Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
aztán egy hosszú egyenesen 160-200 körül szakítani, de nekem ennyi elég volt.
marad a Riga, a Verhovina meg a Babetta nálam 😊
Azért írtam ezt le, mert mégis a video kvázi elejétől éreztem a gyomromban a gombócot... rossz volt nézni ahogy az autópályán az életükkel játszanak. Ez qrvára nem menő, hanem a oltári nagy hülyeség. Nagyjából 200-220km/h-val mentek, de helyenként volt az több is jóval.
RIP az ártatlannak, de a többi elmebeteg az tényleg szarjon hibás flex korongot és menjenek a jó k. anyjukba az utakról -.-
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Þór vígi þessi rúnar
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
everything's better with music
http://i.imgur.com/8qvQqzr.gifv
Per Aspera Ad Inferi.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Þór vígi þessi rúnar
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.09.27. 10:01:57
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Klímából esetleg valami? <#nemtudom>#nemtudom>
lisztet szállított 😄
Per Aspera Ad Inferi.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
amúgy mindig átengedem a zebrán a népet, kivéve ha látom hogy mögöttem és szemből sem jön semmi.
Utoljára szerkesztette: cement, 2015.09.24. 08:37:18
respect to the man in the ice cream van
A másik rettentő nagy gond pedig, hogy a gyalogosok rengetegszer úgy kelnek át a zebrán, hogy DEHÁT ELSŐBBSÉGEM VAN, így körül sem néznek! De olyan szinten nem, hogy az autók között fogja magát és lelép, mert IGAZA VAN! Oké bazdmeg, majd ezeket írjuk a sírodra is, te barom: "de nekem elsőbbségem volt", "de nekem igazam volt". Egyszerűen nem hiszem el, hogy emberekben ennyire nincs túlélési ösztön azon a qrva zebrán!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem régiben pont én is bele estem egy hasonkó szituba. Zöldet kaptunk, kb 12 autó két sávra. 50m-re zebra, egy anyuka rendezi két gyerekét a zebrától kb 3 méterre (aza, még csak készülnek, nem indultak a zebra mellé). Első autók mennek, én kinézek jobbra, hogy mi van abban a sávban. Mire vissza nézek, az előttem lévő suzukis már erőteljesen lassít. Én meg nyomhattam a satu féket, és ha nem gurul előrébb, még neki is megyek, és rá lököm a zebrára. És persze, én lennék a hibás. <#szomoru1>#szomoru1> Nem, ááá nem jó az, hogy ha elmegy ez a pár autó, akkor majd biztonságban átmennek a gyalogosok (mert persze, mögöttem még 2 autó, és 5 perc szünet). De hát, ez van.<#alien2>#alien2>
Utoljára szerkesztette: Alien69, 2015.09.23. 23:52:42
Spoiler (katt a megjelenítéshez)