Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
o.0

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.12.13. 12:16:59

"Nulla tenaci invia est via"

w77d
Nem is kell az ilyennek esélyt adni. Amikor rálőtt a rendőrökre, akkor halálra ítélte magát. Én csak azt sajnálom, hogy nálunk nem így járnak el a hatóságok (itt ugyebár a bűnözőknek vannak a leginkább jogai).

Carlos
Aztakurva... sok esélye nem volt...

Þór vígi þessi rúnar

PetruZ
CCT-103: ráfutások, átcsúszás másik sávba, rendőrös üldözés, cserbenhagyás, kihajtás - és egy önkéntes kátyújavító... 😊

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

pajti
ezt rendesen felpörgették.. 😄

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

nagyon ritka bringás vagy akkor,de respect
Roger6
Tudnék példákat mondani napi szinten én is, de nem akarom szítani az ellentétet autós vs kerékpáros ügyben, hiszen mindenki azt az oldalt látja faszának, amivel éppen közlekedik. Ha autóval megy, akkor pfejj bringások, ha bringával, akkor pfejj autósok. Nincs értelme.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Szabi
plusz persze a bringás sáv vagy út minden autós számára előzésre és parkolásra kijelölt hely

a kedvencem amikor a kedves bkv buszosok a kerékpársávban akarnak dudálva elütni olyan helyen ahol a 4méter széles sáv mellet van 40centi bringás rész..

Roger6
Kezdhetek pajtás, én ilyen vagyok 😊 Piroson életemben nem mentem át bringával, zebrán tolom MINDIG. 3.600 km-t tekertem idén a bringába, szóval elég sokat használom. Egyesületi tag vagyok, ha bringás rendezvényünk van (20+ fő), akkor meg KÜLÖNÖSEN figyelünk, hogy betartsunk mindent, még a rendőrségnek is megeresztünk egy telefont, hogy egy nagyobb társaság halad erre meg arra.

Viszont NAPONTA szorítanak le, vagy a bringás zebrán jönnek elém autósok, és még sorolhatnám neked, mindezt egy 10 perces bringaút alatt.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

ha te leszállsz a zebrán és áttolod a cangád illetve betartasz minden KRESZ szabályt akkor meghajolok előtted.....
az autósok töredéke viselkedik így...a kerekpárosok pedig szinte kivétel nélkül.......az hogy leszarják a lámpákat,közlekedési táblákat,KRESZ alapvető szabályait az nem normális dolog! Érdekes módon nem igazán látok autóst piroson átrongyolni,viszont a kerékpárosok meg motorosoknak az nem is számít...
Roger6
Én pont így látom az autósokat, csak ők egy piroson áthaladva gyilkolni is szoktak.

<#eljen>

tegnap este küldtem el az anyukájába egy bicajost,mert szokás szerint leszarta a piros lámpát és a Troli akinek zöld volt akkorát fékezett ,hogy tuti borultak páran....utána mentem a zöldnél és nem sok hiányzott,hogy megverjem!
A bicajosok 99%a szarik a KRESZ re...naponta 3-400km-t vezetek városban........ön és közveszélyes szinte az összes
Pluskast
Tipikus nemtörődöm balfasz biciklista aki szarik a KRESZ-re.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

z0ty4
van vmi link a balesetről?

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

RatBaG
aztakurva <#wilting>
https://streamable.com/2ykg

Per Aspera Ad Inferi.

w77d
kussolsz, ez most kivételesen nem én voltam XD

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Willi Betz
Ez van,ha W77D-hez kerül egy tesztautó. 😄

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

desigo
ilyen volt/ilyen lett

Tuvok

Alien69
Kár érte. Már, hogy nem fordult fel...<#wilting>

Tinman
Nagyon durva!!! ^^

És ahogy olvasom túlélte, pedig ha jól látom a fejével éppen egy betontömböt fogott... baz ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Adaaam

everything's better with music

Szabi
R.I.P. :-/

desigo
Tragikus balesetben elhunyt Mike Mangold

"December 6-án egy repülőgép-szerencsétlenségben vesztette életét Mike Mangold, a Red Bull Air Race világbajnokság korábbi pilótája és kétszeres bajnoka."

TG Gida
A sok bljaty közé pár fuck is bekerült.
Utoljára szerkesztette: TG Gida, 2015.12.06. 15:59:12

Isten áldja a pogányokat!

PetruZ
CCT-102: Már az alcím ("Hello, winter"😉 is árulkodó. 😊
Tinman
Rettenetes és sok okosat nem tudsz tenni, max megfordulsz és mész más felé (nyilván nem pályán).

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

z0ty4
az hogy az istenben megy még? <#confused>

Nekem is volt már hasonló, sikerült valami idegbeteg vadbaromra rádudálnom. Simán kifordult elém a 4 sávoson, két lábbal álltam a féken és épphogy nem durrantottam neki. Semmit nem csináltam, csak 2 másodpercig nyomtam a dudát se mutogatás se anyázás, semmi...aztán 2km után pont egymás mellett álltunk meg a pirosnál, kérdezte, hogy neki dudáltam-e és mondtam, hogy igen. Ezt akkora oriási sértésnek vette, hogy rögtön kiszállt az autóból aztán elkezdett ott üvöltözni a 4 sávos közepén, hogy mit képzelek én de mire odaugrott az ablakhoz már fel is húztam azt.

Fun fact: BMW-s volt 😊
Utoljára szerkesztette: Blum, 2015.12.05. 11:32:34

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Velem pár hete ugyan ez volt 2 sávos úton, nem engedett előzni, ha akartam átment a szembe sávba, vagy elkezdte tolni neki, ráhúztam a kormányt úgy már sikerült megelőzni! Sosem történt még velem ilyen, de nem stresszeltem túl a dolgot😊

Totti5
Mind a kettő ugyan úgy szabálytalankodott és akadályozta, veszélyeztette a közlekedést.

Sosem értem ennek mi az értelme.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Átéltem már hasonlót... nem kívánom senkinek. Rettenetes érzés.

Szerintem itt csak 1 barom volt a másik pedig megtanította kesztyűbe dudálni. Érdekes, hogy meghúzta magát amikor utána ment a kijáratnál.

z0ty4
ilyen az mikor a két barom egymásra talál.

Nem baleset,de elgondolkodtató !

"Mindenkinek meg kell tennie kötelességét fajával szemben, ha nem akarja, hogy ?sei templomainak tornyában elnémuljanak a harangok és atyáink házában idegen jövevények üssenek tanyát!"

Nem de ott legalább (jobb esetben) van hova esni. Itt viszont rögtön betonfal vagy szalagkorlát.

Roger6
A ManTT épeszű ötlet? <#beka3>

Nem is tudtam, hogy Macauban is szoktak menni motorosok. Nem tűnik épeszű ötletnek...
Utoljára szerkesztette: Blum, 2015.12.04. 11:17:55

gordon 24
2 fajta keret van..

1.. az amelyiknek a külső keretét le lehet pattintani. Így szét jön és elengedi a rendszámot.

2.. Van olyan, ami nem jön ketté. Hanem az egyik oldalán van egy nyílás amin ki tudod húzni a táblát Tehát megfogod magát a rendszámot és eltolod az egyik irányba és kicsit meghúzod a műanyagot és kijön..

De egyébként ha bármelyik eltörik nem egy drága móka egyik sem..

Downhill!!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

cement
az enyémről se lehet, popszegeccsel van felbaszva rá 😊

respect to the man in the ice cream van