Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.11.05. 13:35:29
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

"Nulla tenaci invia est via"
Elbaszta. El ment bakkni a Marina partra (na jó csak "masszásra"), de vissza felé elcseszte a kihajtást (nem tellik GPS-re, vagy mint a Top Gear-ben egyszerűen pontatlan). A macska köves Mura utcáról rá fordult a "szerviz" útra, és elkezdte nyomni a gázt, mert azt ugye minden hülye tudja nyomni. Csakhogy, simán nem lehet a Váci útra át sorolni, van egy S kanyar szerűség benne. De a balfék benézte, ráadásul ott nem sima járdaszegély van, hanem olyan, amire fel lehet hajtani könnyen (parkolónak van kialakítva a járda ezen része, az első képen látható is). Ha normál szegély lett volna, akkor sokkal nagyobb kárt okozott volna a saját autójában IS.
Nem kell sajnálni, remélem, azért van kötelezője, mert rendszámot se látni sehol se (egyik képen sem). <#vigyor1>#vigyor1>
az uccsó kamion fék nélkül 8 sávban letarolta az összes autót OMG
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.11.01. 14:39:46
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
háromom?
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Utoljára szerkesztette: RedRooster, 2015.11.01. 12:57:06
"Mindenkinek meg kell tennie kötelességét fajával szemben, ha nem akarja, hogy ?sei templomainak tornyában elnémuljanak a harangok és atyáink házában idegen jövevények üssenek tanyát!"
a 3-om megélhetési szőke ribanc rögtön ott termett :D
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.11.01. 09:15:14
4 parkoló autót tört össze, jó hogy nem buszmegállóba csapódott..
"Nulla tenaci invia est via"
A román zenés klub baleset se piti.Rip.
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.10.31. 12:20:48
A kép közepén egy ilyen mozdony van.

Utoljára szerkesztette: Nohab, 2015.10.30. 16:23:37
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Mulholland-ra elsőre ment fel driftelve...
De számos más "versenyzőt" tudnék mutatni, ahol mindenféle sorozatfelvétel nélkül mutatványoznak...
Mindenesetre nekem továbbra is csak showman.