Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PetruZ
CCT-84: 4:31... :O Vajon benne volt a feje? Néhol mintha átlátni rajta, de nem vagyok róla meggyőződve, hogy nem maradt-e benne valami darabja, amikor leszakadt róla...
komoly <#wow2>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

RatBaG
Willi Betz
200km/h-nál nem sok marad egy autóból. Előre megrendezett "baleset".
link

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

cement
még így is kéne <#buck>

respect to the man in the ice cream van

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

w77d
pontosan... én is voltam már a Nordschleife-n kísérőnek párszor, lett volna alkalmam is bőven saját kocsival felmenni, de én ebből köszönöm nem kérek. Egy ilyen koccanás is milliós kárt okozna a kocsimban, amit senki nem fizet ki. Nem ér ennyit az egész...

bertino
bosszantó igen, de ha felmész a pályára, annak a tudatában hajtasz fel, hogy ez is megtörténhet, ez van.
ez a része a pályának, amikor egy gyors szakaszból jönnek ki és az audi gyors volt, ennyi.

biztosítás nincs, ugyhogy... kalap kabát. mondjuk annyira nagyon még nem is ment neki, örülhet, hogy az autó nagy része legalább meguszta :)

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

w77d
Meg mellesleg ha nincs ott a BMW, az Audi akkor sem maradt volna a pályán... elnézte, túl gyorsan esett be.
Mindezek ellenére ez egy versenypálya ahol versenybaleset történt. Mindenki a saját kárát rendezi ilyenkor, ez benne van a pakliban.

Nincs semmiféle "is". Az Audis balfasz volt. A BMW annyival ment amennyivel gondolta hogy neki jó. A Nordschleife az hiába "versenypálya" ilyenkor mikor megnyitják a túristáknak bárki bármivel mehet. Akár busszal is. A hátulról jövő volt a barom.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

a BMW lassan ment,de az AUDI is balfasz volt.....
bmwcrash
Ez azért bosszantó lehet.
//www.youtube.com/embed/D7DPStXkJZc
RatBaG
mekk mester in action

//www.youtube.com/embed/JfQryP1BGNA

Per Aspera Ad Inferi.

zzeN
//www.youtube.com/embed/348fzQAvBGY

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Norbi1990
Pont emberek közé <#shakehead>
//www.youtube.com/embed/pvHplYmh2f8
Totti5
//www.youtube.com/embed/HZVX921Z0wc

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Alien69
Power bankot nem vettél hozzá? "Most" az is akciós. <#vigyor1>

<#eljen>

Tinman
Nah, nagy nehezen, szó szerint 2 évnyi rágódás után bevállaltam egy akciókamerát + kiegészítőket.

Nem hiszem, hogy ennél jobb ár/tudás arányú készülék jelenleg létezik a piacon. Minden extrával, free kiszállítással 25k.

//www.youtube.com/embed/LxiE1_Fw2zE
//www.youtube.com/embed/ddmoV1l5IDk
//www.youtube.com/embed/hVKDri2sWiw
//www.youtube.com/embed/kfsRtvrIGbw
//www.youtube.com/embed/4Wo9IjrsHW4
//www.youtube.com/embed/MjtocgwfZNQ

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

bertino
uhh, az alsó az kemény

//www.youtube.com/embed/7I8JFVKzmbk
//www.youtube.com/embed/x-DWOPtlJIE

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.08.19. 21:35:48

desigo
"Amikor észrevettem, hogy a sofőr már két sávot használ, elkezdtem felvenni"
Ha esze lett volna akkor inkább ránéz a sofőrre vagy szól...

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Rev Hard
//www.youtube.com/embed/IsnYNVRYr6Q

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

TG Gida
Robogós az, nem motoros:)

Isten áldja a pogányokat!

pajti
hirtelen ez jutott eszembe... <#vigyor3>

desigo
"Folyékony alumínium ömlött egy német autópályára
Az útburkolat kigyulladt a forró, olvadt fémtől, amelyet egy teherautón szállítottak három tartályban."

//www.youtube.com/embed/t2adtK_yuy0

PetruZ
CCT-81, van benne néhány érdekesség, pl. 5:04, 7:57, vagy a legvége...
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
//www.youtube.com/embed/Vh4bLgXSGXY

Per Aspera Ad Inferi.

Ulvar
fúúú de kibaszott buták az amcsik...egy része.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Tuvok
//www.youtube.com/embed/Hr-xBtVU4lg

Szabi
//www.youtube.com/embed/HfXmG3GdAig

Tinman
Brutál :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

RatBaG
nem.

talán a legjobb minőségű video:
http://www.liveleak.com/view?i=0e5_1439474009

Per Aspera Ad Inferi.

Azok ott szanaszét repülő emberek?

Roger6
50%. Vagy igen, vagy nem. <#banplz>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Pluskast
Azt hiszem ezt hívják tipikusan úgy, hogy balszerencse. Azért mennyi esélyed van arra, hogy az autóddal a városban közlekedve hirtelen oldalról beléd száguldjon egy ló?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

bertino
úhh bazeg, ez durva. akár egy filmben.

RatBaG
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

SimaSuna
//www.youtube.com/embed/XZa48XG7NNM

//www.youtube.com/embed/AO9prICUGNw
Szabi
"..a robbanásnak és azt követő tűztvésznek 44 halálos áldozata van, köztük 12 tűzoltó. A sebesültek száma több mint 500.".. :-/