37102
-
#30926 https://r.kyaa.sg/lxwpdg.mp4 -
#30925 Én pénteken láttam egy idióta BMW-st. Hungária körúton mehetett, mint az állat. De, bele fúródott egy platós autó mentőbe. A plató szabályosan megskalpolta a motorháztetőt. Mivel személyi sérülés nem történt, így azt mondom, hogy gyönyörű látvány volt... Nem a kárörvendés maitt, mielőtt egy "kedves" bmws megsértődne, hanem, hogy az a plató mennyire szemét dolog tud lenni. -
Stockbauer33 #30924 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!van 1-2 nagyon csúnya (8) -
#30923 NNN-011 a BMW. Üdv neki ;)
A taxisokat meg megtizedelném. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1:48
Utoljára szerkesztette: slRa4fV9t, 2016.10.16. 18:09:58 -
#30921 Egy versenypályára érvényes biztosítás is milliós nagyságrend, nem hiszem, hogy sokan élnének vele.. sőt azon lepődnék meg, ha valaki igénybe vette volna már ezt. -
#30920 Egyszerű, nem megy így egy olyan akinek az az első köre. Sokszor egyébként az "első körösök" miatt szívják be azok kik gyorsak. Valószínűleg ebben az esetben is ez volt, mert aki kamerázott az nem volt a pályára való. Lassú, és akadályozza a gyorsakat. Most gondolj bele, mész a renaulttal tudod, hogy van egy jobb bal kombináció tudod, hogy azt be tudod venni 160 körül 5 ösbe. ráfékezel elindítod a kanyart erre a közepén észreveszed a kamerás autót. Nah és kész is, mert neki menni nem fogsz elhúzod, de már nem vagy íven. Feneke csípi a füvet keresztbe vágja és csumi.. kb 99% hogy itt is ez volt. A kamerás autó tovább cammog téged, meg lebénáz a világ. Holott lehet, hogy előtte 100 x megcsináltad akár még gyorsabban is. Kizárt dolog, hogy egy olyan aki nem ismeri a pályát ilyen tempóval egy átlag autóval beveszi azt a kanyart. -
#30919 Miért ne lehetett volna az első szériája az illetőnek? Mindenki onnan indul, és nem a 100 körről. Be lehet ülni anyós ülésre tuti, kisebb összegért gondolom a többség körbe visz. Aztán, ha kb elmondták, mikor kell fékezni, melyik kanyar szivatós meg ilyenek, akkor neki áll, és indul saját verdával. Persze. Én is kipróbálnám. Bár, van olcsóbb verzió is, nálunk is lehet menni, bérelni több féle sport verdát a Subaru-tól kezdve az "F" kezdő kategóriáig. Élmény kártyákban ajándékba is adható. -
#30918 CCT-141: A busz leintése érdekes. :) -
#30917 Szerintem nagyon nincs igazatok. Egyrészt ezeknek az embereknek nem ez volt az első köre ezen a pályán. Ők nagyon jól ismerik ezért mernek így menni rajta. Néha nem jön össze, ennyi. Ebben nincs több.
Az autóversenyzők is néha hibáznak és összetörik az autóikat. Az más, mert ott a csapat bukja a pénzt meg a javítási költséget. Itt ő. De hibázási lehetőség benne van. Amikor a pályára megy tudja, vállalja. Szóval Én nem hiszem, hogy azt a magyar srácot, vagy ezt a renaultost itt kard élre kéne hányni emiatt. Ez egy lehetőség, ha lenne pénzem én is kipróbálnám.
Ha törik szar ügy, sokba kerül azt ennyi. -
#30916 Szerintem nem a pálya hibája, hogy idióták túlvállalják magukat. Szokták volt felénk mondani: "ha az ember nem tud úszni, nem a víz a hülye". Lehet ésszel is menni rajta, meg lehet kockáztatni is, az utóbbi drága mulatság lehet. -
#30915 "Az autóra a németek állítólag tudnak pályára is érvényes biztosítást kötni, de olyanról még nem hallottam, amely a Nordschleifében tett károkat is fedezné"
CIKK -
#30914 No és? AZ a pálya NEM az átlag embernek való, ENNYI! Nagyon sokan vannak, akik megtehetik, hogy bevállaljanak ekkora összeget. Sajnos persze, én sem közéjük tartozom. -
#30913 Én azon csodálkozom, hogy van, aki bevállalja. A biztosító a pályán történt balesetekért nem fizet, a pálya elemekben ás más auzókban okozott kárt pedig ki kell fizetni. Nemrég egy magyar srác bérelt egy M3-as BMW-t hogy élvezkedjen egy kört, csak közben lezúzott két másik autót. Nagyjából 15 millió forintjába került ez a kis lazítós hétvége.... -
Tirion #30912 csoda hogy ide még beengednek civileket.... -
RealCián #30911 Tipikus példája, amikor valaki jócskán túlbecsüli a képességeit. -
#30910 https://gfycat.com/InsignificantNecessaryCoyote -
Tirion #30909 már elnézést ,de ha nem volt figyelmeztető tála akkor az önkormányzatnak perkálnia kell! Az ilyen belógó fákat kötelesek vágni! -
#30908 ez után a 100 éves fát akarták kivágni, mert hogy balesetet okozott....
Szerencsére annyian védték a fát, hogy végül a városgazda nem vágta ki... -
#30907 Magyaros kezdet, jó felvétel, köszönjük :D
-
#30906 Nem, is értem, hogy hagyhatták ennyi ideig.... -
#30905 -
#30904 Az angyal haláli, az utolsót meg remélem helyben lefogták, megkínozták, megerőszakolták, felkoncolták, felnégyelték, elégették és folyóba szórták.
-
#30903 Road Rage 28: amerikai összeállítás. Vigyázat, középtájon van egy igen véres verés, rugdosás, lehet, hogy szúrás is (3 vs 1)! -
#30902 -
#30901 -
#30900 A legvégén, amikor oldalra gurul, mintha egy fekete hajú nő lenne ott. De a sárga "T" amúgy is ott volt a kocsin. :) -
#30899 Az utolsó :) Fogadni merek, hogy csaj vezette :D -
#30898 -
#30897 -
Stockbauer33 #30896 és piros :DDD -
#30895 CCT-140: jóféle megint, sok motorossal (a betonkeverős...), gyalogossal, bicajossal is. -
#30894 -
#30893 Küldtem már neki én is párat, de elég csúnyán szanaszét vágja a videókat, úgyhogy ráhagytam.
Ha egyszer lesz kedvem inkább összevágom a videóim és feltöltöm magam.
Utoljára szerkesztette: Tuvok, 2016.10.08. 12:21:57 -
#30892 Van benne magyar is.
3:39nél
-
#30891 Hát persze, nem ám: "remélem túlélte".
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.10.06. 22:50:37 -
#30890 Nem halt meg a fickó, pont az alábbi videóban benne van a jelenet 3:27-től és a végén látni, hogy behúzza a lábát magától, mozog, szóval túlélte. -
#30889 -
#30888 Remélem életfogytig emberölésért. -