Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.10.15. 22:41:08
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
We did have a ton of fun together even if it was not in my hands for to long in the DTM look. Oh well, thats in the past now and luckily everyone is unhurt and safe. But now I am more motivated than ever to follow this build up with something just as good!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Per Aspera Ad Inferi.

Per Aspera Ad Inferi.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
[merlinw.org]
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Versenyzővel mi lett, rendben van?
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Per Aspera Ad Inferi.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: El Gigante, 2015.10.04. 22:27:27