37132
-
Stockbauer33 #30996 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1:38 + a vége
-
CCT-144: Múlt héten kimaradt, mert nem volt túl érdekes, de most már (tőlünk keletebbre) itt a tél, egyre alacsonyabban szállnak az autók és a motorok... -
Oh, sorry, nem láttam:( -
Mellékesen már volt nem is oly régen:
RatBaG #30965
Utoljára szerkesztette: Alien69, 2016.11.05. 20:17:23 -
pici kocc belefért volna :) mint itt is
The Punisher : Russian bus driver rams cars that cut him off -
Biztos csak én vagyok, akit ez iszonyúan felidegesít. -
Stockbauer33 #30990 -
Saab 96. -
tamas79 #30988 Ami 1:52-nél jön az milyen kocsi?Tudja valaki? -
Stockbauer33 #30987 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
-
-
Stockbauer33 #30984 -
Beleszaladt egy iskolabusz egy menetrend szerint járatba.
-
szinte minden munkába látszik hogy"szakemberek" dolgoznak, nem csak a médiába de ez már off -
A liveleake-en már a kezdetektől fogva ott van a felvétel, az általam linkelt oldalon (iho.hu) a hozzászólások közé valaki be is rakta, de mivel ők meg elírták az egész történetet inkább törölték a cikket. :D Tiszta szégyen ez a magyar média, nem megy nekik se a fordítás, se a külső tartalom megosztása, inkább egymástól lopkodnak. -
Vicces ez a nyomi index...
A tv-ben LEADTÁK (ráadásul az eredeti felvételeket)! Erre beírják, hogy a hgv kiszúrta??? WTF...
Ráadásul, képesek NEM az eredeti videót berakni, hanem, egy monitorról veszik fel. gratt...
-
http://index.hu/kulfold/2016/10/31/durva_latni_ahogy_osszemolik_az_olasz_feluljaro_a_kamion_alatt/ -
https://streamable.com/g7ck -
elnézve a futónak a tengelyei számát az nem sima kamion volt szeritem -
El Gigante #30976 az rengeteg, elvileg sima kamion rakománnyal együtt max 40 tonna lehet -
állítólag a kamion rakománnyal 108 tonna volt... -
Pontosabban, LESZAKADT alatta, nem ugyan az. Ráadásul, rá fogják egy bürokratára, aki írásban kérte a híd lezárását. Előtte fél órával kapott emailt (legalábbis a híradóban ezt mondták), hogy a pályafelügyelet kéri lezárni. Kérdés, hogy hamarabb nem tűnt fel nekik, hogy rozoga a híd?
-
Gondolom az Audi sofőrje halt meg :(
RIP
Utoljára szerkesztette: desigo, 2016.10.29. 23:29:47 -
Horrorbaleset Milánónál: letépte a hidat a kamion.
-
#30953 hsz-ed azt sugallta, hogy a mentős széleskörű jogait vélted megvédeni, #30958-ben pedig már mintha az ő hibalehetőségeit is latolgattad volna, esetleg vétlennek titulálva a VW-s csajt. A sugallatokból viszont urambocsá', nem tudtam eldönteni kinek szándékoztál elsősorban igazat adni.
De szerintem rég túlecseteltük a dolgot. :) -
Miből gondolod, hogy minden képen valahova állnom kellene? Kevés az infó. Én alapból a mentős oldalára állnék. De ettől még hibázhatott Ő is, csak, a büntit TUTI, hogy a másik kapja, mert nehéz bemagyarázni, hogy vakon megkapta a jogsit. Márpedig, balesetet nem észre venni... Ilyen helyen meg amúgy is FOKOZOTT figyelemmel KELL elhaladni. nem azt jelenti, hogy lelassítasz bámészkodni, de számítani KELL olyan emberekre is, akik a helyszínen "dolgoznak", és fokozottan számítani rá, hogy pl egy rendőr leint, vagy eléd áll, hogy segítse a mentőst (vagy bárki mást). Persze, így könnyebb leírni, mint a helyszínen ezt alkalmazni.
-
Általad linkelt videó egy tolvaj csatornán van, korábban már jeleztem nekik hsz-ben, annyit írtak, hogy tudnak róla. -
-
Azta.
Nagyot mentett mindkét kamionos! -
Ez mind volt már a tegnapelőtt linkelt videóban (#30948), talán még a sorrend is ugyanaz, csak a csatorna más. Máskor nem lenne érdemes szólni érte, mert itt-ott feltünedeznek videók egymás csatornáin, ez megszokott, de ez most kompletten ugyanaz. -
-
-
Végképp nem értem, hogy melyik oldalon állsz. :D -
Pont, hogy nem!
Én is gangoltam át szirénázó tűzoltó előtt, egy olyan kereszteződésben, ahol nekem volt zöld, és a hang jelzést NEM lehetett hallani, már csak a kereszteződésben.
Igen, én lettem volna a "hibás", pontosabban, a rendőr ugye ilyenkor MINDIG az esetlegesen vétlen sofőr ellen ítél, mindegy, mennyire jogos. De az esetemben is FIGYELT a tűzoltós, hogy mi a helyzet, pont azért, mert NEM akar ugye meghalni Ő sem.
Mi van akkor, ha KÉT ilyen autó ütközik?
Cumi.
-
Ezt mondtam én is, csak nem érződik az irónia. :D -
Ebben nincs igazad. A kereszteződésbe is csak akkor mehet be ha meggyőződik arról, hogy megadják Neki az elsőbbséget!.
De én sem értem mi ez a cirkusz. Elbambult a faszi megtolta a mentőt. És? Történt már ilyen lesz is még ilyen. Most kb kardélre hányja mindenki a faszit pedig egy ilyen kocc bárkivel ezzel a sok okos Tóbiással is bőven előfordulhat. Nincs ebben semmi. Elbambult csattantak, kap egy csekket meg van egy törött autója ennyi. Majd megcsináltatja legközelebb jobban figyel. Pont. -
Bármit megtehet, a tetején a cucc feljogosítja rá. Max valaki beleszáll. :D -
Meg ugye attól, hogy milyen jelzéseket használ, attól még NEM veszélyeztethet SENKIT sem a magatartásával, hirtelen sáv váltással, vagy bármi mással.
Kereszteződésbe se hajthat be full gázzal, szintén ilyen okok miatt.
-
ennyit izélni
Mentős már használta a fény és hangjelzést ezt tudjuk
mi van a szürke kocsival? róla semmit nem olvastam még hogy miért szállt a mentősbe
telefonozott a sofőr? elbambult a rendőrökön? rosszul lett?