Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
http://index.hu/tech/2015/08/25/az_isis_megallithatatlan_kamikaze-dompert_alkotott/
Per Aspera Ad Inferi.
link
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
ez a része a pályának, amikor egy gyors szakaszból jönnek ki és az audi gyors volt, ennyi.
biztosítás nincs, ugyhogy... kalap kabát. mondjuk annyira nagyon még nem is ment neki, örülhet, hogy az autó nagy része legalább meguszta :)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Mindezek ellenére ez egy versenypálya ahol versenybaleset történt. Mindenki a saját kárát rendezi ilyenkor, ez benne van a pakliban.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nem hiszem, hogy ennél jobb ár/tudás arányú készülék jelenleg létezik a piacon. Minden extrával, free kiszállítással 25k.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.08.19. 21:35:48
Ha esze lett volna akkor inkább ránéz a sofőrre vagy szól...
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
Az útburkolat kigyulladt a forró, olvadt fémtől, amelyet egy teherautón szállítottak három tartályban."

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Per Aspera Ad Inferi.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”