Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Baz, ezek között most van pár olyan, hogy a fejem fogtam és WTF végig! ATYAÉG! ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tuvok
Kurva beért dolgozni.

PetruZ
CCT-87, az utolsó megint érdekes... o.O
Tinman
Pedig teljesen jó helyen ültek, max kicsit koszos lett a kabátkájuk <#hehe>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

SimaSuna
2005-6 óta járok rallyra, rádiósként / nézőként..

Tudni kell, hogy a szalag nem véd meg, illetve nagyon sok embernek NEM lehet parancsolni. Mit neki sportbíró, vagy rendező vagy bárki...Ő onnan szeretné nézni...kész.
Sok sok olyan helyzetet láttam, ahol centikről volt szó 1-1 életről.
Illetve a fizikának nem lehet parancsolni...ha egyszer valami elindul...

pl itt a domboldalban ülő lányok én részemről jó helyen ültek, gyakorlatilag nem, mert ahogy a Renault elkezdett repülni..

Roger6
Ez mindig is így volt, nem újdonság. Mindenki maga dönti el,hogy a megengedett helyek közül hova áll. Én is szeretek 1 méterrel állni tőlük.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Tinman

és még mindig engedik a rallykat úgy megrendezni,hogy az emberek pár méterre vannak az autóktól....gratula
desigo
Sok embert eltalált 😞
RIP
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
gondoltam, de én nem szoktam a ruszki dashcames compilationöket végignézni.

Per Aspera Ad Inferi.

Tinman

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

w77d
hát világhatalom ide vagy oda, Putyinék még egy olyan jó 30-40 évet le vannak maradva...

TG Gida
Süketek, vakok és elmebetegek.

Isten áldja a pogányokat!

A végén a pálcika ember gondolom egy Ford 150-est próbál megfogni 😄D

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

PetruZ
CCT-86, szokásos heti válogatás.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

pajti
<#szomoru1>
RIP

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Tuvok
Jah 😊
Szerintem egyébként két lehetőség van. Az egyik, hogy tényleg totál agyhalott, nincs térlátásuk, nem gondolkodnak, csak mennek, mint akiknek az élete múlik a gázpedál nyomásán.
A másik, és ritkább, hogy szándékosan kúrják egymást telibe, biztosítás behajtása gyanánt. Az más kérdés, hogy nem mindig tudják jól felmérni, hogy ki a vétkes és ki az ártatlan, azaz kinek fizet a biztosító. Már ha így működik ez nálunk egyáltalán...

ezeket nem értem az orosz balesetek 90%-a úgy történik,hogy mintha aludna a sofőr...annyira nyílvánvaló,hogy baleset lesz mégis belemennek.........mintha nem is foglalkoznának a környezetükkel
w77d
Amikor az autó bekanyarodott, akkor még zöld volt neki, ráadásul teli zöldön is indult el. A gyalogos a vétlen fél ebben az esetben.

Tinman
1. videó 6. percnél elsőre azt hittem, hogy a gyalogosnak van igaza, de most elbizonytalanodtam, mert piros már neki a lámpa ami előtt az ütközés történik.

Ilyenkor mi van?

Tuvok
Na itt megint van minden, mint a búcsúban.

"Elrepülő kerekek" compilation

Nohab
S a két fehéres robbanás lehet a moped gumijai. A második megsemmisülésével járó lökéshullám szórta szét a frissen szétkent húst.
bertino
hát az is igaz.
elég durva

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Inkább az egész ember

bertino
nem tudom, de ami ott szétloccsan ezerrel, gondolom a feje.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Itt mi volt a terv, hogy majd átmegy alatta?

w77d
Azért ahhoz is hülyének kell lenni, hogy valaki egy elég hangos csattanás után azt higgye, hogy neki mentek, mikor a karosszéria meg sem moccant...

Totti5
Bár a tag más videóin 150el száguld és közel sem szent, itt most én sem tudom mit csináltam volna. Az biztos hogy fékezek, a kérdés az mekkora erővel, de egy kamion jött szembe aki mondjuk elrántja rossz irányba és engem ( is ) telibekap? inkább a mögöttem jövők csússzanak egymásba mint én kapjak pár 10 tonnát az arcomba frontálisan X sebességgel. A kommentekben rohadt okosak az emberek, akik kikockázták az egészet és jól megszakértették, mit kell tenni ilyenkor.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.29. 13:15:57

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

uhh😞

Tinman
Erre dobtam fejben egy BSOD-t. <#rinya>

Tinman
Lol... hát kb. 2 naponta készíthetnék ilyen videot, ez semmi nem volt. Átlagos nap.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Carlos
Zsakcement skoda elejebe nekunk is megvolt anno telen!

Þór vígi þessi rúnar

cement
2:10-nel hangosan felrohogtem pedig nem vicces de bazmeg mint a rajzfilmekben.... aztakurva

respect to the man in the ice cream van

gordon 24
Ezért csinálták , hogy bele raktak a seggébe 2 zsák cementet. Az igényesebbek bele hegesztettek egy 2 centis kazán lemezt:-) Onnantól sehova :-))

Downhill!!

Tinman
Nem volt benne a feje, viszont írták, hogy meghalt

Az a ladás mentés a végén... baz... nagyon rendben volt! Viszont tényleg így viselkedik az a szarláda orosz hulladék... fékezel a könnyű hátát már rögvest dobja is el és aki onnan megfogja, az előtt respect. Engem még anno egy vasúti átjáró dobott meg, a túloldala meg páralecsapódás + hártyás jég volt. Szedd jobbra, szedd balra, szedd jobbra, szedd balra, szedd jobbra és már ott is volt az árok. Gyűlöltem a ladát, egy rettenet volt az mindig is.

Tuvok
Szerintem semmit, látszott volna, vagy jött volna ki belőle.