Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pajti

Roger6
<#eljen> Ez igaz, egyetértek. 2 évig motoroztam egy SV-650-el, isteni érzés volt. A lakás miatt eladtam. Vágyom is rá, de tudom, hogy csak kinyírnám magam, szóval szerintem lesz többé motorom.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

SimaSuna
nemrég volt szerencsém egy Kawa Ninja 636-ra felülni, és menni..valóban hihetetlen érzés, pláne a hegyre fel menni, dülöngeni jobbra balra...
aztán egy hosszú egyenesen 160-200 körül szakítani, de nekem ennyi elég volt.

marad a Riga, a Verhovina meg a Babetta nálam 😊
Tinman
Életében 1x mindenki próbálja ki milyen motorral ezerrel tépni, aztán felejtse is el. Számomra pl. leírhatatlan érzés volt, tényleg azt érzed, hogy te vagy az utak királya és repülsz, mint egy madár az út felet. Se előtte, se utána nem mentem annyival és nem is fogok többet robogón kívül komolyabb motorra ülni.

Azért írtam ezt le, mert mégis a video kvázi elejétől éreztem a gyomromban a gombócot... rossz volt nézni ahogy az autópályán az életükkel játszanak. Ez qrvára nem menő, hanem a oltári nagy hülyeség. Nagyjából 200-220km/h-val mentek, de helyenként volt az több is jóval.

RIP az ártatlannak, de a többi elmebeteg az tényleg szarjon hibás flex korongot és menjenek a jó k. anyjukba az utakról -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

RatBaG
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
Carlos
Enis ezen gondolkoztam. Atmegy egyen ketton es akkor talan sikerul! De igy csak szetvertek a kocsit es ugyanott van ahol eddig.

Þór vígi þessi rúnar

w77d
elég lenne az a Toyota, csak azt nem értem, hogy miért állt meg? Már a felét szétlapíthatta volna, de mindig megállt. Ha meg nem akar ártani nekik, akkor mi értelme volt az egész "támadásnak"?

Varenga
a vége az nagyon meleg pite....dózerrel kéne próbálkoznia

PetruZ
Újabb CCT, kevésbé érdekes esetekkel, de az utolsó... A kommentekben írják, hogy a tulaj akart bemenni a saját területére, amit 1-2 éve valami banda foglalt el illegálisan.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

z0ty4
ekkora rohadt mák a világon nincs......

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

PetruZ
A CCT-91 most hosszabb a szokásosnál., több road rage van benne, plusz a pár nappal ezelőtti "keményítős" eset is.
Adaaam

everything's better with music

Tuvok
Pók ellen öngyújtóval.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Tinman
Oks, de keményítőt (крахмалом) szállított és nem lisztet :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

PetruZ
Az nem a kép neve, hanem a feltöltőé. Lisztet szállított és elromlott a fék, itt is írják. És van egy belinkelt videó is a további eseményekről.
Carlos
Az ablakot meg valami porszerű anyag teriti be. Tehát liszt vagy vakolat. Bár vakolatnak sok lenne...

Þór vígi þessi rúnar

Totti5
Hűtőgázak a klímákban nem robbanékonyak. Veszélyes anyagok melyet kezelni kell, mert erősen környezetszennyező, de nem robbanásveszélyes.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.09.27. 10:01:57

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

ocskoszilard
Klímából biztos nem, mivel ahhoz egyrészt sok, másrészt gáz van benne.

Tinman
Nem hiszem. A kép neve arra utal, hogy halszállító, mely esetben apró darált jégén viszik, csak ha lelassítod a felvételt nagyon fura, hogy a raktér szinte nem is sérül, hanem a ház oldalába mintha lett volna valami, ami attól durran el, hogy belement a teher.

Klímából esetleg valami? <#nemtudom>

Varenga
<#taps>

pajti

RatBaG
http://gfycat.com/IllSlimyIcefish
lisztet szállított 😄

Per Aspera Ad Inferi.

Totti5
Ez egy ilyen nap.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

bertino
úristen... azokat ketten szerintem teljesen szétlapította 😞

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Ajókurvaéletbebazdmeg <#ijedt>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Alien69
Nem lett volna jobb, ha körbe néz, vagy felemeli a kezét, jelezve, hogy most Ő átmegy? A felemelt kezet sokkal jobban észlelik az autósok, mert szokatlan jelzés, ezért a perifériás látásban is "bezavar".<#vigyor1>

Tinman
Éljen a gázas meghajtás :-(

RatBaG

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Tuvok
<#eljen>

Varenga
😄

én csak a jó csajokat nem engedem át

cement
egyszer engem ezért büntettek meg majdnem a zsernyákok, mert egy zebrához közelített egy gyalogos, és ők a civil, jelöletlen piros yarisukkal megálltak a zebra előtt. ugye a kresz szerint ha a zebra előtt a párhuzamos sávban megáll az előtted haladó neked is meg kell állni, de én még láttam hogy sehol nincs a gyalogos és átgurultam... tehát nemhogy a zebrán nem volt a gyalogos, de még csak le se készült lépni. utánam jöttek és megállítottak, pampogott a csávó hogy így meg úgy meg leszek büntetve majd a haver az anyós ülésről ráköszönt mert ismerte és így elengedtek.
amúgy mindig átengedem a zebrán a népet, kivéve ha látom hogy mögöttem és szemből sem jön semmi.
Utoljára szerkesztette: cement, 2015.09.24. 08:37:18

respect to the man in the ice cream van

Tinman
A lámpa nélküli, nem biztosított zebra, a KRESZ legnagyobb faszsága ever, mert a fizikának akarnak parancsolni, annak meg nem lehet. Értem én, hogy 30 km/h-val közelíthetem meg max a zebrát, de melyikünk képes megállni biztonsággal? A gyalogos 3-5km/h-val vagy a több tonnás jármű 30 km/h-val?

A másik rettentő nagy gond pedig, hogy a gyalogosok rengetegszer úgy kelnek át a zebrán, hogy DEHÁT ELSŐBBSÉGEM VAN, így körül sem néznek! De olyan szinten nem, hogy az autók között fogja magát és lelép, mert IGAZA VAN! Oké bazdmeg, majd ezeket írjuk a sírodra is, te barom: "de nekem elsőbbségem volt", "de nekem igazam volt". Egyszerűen nem hiszem el, hogy emberekben ennyire nincs túlélési ösztön azon a qrva zebrán!

Alien69
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Rendőr vótt rájadásul... <#kuss> De, azért 5:00-nál kezdődő tömeges baleset, egyetlen gyalogos "miatt"??? Persze, az autósok többsége a "hibás" (főleg pl amely kivág ballra, és gyorsít).
Nem régiben pont én is bele estem egy hasonkó szituba. Zöldet kaptunk, kb 12 autó két sávra. 50m-re zebra, egy anyuka rendezi két gyerekét a zebrától kb 3 méterre (aza, még csak készülnek, nem indultak a zebra mellé). Első autók mennek, én kinézek jobbra, hogy mi van abban a sávban. Mire vissza nézek, az előttem lévő suzukis már erőteljesen lassít. Én meg nyomhattam a satu féket, és ha nem gurul előrébb, még neki is megyek, és rá lököm a zebrára. És persze, én lennék a hibás. <#szomoru1> Nem, ááá nem jó az, hogy ha elmegy ez a pár autó, akkor majd biztonságban átmennek a gyalogosok (mert persze, mögöttem még 2 autó, és 5 perc szünet). De hát, ez van.<#alien2>

Utoljára szerkesztette: Alien69, 2015.09.23. 23:52:42

cement
ez eleg kemenyre sikerult bakker

respect to the man in the ice cream van

w77d
KRESZT betartotta? Be! Hát akkor? 😄

Tinman
Az utolsónál szó szerint tátva maradt a szám... döbbenet.<#wow2>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
3.57-nél a fa...cibáló ahogy kicentizi a babakocsit.Az eszem megáll ezeken a tahó ruszkikon <#falbav>