37102
  • Roger6
    Sokszor azt sem tudják hol vannak baszki. Ütközés következtében agyrázkódás is felléphet, pillanatnyi eszméletvesztés, sokk, stb. Remélem nem hitted, hogy ezek direkt nem nyomják be a féket.
  • Tuvok #30765
    Orosz.
  • RatBaG #30764
  • Pluskast
    Én a második videón húztam fel magamat. Azt a köcsög meganos-t úgy szájon töröltem volna, hogy kiköpje mind a 32 fogát. A faszért nem lehet benyomni azt a kurva féket. Miért kell hagyni gurulni még az autót - ezt annyi felvételen látom amúgy - és ezzel belemenni még egy verdába?
    Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2016.08.25. 11:13:51
  • Tuvok #30762
    1:25-nél valaki megszámolhatná hányszor fordult át.

• Stockbauer33 #30761
  • Nyiri
    Mivel meghalt.
  • Stockbauer33 #30759
  • RatBaG #30758
    https://www.facebook.com/Burdohanne.Szabo.Anita/videos/1319429371415374/
  • Stockbauer33 #30757
    http://www.origo.hu/itthon/20160822-halalos-baleset-felcsuton-kamion-ala-szorult-egy-auto-fejer-megye-utkozes-kamion.html
  • RatBaG #30756
    kicsit para.

• Stockbauer33 #30755
    a csaj tuti nem ül többet motorra
  • RatBaG #30754
  • Tuvok #30753
    Bátyuska, én - mint mondtam - nem foglalok állást, nekem nem lett volna ennyi türelmem mint a pasinak, de az önbíráskodás az, ha valaki jogos, vagy jogosnak vélt vagyoni igénynek próbál érvényt szerezni erőszakkal vagy kényszerítéssel. Igen, a Btk foglalkozik vele, de jelen esetben nem jó.
    Az orosz törvényeket (nyilván) nem ismerem, de a kommentekből az derül ki, hogy minden joga megvolt a csókának ahhoz, hogy visszatartsa a balesetveszélyes szabálytalankodót, sőt társadalmi elvárás.
    Nálunk tetten ért személyt a 98-as Be. tv. szerint bárki elfoghat, köteles értesíteni a hatóságokat és átadni nekik. Erőszakot, testi kényszerítést nem alkalmazhat.
    Értem én mit mondasz, az eljárás a hatóság dolga, de erőszak nélkül feltartóztatni, visszatartani őket jogodban áll, saját belátásod szerint.
  • Norbi1990
    Mákja volt. Nem találta el a fejét a kerék.
  • Alien69
    Szerintem Veled van a baj, sorry. Tehát, zokon veszed, ha figyelmeztetnek, hogy szabálytalanul közlekedsz. inkább kinyírsz egy családot, csak hogy Neked legyen igazad, mert most MINDEGY mit mondasz, EZT hozod le! NEKED NE SZÓLJON SENKI! Te vagy a király, mert megteheted. Inkább leszel köcsög, mint hogy RENDES ember... Szép.
    Remélem, végig gondolod, és ha SZÓL valaki Neked (fennséged), hogy bocsi, de behajtottál egy egyirányú utcába, NEm fogod ezért pofán verni/lelőni. Mert most ezzel ezt sugallod.
    Természetesen, sok mindenben egyet értünk, leálló sávba nem megyünk, és nem akadályozzuk a szabály sértésben Őket. Az a gáz, hogy AZOK ott még köcsögök is, és ha nem engedem be őket, még fel vannak háborodva. A rendőrségre meg NEM lehet apellálni, sajna a jelenlegi ál demokrácia NEM ad lehetőséget arra, hogy a NORMÁLIS embernek igaza legyen. ha másért nem azért, mert az igazság megvehető. Ha betelefonálsz a rendőrségre, mi a faszt tud kezdeni??? SEMMIT! Tegyük fel, a videóból kiindulva. megállt az autós a másikkal szemben. mire kiér a zsaru, a másik akár meg is fordulhat, ha nincsen több tanú, megette a fene... megszűnt a szabálysértés, bíróságon még bizonyítani is nehéz, az "önbíráskodó" személy csak szívhat ezzel is. Ezzel élnek vissza AZOK a köcsögök, meg esetleg a testi fölényükkel. De nem, még véletlenül se azt mondaná, hogy bocsi, hibáztam, mindjárt vissza fordulok, hanem azt mondja, hogy mi vagy te serif/rendőr?
    Utoljára szerkesztette: Alien69, 2016.08.22. 13:49:43
  • Roger6
  • Pluskast
    Dettó ugyanezt kezdtem leírni csak megelőztél :)
  • Roger6
  • Roger6
    Először is fogalmad sincs az önbíráskodásról. Ez max. személyi szabadság korlátozása LEHETNE, de mivel nem erőszakkal tartod ott, a helyszínt pedig el tudná hagyni helyes irányba az illető, ez nem valósult meg.

Érdekes, egész tegnap segítettem másoknak a fórumokon, directx probléma, játékmechanika, stb.
  • Tinman #30746
    Rohadt lassan mentek, senki nem ment volna bele senkibe, de ha igen az az ő ügyük, nem a do-it.yourself seriffé és a szabálytalankodóé. Nem csoda, hogy ilyen az ország, amikor mindenki többnek képzeli magát, mint ami. Az önbíráskodás egy külön fejezet a BTK-ban.
  • Tinman #30745
    Egyetlen értelmes hsz-t nem olvastam még tőled, csak az agyatlan fröcsögést. Érdemes elolvasni az utolsó 50 hsz-ed, van rá a fórumon mód. Egy élmény. Kímélj meg magadtól pls, kösz.
  • Tinman #30744
    A lényeg a 2 esetnél, hogy semmilyen vélt vagy valós indok nem képezhet jogalapot arra, hogy önbíráskodj. Ha így teszel számolj a következményekkel, mert többek között én sem viselem el az önjelölt és kéretlen seriffeket.

Tegnap volt a 7-esen egy olyan, hogy beállt megint, mint a gerely. Néhányan a leállósávban próbálkoztak. Ilyen esetben nem 1x láttam már, hogy direkt kihúzódik a leállóba az önjelölt seriff, hogy megmutassa, hogy ott bizony nem lehet közlekedni. Kérdés, hogy ki kérte meg rá? Kérdés, hogy mennyire fajul el egy ilyen ügy, amikor a másik elé állsz és azt hiszed te szartad a világot?
    Soha nem mennék így leállóba, de aki bevállalja a 100 ezres bírságot az tőlem tegye kedvére... tegnap is volt rendőr, pont emiatt.
  • Tuvok #30743
    5:36-nál az öreg buksza mit élt túl
  • gordon 24
    Én szoktam ilyenekbe bele menni de nem így!

Ha ilyen szitu van nem egyszer volt már, akkor mellé állok és megmondom neki, hogy te figyu nem zavar, hogy egyirányú? Erre 90% az a reakció, hogy tényleg? Uhh nem tudtam köszi.. Egyszer egyszer volt olyan, hogy "és mi a f. közöd hozzá? Rendőr vagy?" erre azt szoktam válaszolni Én nem, de ott vannak az utca végén :-) Erre kb egyből nyuszi lesz megfordul és megyünk tovább.

Igazából ezeket nem igazán tudom értelmezni amikor erre van az embereknek ideje. Amikor száguldozik bevág eléd te rádudálsz van ideje kiszállni és leállni emberkedni. Na most a kérdésem az, ha annyira kibaszottul siet, akkor??? Vagy csak azért csinálja, mert Neki szabad?

A múltkori eset:

Megyek nagy céges dömperrel (expert) a nagytétényi úton. Egy pannamérával egy szöszi mellette a barátnője (ölében egy 1.5 éves gyerekkel) jön. Mellém érve jobbról nagyjából egy 2-3 méteres lyukon bevágott elém. (ha nem veszem el a gázt nekem jön és átlököm szembe egy csuklós bkv busz elé [mint említettem az ölében egy 1.5 éves gyerekkel]) rádudálok, majd egy balra kanyarodási lehetőségnél mellé mentem, és befordultam balra. Na most Neki is ez volt a terve és kiakadt, hogy ugye nem tudta végre hajtani. Bementem a boltba ahova szállítottam. Pakolom a motyót, erre látom, hogy megáll a porsche a felhajtón. Bevittem a cuccot, még mindig ott áll. Mondom leszarom, beültem az autóba, megfordultam és szépen nyugodtan elindultam. Erre ruki és kezd elém tolatni, adtam egy gázt így nem jött össze. Letekeri az ablakot és elkezd ordítani. Erre én csak annyit tettem, hogy oda raktam a szám elé az ujjam, hogy pszt. Majd otthagytam. Megyünk fel a campona melletti felüljárón (jött mögöttem) erre szemben megjelenik egy 3-as kabrio BMW. Átjön szembe az Én sávomba, le akar szorítani. Hát pont leszartam a céges autóval :-) ez sem sikerült. Leértünk a 6-os úthoz lámpa piros. Megálltam, mögém állt a Porsche. Állunk várunk a zöldre, megérkezik a BMW. Csávó kiszáll jön emberkedni. bekopog. Mondom mi van? Asszondja álljak félre. Mondom Én "minek? Veled semmi dolgom". Erre ő akkor nem állsz félre? Mondom Nem. Lámpa zöld és otthagytam.

Na most ha ezt elolvassa bárki. Szerinted ez a nő sietett valahova? Volt erre a majd fél órás faszságra ideje? Volt! És tudod miért mert ezek nem sietnek sehova, egyszerűen csak megmutatja Neked, hogy Te egy szar vagy és Ő neki mindent szabad. És kurvára bassza a csőrét ha mégsem. És ráadásul konkrétan rajtam múlott, hogy nem haltak mind a 3-an. Mert az lehet, hogy egy Porsche de egy csuklós volvo asszem pöppet erősebb.

Utoljára szerkesztette: gordon 24, 2016.08.21. 19:34:12
  • Tuvok #30741
    Ahány ember annyi nézőpont, nem foglalok állást. Kommentekben írták, hogy a csaj szándékos rongálásért 2 év börit fog kapni + a szabálytalanság mint súlyosbító körülmény + szélvédőt fizeti. Ha a csóka úgy érezte ő ezt bevállalja, akkor neki ez megérte. Meg annak is, akibe amúgy jó eséllyel belement volna szemből a csaj. Saját habitusom ismerve ha az én szélvédőm rúgja be én a fejével vertem volna be az övét, így nekem viszont nem érné meg ilyet felvállalni, nem is gyakran teszem. Úgyis lesz valaki aki megteszi.
  • VJP
    +1
  • El Gigante
    4:27-nél összetojtam magam mert a rendőrt figyeltem
  • Roger6
    Ennyi faszságot hogy tudsz összehordani... Durva arc vagy.
  • PetruZ
    CCT-133: újabb adag válogatás, elég jók megint. 2:10 körül a múltkori átpördülési csúcsot dönti meg valaki, aztán kicsit odébb második születésnapot ünnepelhető hölgy a villamosmegállóban, egymásra futó motorosok, a végén ismét perecelő bicajos...
  • Alien69
    De baszki, ez totál más! Az, hogy 70-l megy 90 helyett, az az Ő baja, ráadásul a KRESZ szerint akkor előzhető, ha megvan a plusz sebesség, azaz 20km/h, amivel NEM lépted túl a sebesség határt. Kb te még szabályos is voltál. De, szembe a forgalommal menni DIREKT, az NEM ez a kategória, ÉRTS MEG! Egy gyerek megtanul félig-meddig közlekedni, szabályosan. Aztán magyarázzam meg Neki, hogy igen, ez egyirányú utca. Én, meg Ő CSAK erre mehet, de ettől még figyelni KELL a másik irányra is. Ez persze nem gond, csak egy gyereknek ezt nehéz feldolgozni. Mert Ők még HISZNEK a közlekedési szabályokban.
    Teszem hozzá, hogy a 13. kerben amikor sokat jártam, a belső részen (Jászai-Nyugati terek közötti szakasz telis-tele van egyirányú szakaszokkal, és rengetegszer előfordult, hogy szembe jött valaki. GOND nélkül lehetett szólni Nekik, és semmi baj se volt, mert csak benézték, és ezzel SEMMI baj sincsen, mindenkivel előfordulhat.
    Utoljára szerkesztette: Alien69, 2016.08.21. 12:39:05
  • Tirion
    nem vagyok rendőr ,de kívánom neked,hogy egy ilyen balfasz verjen telibe! mert velünk már megtörtént!
    Utoljára szerkesztette: Tirion, 2016.08.21. 11:37:28
  • Tinman #30734
    Te is rendőr vagy? Tényleg rendőrállamban élünk ^^
  • Tirion
    én is ott álltam volna amíg vissza nem tolat! mert egy ilyen gyökér fasz fog egyszer telibeverni egy kisgyermekes családot,mert baszik figyelni! Jól tette az ürge,hogy megnevelte a kurvát!
  • Tinman #30732
    Talán már írtam itt pár éve: Nagyjából 3-4 éves sztori, hogy egy 70-el(!) közlekedő Megános 50 év körüli ürge mögé kerültem egy hosszú 90-es szakaszon. Nagyjából 30 mp-et mentem utána azt hittem gyorsítani fog, nem így tett. Elkezdtem kielőzni, index, szabályosan, nagy távot hagyva, ahogy kell. Erre padlót nyomott, 140-ig, gyorsítottuk ki az autókat egymás mellett, de láttam, hogy közeledik szemből egy autó visszasoroltam. Ekkor büntetőzött többször is, az elsőnél majdnem felkenődtem a hátuljára. Elment a szembejövő, gázt adtam, gázt adott, kielőztem. Majd villogtatott, dudált, és mutogatott. Egyszer sem mutogattam, villantottam, vagy dudáltam rá. Nettó elmebeteg volt, egy önjelölt kéretlen köcsög.

Feltételezem -más normális indokot nem tudok felmutatni a szarházi viselkedésére-, hogy 2 dolog zavarta talán:

1. Egy kategóriákkal rosszabb céges autóval mertem megkezdeni az előzést.
    2. Az útszakasz elején szarvasokra figyelmeztető tábla van kitéve. Tipikus jelenség, hogy az újabb állapotú autósok lassan mennek azon a részen, mindenki más meg teljesen átlagosan.

Egy biztos: Semmiféle joga nem volt azt művelni, amit művelt. Ha a Mad Max féle posztapok. világban lettünk volna, kirángatom az autójából, felláncolom a motorház elejére fejjel lefelé és Pestig meg sem állok.
  • Alien69
    Hát ez a baj. HA normálisan szólnak neki, még Ő van felháborodva, itt ez a baj. Sajna, ez az ország is tele van köcsög önjelölt kiskirályokkal...
  • Tinman #30730
    Ha normálisan nézzük rendőrt hívunk. Ez a dolguk, ezért vannak. Az önjelölt seriffeket lelövik ugye? De legalábbis a szájukba lépnek
  • Alien69
    Azért ez baromság, már sorry. Ha normálisan nézzük, az a gyökér elnézést kér, és megfordul...
  • Stockbauer33 #30728
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    (3) garázdaság + könnyű testisértés
  • Tinman #30727
    5 perc körül: rohadtul megérdemelte a faszi, hogy a csaj belelépett a szélvédőjébe. Az van ugyanis, hogy a rendőr az rendőr, az autós közlekedő, meg a forgalom egy résztvevője és NULLA jogköre van már bármilyen módon akadályozni, fenntartani a másikat csak azért, mert az szabálytalan. Ilyen esetben video/fénykép és fel kell jelenteni, hogy szembe ment az egyirányú úton és nem szándékosan elállni az útját, mert ez önbíráskodás. Ez pontosan u.o. fasssság, mint amikor valaki azért nem takarodik ki a külsőbe, mert 130km/h a megengedett pályán és nehogymá' más gyorsabban merjen menni...

A szájába kellett volna belelépni nem a szélvédőjébe.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.08.21. 08:22:11