37102
-
#30966 Ez mind volt már a tegnapelőtt linkelt videóban (#30948), talán még a sorrend is ugyanaz, csak a csatorna más. Máskor nem lenne érdemes szólni érte, mert itt-ott feltünedeznek videók egymás csatornáin, ez megszokott, de ez most kompletten ugyanaz. -
#30965 -
#30964 -
#30963 Végképp nem értem, hogy melyik oldalon állsz. :D -
#30962 Pont, hogy nem! Én is gangoltam át szirénázó tűzoltó előtt, egy olyan kereszteződésben, ahol nekem volt zöld, és a hang jelzést NEM lehetett hallani, már csak a kereszteződésben. Igen, én lettem volna a "hibás", pontosabban, a rendőr ugye ilyenkor MINDIG az esetlegesen vétlen sofőr ellen ítél, mindegy, mennyire jogos. De az esetemben is FIGYELT a tűzoltós, hogy mi a helyzet, pont azért, mert NEM akar ugye meghalni Ő sem. Mi van akkor, ha KÉT ilyen autó ütközik? Cumi. -
#30961 Ezt mondtam én is, csak nem érződik az irónia. :D -
#30960 Ebben nincs igazad. A kereszteződésbe is csak akkor mehet be ha meggyőződik arról, hogy megadják Neki az elsőbbséget!.
De én sem értem mi ez a cirkusz. Elbambult a faszi megtolta a mentőt. És? Történt már ilyen lesz is még ilyen. Most kb kardélre hányja mindenki a faszit pedig egy ilyen kocc bárkivel ezzel a sok okos Tóbiással is bőven előfordulhat. Nincs ebben semmi. Elbambult csattantak, kap egy csekket meg van egy törött autója ennyi. Majd megcsináltatja legközelebb jobban figyel. Pont. -
#30959 Bármit megtehet, a tetején a cucc feljogosítja rá. Max valaki beleszáll. :D -
#30958 Meg ugye attól, hogy milyen jelzéseket használ, attól még NEM veszélyeztethet SENKIT sem a magatartásával, hirtelen sáv váltással, vagy bármi mással. Kereszteződésbe se hajthat be full gázzal, szintén ilyen okok miatt. -
#30957 ennyit izélni
Mentős már használta a fény és hangjelzést ezt tudjuk
mi van a szürke kocsival? róla semmit nem olvastam még hogy miért szállt a mentősbe
telefonozott a sofőr? elbambult a rendőrökön? rosszul lett? -
#30956 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Semmilyen fény és hang nem teszi sérthetetlenné, ha valaki elé féktávon belül kanyarodik ki. -
Stockbauer33 #30955 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!megkülönböztetett fény és hangjelzéssel indul.Ott kuss van mindenkinek arra és úgy fordul ahogy akar
http://www.kreszdoktor.hu/magatartas_a_megkulonbozteto_vagy_figyelmezteto_jelzeseket_hasznalo_jarmuvekkel_szemben.php
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.10.26. 20:21:52 -
#30954 Megmondom: kb. 100-150 méter után vége a szalagkorlátnak, és ott tudott volna visszafordulni a kórház felé. Arról, hogy a VW-s volt-e balfék, vagy a mentős túl erőszakos, lehetne vitatkozni. Abból, amit látok szerintem mindkettő. -
#30953 Nem KELL értened. NEM látszik a videón, de akár lehetett foglalt az a sáv, pl ott állhatott az autómentő, vagy a rendőr óttója. Én meg azt látom (amit én akarok bele képzelni), hogy a béna sofőr már csak az utcsó méteren lép a fékre. Érdekes, a másik autó relative, de NEM őrült módon megy, ez után sorol be a mentő autó... -
#30952 -
#30951 Én azt nem értem, hogy a mentő induláskor miért rögtön a belső sávba sorolt be.
-
#30950 RIP büfékocsi.
-
#30949 de nem értem. megy a villogó és megy a sziréna is.
( amit a sok kommentelő nem lát és hall )
hogy nem veszi észre?
mivel van ott rendőr is tuti csak araszol a sor..... -
#30948 -
#30947 Azok a kommentek! ÁH -
#30946 Nem-e ? Az orosz be is borította volna a mentőt az árokba, aztán elhagyta volna a helyszínt. -
#30945 Mentőnek rohant egy autó Hódmezővásárhelynél a 47-esen.
ehhez képest az oroszok sehol sincsenek. -
#30944 Azon szétröhögtem magam -
#30943 csávó a sorompóval milyet küzd :)
sorompo win !!! -
#30942 CCT-142: Van néhány érdekes, részeg, és érdekes részeg... -
#30941 -
#30940 -
#30939 -
#30938 Vagy inkább ő :) -
#30937 Szerintem ő a valódi Hancock -
#30936 :D -
nem, nincs bővebb infóm :DDD -
Stockbauer33 #30934 -
#30933 hanggal nincs meg? -
#30932 jóvanmá' ember! kis kultúra...... -
Tirion #30931 szarrátörtek,ember! kis fizika........
Utoljára szerkesztette: Tirion, 2016.10.18. 11:30:20 -
#30930 azt az ostobenkó kurva mindenségit...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#30929 Szomorú.....
(köszi a linket) -
#30928 http://wjla.com/news/local/two-men-die-in-boating-accident-near-charles-county -
#30927 Aztaqurva, rendesen kacsáznak a vizen... :O Egyéb info, hogy túléltek-e?