Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
a kedvencem amikor a kedves bkv buszosok a kerékpársávban akarnak dudálva elütni olyan helyen ahol a 4méter széles sáv mellet van 40centi bringás rész..
"Nulla tenaci invia est via"
Viszont NAPONTA szorítanak le, vagy a bringás zebrán jönnek elém autósok, és még sorolhatnám neked, mindezt egy 10 perces bringaút alatt.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A bicajosok 99%a szarik a KRESZ re...naponta 3-400km-t vezetek városban........ön és közveszélyes szinte az összes
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
https://streamable.com/2ykg
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
És ahogy olvasom túlélte, pedig ha jól látom a fejével éppen egy betontömböt fogott... baz ^^
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"December 6-án egy repülőgép-szerencsétlenségben vesztette életét Mike Mangold, a Red Bull Air Race világbajnokság korábbi pilótája és kétszeres bajnoka."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: TG Gida, 2015.12.06. 15:59:12
Isten áldja a pogányokat!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Fun fact: BMW-s volt 😊
Utoljára szerkesztette: Blum, 2015.12.05. 11:32:34
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sosem értem ennek mi az értelme.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
"Mindenkinek meg kell tennie kötelességét fajával szemben, ha nem akarja, hogy ?sei templomainak tornyában elnémuljanak a harangok és atyáink házában idegen jövevények üssenek tanyát!"
Utoljára szerkesztette: Blum, 2015.12.04. 11:17:55
1.. az amelyiknek a külső keretét le lehet pattintani. Így szét jön és elengedi a rendszámot.
2.. Van olyan, ami nem jön ketté. Hanem az egyik oldalán van egy nyílás amin ki tudod húzni a táblát Tehát megfogod magát a rendszámot és eltolod az egyik irányba és kicsit meghúzod a műanyagot és kijön..
De egyébként ha bármelyik eltörik nem egy drága móka egyik sem..
Downhill!!