, ebbe egyesek belehalnak, mások legendák lesznek.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.08.10. 09:25:51

Tinman
Ezeket a kísérő autókat én soha nem értettem. A klasszikus touron régen egyedül kellett helytállnod, az férfi munka volt... ha kilyukadt a gumi neked kellett ott helyben javítanod/cserélned, de kilyukadhatott másnak is, sőt olyan utakon mentek, hogy garantáltan 1x ki is lyukadt, drog sem volt. Ami meg most megy azt inkább nem jellemezném. -.-

SötétBarom
Ez kőkemény.. Mondjuk ha nem fordul elé az autó, lehet kiütötte volna onnan valamelyik bámészkodót..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Tinman
Ezek a durva amcsi videók? Hát ilyeneket hetente látok basszus és sokból még csak ügy sem lesz... vicc. Ráadásul egy koccanást is lassítva visszajátszanak, szerencsétlenek :-(

SötétBarom
Maximálisan igaz. Annyi frusztrált köcsög van ebben az országban, hogy beszarás, és nyilván a gyengébbeken és csóróbbakon próbálja kiélni magát minden kis faszkalap. BMW-vel teljesen mindegy mit csinálok, még a legtirpákabb megmozdulásra is maximum egy fejcsóválást tudok kicsikarni az emberekből.. A B corsával MINDENKI a seggembe jön, nem adják meg az elsőbbséget, előzni nem lehet vele a lentebb említett okokból.. De az igazán durva a biciklizés.. Hiszen biciklizni csak az ultracsövesek bicikliznek.. Akkor még a sétáló nyugdíjas is talál okot a kötésre..

Kapják be mind.
Utoljára szerkesztette: SötétBarom, 2015.08.10. 08:25:57

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Rev Hard
Uff <#ijedt>

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Rev Hard
Nem tudom hogy volt-e már, 3:46 -tól figyeljétek azt az idiótát. Nemsemmi bazdmeg.

ocskoszilard
Nekem is volt egy, 5 éve augusztus 20.-a este, csávó Chrysler 300-zal városon belül megy majd' 100-zal, hazafele mögötte mentem, lakott területen kívül 50, mondom jó, akkor ezt kikerüljük, melléérek, rámgyorsít. 100-nál visszamentem mögé, és felkapcsoltam a távolságit, nehogy jól érezze már magát.

Sajnálatos de ugyanakkor jó nagy marha volt aki kitalálta, hogy egy ekkora monstrumot egy kisbusszal vontassanak haza.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Alien69
Tudod, ha egy bömös megy előttem "szabályosan", már gyanús. <#vigyor> Ha rendőr lennék, TUTI lecsekkolnám, félre állítanám, szonda, miegymás. Pedig tuti van köztük normális is, csak kicsi az arányuk, sajna, mert a söpredék jelentős része EZT a márkát választja. <#idiota>

Tinman
Igen, csak ha én a fekete csónakba evezek éppen, és lassan van kedvem menni, hagyom a trabantost is előzni... kit érdekel, menjen.

nagyon sokat számít az is milyen autóban vagy......ha a BMW-el megyek nem keménykedik senki,de ha tesóm Opel Corsajával akkor hiába vagyok figyelmes,lendületes vezető valakit biztos,hogy bosszant hogy előtte vagyok......szintén ha a Bömössel lightosan 50-él 50-el 70-él 70-el akkor százévente 1x akar valaki megelőzni..........furcsa dolgok ezek
Tinman
Az életem során 3x is ért hasonló atrocitás!

Egyik esetben jó 15 éve egy kopasz Opelest előztem ki... még kis hülye voltam, mert mind a ketten gyorsan mentünk, de egy tökéletesen egyenes helyen én 140-el, ő meg 120-al, indexszel. Nem bírta elviselni, hogy kielőztem elkezdett tolni, nem is számítottam rá kielőzött, félkeresztbe állt az úton, majd kiszállt, picit lementem a füves padkára kikerültem, nem mutogattam neki (túl gyerek voltam még, ma már szétverném ott helyben) és padlógáz, sokáig kergetett végül egy nagyvárosba érve egy pirosnál feladta. Esküszöm nektek a teljesen szabályos -bár nagy sebességű- előzésen kívül SEMMIT nem tettem ellene, viszont szar autóval előztem ki (Lada 2105).

A másik esetnél már tanúm is van. Majdnem u.a. az útszakaszon, jól belátható hely. 50-es ürge Renault Megane-al 70-el tötymörög, index ki, lassan előztem ki, én sem mentem gyorsabban 90-nél egy akkori céges szintén szar autóval (Opel Corsa Combo). Erre mikor mellé értem azonnal padlógázt nyomott, egészen 130-ig gyorsítottuk ki az autókat, amikor is kénytelen voltam visszasorolni, majd büntetőfékezgetni kezdett. Megint megpróbáltam előzni, megint nem jött össze, végül 3.-ra nagy nehezen sikerült, volt elég hely is... utána elkezdett mutogatni és újra elkezdett tötgymörögni. Nettó elmebeteg volt. Jah és nem, nem volt az adott szakaszon SEMMIFÉLE tábla, se útfelújítás, semmi...

A 3. esetben városon belül voltunk piros lámpánál. Fülbevalós, nagy darab, fekete terepjárós vezető az egyik sávban, a másikban én szintén a céges ronccsal. Siettem, már rég egy 40km-el távolabbi városban kellett volna lennem, ezért mihelyst váltott a lámpa azonnal kilőttem, de az ürge is... nyomtam neki, az is nyomta. Ok, semmi gond, fékeztem, hadd menjen, nekem amúgy is megszűnt a sávom, vissza kellett volna mennem. Erre mit csinált a faszkalap? Teljesen ledöbbentem. Kb. 30 autós és 50 ember előtt a forgalom kellős közepén félkeresztbe állt, kiszállt, odajött, nem szólt semmit és az arcom felé kapott, el is érte, de nem volt vészes. Majd nem szólt semmit és elhajtott, közben bőszen figyelgette a tükröt, hogy mit reagálok. Nem reagáltam semmit, húztam a meló helyre tovább, pedig ott és akkor annyira felbaxta az idegeim, mint még előtte soha senki életemben... szét tudtam volna tépni, persze nem tettem.

Tudjátok mit tudnék az ilyen emberekkel tenni? Be a zárt osztályra és egész nap eltudnám nézni, ahogy a napi 8 Xanaxtól a taknya nyála egybefolyik és néha 1-1 unatkozó kancigány ápoló durván seggbeqrja.

Nekem az a nagy tanulság ezekből, hogy szarabb autóval sokan személyes sértésnek veszik, ha előzni próbálod őket, függetlenül attól, hogy ők mennyivel mennek. S80-al soha még csak hasonló sem történt, de az elődjével a 210-re képes Fiat-tal sem.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.08.09. 09:27:14

pajti

pajti
z0ty4
" A huszonéves srác bűne annyi volt, hogy megelőzte a másik sofőr kocsiját. "

ez egy kicsit sántít 😊 ezért még nem verték szét senki kocsiját....
Utoljára szerkesztette: z0ty4, 2015.08.09. 00:18:27

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Tuvok
Ezalatt Oroszo... ja basszus, ez megintcsak itthon volt...