Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Per Aspera Ad Inferi.

Per Aspera Ad Inferi.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
[merlinw.org]
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Versenyzővel mi lett, rendben van?
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Per Aspera Ad Inferi.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: El Gigante, 2015.10.04. 22:27:27

"Nulla tenaci invia est via"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
respect to the man in the ice cream van
Miert nincs esze az embereknek, hogy azt nappal, jo feny viszonyok kozott hasznaljak.. Nekem is van, megis 10bol 9szer elso dolgom a kocsiban, hogy kapcsolom fel a vilagitast.
Egyszer ha belepuffanna egy ilyen hulyebe valaki hatulrol akkor meg a masik lenne felhaborodva. Biztos, hogy korlatoznam mikor lehet hasznalni, mert oke hogy juniusban este 7kor azzal megy, de oktober van amikor 6kor mar felig sotet..
fu felidegesitett nagyon 😄
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."